Új privát üzeneted érkezett!

Hahóóóóóóóó :?:

Mindenki elment aludni vagy mi van ma??? :o
Pont mikor tudok egy kicsit bagolykodni :roll:

Rendet csináltam de osonva, asszem most megdolgoztam a rendért és a Ricsi sem kelt fel :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Nem befolyásolja semmi...mozog és kész :D Ha üldögélek egy helyben, azért, ha sétálok, azért.. :D Szóval gézengúz :D

Ricsi mintha jobban viselte volna a jelenlétünket..;) Biztos mi fárasztottuk le..nem? :D Ennyire nagy a kupi? :shock: :lol: 8)

Kép
Kép
encu

Azta, Tesóka látod amit én??? :D

Kupi: habtapi az egész szobát beterítette, néhol felrángatva. Egy 60 literes doboznyi teli csörgővel kiszorva a habtapira. Na eltudod képzelni :lol: De már uraltam a káoszt :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Ejha de tudok fogalmazni :oops: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tényleg egy örökmozgó manód van :D remélhetőleg jól elfárad mire kibújik és majd sokat alszik idekint :wink: és hagyja anyukáját is pihizni egy kicsit, de csak egy kicsit :wink: :D Aztán beindul a HVCS :D

Teszek fel két képet, ezek az aktuális kedvenceim:
Kép Én nem a kiflit rágcsálom :lol:
Kép Mesét olvasok a haveromnak :o :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka! Mit látok??? Lemaradtam...

Szóval kupi felszámolva, apa jöhet haza :D Ricsi már most rácuppant a sörre??? :D Ez minden hapsi álma! Anyatej után sör..nem? :D:D:D

Jaaaaa...most esett le: új oldalt nyitottál :D :shock: :lol:
Mostanában vagy hamarabb vált, vagy marhasokat írunk ;)

Már mehetnékem van aludni...Apa pont egy film felénél van, de már nyaggatom, hogy menjünk már!! :D
Bár, még állatkákat kell etetni..

Holnapra hideget mondanak.. :( Pedig egy ilyen kis körre kapható lettem volna.. Nálatok hogy dolgozik holnap a párod?

Gabó,Barbi,Csilla,Zsuzsa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Merre-merre???

Kép
Kép
encu

Apa most csinál magának egy gigaszendót...na jó,két picit..de olyan lendülettel állt neki, hogy csak lestem. Én is tudnék enni, csak nekem vigyázni kell a vonalaimra :D Így is, mintha kicsit felszedtem volna pocakra ;);) :D:D:D

Kép
Kép
encu

Vasárnapig szabadok vagyunk, vasárnap már apáé a terem :D

Lassan én is aludnék, csak a Ricsi a takarómon fekszik :? Bár lassan de biztosan át fog gurulni apa részére, aztán én beférek a helyemre, az máskérdés hogy éjjel apa hova fekszik :D

Új oldal és egyszerre :wink: fél-fél pont :wink: :D

Na ha elaludnál, szép álmokat, upsz felkelt a Ricsi, megyek

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Áááá, Apa nem akar még elkukkanni...így jártam. "Virraszthatok" vele a nappaliban...;) Mert egyedül mégiscsak uncsi :D

Kép
Kép
encu

Újra itt és látom Te is :D

Ricsi a helyén, szabad az ágy :D :D :D

Hát ha ilyen elvek alapján bújnék ágyba, várhatnék még apára éjfélig :D áááááá, inkább az uncsi lefekvést választom :roll:

A hálótokban nincs tv? Csak mert akkor mellőled is nézhetné a filmet :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Kimaradt a szenyós hsz, most vettem észre 8)

Esküszöm van valami telepátia itt, pont az előbb gondoltam valami jó kis szenyóra, hogy kéne enni :D :D :D :D

Hát igen, jól meghíztál, akkora hasad lett :shock: :shock: :shock: :shock: :wink: :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

De van tv a hálóban, gondolom onnan valami mást akar majd nézni ;) Én meg közben csendesen szuszogok mellette. Csak ezt, ami megy, már nem akarja kiszedni. Én meg már odatettem egy adag mosnivalót, az egy óra, míg kész. Úgyhogy találtam magamnak okot az ébrenaradáshoz. :D

Szenyó? Hmm...én csináltam végül, oztán majdnem elcsábultam. De erős vagyok, mint Herkules...inkább összeszorítottam a számat. Szerencsére annyira nem kívántam meg, hogy bűn lett volna kismama létemre nem enni :D Asszem csinálok valami fini teát :D Az is valami ;)

Mikor mész hunyni?

