Sziasztok!
Köszönjük szépen a dicséretet
Állandóan gyönyörködöm benne, a kép amit kaptunk az ágy mellett van, így reggel egyből megcsodáltam. Még kis csontos egyem meg, még most fog igazán kerekedni. Kemény 60 dekák vagyunk, a buksink átmérőja, 5,2 cm.
Juti! Még most van igazán helye neki. Kaptunk dvd-t amikor mocorog. Az első pillanatban még kinyújtva volt a lába, majd behúzta. A kezével makacskodott, fél óráig el sem vette az arcától, sőt volt olyan, is mikor mintha számolt volna, meg ásított is.
Jajjj lőjjetek le, csak áradozni tudok, olyan hihetetlen volt
Giga! Dehogy haragszom! Nyugodtan választhatjátok a Szaffit is, egyeltalán nem bánom
Az én védőnőm is normális, 2 és fél éves gyerkőce van, így frissek az élményei, sokat tud majd segíteni. Remélem.
Szex. Nos nálunk ritka, mint a fehér holló
Felújítás közeppette, éppen csak beesünk az ágyba és szunya. De megbeszéltük, hogy ahogy végzünk és rendben lesz a lakás, bepótoljuk, persze nem az egészet
csak úgy óvatosan. Én is nagyon várom már, én már tényleg a falat kapargatom
. Sajna nem vagyok ilyen kis mennyiséghez hozzászokva
Visszatérve a 4d-re: Azt mondta a nőci, aki csinálta, hogy minden időszaknak meg van az előnye. Mármint, hogy mikor menjünk. Amikor mi voltunk azért volt jó időpont, mert teljes egészében látszott a gyerkőc, később viszont már kis husosabbak, jobban ki van alakulva a kis testük!
Juti! Én is mindig elképzelem, hohy mit csinálhat, most meg mióta tudom, hogy hogy fekszik, tudom, mikor a kezével "bökdös", mikor a lábáva
Én a tejet mindig is imádtam. Suliból hazaérve az volt az első, hogy egy jópár deci tejet megittam. Szinte minden reggelem ezzel kezdődik most is, hogyha reggel kimarad, akkor napközben biztos kortyolok egy jópárat.
Amikor nagyon jóízűen eszek, vagy ami kimondtottan ízlik, akkor nekem is nagyon szokott örülni a finomságnak