Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bea
szépek vagytok,és naon szépen fejlödik a kislány.Csak így tovább.

Nyhk
azt hiszem te kérdezted az ugrálóvárat a múltkor igaz?A www.quelle.hu oldalon most van naon faja,olcsón.Katalógust kaptam,abban láttam.Naon sok szép dologgal van teli a mostani.De van bolt már Kecskeméten újra,ott is megkérdezheted.Ott legalább nem kell postaköltséget fizetni.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Dora
meghívót átküldtem,remélem átért.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Hajni, koszonom megjott es mar regisztraltam is!:)

Sbea, ugy latszik Kinga sem akar elmaradni a noverkeje mogott!:) Nagyon szep csalad vagytok!

Nana, mi volt ez a nagy eltunes?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Jaj,már csak két hónap és Anna 3 éves.

Nem is írtam,tegnap elvoltam barátnömmel vonatozni,két csemeténkkel,és imádták.Egy kis nosztalgia volt nekünk is legalább.Sétáltunk egy nagyot,majd beültünk egy teázóba,majd haza.Valaki még tud örülni a vonatozásnak.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny, képzeld Hannáék meg az ovival voltak hétfőn vonatozni, Matkópusztán, és ők is nagyon élvezték!
Örülök, h Neketk si tetszett, én nem szeretném ha csak az autó lenne a menő :wink: !

Lili, igen drágák, de sztem jobbak a fa gyümölcsök.Hannának igazából mindenféle van,és mindet vagdossa is :D .

Dora, konyhában mindegy sztem, a műanyag is jó. De nézz szét,mi tavaly agyaltunk ezen Syggel vagy 3 hónapot, h melyik konyhát,mennyiért.....

Nana, köszi mi jól Sygnek átadom, bár már lehet,h hazajöttek,még nem láttam kint őket :wink: !

Kép
seriff

Ser
nagyon helyes,vigyék csak öket egy kis ismerkedésre.ezzel jót tesznek.Még egy fogaskereküt kellene kipróbálnunk Annával.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lina hogy vagytok? Minden oké az oviban?

Kép
seriff

Ser
most délután játszótereztünk Gabival,Eszterke anyujával,beszélgettünk,mesélte hogy jó korán indultak a gyerekekkel vonatozni.7-kor?Matkópusztán csináltak is valamit?Gondolom nem egyböl haza.De jó hogy van alkalom ilyenekre.

Erszényes
mit csináltatok délután?Fejfájás elmúlt?Lehet el kellene menned dokihoz hogy miért fáj minden nap a fejed.Hmm?Nem?

Thymi
megkaptad a cukrot?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Igen, fél8kor indult a vonat, hát korán volt és hideg, de sztem élvezték mind! Van ott egy Géró tanya nevű hely, ott reggeliztek,meg szaladgáltak egész délelőtt,és ebéd után indultak vissza. De Esztert pont nem láttam ott reggel.

Kép
seriff

Azt mondta a Gabi hogy nem ment Eszter,mert túl korán volt és hideg.Talán máskor,jobb idöben.De ez tök jó program nekik.Jól el lehettek fáradva. :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

köszi a könyvekről:)

Lili! Boti csudaszép lesz.) ez nem klrdls

Nana! ne izéjj má' jó hogy hiányolunk :lol:

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Vonatozást én is beígértem Zsófinak a nyárra, imádná sztem ő is, de sajna elmaradt. :( MIndig volt vmi. Nővéremmel együtt szerettünk volna elmenni, de ő többnyire nem ér rá. :(

Ser, és melyik konyha mellett döntöttetek? Erre kíváncsi vagyok. :wink: :roll:
Sygék csak 4napot voltak kórházban? Jól számolok? :shock: :oops:

Erszénbyke, sűrűn fáj a fejed? Azt tényleg ki kellene vizsgáltatni...bár hideg front jön. MA én is nehezebbnek éreztem a pocakomat, pedig jól el szokott férni. :D

Zsolti, csudaszépek a csajok, a kiscsalád! De aranyos vagy: "itt fekszik az ágyon, és pislog." :) Ez tetszett. :) Jót nevettem rajta. :D
birolili

Sziasztok!