Kép
Kép
encu

Kéne hunyni, ki tudja mikor kelünk de még csak kezdek álmos lenni. Tegnap is bedőltem ennek a kezdek álmos lenninek és másfél órát forgolódtam aztán, így itt nézek ki a fejemből csak elálmosodom.

Ilyenkor mosni, nem vagy semmi :D :D Anyósék örülnének ha most elindítanám pont a fejük felett :lol:

Tea sem rossz :wink: Nem vagyok teás, de egy tea tutira bejön, a sulis menzás tea, hmmmmmmmmmmmmmm na olyat innék csak kevesebb cukorral :o

Gabó!

Merre vagy, mégsem bagolykodsz ma??? :wink: Látod én meg mondtam hogy nem fogok és itt vagyok :roll:

Többiek?????

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Hát igen, én fűszeres teát nyomatok ohne cukor. Fini így is: fahéjas-szegfűszeges.

Hát, ha jófej akarsz lenni és bevágódni anyóséknál, moss csak :D:D:D:D

Igen, TÖBBIEK??? Miért mindig csak mi tartjuk a frontot? :D No, nem mintha bánnám, csak érdekes ;)

Kép
Kép
encu

Majd megtudod ha kibújik Kiskarcsi :wink: :wink: :lol:

Amúgy pont erre válaszolt nekem ma apa: ha mosnék, főznék, takarítanék minden nap akkor én sem tudnék ide irogatni ennyit. hát van benne valami :oops:

Gondolhatod mindenhol milyen idilli a helyzet: manó alszik, anyu-apu összebújva az ágyikóban. Csak minket vár az üres ágy :o :cry: :D

Tízkor kiszállok, muszály aludnom lehet kiskakas lesz hajnalban a Ricsi aztán visszasírom ezeket a perceket :shock: :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Jól van, Tesóka, én is mondani akartam, hogy vége a filmnek, már csak a mosás végét várom ;)

Akkor aludj jól és sokat, álmodj szépeket...meg ilyenek! ;)

Többiek is, bár nem annyira jelentek meg az esti szeánszon :D:D:D

JÓCCAKÁT!! :D

Kép
Kép
encu

Neked is hasonló szépeket kívánok!!! :wink:

Szép álmokat!!! :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

JÓ Reggelt

Látom elég sokáig nyomtátok este :lol:
anha

Jó reggelt mindenkinek!

Tényleg sokáig voltatok este :) Én már olyankor szinte kialszom magam, mondjuk ma is fél6 kor kelni kellett :( Holott éjféltől 3-ig nem aludtam, forgolódtam, járt az agyam mint a "csudafene"(képzeljétek ezt a Szilárdtól tanultam :lol: )

Jó volt nekem is a tegnapi séta, bár nem indult be tőle a szülés :oops:

Móni, szerintem Ricsi lassan megbékél velünk :wink: A kupiról meg annyit, hogy én már felhagytam a pakolással...mindenhol úgyis játék van, csoda ha el nem esünk benne. És egyre több játék lesz :shock:

Csilla, ügyi vagy, hogy túlélted a vérvételt! Mi lett az eredmény?

Gabó, nagyon ari volt Flóra, ahogy nevetett :D

Encu, tényleg jó lenne ma is egy séta, bár jóidő sem ártana :) Hogy aludtál?

Zsuzsa, hogy vagy? Ma jobb a kedved?

Kép

Kép
sbarbi

Szia Barbi

hát hogy is mondjam megvagyok
anha

Jóóóó reggelt!!!

Igen, Barbi, jól aludtam!!! :D Tök jó! Vagyis csudafene jó! :D:D
Azt hittem reggel 7-8 körül, hogy nem fog ma sütni a nap, de SÜT! :D Szóval mára hosszabb sétát terveztem, fel a piacig meg vissza. Venni akarok a piaci Boci boltban friss sajtot Apának, meg ma van Milka-nap :D:D Velem tartasz?

Szia Zsuzsa! Hogy vagy? Mi volt tegnap a baj? Vagy nem publikus?

Többiek! Ki az ágyból! ;)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Ez a ma reggel is jól sikerült alvás szempontjából, hisz most keltem fel!

