Új privát üzeneted érkezett!

Amúgy nagyon szép vagyol..de nem emlészem rád.. :(
Vendég

NST-re még nem kell mennem,úgyhogy az nem én voltam.Na mindegy ne untassuk a többieket,majd 30-án találkozunk és megismerjük egymást.

Üdv:Gabi
Vendég

Ja tényleg ne haragudjatok lányok...csak az olyan bosszantó tud lenni...

:)

Lassan elcsámpázok a postára,holnaptól állítólag nagyon rossz idő lesz.. 8) :)
Vendég

Amúgy köszi a bókot :oops: ,de mostanság inkább egy vizilóhoz hasonlítanám magam,még jó hogy ez múló állapot.azért nem panaszkodom,mert ezt leszámítva csodás!
Vendég

Gyertek lányok írjatok Ti is valamit!!!
Most akkor 21-én lesz a Köfémben a börze???Nehogy odamenjek vasárnap potyára!Jön még valaki?
Vendég

II. ALBA REGIA Baba-Expo, KÖFÉM csarnok, 2007. október 21., vasárnap, 9-től 16-ig.
Belépő:400 Huf

Most már elhúzok, annyit "beszéltem" itt ma..sétálok egyet:)

Mindenkinek szép napot!!!
Vendég

Amúgy itt vannak ilyen baba börzék akit érdekel!

http://www.baba-expo.hu/
Vendég

Sziasztok!

Nati, ne add még fel! Tudom, dumálni könnyű, de amíg nincs látható jele, annak, hogy ez a hónap "elúszott", addíg még van remény! :wink:

Ahogy olvasom, mindenki rákattant a turizásra :D ! Mondjuk én továbbra sem merek semmit se venni. Eddig egy ajándékba kapott kis zoknik van, de szerintem január-februárig nem is lesz más.
Tudat alatt parázok, hogy bármi történhet még :? ! Most az AFP eredménye mozgat, utána meg a genetikai uh miatt leszek nyugtalan.

Tényleg a genetikai uh-ra akkor most hány hetesen kell menni? A védőnő azt mondta, hogy 20 hetesen, és utána (22-23 hetesen) kell majd laborba menni, a Mihályi viszont azt mondta, hogy 18-20 hetesen kell a genetikai uh-ra menni, és utána 20 hetes körül menjek laborba. Akkor most mi van? :oops:

Mondjuk hála istennek sikerült egy jó kis náthát összeszednem :( . Mondjuk ez még nem lenne akkora baj, de szinte 'egyfolytában' vérzik az orrom (amikor kifújom). Szerintetek mutassam meg magamat a dokinak?

Vicuska, annyira jó, hogy nem keseregsz , hanem inkább előre tekintesz! :lol:

Márti, a ruhámat majd meglátjátok :wink: , az esküvő után majd rakok fel képeket!

Kép
tand

hú, de hosszú lett az előbbi hozzászólásom! :shock:

Kép
tand

Andi!

Mindenki mást mond.Én a 18 hét végén mentem,aznap mikor a 19.-be léptem,a nőgyógyászom javaslatára.Szerintem inkább késöbb menj mint előbb,tehát ha rám halgatsz vagy 19 vagy 20. hét,mert akkor már tutira minden értéket le tud mérni a doki és nem kell visszamenned kontrolra.A második nagy laborra pedig akkor mentem amikor a védőnő mondta ez a 24. héten volt.

Üdv:Gabi
Vendég

Hello,

TAnd, az orrvérzés miatt ne aggódj, ez a fokozott vérbőség miatt van!
Én a genetikai uh-ra 19+5-kor mentem, addigra hívott a dokim az AFP eredménnyel együtt. Laborra most fogok majd menni holnap reggel talán (21+3).

Most jöttem meg a turikból, most vettem egy fehér rugit (162Ft), meg a Gyár utcába egy Nuk cumitartót-csiptetős (kifőzöm, meg ilyesmi kb. 15 Ft volt :wink: ), egy Chicco gitárt (picike nyomkodni lehet a gombjait), meg egy mini takaró huzatot, kb 250 Ft volt az egész. :lol:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Kata!

Nem emlékszem!
TE A TURKÁLÓK BAJNOKA VAGY??? :D :D :D
Hát Téged nem lehet felülmúlni,turizás terén.Tök jó vásárokat csinálsz!
Vendég

Sziasztok!

Ma eddig mostam,főztem,takarítottam,Martinkáztam(ez volt a legjobb :D ),és most ide is értem.Már megint rengeteget írtatok!Most alszik a kisgyerek.