Micsoda jó hír,Sygéknek hatalmas gratula és csupa szépet és jót :D ,Ser ha már te tolmácsolod mindenki jó kívánságát,tedd már hozzá a miénket is :) .Ez a vonatozás tök jó dolog,nem is gondoltam,hogy ilyen piciket is visznek ilyen programra.Anyum is a vasúton dolgozik,minket még nem,de Lenci unokatesóját már vitte fel vonatra,mozdonyra és persze nagggyon tetszett neki :) .Azok is persze mind Toa(=Thomas) mozdonyok :lol: .

Dóri ezek tényleg annyira szuper könyvek,csak marha drágák,pláne úgy,hogy mind kéne :D .Bár azért jó pár mesekönyvünk nekünk is megvan régről,azok most olyanok,mint a talált kincs.

Lili te összepakoltad már a kórházi cuccot?Zsófi kivel lesz otthon?

Sbea nagyon édesek a lányok együtt!

Roz csuda szépek a lányaid,és ahogy egymás kezét szorongatják :D !

Bocsánat,de mennem kell,most a héten itt vannak nővéremék Gergővel,úgyhogy nagyon jó dolgunk van,pletyizhetünk sokat,a gyerekeket meg egyszerűen meg kell zabálni!Tegnap kimentünk a vadasparkba,olyan ügyesen etették a kecskéket és a pacikat,és úgy élvezték :lol: .Ma pedig a 18 hós oltást is megkaptuk,szegény Lenci jó sokat sírt,most estére kicsit be is lázasodott.Jó éjt mindenkinek!

Kép Kép

Kép
dettus

Seriff,
Jól vagyunk, köszi, csak ritkán jutok gép elé. Lili a héten nincs oviban, beteg lett. Nem nagyon, van egy kis mandulagyulladása, de nem vittem oviba. Viszont a hugom úgy elkapta tőle, hogy ő nagyon rosszul van.
Pont ezért tegnap volt nagy kavar, mert úgy volt, hogy a hugom vigyáz Lilire, anyu dolgozott, mi már Pesten voltunk, de a hugom nem tudott rá vigyázni, apukámnak is épp vízórát cseréltek, szóval a holt beteg hugom ment be az anyja helyett dolgozni, és a tesóm anyukája vigyázott Lilire. Engem meg a frász kerülgetett Piliscsabán tréning alatt. Persze egy autóval mentünk kivételesen, hogy még a Szláva se tudjon hazarohanni :D
Amúgy ovival minden rendben, szeret menni Lili, hiányolja is most a héten. Holnap arborétumoznak, lehet, hogy anyu odaviszi Lilit, hogy kicsit játszon a többiekkel.

Zsolti,
Ha jól látom, akkor Kinga is Lilla nyomdokaiba fog lépni. 5 centi egy hónap alatt :roll:

Kattic,
köszönöm a "békát", ez már nem ugrál. Anikót honnan ismered?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

erszenyes-a nagy sietsegbe meg a kocsit is osszetortem, :evil: mig vegre a 6 dik gyogyszertarba megkaptam a vakcinat,es a dokineni beadta.Ugyhogy,meg jo,h.folhivtalak,mert 4 ora lett,mire vegeztem mindennel... :shock: :roll: :( Sajnalom,h.nem tudtunk talizni.De remelem csak sikerul...mielott meg hazarepulnek Atticy-val. :roll:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

hajny: délután apum hívott, h a kocsi akksija lemerült, úgyhopgy mentem neki segíteni mert ma meg elvileg az ő kocsijával megyünk a dédihez. Azt a csomit meg még a hunyadiban se tudtam feladni, annyian voltak ott is... :evil:

Timci: nincs semmi gond, az oltás fontos, örülök, hogy meg sikerült szerezni! :wink: :lol: Majd máskor összehozzuk!

Borsika: a front gondolom dolgozik ezerrel, sógornőm is épp most van szülőszobán, talán ma melszületik Jana kis unokatestvére. :wink:

Sbea: nagyon szépek vagytok! Milyen gyorsan nől Kinga is! Kis édes! :wink: :lol:

ja a fejem tuti a front miatt van sztem, a gyógyszerek hamar kiveszik hála az égnek legalább attól mindig elmúlik. :wink:

KépKép
erszényes

Erszényke, most szül a sógornőd? Jó gyorsan elrepült vele is az idő. HOgy bírta a terhességet? Nyűgös volt végig?

