Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok csajszikák.

Először is lenne egy sürgős kérdésem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mamm és Ballagyó!!!!!Ti, hogy érzitek a mozgást???? Mennyit mozog naponta????? Azért titeket kérdezlek mert kb egyidős pocaklakonk van. Egésznap érzitek????? HU ezek most nagyon fontos kérdések légyszi-légyszi válaszoljatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Egész éjjel alig aludtam valamit. már majdnem bementem az ügyeletre. Tegnap este kb 8 utántol meg sem mozdult ugyreggel 8-ig. Már annyiraideges voltam hogy még sirtam is.
Szoval mennyit mozog nektek a kislurko?????????????????????????????????????????????????????,,,,

Képzeljétek tegnap mit vettem!!!!!!!!!

vettem 3 darab 5o-es kombidreszt. ujszülötteknek valot :lol: :lol: Ez az elsö amit vettem a kisporonynak. Vettem egy cumisüveget kettö rá valo etetőcumit,és egy játszócumit. Annyira édes minden!!! Tegnap egész este ezeket nézegettem :oops: :roll: Férjecském rá is kérdezett,hogy nem unom még???? Hát nem untam. :lol:

Jaj csajok holnap el kell menjek tanácsadásra. Annyira nem szeretek odamenni. Annyira kőbunko az a védönö. Szeribtem szo szerint lenéz engem . Gondolom tul öregnek tart.Más baja nem lehet velem mert nem is ismer. De látszik a méla undor a képén. Na majd csak tul leszünk rajta.. Na megyek dolgozni egy kicsit. Azért egy-két orára beszoktam menni a boltba hogy mégis ne unatkozzam. Puszi mindenkinek

Kép
fiona66

Kicsi Fionám!

Én is voltam igy,nyugi,én is féltem amikor nem mocorgott!! :roll: !Ma már mocorog???? :roll: Párod nem tudna elmenni veled a VÉdő picsához???És helyre rakni őt?!!!Már bocsesz a kifejezésért!!! :?Hüle bunkója,neki semmi köze ahoz ,hogy te hány évesen akarsz babázni!Szerintem ha ma sem mocorog a kincsed,hívd fel a dokid inkább!!Pusza :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!
csak gyorsan bekukkantok!
Luki!!Írtó csini vagy!!!Anyud elbújkálhat amiért cseszeget, én örülnék ha így néznék ki!!Hisz Neked csak a pocid nőtt!!!

Fiona!Szard le az ilyen védőnőt!!Van két füled, egyiken be, másikon ki amit mond!! :wink: Nehogymá ítélkezzen bárki fölött is!! :evil: :evil:

És igen, holnap délutántól mindenkinek PIHI!!!!!!!
pussz:

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Bibarcim ma már haza jön!!!!!!!!!!!!Hurrááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!! Kép

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Mindenkinek szép Kép -ot!

Luki
Hát tényleg nem értem anyukádat nem is híztál sokat és tényleg csak a pocakodon látszik!Nagyon csini kismami vagy!!!!

Zsókuci
Persze beírhatsz a táblicskuba és írok privit is!

Fiona
Nyugi tegnap egy kicsit lustább volt ma pedig már biztos beindult!Ugye?
gabicsibe

Sziasztok :D

Köszi a pocakdícsérőt :oops: ,aranyosak vagytok.14 kg-nál tartok,azért az nem csak a pocimon van :oops: ,de azért köszönöm... :lol:

Fiona

nekem is volt ilyen,én is megilyedtem.De ha reggel érezted,akkor már nincs okod aggódni,nem? :)

Nyunyi

csak egy percet beszéltem Bibarral ma,mert épp kapta a zárót,jók lettek az eredményei,a diétát tartania kell azért,de az még jól is fog jönni utólag. :D
Én is félek a hidegfronttól nagyon :evil:

Kép
lukrécia

Sünikéért úgy izgulok ma. :D

Kép
lukrécia

Fiona!

Nyugi! Az én kisfiamnak is vannak nyugodtabb időszakai, nem rúgkapál állandóan. Inkább este mozgékony, napközben kevesebbet mozog.

Luki!

Nagyon csinos vagy! Úgy szeretném, ha már az én pocakom is ekkora lenne!

Csajok ugye jól tudom, h a 28. hétig lehet menni terheléses cukorvizsgálatra?
ballagyo

ITTHON VAGYUNK!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tegnap délután fél négykor hazatért a kis családom :D
Az első három órát végigüvöltötték a csajok :roll: , aztán megszoktak itthon és azóta angyalok. Éjjel én keltettem őket kajára, 40-60 g között szopiztak, így pótolni is csak egyszer kellett, még aludtam is az éjjel :wink:

Majd jövök még, de Lilus megéhezett.

Puszi!

Judit

Ui.: Köszi mindent csajok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jucicuki

Drága Lukikám!