Vicuska
!Tetszik a pozitív hozzáállásod,köv.alkalommal már babás leszel!! :wink:

Nati!Neked is sikerülni fog,és tényleg párosan babásodtok Vicuskávl! :wink:Az ismerősöm most volt inszemen,2x,pont tegnap mondta,hogy sajna nem sikerült,reggel megjött a piri . :twisted:
Ez a bajnokos tábla naggyon jó!!Végigröhögtem,és a végét alig bírtam elolvasni,mert már nem láttam a könnyeimtől,úgy röhögtem! :D :D :D :D :D :D

Genetikai UH
-on én a 17,héten voltam,rögtön azután,hogy meglett az AFP eredménye,de tényleg változó,hogy kit mikorra hívnak be!

Andi
!Terhesség alatt,ahányszor fújtam az orrom,mindíg véres volt a zsepi,de azt mondták,ez nem baj ilyenkor.Jobbulást neked!!

Kata!Csak lesek :shock: ,hogy milyen olcsón szerzed meg a babaholmikat!!Ügyi vagy,jobbanmondva tényleg bajnok!! :D :D

Na,ezt most elküldöm,aztán még visszaolvasok!
Vendég

Lányok, nincs ebben semmi ördöngősség. Simán lehet venni ennyiért cuccokat, csak el kell oda menni!! :lol:

Kép

Kép

hoppá

Tand, csak neked az orrvérzésről: :wink:

http://www.babaszoba.hu/topics/9month/week/17

Kép

Kép

hoppá

Kata, szeretnék veled turiba menni. Mikor érsz rá? :D :lol:
Vendég

Mikor érjek rá??? :lol:

Kép

Kép

hoppá

Kata, Alexa köszi az infót orrvérzéssel és a genetikai uh-val kapcsolatban!

Kép
tand

Sziasztok!

Jól vagyunk, csak az éjszakák zúzósak. Sokat fent van és alig alszunk.
Most is még megpróbálok pihenni, amíg alszik.
Jövök, ahogy tudok és majd visszaolvasok, az oldalakat nézve lesz mit.

Puszi mindenkinek!
Vendég

Szia Kriszti!

De jó,hogy jöttél!Mégegyszer nagy gratula Martinkához!Pihizz,amennyit csak tudsz,erősödjél!Aranyos a vonalzód!
Sok puszi! :D :D :D :D :D
Vendég

Szia Chrissyy!!!

Örülök,hogy jól vagytok és írtál!Biztos nagyon édi a kis Martin!
Pihenj sokat,amikor tudsz,szerintem egyikünk se haragszik meg emiatt rád!Aztán majd ha megszoktátok az új helyzetet és átálltok,biztos több energiád lesz és akkor talán tudsz nekünk többet írni meg képeket felrakni!
Addig is minden jót Nektek!Jó egészséget és sok tejcit,na és nyugalmasabb éjszakákat!

Puszi:Gabi
Vendég

puszi nektek, Chrissyy! :D
Vendég

Kata, mondjuk holnap? :D
Vendég

Chrissy, én is mégegyszer gratulálok, ügyesek voltatok!! Majd várjuk a szülésbeszámolót, és a képeket!!! :lol: Mégegyszer sok boldogságot nektek!!

Márti, a holnapi nap reggel kiderül.Lehet, hogy megyek apával Pestre, de ez csak reggel derül ki!! Visszatérünk rá!! :wink:

Kép

Kép

hoppá

oké Kata, írok privit légyszi hívj fel majd, mert ha nem jó neked, akkor elmegyek Veszprémbe! Reggel védőnőnél leszek, nyugodtan hívj!
Vendég

Márti, nem magyek apával, mert csak jön-megy Pestre. Úgyhogy valamikor elmehetünk!!

Kép

Kép

hoppá

oké, délután 3-kor neked jó?
Vendég

Kereken 3-ra jön tanítványom....

Kép

Kép

hoppá

Húúúú csajok nem győzök olvasni, de örülök neki :D .

Andi, ne aggódj az orrvérzés miatt nekem is elég sűrűn vérzett mikor babás voltam, sőt volt olyan, hogy nem csak orrfújásnál hanem egyszerűen csak eleredt, ahogy a Kata írta a vérbőségtől van.