Encu, Momi!
Nem semmi, hogy napról napra hogy bírjátok ezt a bagolykodást a számítógép előtt! Mondjuk az ébrenlét az nálam sem okoz gondot (hisz tegnap is még 11 órakkor forgolódtam és helyezkedtem az ágyikóban), de hazaér esténként Viktor 8 körül és onnantól inkább vele vagyok, hisz alig látjuk egymást mióta kettőnk helyett kell dolgoznia, hogy legalább néha levegőhöz jussunk a sz..ból! :roll:

Barbi!
Igazán jól bírod a kiképzést! Vincének csudijó dolga lehet bent, ha ennyire nem akar kijönni bármit is csinálsz! Biztos fél a kinti hidegtől! :wink:
A vérvétel eredményéért majd ma délután lesétálok és elkérem a felkészítő előtt! Szerintem egyébként téged is meg Mónit is erre az előadásra akart rávenni a védőnőtök, hisz ma elvileg a szoptatásról lesz szó! Minkenképpen el szeretnék menni rá, hisz a két fiút meg kell majd próbálnom szoptatni a végletekig kitartva, hogy minél kevesebb tápszert keljen venni! :oops:

Zsuzsa!
Ne legyél rosszkedvű, nézd az ősz szépségeit, a fák változatos színben pompázó leveleit! (Elég hülyén hangzik, de hátha bejön! :wink: )
rnecsi

Encu!

Mikor sétáltok a piac felé? Esetleg csatlakoznék én is hozzátok valahol! :lol:
A Bociboltban még nem voltam, ha szerintetek jó dolgok vannak benne, akkor egyszer én is be fogok oda térni!
A Milkára pedig ma ismét beindulok, remélem nem leszek annyira lusti és odaérek addig amíg ott van a hapsi! :oops:
rnecsi

Csilla, szólok, ha megyünk, mert remélem Barbi kitaróan rója még a kilómétereket ;)
A Bolciboltban még nem voltam, csak jókat hallottam róla.

Kép
Kép
encu

Csilla

Nincs Csokis
Voltam fent
anha

Sziasztok!

szóval a tegnapra beígért netezés elmaradt, mert apa átvette a gép fölött az uralmat!
Rácuppant a játékára, ma reggel folytatta és most jutottam a géphez!
Tesztet nem kell vennem! 8)

Szóval nagyon jó volt tegnap, de a legmurisabb mégis csak a pasi volt a tescoban! :lol: Teljesen berosált tőlünk! :wink:

Móni!
Háát izé, én hagytam sokáig nyúlkálni a kajába (fontos, kell!!!!), most is szokott, de mindíg mondom, hogy nem illik és azért van a kanala!
Jól kiröhög és belemártja az ujját, de szerintem le szokik majd róla.
Később, meg mindenért megfogják törölni a kezüket. :wink:

Encu!
Örülök, hogy jól aludtál!

Csilla!
Úgy látszik ez most jó éjszaka volt, pedig jön a front!

Barbi!
Köszönjük a bókot!

Niki!!!!!!
MERRE VAGY?????????????????
HAHÓ!!!!!!!!!!! HIÁNYZOL!!!!!!!!!!!!!!!

Zsuzsa!
Nem szabad szominak lenni, mert depis leszel, inkább amikor van egy kis időd halgass zenét vagy olvass!
Én például ha kezd eluralkodni rajtam a világvége hangulat beteszema kedvenc filmeim közül valamelyiket!
Pl: Bridget Jones naplója :lol: vagy Nicsak kibeszél! Napsütötte Toscána stb., persze nembiztos, hogy végig tudom nézni, mert Flóra felkel, de elindított bennem egy jó érzést! :wink:

Kép
gabriel79

Egy hónap és Flóra 1 éves!!!!! :lol:

Kép
gabriel79

Encu

isten igazábol minden semmi nem volt jo

Aztán este Elmentem a Zeneiskolába szülöire mintam apának menjen . De nyávogott neki nincs kedve Marad a Zoéval erre 5 ora öt perckor felhivott de nem halottam csak mikor végeztem éls visszahivtam Akkor mondja rohanjak mert miotta kiléptem az ajton ordit a zoé Akkor futás haza Lívi szegény lohol utánam MOnta menjek nyugotan hagyam nyitava a kaput majd jön jött is és hát mire felértem már a fölcinten halottam hogy sire Aztán meglátot semi baja nem volt , Tudjátok az volt az érzésem hogy apa nem tudta megérteni és szart a fejére söt nem is akarta megérteni ugy volt vele hogy szépen elesz majd ö meg dögölhet az ágyon és nézheti a tvt . De a rohad éledbe mért nem ment ö . én már kilépni se tudok gyerek nélkül mert agodnom kell hogy birják egymást és akkor most elment 2 napra mert céges mitting van 2 napos és akkor igy tud egy picit inni a fiukkal hisz mégis csak a fönökük . " nem alkoholista apa fére ne értsétek " De Baszus én mikor jutok el Csak ugy valahova inni egy kicsit . Á a tököm tele van
vele nem is kellet volna ennek egy gyerek se ugyse segit semibe . csak mindig nagy hisztik után . :cry:
anha

Gabi

Készülsz valamivel a nagy napra
anha

Gabó!