Dettus, nekem már teljes díszben áll minden. :D Várja a csomag, hogy vigyük. :roll: Már mi is nagyon várjuk Botit. Anyósom azon imádkozik, h. a héten meg ne szüljek, mert nem lesznek itthon. De hát mondtam, hogy még legalább 3hetet várnia kell. Utána bármikor. :D

Lina, jó kis kavarc volt.....szegény kicsi lány, jobbulást neki!
birolili

Lányok
Köszi a cukrot!

Hogy röpül az idő :shock: Kinga már 1 hónapos :shock:

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Köszönöm Orsi nevében is a dícséreteket. Nagy huncut a lány, de még így sem nagyobb, mint Flóra volt :roll:
Most mind a ketten itthon vannak, Flóra nincs oviban, be van gyulladva a torka. De rá jellemző módon semmit nem lehet észrevenni rajta. Nagyon jól eljátszanak most már egymással, bár minden napra jut azért balhé is rendesen. :wink:

Erszényes, éppen kérdezni akartam, hogy mi van a sógornőddel. Remélem könnyű szülése lesz, ha már az eleje olyan döcögős volt.
Nagy meglepetés volt az újságíró szombaton, de a "tudodki" :wink: tett róla, hogy ott legyenek. Nagyon klassz volt a tali egyébként.
Mikor érek rá hímezni? Szerencsére vannak éjszakák is a nappalok után, amikor a gyerekek alszanak :D

Lina, hú milyen kavarodás volt nálatok. Tesód anyukája? (nem kell megmagyarázni) Mindig felkapom a fejem, ha ilyenekről van szó. Nekem szokatlan, nincsenek féltestvérek, válások a családunkban.
Ritka példány lehetek.
Javul valamelyest a hangulat a melóhelyeden?

Dettus, jó, hogy előkerültél, már hiányoltalak. Tündériek lehetnek az uncsitesók együtt. Nálunk is van ilyen felállás, rengeteget lehet nevetni rajtuk. :D

Nana, suli hogy megy? Nagyon lefáraszt?

Bepa, jók a képek!!

Bea-Zsolti, gyönyörűek a lányok! Micsoda szöszi csajszi Lilla! :D

Seriff, aranyosak lehettek a vonatozó apróságok. :D Mi is mentünk már kisvonattal anyósékhoz, igaz még a gyerekmentes időben, nagyon hangulatos, főleg télen, amikor rakják a kishályhába a szenet.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Mutatok egy képet, a közös játékról. Orsi, mint pici baba a varrógép dobozában (bölcső).
Kép

A veszekedéseket nem örökítem meg :lol:

pillle

Sziasztok!

Pille
milyen édes a lányod,és ötletes a doboz mint bölcsö.
Nem vagy ritka példány,ez tök jó család,semmi válás,féltesó.Az nekem sincs,csak anyumék váltak el.

Erszényes
hát remélem hogy csak a front,és nem valami galád betegség! :lol:

Timci
összetörted az autót?Naon?Nem lett komoly baj?Mi történt?

Dettus
jó hogy így el tudsz lenni,tesóm egy utcával odébb lakik,mégsem talizunk mindennap.
De majd egy hét múlva ha meglesz a baba,akkor majd meek minden nap.Úgysem bírom ki hogy ne menjek.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

hajny-igen :oops: .sajnos nekimentem sietsegemben a parkoloba elolrol egy vascsonek.Telyesen leszedte a sarvedojet elol,meg azt a plexidet,ami vedi alolrol a motrot,h.ne menjen bele a sar.Szoval szep,minden esetre.atticy hatul orditott en meg ideges voltam mar a sok tajakolas miadt,es nem figyletem elegge.sajnos ez van. :oops: Nem lett senkinek semmi baja,hala istennek.Koszi,h.erdeklodsz.
Kepzeld van a csomagban Annacskanak valo kis bornaci is.Pont rad gondoltam,mikor meglattam. :wink: 8) Meg meg ezer sok szep rucika,meg a Ricsi meretben is vannak.