Kata akkor a babódnak már van egy csomó cucca, milyen ügyi anyucija van :D . Én is néha eljárok turiba, de csak akkor ha valaki vigyáz Levire mert ő ezt nem bírná ki amíg végig túrom azt a sok ruhát :shock: . A Budai úton is van egy jó az egyik tízemeletes alatt, ott is voltál már?

Judy hát nekem is kéne nagytakarítanom, irigyellek te már biztos túl vagy rajta és finom friss illatú és tiszta minden :D . Barbi bírta? Már most segít anyukájának takarítani, milyen édes kiscsaj :D .

Nati én is azt mondom, hogy még ne add fel, nekem is sokára mutatta ki a teszt. Amíg nem jön piri addig jó a helyzet. Drukkolok!

Krixta hát nem semmi a Csnk.-s sztorid, akkor röhögtem kínomban, hogy ennyire hülye emberek vannak, szörnyű.
Ne izgulj a pici mocorgása miatt, még pici és sok helye van, amikor ennyi idő terhes voltam én is csak ritkán éreztem, majd nem sokára meglátod, hogy mekkorák tud rúgni :shock: :D .

Chrissyy örülök, hogy jelenkeztél, pihenj sokat amikor alszik Martinka, a házimunkával ne is törődj, nekem is azt javasolta anno a védőnőm, hogy inkább pihenjek le mikor alszik Levi és a házimunka meg ráér, ilyenkor ez van. Kitartás, sok erőt és egézséget meg rengeteg tejcit. Majd gyere ha már beállt a napi ritmus. Puszillak benneteket.

Kép
vikike_

Jó reggelt, nemsokára ,egyek vérvételre :?

Nati, megjött?? Milyen a kedved?? SZokott késni a mensid?? :roll:

Kép

Kép

hoppá

Kata, most elmegyek védőnőhöz, és nem megyek haza, csak 3-ra. Nézni fogom rögtön a babanetet, nekem később is jó! Meg holnap is...
Vendég

Oké, akkor lehet, hogy 3 után még elugrunk. Majd gyere, aztán kiderül. Én 3/4 4-ig nem érek rá!!

Kép

Kép

hoppá

Szép napot!
Kép

Nati!

mi újság?????drukkolok nagyon!!!! :lol:

Kata,Márti!
jó turizást nektek! :P

Chrissy!
örülök,hogy bejelentkeztél.Sok boldokságot a picurival :D
Vendég

csajok,bocsi,de én nagggggggyon-nagggggggyon vérzek. :oops:
ez normális? :roll:
Vendég

Sziasztok,
most megint csak bekukkolok, mert megyek kozmetikushoz, aztán házidokihoz, majd céklát veszek és finom savanyút főzök belőle :wink:
Nálam még semmmmmmiiiiiiii. Teszt megint negatív, a fejem tengap nagyon fájt, hasam néha befeszül alul, nem igazi mensis előjel - görcsölni szoktam már egy héttel mensi előtt... Késni nem nagyon szokott, de ha késik, akkor tudom, hogy jönni fog, mert görcsölök. Cicim még fáj...
Már hívtam BB-t, hogy mit csináljak a 3. napon, mert a stimut akkor kell elkezdeni. Meg a papírjaimat is be kell mutatni az inszem miatt????? Nem vette fel, remélem visszahív és akkor minden kiderül....
Ja és képzeljétek a főnököm délután felhív, hogy beszélgessünk :shock: :shock: :shock: tuti terhes és megint arról akar érdeklődni, hogy mi mikor próbálkozhatunk újra ( a műtét előtt is erről faggatott, de akkor még mondtam, hogy hát fogalmam sincs :oops: :oops: ) - elegem van már ebből a stresszből és nyomásbólllll. Ah, de majd kiderül mit akar....
No megyek, délután, este még jövök!!!
Puszi
Vendég

Nati!

az szuper,ha piri nincs!és nem is görcsölsz! :lol:
BB vajon mit mond?egy vérvétel hcg-re? :roll:
Vendég

Vicuska, nem hiszem, hogy baj lenne, hogy még mindig vérzel! Ha aggódsz, inkább hívd fel a dokit!!

Nati, nagyon jó, hogy még nem jött meg. naponta kár tt-t csinálni a hcg másfél naponta duplázódik, úgyhogy a tegnapihoz képest mára nem sokat változhatott. Milyen érzékenységű tesztet csináltál?? BB mit mondott??

Most jöttem a vérvételről. Csajok, 40 percet vártam... Szóltam a nőcinek (valószínű nem kellett volna :twisted: ), aki elvette a papíromat, hogy megoldható-e, hogy ne kelljen sokat várni... nem is hagyta, hogy elmondjam, közölte, hogy nem kell, gyorsan megy. Aha....... már mindenki bement előttem...
Ahhoz képest, hogy elvileg kismamiknak előnyük van........

