Sziasztok.
Képzeljétek, ma Peti egy nyekk nélkül elvolt húsz percet: az ablakunk alatt ült, és lapozgatta a Pannonos újságot. Én meg bizalmatlaunk szinte hárompercenként rálesekedtem, mert tényleg annyira csöndben volt, hogy azt hittem, valami rosszban sántikál...
Összepakoltam a hétvégére a bébiételét, a rucijai egy részét, tettem el pelust, krémet. Egyelőre ezt készítettem ki. Aztán, ha mosok holnap vagy holnapután, akkor hozzáteszem a többit...
Ma vettem diszkontpelust, junior méretűt, olyan a mintája, mint a Tescos lila csomagosnak, és 30 Ft volt darabja. Nagyon spekuláltam, mert volt Libero bugyipelenka is, csak mivel az is simán volt zacsizva, jóval olcsóbban, mint általában, egy db 29 Ft lett volna. Csak nem tudom, hogy Peti mit szólna hozzá, mert ugye ő még simán elviseli a rendes pelenkát is a sejhaja alatt...
Andy, hát én megint csak ámulok és bámulok. Ill. sárgulok az irigységtől. Ez tényleg nem ér!!! Egyébként enyim gyerek is tanulékony, de amint láthatod, ő még csak az infogyűjtésnél tart.
Hallod, Peti cirka két percig ülne egy helyen. Na meg én nem ültetem az asztalra, elvből...jó, ha akar, fel tud mászni, de le szoktam tessékelni, így a széken szokott csücsülni.
Meteor, a Prevenal pont pneumococcus elleni vakcina, vagyis azok a betegségektől véd, amit ez a fertőzés okozhat..
Kmammy, nálunk most viszonylag jó az idő, nálunk pl. most az ablak is nyitva van, annyira kellemes a kinti hőmérséklet. De délelőtt még fáztam.
A sütő nálunk elektromos, a gáz átalánydíjas, de én nem látom értelmét meggyújtani, mert csak az oxigént veszi el, és a konyhát melegíti, és nem ott vagyunk, hanem a lakás másik sarkában.
Sör helyett gyerekhamburger? Nagy fordulat!
Figyi, ha ennyi ételt megevett a fiad, én nem nevezném rossz evőnek!
Gabella, elhiszem, hogy megzavarodtál! Megértem én az óvónéniket, de hát ezt választották, szabi nekik is jár, tehát, ha összevont csoport van, akkor az, az óvi nem játék, hogy vigyed-e vagy sem.
Nálunk is van olyan, hogy akkor csengetnek, ha Peti alszik. Annyiban szerencsés vagyok, hogyha mindez az elalvás után egy órán belül történik, akkor a fiam tojik rá, ha meg később, akkor is vissza lehet altatni elég könnyen.
Marcy, én ugyan már nem emlékszem az nlc-s regisztrációmra, de ha ott egy fórumnál lépsz be, akkor van olyan menüpont, hogy adatmódosítás, ott van lakcím.
Tökfőzi Petinek is bejön, nagyon is. Valamelyik nap a késői uzsija után még befalt egy tányérnyi tökfőzeléket, és vacsira még majdnem ugyanannyit!
Hm, ezek szerint a fiad lába gyorsan nő, tudod, Petinél is így jártunk...most stagnál, legalábbis nem kellett egy hónap elteltével új lábbeli után néznünk.
Ruhákkal mi jól állunk, és most, hogy Peti nagyobbacska, anyós is varr néha neki ezt-azt, leginkább nacit, de az is jó, nem kell venni. Mondjuk szerintem pulcsit is fog neki majd csinálni.
Bénianyu, fodrász? Nekem is kéne, de most marad, ahogy van, aztán majd valszeg a tali előtt bejelentkezek, úgyis csininek kell lennem nov. 24.-re (is), addig meg csak nem nő olyan sokat a séróm...
Viera, ma vettem Petinek 50 mg-s Béres C-vitamint, holnap lesz a főpróba. Igaz, a gyógyszerész ismim mondta, hogy sima aszkorbinsavat vegyek, de nálunk pont az ilyen folyadékos izékkel van a macera.
Képek aranyosak!
Vicky, kaki.
Hát nálunk sincs jó ideje hajnali kaki, csak reggelre van termés, de akkor aztán jókora...
Nekünk még nincs akciós Tescos újságunk...mondjuk nem is mindig hoznak, az esetek nagy többségében a pénteki vásárlás előtt veszünk le a bolti állványról egyet, hogy átnézzük. Mondjuk, ahogy fentebb írtam, én most teljesen olyat vettem a diszkontban, mint a Tescos.
Gyerek a kocsmában.
Ha apukám élne, ő is tutira levinné Petit a szomszédos ivóba, igaz, ő már régóta nem ivott, csak ultizni járt le. Na meg, miután megszületett Peti, vele dicsekedni.
Én Petivel egész jól tudok vásárolni, a babakocsiban tök jól el szokott lenni az esetek nagy többségében.
Wawel, ez nagyon szomorú hír, de örülök, hogy annyira nem roskadtál magadba. Jön majd Kornélnak kistesó. Sok pozitív energiát küldök neked!
Reni, mi az első kötelező szurinkat kaptuk tavaly megkésve. Nem baj, az oltás úgyis meglesz, a mikor az mindegy...
Holnapra drukkok mennek!
Na mára ennyi voltam, este lesznek a sorozataim, és ott fogok csücsülni a tévé előtt.
Ui: szörnyű ez a nőszemély, amelyik azt állította, hogy elvesztette a Duna partján a kisfiát, aztán most derült ki, hogy valahol elásták! Undorító!