Sziasztok csajócák!
Eccer már írtam tegnap csak elszált
.
Szóval nagyon szupi volt a tali, örültem, hogy ott lehettünk
. A férjem feltöltötte a web albumunkba a képeket:
http://picasaweb.google.hu/gikan76/BabanetesTalLkoz
Mindenki képei szuperek lettek, olyan jó volt nézegetni.
Angie
Örülök, hogy kicsit össze tudtuk boronálni a fiatalokat, bár kislányom nem sok érdeklődést mutat egyenlőre a pasik iránt. Végig hozta jóformáját és mondhatni teljes nyugalommal végig aludta a talit.
Évi
Annyira sajnálom, hogy veletek már nem sikerült talizni, de úgyis megrohamozlak titeket majd külön is
Na de ha minden ok, hát kellenek ide a dokik???
Szorítok, hogy most már minél hamarabb babó legyen, úgy érzem már nincs akadály előttetek.
Brill
Köszi a dicsit.
Pankaa
Köszi, szerintem minden kismami szuperül nézett ki
. Jaa télleg te nekem tökre meglepi voltál, nem gondoltam, h. ennyire magas vagy
Márti
De jó, hogy jelentkeztél, szorítok neked, hogy dokinál minden oké legyen és hajrá december!!! Írok privit, tök jó lenne találkozni pénteken.
Eszti
Remélem te is hamar jössz, mert végre lesz net. De nagyon szorítok már mindjárt itt a november.
Syry
Remélem már meggyógyultatok.
Juca
Az a kép amit Kofa Lilla kezéről csinált nagyon tuti
Na nem tom kihagytam e valakit. Majd még visszanézem.
A tali napján kisangyal volt a lányom. Aludt és szopizott. Amúgy még beugrottunk még egy baráti társaságba és ott is hozta formáját. Féltem, hogy otthon majd megisszuk a levét, de édesen eldumált vagy másfél órát, aztán meg elaludt. És az éjszaka is jó volt.
Hétfőn elmentünk a férjemmel Kecskemétre hivatalos ügyeket intézni (az édesapja tavaly ilyenkor halt meg és még most sikerült a banknak dűlőre jutnia, hogy átírják a hitelét Petire meg ilyenek) és ezt is teljesen jól viselte, viszont hazafelé már volt nagy sírás. De csak otthontól már nem messze, csak az volt a gond, hogy dugóba kerültünk. De végül is sikerült megnyugtatni, csak anya kellett, hogy simogassa, meg mellé bújjon. Mert banya csak egy van.
Aztán tegnap este..na az gáz volt...
nem tudott szegénykém egész nap kakilni és gondolom ettől tört el a mécses, de kb 2 órán keresztül üvöltött. Fáradt is volt, de valahányszor elaludt mindig felébredt. Aztán nem tudom mitől szűnt meg, mert se kaki, se puki, de fürdés és szopi után beájult és aludt 3 órát.
És az este is rendben volt. Most reggel a fél 7es szopi után kis alvás után megint sírt, de most sikerült közös erővel úgy betojnunk (masszíroztam a pocakját), hogy minden ruci ment a mosóba, de bánta fene. Azóta jó a kedve
.
Na menek, mert alszik és én is alszok vele.
Ja szorítsatok ma megyünk 1 hós oltásra.