Kép

Kép

hoppá

Szép napot!!

Nati,örülök,hogy még nincs piri!!!!! :D

Kata!Én is mindíg vártam a vérvételen,pedig mondtam,hogy kismama vagyok,és ráadásul egészségügyis! :evil: Mindegy,végülis ráértem,nem siettem sehová,ezzel nyugtattam magam.

Lányok
, láttátok már a "Pretty Baby"pelenkareklámot?Hát nagyon édi!Majd nézzétek meg,ma többször is leadták az RTL-en! :D :D :D :D :D :D

Márti,írj,hogy mi volt a védőnőnél!

Mi is ma megyünk a védőnőhöz,megmérjük Martinkát,meg lesz egy csomó kérdésem.Már listát is írtam! :D

Szilvi,hol vagy,hogy vagy? :?:
Vendég

Márti,Nati,itt sokat írnak a méhszájról:

http://www.mimi.hu/terhesseg/mehszaj.html
Vendég

Szép jó napot mindenkinek!

Nati, jó jel, hogy nincs piri! A dokival sikerült felvenni a kapcsolatot?

Chrissyy, örülök, hogy jelentkeztél! Még egyszer hatalmas gratula! Pihenj amikor csak tudsz, és tényleg csak magatokkal törődjél, majd ha beáll a napi ritmusotok, akkor minden más és egyszerűbb lesz! Akkor már viszont kérünk majd képeket :wink: !

Képzeljétek ma megyek ruha-főpróbára. Kíváncsi leszek, hogy ekkora pocakkal is tetszik-e magamon a ruha?! Majd meglátjuk!

Kata, most voltál a máodik laboron? Hol voltál, a régi SZTK-ban vagy a kórháznál?

Kép
tand

Sziasztok!

Alexa nekem is kéne menni tanácsadásra, kíváncsi vagyok Levi súlyára meg magasságára, bár nekem most nincs kérdésem, úgyhogy lehet, hogy inkább itthon megmérjük, pont alvási időben van a tanácsadás. Nálatok mikor van? Mit eszik ma Martinka? Levi paradicsomos burgonyát evett csirkehússal, megette mindet :D .

Jövök majd még ha Levi elaludt és akkor írok mindenkinek ám :oops: !
Addig is puszi és szép napot, növekedjenek a kis pocaklakók :D . Meg csíkosodjanak a terhességi tesztek(Nati) :D .
Vicuska neked meg kitartás, biztos azért vérzel ennyit mert akkor gondolom most kiiürül minden :( és legalább nem lesz szükség kaparásra. Ne haragudj, hogy így leírtam, de máshogy nem tudtam :( . Nagyon sok erőt és nagyon örülök, hogy nem adtátok fel, csak így tovább, most sikerülni fog, sikerülnie kell!!!!

Kép
vikike_

Márti, most értem haza, és valszeg ma már nem megyek sehova, így turkizni sem. Kicsit kezd fájni a torkom, meg kezdem magam gyengének érezni.... :? Remélem délelőtt a vérvételnél nem szedtem össze senkit. Annyian voltak, mint az oroszok...

Délelőtt átugrottam a Bali bálába (az van a Budain- gondolom Vikike arra gondoltál, majdnem a Széchenyivel szemben), semmit nem találtam, aztán kérdeztem a tulajt, nincs-e kismama farmerja. Mondta, hogy van pár a kupacban. Akkor Kata újult erővel áttúrta a kupacot. :lol: Találtam is egyet Mom márkájú, pont az én méretem, sztreccs és 400 Ft volt. Úgy örültem neki, mint majom a farkának :wink: Az az egy volt, amit még akartam venni. Végre sikerült.... :lol:

Egyre kakibbul vagyok.... :cry:

Kép

Kép

hoppá

Basszus, most olvasom, mit írtam. :oops: Természetesen nem azt remélem, hogy nem szedtem össze senkit, hanem semmit :lol:

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Na most alkalmazhatom én is a jól bevált saját kúrámat, ugyanis elég szarul vagyok, fáj a torkom, tüsszögök, olyan vagyok, mint akit kimostak. Veszprémben jól felhúzták az agyamat és még a szél is megfújt, úgyhogy Kata, sorstársak lettünk és inkább pihenjünk a turi helyett...! A védőnőnél oké minden, jó a cukrom, a súlyom nem változott, a pisim is rendben, még szívhangot is hallgattunk! :D Köszi a méhszájas infókat!

megyek, alszom egyet, máshoz nincs erőm.
Vendég

ja a nap jó hírét meg elfelejtettem: mégis kapok gyedet, gyást!
Mivel nappalis egyetemista vagyok, jár!!! :D Na ez majdnem rímelt is. Tényleg pihenek...
Vendég

Kata!