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok :)

Köszönjük a bókokat :) csajok tényleg imádják egymást de azért vita is van bőven :)

pillle
nagyon aranyossak a lányok :) Nálunk azért ha betegek az első 1-2 napban többet ülnek de utánna.... :roll: :lol: elevenebbek mint máskor. .... :lol:

timci
még jo hogy neketek semmi bajotok nem lett :)

nana
mi bajotok van mind a két srác beteg ?

zsolti+bea
nagyon szép méretei vannak a kis Kingának és a képek csuda éééédesek :) zsolti apu szuper apu vagy bevállalod a két csajt :) le a kalappal előtted :)

seriff
milyen jó hoyg elviszik HAnnáékat más oviban nem viszik ám csak középsős gyerekeket ilyen utakra...

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, a lányaid csuda helyesek!! (tudtam, hogy valamit akartam még) Hogy-hogy együtt vannak az ovis fényképen? Nem külön csoportban vannak?

pillle

Pille, mi is ritka példánynak számítunk ezek szerint..... :D
Olyan édesek a lányaid! És milyen türelmed van, éjszaka hímezni..... :shock:

Ma találkoztunk Gelivel és Gergővel. Nagyon szépek, jó volt őket élőben látni! Gömbölyödik már Geli is! :)
birolili

Timci, ismerős a gyereksírás miatti kapkodás......én is már mentem neki oszlopnak tolatás közben ezért. :( De szerencse, hogy "nagyobb" baj nem lett veletek. Mikor repülsz haza ? Csak ketten mentek?
birolili

Pille,
mi egy nagyon különleges család vagyunk. Anyuék elváltak öt éves koromban, apu újranősült, anyu, én, anyu tesójáék mindenki ott volt apu lagzijában.
Van két féltesóm, az egyik Lili keresztanyja. Apu most külön él ettől a második feleségétől is, de sokszor együtt ebédelnek...
Na és ugye ők is versengenek Liliért, tök jó volt, a tesóm anyukája ott áradozott, hogy milyen jó volt kettesben Lilivel... (na ő óvónő eredetileg)
Munkahelyen egyre rosszabb minden, nő a bizonytalanság. Ma volt fórum, de sok újat nem tudtunk meg. Én konkrétan, egy másik kismamával rákérdeztem a sorsomra. Annyit tudni, hogy egyenlőre az a biztos, amit a törvény mond, vagyis ki nem rúghatnak, de ennyi.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

lili-koszonom,hat igen ez mar csak ilyen... :oops: Igen csak Atticyval repulok,majd az apucikaja jon Karacsonyra es egyutt jovunk haza kocsival. :wink: Nov.19-en megyunk. 8) Mar nagyon varom. :D

Roz-neked is koszonom,h.feltesz bennunket. :wink: Igazan jolesik. :wink:

Teszek fol egy par ruhacskarol kepet,ha valaki megis meggondolna magat. :oops:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

[color=violet][b]Elnezest azoktol,akiket untattam... :oops: :roll:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

timci lány92-es téli van?barátnőm keres

Gabi
bepagabi

Muzsikával az újszülöttekért
- jótékonysági gálakoncert a Gólyahír Egyesület javára -

Időpontja: 2007. november 03. szombat - 16h
Helyszíne: Otthon Művelődési Ház – Soroksár
Bp. XXIII. Ker. Szitás u. 112
(a Hősök terei Templomtól egy percre)

Műsorunkban felejthetetlen dallamok hangzanak fel
egyebek mellett Puccini - A bohémélet, Gounod - Faust, Donizetti - A szerelmi bájital
és Donizetti - Don Pasquale című operáiból!

Fellépnek a Magyar Állami Operaház művészei:

Cecília Loyd, Boross Csilla, Csák József, Szvétek László, Vághelyi Gábor, Ghillány Márta
Németh Mónika, Szentidai Szilvia, Töreky Katalin, Angyal Enikő, Czira Judit, Réder Katalin
Zongorán közreműködnek: Katona Anikó és Köteles Géza
„Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokan döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni e remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!”
Jegyek 2007. október 1-től válthatók 2000 Ft-os áron az Operaház jegypénztáraiban, vagy elővételben a Gólyahír Egyesületnél, számlára befizetve a jegy árát 2000 Ft/fő
név megjelöléssel, (a jegyek a koncert előtt a helyszínen vehetők majd át).
Érd és Vidéke Takarékszövetkezet: 64800073 - 10705005

KépKép
KépKép
kelimoni

Pille: nagyon édi "bölcsős" Orsi!! :) De ügyi vagy a hímzéssel, hát én mostanában állandóan fáradt vagyok, este csak dőlök be az ágyba...