Jópofa volt a hapsi, igen, főleg ahogy elvörösödött, mikor Müni gátlástalanul kikucogta! :D:D:D:D:D Asszem elég meggyőző érv voltunk :D
Flóra bizony nő :D Mindkét értelemben...ahogy Ricsit az ujja köré csavarta...:D Csak nem anyja lánya? :D

Szóval nincs baba? Na, majd legközelebb ;)

A Nikiéknek bedölglött a gépük. Ezt írta kb egy hete SMS-ben. De ahogy tudom, minden ok velük.

Kép
Kép
encu

Jaj, Zsuzsa..ez nem jó hír. Nem is tudom, mit lehet erre tanácsolni.. :( Kitartás, gyere velünk sétálni és útközben kidumcsizzuk magunkat ;)

Kép
Kép
encu

Encu mikor mentek ?
anha

Zsuzsa! Barbi eltűnt, ő lenne a 4. sétatárs. Ha nem jelentkezik hamaros, kapni fog egy SMS-t :D

De szerintem hamarosan. Neked mikor jó?
Csilla? Neked?

Kép
Kép
encu

encu-ja csak seftelni jovok,mert nincs idom.Atticy mar nem kisbaba,h.egesz nap csak egyen s aludjon. :lol: 8)
Egyebkent megjottek a rucik,van minden fele meretem.Meg nagyfiuknak is meg nagy csajoknak valoak. :wink: Akit erdekelne,irjon.
:wink:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Szia Timi

Ezer éve nem irtál
anha

Timci, akkor kitartás :D És ha van jó képed, kérjük!!! :D

Kép
Kép
encu

Mikor megyünk sétálni :D ??

Kép

Kép
sbarbi

Barbi! Na mikor? Monjuk 11-kor elindulok hozzád (menjek kocsival? felmegyünk a piacig? ;) ), az jó? Lányok, az jó???????????????????

Kép
Kép
encu

Tesóka, Gabó! Merre vagytok?

Kép
Kép
encu

Tőlem jöhetsz gyalog is. 11 óra jó lesz :D

Kép

Kép
sbarbi

lányok én most kimaradok mert alszik Zoé

Majd legközelebb
anha

Nekem jó a 11 körül! Mennyi idő, míg felértek a piactér környékére? Én ott csapódnék hozzátok, aztán visszafelé elkisérnélek titeket Füred felé egy darabon!
rnecsi

Ok, Zsuzsa...de akkor is fel a fejjel, ok? :D Pihengess kicsit...

Barbi, akkor lassan, de biztosan-komótosan meg fogok érkezni ;)

Kép
Kép
encu

Csilla, sztem 20 perc, fél óra. Hol leszel?

Kép
Kép
encu

OK. Csak öregesen :D

Kép

Kép
sbarbi

A Bocibolt környékén leszek akkor 11:20-11:25 körül!
rnecsi

Csilla, OK!

Kép

Kép
sbarbi

Csilla, ok
Barbi, indulok. Most. :D

Kép
Kép
encu

Koszonom,h.hianyoltataok! :wink: A kocsit tegnap meghuztam,ugyhogy most el vagyok torve. :oops: Atticy hatul bombolt,mert mar neki is tele volt a hocipoje a sok patikaba jarastol,meg ehes is volt mar,es nem figyeltem elegge a parkoloban,nekimentem frontalisan egy csonek.Telyesen leszdte az elejen a sarvedot,meg alol azt a plexidet,ami vedi a motort. :oops: :cry: De szerencsere nem lett semmi baja senkinek,csak a kocsinak.A patikakat bejartuk,mig vegre megtalaltuk azt az oltoanyagot,amire Atticy-nak szuksege volt.Es persze ido volt szabva,mert 3 ig volt tanacsadas.Szoval kesz kaosz volt tegnap.Nagyon idegse voltam,kepzelhetitek. :( Kepeket majd esetleg a hetvegen,remelem akkor lesz egy kis idom. :oops:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

le vagyok torve,mar minnya irni sem tudok... :oops:

KépKép

Kép