Én is a bali bálában turiztam magamnak még anno 2 kismamanacit.Mindegyik tök jó,és mivel pont szerda volt csak 70 Ft volt darabja.Lehet jövőhét szerdán is benézek oda a szülésfelkészítő előtt.

Gyógyuljatok meg!Holnap én is megyek vérvételre utána meg UH-ra.Állítólag valami hülye doki lesz az UH-s.Remélem nem idegesít fel semmivel.
Vendég

Muzsikával az újszülöttekért
- jótékonysági gálakoncert a Gólyahír Egyesület javára -

Időpontja: 2007. november 03. szombat - 16h
Helyszíne: Otthon Művelődési Ház – Soroksár
Bp. XXIII. Ker. Szitás u. 112
(a Hősök terei Templomtól egy percre)

Műsorunkban felejthetetlen dallamok hangzanak fel
egyebek mellett Puccini - A bohémélet, Gounod - Faust, Donizetti - A szerelmi bájital
és Donizetti - Don Pasquale című operáiból!

Fellépnek a Magyar Állami Operaház művészei:

Cecília Loyd, Boross Csilla, Csák József, Szvétek László, Vághelyi Gábor, Ghillány Márta
Németh Mónika, Szentidai Szilvia, Töreky Katalin, Angyal Enikő, Czira Judit, Réder Katalin
Zongorán közreműködnek: Katona Anikó és Köteles Géza
„Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokan döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni e remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!”
Jegyek 2007. október 1-től válthatók 2000 Ft-os áron az Operaház jegypénztáraiban, vagy elővételben a Gólyahír Egyesületnél, számlára befizetve a jegy árát 2000 Ft/fő
név megjelöléssel, (a jegyek a koncert előtt a helyszínen vehetők majd át).
Érd és Vidéke Takarékszövetkezet: 64800073 - 10705005

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!

Itt volnék! :)

Andi! Huh, biztos izgulsz már az esküvő miatt. Milyen lesz a rucid? Küldesz képet? Persze ha tudsz!

Márti, nagyon jó hír hogy kapsz gyedet. Mondom majd barátnőmnek is hátha ők is belevágnak. :) Gyógyulj meg minnél elöbb, sokat pihizz!

Nati, még nincs piri? Ez jó jel :)

Vicuska, nagyon örülök hogy nem adod fel és most biztos sikreülni fog! A vérzésre nem tudok mit írni, de ha úgy biztosabbnak érzed hívd fel a dokid.

Chrisssyy, akkor jösz amikor tudsz, természetes hogy most abba a kis szabadidődbe nem velünk fogsz foglalozni.

Alexa, várom azt a reklámot, bár nem folyamatosan az rtl-t nézem, de kíváncsivá tettél. :)

madiani

Rólam is kicsit, tegnap de. ugye munka, du. meg suli, azért nem jöttem. A melóhelyen megmondtam a nagyfőnöknek a babócit (már tudta, úgy fogadott reggel hogy igaz-e a jó hír). Nagyon rendes volt, teljesen meglepődtem az emberségén (remélem így is gondolja nem csak mondja) Mondta hogy nekem a baba legyen most az első, tudattam vele hogy ezt én is így gondolom. Kérdezte meddig akarok dolgozni. Sajna mindenképp kell felvenniük helyettem valakit, nem elég ha feketén heti egyszer lemegyek. Addig maradok amíg bírok, de januártól már keresik az utódom és megegyeztünk amit találnak valakit én elmegyek táppénzre, hisz két embert ők se fognak fizetni. Megpróbálom őket rávenni hogy egy hónapig (az utcsó hónap amikor dolgozom) jelentsenek be magasabb összegre (a különbözetet akár ki is fizetem nekik) és akkor a táppénzem is magasabb lenne. Ez szerintem így fair ha én "kényszerből" táppénzre megyek. A sulit nem kell elvégeznem, őszintén megmondta a főnököm hogy ez neki nem éri még és ezzel egyetértek én is.
Na ezt most elküldöm.

madiani

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?