Lili: igen már meg is szült a snőm. Jól vannak, majdnem 4 kilós kislány. :wink: :lol:
Nemsokára már te jössz, meg Dóra!! :wink: :lol: :lol:

Jana az előbb fejelt le, remélem holnapra nem lesz hatalmas lila orrom... :( :oops:

KépKép
erszényes

Timci: húú mennyi ruha!! :shock: :shock: De neked honnamn van ennyi kislány ruhád??

KépKép
erszényes

Milyen volt a szülésélménye snődnek? Természetes úton szült? Gratulálunk neki!
birolili

Lili: normál szülése volt, ahogy elmondta teljesen uolyan mint az enyém. Ő is éjjel vajúdott, reggel szült, fájt a varrás neki is. összességében azt mondta legalább a szülése olyan volt amilyet akart.

KépKép
erszényes

Zsolti Bea! nagyon gyönyörű lányaitok vannak...ha eladósorba kerülnek majd szóljatok...
Ez a többi csudaszép lányos anyukára is volnatkozik..
ÉN már gondolok a fiók jövőjére. :lol: (bocs ha béna poén volt)

Dora! Lili!
nagyon izgultok a babócák érkezése miatt? Én ilyenkor már produkáltam a szokásos jóslóimat :oops: szülésemből kiindulva más nem is volt.Nem tudom Tui hohy lesztek Vele,de nekem kín volt az utsó 2-3 hét...a fájások a viszketés és Benedek...de szerencsére nem volt gubanc.És hogy szüülés után otthon hogy lesztek, ezen gondolkoztok sokat?Nagyon izgulok Értetek:)

Pille! Édesek a csajszik:) azért jó látni hogy lesz olyan amikor együtt fognak az én fiamim is játszani..de mit?fogócskát, ahogy Bebét ismerem..meg motorosat :P

Jóájt

szörnyű ez a szél..nagyon nem szeretem én is félek, pedig Benedeket meg kell nyugtatni...Kiváncsi vagyok holnap mennyire lesz hideg...ha nagyon az nem jó, nem tudunk kimenni

Gabi
bepagabi

Bepa, érdekes amit írtál..... nekem is kezd kicsit nyűgös lenni, nehezen mozgok már. Felállás, menés....Zsófi emelésénél rendszeresen bekeményedik. Szval azért vannak. De hoyag joslóim nincsnek, az tuti. Csak keményedik.

De hogy visszatérjek: én amikor napközben van a kis menetrendünk, akkor sokat szoktam agyalni, beleképzelni, h. is lesz majd....pl.: déli alvás. Fél órát ülök bent Zsófinál, mire elalszik. NA most ezt hogy fogom megvalósítani..... :shock: és hát csomó minden. MOst annyit foglalkozom Zsófival emenniyt csak tudok. Nem tudom hogy lesz. DE igazából Gabi mentalitáa miatt nem pánikolok. Ő úgy van vele, mindent meg tudtunk eddig is oldani, ez is menni fog. Mindenki vhogy megoldotta, mi is meg fogjuk. Csak tényleg félek, nem szeretném, ha Zsófi "sérülne lelkileg". Attól nagyon félek. Félek, ha nem tudok aludni éjszaka, akkor hogy fog menni Zsófi mellette? Ideges vagyok, kiabálós, ha nem alhatok.....szval bennem azért van félsz.

Dóra, benned? :wink:
birolili

Bocsánat a sok hibáért..... :oops: remélem értitek azért.....
birolili

Sziasztok!

