Györgyi,
Nagyon édes Réka, apával megállapítottuk, hogy egy kis szépség.
Sajnos most olvastam csak, így lemaradtam a tv-szereplésetekrõl
.Bár látom nem is mutattak benneteket.
Már mindjárt szombat van
zsuzsi Mû-tiramisuja(kétszer is írta, mindkettõt kimentettem):
Mikroban kb. 2 deci tejet megmelegitek, ugyanennyiben meg hidegen elkeverem a tejszin izu pudingport (van otthon is Oetker bacsisat keress), kb. 3 ek. cukrot, es az egeszet felforralom (mikroban), suru puding lesz belole. Beledobom a turot, jol elkeverem.
Jenaiba, vagy valami cuki magasfalu keramiatalba leteszek egy sor babapiskotat, meglocsolom kaveval (nescafe, malatakave, eszpresszo, barmilyen, kb. egy bogrenyi kell, mehet bele egy korty rum is, ha van otthon), hogy jo szaftos legyen. Befedem egy reteg turos pudinggal. Aztan megint egy sor babapiskota, megint krem. Nekem altalaban harom reteg babapiskota jon ki. A tetejen megint egy adag krem elsimitva. Megszorva kakaoporral. Kb. 10-15 perc, utana allhat par orat a hutoben, es akkor szepen lehet szeletelni.
Mu-tiramisut nem kell sutni. Kell hozza nemi babapiskota, egy csomag tejszin izu pudingpor, keves tej, cukor, meg egy csomag turo (plusz a malatakave meg a kakaopor a tetejere). Kb. 10 perc osszerakni, aztan egy kis pihi a hutoben, es kesz.
Györgyi, Gömb, Norka,
Köszi az uszis infókat.
zulu,
Köszi az infót a medencérõl. Édes lehet benne Anna, úgy megnézném.
Kengurus-szopi sztori
Manó2,
Hátáról hasra forgás
. 6 kg
. Légzésfigyelõ
.
zulu, Urszila, Csucsuka,
Megnyugodtam, hogy nem egyedi eset a cicin elalvás. Apa szerint nem túl jó, mert így magától nem hajlandó elaludni.
Urszila,
De jó ötlet a termostoppos sötétítõ. Csak tetõtéri ablakokra lehet használni vagy normál ablakra is? Hol és mennyiért adják?
Jobbulást Zsuzsinak.
PsAndi,
Nektek is jó szórakozást a színházhoz. Mi még nem merünk ilyesmit tervezni. Majd késõbb, ha Roni biztosan átalussza az éjszakát.
támogatom a tenger javaslatodat
.
Gombóc,
A mosogatógép alá tegyetek dobogót (5 cm).
Gömb,
Naná, hogy érdekel a Dagályos tapasztalatod is.
Hangyák ellen a Protect-B jött be nálunk. A hangyacsapda sz*rt sem ért. Bár látom már elûztétek õket
.
Én egyáltalán nem tudom a kacsás dal szövegét, de szívesen megtanulnám
.
Csucsuka,
Nagyon köszi a nyulacskás szöveget!
Toffi,
A Semsey-parkban szoktunk sétálni. Az Erzsébet utcai OTP közelében lakunk.
Zsombi szeme
. Jobbulást.
Heni,
Édes a kiscsaj
.
Irígy, irígy. Én is akartam eperlekvárt, csak lekéstem, már leérett.
Kangi,
Roni reggel 6-kor, 1/4 8-kor és végül 1/2 10-kor kelt az enyhébb idõ hatására(?).
Szegénykém, nem csodam hogy nem vagy feldobva. A párod rájöhetne, hogy ha kicsit segítene mindkettõtöknek jobb lenne.
Nincs egyéb rokon, barát, aki néha be tudna segíteni?
A panaszaidat meg kikkel osztanád meg, ha nem velünk?!
Nem is tudom leírjam-e, nem akarlak szomorítani. Apa munkaideje változó, de általában hamar ér haza, és alig várja, hogy velünk lehessen. Csak néha morog, hogy netfüggõ vagyok.
Én sem szeretem azt a szöveget, hogy "értetek dolgozom". A pénz nem minden!
Sikerült végül sofört találni?
Orsoly,
Engem is érdekelne, milyen hitellel lehet pénz nélül lakást venni. Fõleg ha még nincs saját lakás.
Mariann,
Jó utat! Várunk itthon
.
Alvás-ambulancia (vagy valami hasonló neve van) van a Madarász kórházban. Gál doktornõ nagyon kedves (sárgasággal voltunk nála).
Képet úgy tehetsz fel, hogy begépeled a következõt szóközök nélkül(!): \ image { képneve } Az üzenet elküldésekor feljön egy oldal, ott ki kell Tallózni a megfelelõ képfájlt.
Látom már Györgyi is megírta.
Timici,
Neked is jobb kedvet
.
Zsugorkanál
.
Nadine,
Babakocsi
Jók a képek!
Tovita? Az valami vitamin? Én Elevitet szedtem és szülés után a maradékot. Most fogyott el.
Leszter,
Átaludt éjszakák
.
Oltás
. Mi tegnap voltunk agyhártyagyulladás ellenin, ezt egész jól bírta a kiscsaj, a 2 hónapostól belázasodott.
Virág,
Rád is rádfér a vidítás
Húzok aludni, apa már vízszintbe vágta magát.
Maci_2 + Roni