Sziasztok.
Peti már alukál...a szokásoshoz képest egy órával korábban aludt el: beteg. Voltam vele az orvosnál, be vannak gyulladva a nyirkocsomói többek között. Lázas is, így holnap délelőtt elmegyünk a gyógyszertárba, Supraxot írt fel a dokinéni. Meg kálcium, lázcsillapító, stb. Ajánlotta még a Tantum Verdét, de most arra nem futja.
Mondjuk szerintem a torka nem fáj, szépen eszik.
Most épp várom, hogy befejezze masa a mosást...délelőtt egy színes adagot mostam, most meg fehéreket, hogy el tudjam Petinek tenni a body-adagját a hét végére.
Na teregetés is megvolt...
Ma voltunk anyukámmal a Corában, vettünk Petinek két fürdőjátékot és egy keljfeljancsit. Mondjuk utóbbit nem egészen a rendeltetésszerű használata alapján élvezi...a fejét el lehet rejteni és egy gombot kell megnyomni, hogy előjöjjön, na ez a legérdekesebb benne Peti számára.
Gabella, a délelőtti hsz-ből kimaradt, hogy sajnálom, hogy nem jött össze a buli!
Elolvastam a blogot. Nekem valahogy az rémlik, hogy aki felmérte, az mást mondott...vagy csak "ápol és eltakar" módszerrel adta elő?
Nekem ebben a fecniben kapásból szemet szúrt, hogy az ÁLTALÁNOS tájékozottsága fejlesztésre szorul. Könyörgöm, azért nincs két egyforma gyerek, mert nincs és kész. Mondjuk lövésem sincs, hogy ezt konkrétan mire alapozzák, de látom, Bénianyu is ezen akadt le.
Én is megcsináltam, 63 pontom lett, gondolom, ez azt jelenti, hogy lett 37 hibám.
Hm, én tegnap is csak valamikor 11 után fürödtem, most mehetnék hamarabb, de itt teszem a fenekem a gép előtt.
Meteor, nem akarlak elkeseríteni, de ebben a francos enyhe időben a vírusok és bacik nagyon szeretnek éldegélni, így semmit sem tudsz tenni. Peti is kap C-vitamint, Béres cseppet, és mégis beteg lett. De most legalább kiváltom neki a gyógyszerét, mert 100%-ig biztos vagyok benne, hogy igazából a múltkori köhögős-orrfolyós izéből sem gyógyult ki teljesen.
Alvást ld. lentebb, mi úgy megyünk, hogy Peti reggelizik, és utána indulunk, ha minden összejön. De az, hogy mikor reggelizik, csak rajta áll, hát kb. fél nyolc táján szokott...de a tízes kezdet nekünk is OK lenne, más nem késünk egy fél órát. Na puff.
Bénianyu, itt szinte mindenkinek van iwiwje.
Milyen bababónuszos levelet kaptál már megint te nő? Nekem semmi sem jött...ÁÁÁÁÁÁÁ. Pedig nem a világ végén vagyunk. Sebaj, ha többen írják, hogy kaptak, megint reklamálok! Meg majd Gabi is.
Hallod, nekem jó a freemail-es ládám, csak lassú. De behozza a leveleket, tudok írni, szóval működik!
Nem értem, hogy miért van minden doki odáig a Siesta cipőkért...na ezt egyszer már kiveséztem, így nem puffogok.
Andy, Peti is ebéd után alszik, de nálunk ebéd úgy fél kettő táján van. Mondjuk, mikor Pil. szervezett talit, akkor volt külön hely, ahol a babók aludtak, de Peti azt hiszem nem is tentizett, a nagy gyerekzsivajban nem volt kedve.
És nem is tűnt fáradtnak...szerintem megoldjuk valahogy. Mi mondjuk viszünk gyerekjárgányt, ha más nincs, Peti abban is jót tud tentikézni.
Colett, akkor Máté ovija üti a Péteri óvi szintjét (nem tudom, láttad-e a Híradóban, ott meg fűtés nincs, folyamatosan hideg van a szülők állítása szerint).
Viera, Petinek csak akkor piros a szeme alatt, ha az karikás is. Ilyen leginkább akkor van, ha beteg, most is inkább a kicsi szemein látszódik, hogy nincs minden rendben.
Kmammy, hát ha egyszer megvalósul az éttermes ötlet, én megyek vendégnek.
Azért nem teljesen igaz, amit írsz, tény, hogy minden óviban és bölcsiben van nyári szünet, de mindig van összevont "napközi", hiszen nem minden gyerek szülője tud egész nyáron otthon lenni a csemetéjével, sajnos.
A hétvégék meg szerintem azért vannak így, mert ilyen a magyar mentalitás. A hétvége a családé! Elvileg, mert ugye a dolgozók nagy része manapság már olyan helyen végzi a munkáját, ahol hétvégén is helyt kell állni.
Na mára ennyi voltam.
Jó éjt.