Ser, Hajni, nalunk Kati nagy vonat fan, Thomas a gozmozdony utan... :oops: Van neki fa vonatsin keszlete es ket elemes mozdonya (Tomasz es Pörszike! :lol: ) , vagonokkal. Azokkal alszik most is. :lol: Ha megy haza a mama vonattal mi is mindig kikiserjuk, teljesen odavan a nagy mozdonyokert, vonatokert - majd egyszer mi is kiprobaljuk. :wink:
Kép

Lina, nagy a csalad! :wink:

Pille, lanyaid :D mi is sokat jatszottunk a noveremmel es sokat veszekedtunk... :wink: PN-ben levo kepen te is rajta vagy? (Csak tipp jobb szelen? )

Osszefutottam ma Borsikaval, mondta, hogy Sygek meg bent vannak a korhazban, mert besargult a pici.

Gabi, Lili mar en is nehezebben tartom a lepest Katival, de muszaj. :D Joslo sehol, kemenyedes idonkent, foleg hosszabb setakkor - mivel ujabban motorozik a lany, ezert futolepesben lihegek mogotte. :wink: Ma apa egyedul altatta Katit, ment minden problema nelkul, megcsak nem is hianyolt... :roll: Azon, hogy mi lesz, ha meglesz a baba nem ragom magam, igyekszem majd egyensulyban tartani a dolgokat. Meglatjuk menni fog-e. :wink: Optimista vagyok. :D
Lili, szerintem nem lesz gond Zsofival, szepen bevonod minden baba koruli teendobe, ha a baba alszik, akkor Zsofie a foszerep! :wink:

Szombaton aprok tanca?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Lili, Dóra
Látom már ti is agyaltok h h lesz....én is elgondolkodom ezen. Érdekes lesz, de úgy vagyok vele h majd megoldjuk valahogy. Abban az egyben biztos vagyok h Gyopi sokat fog segíteni.

Erszényes
Vártalak tegnap h jelentkezel...

Adri
Tegnap voltunk sétálni, még ma elküldöm a számokat.

MOst gyorsan ennyi, megyünk enni.

Kép
Kép
Kép
thymi

Na ezen is túl vagyunk....
Képzeljétek hajnalban arra ébredtem h háton fekszem és a jobb lábam teljesen el van zsibbadva. Nagyon megijedtem és szolongattam a picurt h ő jól van-e. 20 perc noszogatás után végre jelentkezett. Nagy kő esett le a szívemről még a könnyem is kicsordult.
Nem tudom mi jön még, de messze a vége...

Kép
Kép
Kép
thymi

sziasztok :)

Thymi
jaj ez elég ijesztő lehetett :( sajnálom vigyázz magatokra :)

dóra
olyan édes Katica és rengeteget nőtt :)

bepa :D
nekem tetszett a poénod és jeletkeznék is két kézzel mert imádom a fiaid győnyörüek tudom fiúra nem modunk ilyet de olyan szépek tényleg nekem ez a dilim ez a barna haj barna szem barna bőr :D és a fiaid pont ilyenek :lol: édessek :)

Lili
szivemből szoltál Én is ilyen vagyok sajnos kiabálos ha fáradt vagyok ... :cry: a leg gézabb az hoyg ezen vitázunk a legtöbbet mert Tibor meg ezt utálja Én meg azt utálom mikor felébred legyen az hajnal 1 óra (mint pl most hajnalban ) úgy közlekedik ugy kapcsol villanyt hoyg arra mindneki fel kel és én ha egyszer felébredek akkor nagyon nehezen alszom vissza ... mint most este is 1,57 kor kelt fel Tibor és ment wc.-re és mindnezt ugy csinálta hoyg közben 3 villanyt kapcsolt :twisted: nem is aludtam vissza csak 1/2 5 kor na reggel volt is durci :roll: :( :?

nana
ne hari nem válszoltam igen egyforma rucijuk van a csajoknak nem csak a falmerek de szandi meg pulcsi is alatta, most ez a dili náluk :lol: egyre több egyforma ruhájuk van :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, olyanok, mint a kétpetéjű ikrek. :) :)

Dóra, ügyesek vagytok az altatással! Nálunk is így volt, vagyis egy picit hiányolt, de most már teljesen természetes. :)

Bepa, én hozzáadom Benihez Zsófit, nekem is nagyon tetszik: barna szem, barna haj, barna bőr.....vagány. :D

