Húúúú csajok nem győzök olvasni, de örülök neki
.
Andi, ne aggódj az orrvérzés miatt nekem is elég sűrűn vérzett mikor babás voltam, sőt volt olyan, hogy nem csak orrfújásnál hanem egyszerűen csak eleredt, ahogy a Kata írta a vérbőségtől van.
Kata akkor a babódnak már van egy csomó cucca, milyen ügyi anyucija van
. Én is néha eljárok turiba, de csak akkor ha valaki vigyáz Levire mert ő ezt nem bírná ki amíg végig túrom azt a sok ruhát
. A Budai úton is van egy jó az egyik tízemeletes alatt, ott is voltál már?
Judy hát nekem is kéne nagytakarítanom, irigyellek te már biztos túl vagy rajta és finom friss illatú és tiszta minden
. Barbi bírta? Már most segít anyukájának takarítani, milyen édes kiscsaj
.
Nati én is azt mondom, hogy még ne add fel, nekem is sokára mutatta ki a teszt. Amíg nem jön piri addig jó a helyzet. Drukkolok!
Krixta hát nem semmi a Csnk.-s sztorid, akkor röhögtem kínomban, hogy ennyire hülye emberek vannak, szörnyű.
Ne izgulj a pici mocorgása miatt, még pici és sok helye van, amikor ennyi idő terhes voltam én is csak ritkán éreztem, majd nem sokára meglátod, hogy mekkorák tud rúgni
.
Chrissyy örülök, hogy jelenkeztél, pihenj sokat amikor alszik Martinka, a házimunkával ne is törődj, nekem is azt javasolta anno a védőnőm, hogy inkább pihenjek le mikor alszik Levi és a házimunka meg ráér, ilyenkor ez van. Kitartás, sok erőt és egézséget meg rengeteg tejcit. Majd gyere ha már beállt a napi ritmus. Puszillak benneteket.