Sziasztok!
Ibigirl, elég bátor vagy! és akkor most tudsz hol lakni? azért jó, hogy hazamész, így összeszeded magad, kapsz egykis bátorítást, meg kipihenheted magad.
azt tudom még tanácsolni, hogy menj el a citizen advice bureau-ba (biztos tudod, hogy mi az), és kérdezz rá, hogy milyen juttatások járnak neked, mint egyedülálló szülő. itt ismerek egy lányt, aki ugyanígy járt, és nagyon jó tanácsokat kapott. remélem a munkakeresés menni fog. jó lenne segíteni, de szerintem ilyen messziről nem tudok
írj majd, hogy hogy alakulsz! tényleg, tudod már, hogy mit fogsz dolgozni? és hogy hol tudsz lakni?
Xéna! gratula az UH-hoz! majd mindenképp szólj, hogy hogy sikerült! szerintem itt jobb a rendszer, mert békénhagyják az embert. meg egyébként az első három hónapban annyi minden történhet... (inkább ne történjen!)
tök fura, hogy nem nőtt a hasad! na, hátha most máshogy lesz!
édes lehet Ricsi, amint beszélni kezd! nagyon édesek ezek a gyerekek. olyan dolgokat tudnak mondani! csak elfelejtjük, fel kell(ene) írni őket. írj majd pár dolgot!
Rima, mostmár értem, hogy miről írsz. emiatt én is aggódtam... és főleg, hogy látom, hogy Ibigirlék is szakítottak, meg ez a másik ismerősöm is... kicsit én is elkezdtem parázni, és mondtam is a férjemnek, hogy elkezdtem félni. mondjuk lehet, hogy a házasság miatt, vagy mert ő olyan típus, hogy sose hagyna el, nem hinném, hogy történne bármi. de bennem is átszaladt a gondolat, hogy hogyan is boldogulnék egyedül... szerintem olyan helyzetben vagy, hogy nem tudod bebiztosítani magad. max annyival, hogy "kihasználod" a segítségét, és tanulsz, amennyit csak tudsz, illetve megpróbálsz távmunkákat keresni, hogy legyen tapasztalatod. így nem leszel ráutalva, ha mégis akármi lenne (csak ne legyen!).
én valószínű a házasság miatt nagyobb biztonságban érzem magam. lehet, hogy neked is ezt kellene "erőltetni", ha nem idegenkedsz a gondolattól, hm? (ne haragudj, hogy így beleszólok az életetbe, csak "hangosan gondolkodom"
)
írtad, hogy elkezdtél tanulni... mit tanulsz majd? már elkezdted? mikor kezded?
nekem is fel kéne tennem egy vonalzót... eddig még nem sikerült, de majd próbálkozom! jó lenne megmutatni, hogy Veronika mekkora
uh, képzeljétek, most két hét alatt kinőtt egyszerre 3 vagy 4 foga... azért nem tudom, mert olyan, mintha kettő jönne egymás mellett, de még ugye csak a teteje látszik. gondolhatjátok, hogy milyen állapotok uralkodtak! iszonyú nyűgös, tök vörös a feneke, és folyton beteg volt... de mostmár túlestünk rajta! és úgy tűnik, hogy 10-11 foga lett!
tök édes lesz. ja, mert úgy van, hogy a jobb oldalon csak kettő van, a balon meg négy
Ibi, Marcusnak van már foga? jövöget?
tudjátok esetleg, hogy ilyen kicsiknek mennyi foguk lesz összesen? tök tájékozatlan vagyok
na, kellemes hetet mindenkinek! sok napsütést, kevés esőt!
puszi