Timi, elhiszem, h. megijedtél! Minden rendben lesz, ne aggódj, csak pozitívan! :wink: Félsz, hogy történik vmi?
Nálunk csak Zsófinak kell mondanom, h. beszéljen a pocakhoz, és máris rúg Botika. :D
birolili

jóvan lényok, látom lesz kihez vini a fiúkat lánykérőbe:)

Lili"Dóra! Igenigen..segíteni fognak bár Bebe azért az elején eléggé érzékeny és megszeppent volt..főleg amikor szopi volt(na nem is tudtam nagyon fejni, pedig volt mit)Most meg néha Ő mondja, Bebe szopizni akar:) két cupp és kész..Imádom
aztán szép lassan összemelegedtünk, mondjuk az a 3 hét amikor az elején nagynéném meg párom volt az nagyon kellett, ogy Benedek ne érezze elhanyagolva magát..pedig Levivel télleg csak a minimálisat foglalkoztam..tudatosan, persze sokat sírt ...én is néha (buta hormonok)Most meg esti puszi meg minden szóval tök édesek már most mi lesz ha Levi majd szalad...HÚÚÚÚÚkaphatom a nyakamba a lábam utánuk:)
És a fáradtság télleg a legrosszabb...de néha du picit tudok pihenni ha mind2 egyszerre alszik.
Na megyek mert Levi sik-tozik utánam:)

Gabi
bepagabi

Bepa, adtál Bebének cicit? Én még ezen gondolkodom...sztem Zsófi is kérni fogja megint, de én nem szeretnék neki adni cicit. Az Botié, és kész. Félek, h. visszaszokna......
birolili

Sziasztok!

Timci
örülök hogy senkinek semmi baja nem lett.
Ruhákat hogyé adod?Kilóra,darabra?Timci turi hogy lesz nyitva? :lol: :lol:

Lili
hát nem tom,én nem adnék neki cicit,bár hallottam olyat hogy amit nem szívott ki a baba,azt a tesó kiszívta ,így nem kellett kifejnie. :lol: Bár majd te tod. :wink:

Roz
Áki akkor Annáé lehet? :lol: Akarom!

Thymi
lehet csak elfeküdted a lábad,azért zsibbadt el.De hála égnek semmi baja. :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Timci
amúgy érdekelnének a rucik,naon szépek.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Megvan az AFP eredményem, jó!!!
Kiderült az is hogy újra kisfiúnk lesz!!!! A neve: Balázs

Kicsit csalódott vagyok mert kislányt szerettem volna. Eddig még álmodozhattam, hogy az lesz. Mielőtt bárki rosszallaná, hogy nem igazán örülök ez tévedés. Imádni fogom őt is csak hát hosszú hajról, édes rózsaszín szoknyákról, kisruhákról fantáziáltam már.....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

judit
Gratula, és egyben átérzem amit írtál..?Mi is bíztunk benne hogy 2. talán lányka lesz(Gabika), de most már annyira nem bánom..sőt..Amúgy meg sztem totál igaz...csak egészséges legyen ...engem beijesztettek a genetikával és cvs-ből derölt ki hogy Leventénk lesz :P
A Te Levidnek is jó lesz hogy öccse lesz ...

Gabi
bepagabi

most olvasom...Én adtam cicit, de nem kért sokat..de ha nem adtam volna tuti megsértődne a Nagyságos Úr:)..télleg csak kicsit kérte..kéri most is ha épp eszébe jut hetente 1-2x.Amúgy se sok tejem van már...így Levit se nagyon létja hogy szopizna.

Most találtam ki hogy ha vasárnap jó idő lesz akkor bevonatozok Bebével és könyvtárazunk.Délelőtt, nagyon hiányzik ám hogy csak Vele legyek. Majd Apa Levizik..kis pihi Nekik is.

Gabi
bepagabi

Sziasztok!

Judit
gratula az egészséges kis Balázshoz!Imádom ezt a nevet! :lol:

A növérem most volt itt,hétfön kell befeküdnie a kórházba,kedden császározzák.Nemsoká megint nagynéni leszek,Annának meg lesz egy unokaöccse.
Harmadik császár után ha kéri valaki az elkötést,az ingyen van?Vagy az hogy mükszik?Tudja valaki?Köszi a segítséget elöre is.Növéremnek már a harmadik lesz és szeretné,még a dokit nem kérdezte meg,majd hétfön legkésöbb.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?