Köszike az infót !!!!!!!!!!!!Akkor nemsokára jön a kicsi Bibarcink!!!!!!!!! :D Drukkolok,hogy ne hasson rátok az a fránya hideg front!!!!!!!!!!!!!!! :? :wink:

Mi a helyzet Jucikámékkal???????????????És Napcsikámmal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nem tudtok rólla infót??????????????remélem minden oké!!!!!!!!!!!! :roll: :roll: :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Jucikám Hurrá!!!!!!!!!!!!!!!!!pont most érdeklődtem!!!!!!!!!!!!!!De jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Remélem,Napcsikám is jön a jó hírekkel!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Luki nagyon-nagyon csini vagy,én sem értem Anyukádat szerintem a pocakodon kívül nem híztál sehova :roll: .Óriásit nőtt a pocid és nagyon formás!

Mamm szorítok a szív uh-ra!Drukk a vizsgáidhoz!Puszit átadtam,köszi :D .

Fiona lehet,hogy Pindurkátok is érzi a hidegfrontot,én is iszonyatosan le vagyok lassulva :roll: .Védőnővel ne foglalkozz!

Bibar várunk vissza őrülök,hogy jók lettek az eredmények :D !

Juci hurrá,annyit gondoltam Rátok tegnap :D .Gondolom leírhatatlan érzés,hogy végre Együtt lehettek!

Napcsika remélem már Nóri baba is otthon van Veletek!

Süni nagyon drukkolok Nektek!!!!

Nem kell ide konditerem :D .
Kép

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Úgy látom tegnap nem írtam mindenkinek, már eléggé fáradt voltam...

Taptau
,
tesó projekt? Hát ez szuper! Drukkolok nektek, hogy spontán jöjjön az a kistesóka! Tegyél majd fel képet a nagyfiúról, jó? :D

Vicuska drága,
remélem múlik már az a depi! Hallottam én már sok helyről, hogy ilyen előfordul, kívánom, hogy hamar elmúljon. Hogy telnek otthon a napjaitok? És az éjszakák? Apa hogy viseli az új szerepet? Mesélj majd ezekről a dolgokról is, nagyon kiváncsi vagyok rátok! :D Ja, és az a művészi fotó egyszerűen csodálatos! Nagyon szép kislány ez a Rami baba! Tényleg, hogy becézitek?

Juci
,
nagyon örülök, hogy végre otthon lehet az egész kis család! Végre belakhatták a lányok azt a gyönyörű babaszobát! :D

Gica,
nagyon szépek a gyerkőckék!!!!!! :D

Napcsi
,
biztos nagyon sok rohangálnivalód van mostanság, de azért gyere majd, nagyon várjuk a híreket rólatok! Az nagyon jó, hogy Nóri baba szeret cicin lenni, úgy fog szép nagyra nőni! Remélem mihamarabb hazamehet ő is! Ja, és képet is kérünk majd, jó? :D

Fiona
,
nyugi, nem kell, hogy a baba egész nap mocorogjon! Nekem is van úgy, hogy nagyon lusti a kis drága. Olyankor kicsit megsimizem a pocit, próbálok kicsikarni belőle néhány mozdulatot. :D Biztos rájuk is hatással vannak a frontok, szóval ne aggódj, rendben van odabent minden! :D

Nyunyi drága
,
előre is nagyon köszönöm a cd-t, TÜNDÉR vagy!!!! Amint megérkezik, küldök egy sms-t, jó? Ördi hogy van?

Kép

Kép
mamm

na megjöttem :lol: :lol: köszi lányok az érdeklődést,túléltem :oops: :oops: nem volt kellemes,meg éhes is voltam,de minden cukor eredményem határértéken belül maradt,ugyhogy nincs gond,diétáznom azért kell,tehát az édesség lecsökkentése lesz,de ehetek azért egy kicsit :lol: :lol: :lol:

Gabicsibe
gratulálok nagyon :lol: :lol: :lol: :lol:

Nyunyi
cuki a fiad,remélem már nem lázas :oops: :oops:

Numa
azta mekkora pocak,én is egy ikressel feküdtem most,de kissabb volt a hasa mint nekem :shock: :shock: nem tudom hogy csinálta :shock: :shock:

Benszikém
nagyon csini vagy a pizsibe,jót rötyögtem,én is szeretnék egy ilyet :P :P a pocakod meg hatalmas,nem semmi lehet ezt hordani :shock: :shock:

Luki
te is csini vagy,bár én sürün látlak 8) 8) most meg még sürübben foglak :P :P

Bibike
nagyon édes a babukád,örülök hogy ilyen kis nyugodt :lol: :lol:

Lippa
neked tényleg nem kell kondizni,nagyon jóóóó ez a kép,szépek vagytok mind a hárman :lol: :lol:

Sharon
sajnálom hogy rosszabb lett,de már nincs olyan messze a cél,kitartás neked :oops: :oops:

Napcsi
hogy vagytok??????nagyon izgulok értetek :oops: :oops:

Mamm,Rékaróka
titeket is pusszantalak és majd visszaolvasok rendesen :oops: :oops:

Zsókuci
hogy vagy?jó buli a kutyizás szerintem,nekem nagyon sok új barátom lett igy :P :P mikor mentek mulatni?mostanában nem irtad,vagy csak majd a szülinapodon lesz ereszd el a hajam?? :P

bibar

Hát, húzós lesz :shock: :shock: :shock:

DE ISTENI :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Judit

jucicuki

Bibarkám

WELCOME BACK
8)

De jó megint olvasni téged

Kép

Juci

nagyon örülök,hogy otthon vagytok mind :D :D :D

Ballagyo

sajna én nem tudom meddig lehet menni cukorterhelésre.Nekem a 16-ik héten csinálták :shock:
Kicsit korán :shock:

Lippa

jaj de szépek vagytok :D
Lillának ez a csábos mosolya.... :lol:

Kép
lukrécia

Lányok,olyan szomorú vagyok Sünike miatt.Annyiszor eszembe jut. :(

Kép
lukrécia

Sziasztok,

Juci,
HURRÁÁÁÁ! :D:D:D Nagyon örülök, hogy végre otthon van a családod! :D:D Biztos nem lesz túl egyszerű eleinte, de majd belejöttök :wink: Puszillak!

Mamm,
Örülök, hogy megint azt mondták, hogy nem kell aggódnod! Drukkolok a holnapi szív UH-ra, de meglátod, minden rendben lesz!

Luki,
Hát nem semmi ez a poci! :D Rengeteget nőtt, amióta nem láttalak! Főleg az alsó kép nagyon látványos :D És tényleg nagyon csini vagy továbbra is!

Fiona,
Ne pánikolj, hallod? A lényeg, hogy minden nap érezd a mocorgást! Gratulálok az első kombidresszhez :D Kitartás a holnapi védőnő-látogatáshoz, ne foglalkozz vele!

Lippa,
Annyira édesek vagytok együtt! :D A két kis sózsák tényleg jó kis edzés Neked :wink:

Bibar drága,
Örülök, hogy újra otthon, és nagyon örülök annak is, hogy jók lettek az eredményeid! :D:D
Mulatni? Hát igen, szerintem majd csak szülinapom környékén megyünk :oops:

Napcsit próbáltam hívni, nem vette fel... nagyon remélem, hogy nincs baj... :roll: Még próbálom később!

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Köszi lányok az együttérzést. 1x majdcsak sikerül nekünk is.

Juci, gratulálok, hogy végre otthon vagytok!!!!

Sok puszi mindenkinek! Vigyázzatok magatokra!
süni76

Drága Bibarcim!!!

De jó,hogy itthon vagy végre,és jók az eredményeid!!!!!Híányoztál ám! :D Kép

Kicsi Zsókucim!

Várjuk a híreket remélem eléred!!! :roll:

Kicsi mamm!

nagyon szívesen Drágaság!!!Kapsz még mellé meglepit is! :wink:

Köszike drágáim!Ördike már nagyon jól van!!De a hétem már nem megy óviba! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok,

Írt Napcsi: Nóri végre otthon van! :D:D:D:D Amint tud, ír ide is! :D

HURRÁÁÁ!!! :D:D:D

Örülök, hogy végre minden baba otthon van! :D:D

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Fiona! Védőnőt ha nem normális szerintem is csak túl kell élni, úgysem kell oda olyan sokszor menni. Azt hiszem nagyon régen írtam már az én első látogatásomról a védőnőnél, de most megismétlem, mert szerintem mókás. Szóval az én védőnőm ilyen csendes őrült típus, képes 40 percet eltölteni egy kismamával úgy hogy közben egy szót sem szól csak töltögeti a számomra értelmetlen papírkáit negyven példányban (persze kötelező nekik, de azért durva). Az egyetlen tanács amit eddig még nem olvastam egyetlen közember számára hozzáférhető szakirodalomban sem (nem is tudom miért nem), hogy kútvizet ne igyak. Na mikor az első találkozásunkkor ezt részletezte nekem 3 percen keresztül akkor döntöttem el, hogy fő a békesség. Azóta a minimális kötelező és udvariassági közlésekre szorítkozok és összesen voltam nála háromszor. Ne foglalkozz vele mit gondol rólad, biztos halálosan unja a munkáját és neki sokkal rosszabb mint neked.

Süni! Egyszer találkoztunk a BMC-ben és habár az arcodat sajnos már nem tudom felidézni, de többször eszembe jutottál és nagyon sajnálom, hogy megint nem sik..... Gombácskának hívtál itt a fórumon és ezzel beloptad magad a szívembe, szóval most már neked is sikerülnie kell hamarosan!!!!!

Juci! Végre otthon, nagyon jó érzés lehet biztonságban otthon lenni a két lánykáddal. Sok boldogságot nektek!!

Bibike! Nagyon szépek vagytok a fotókon!!

Benszi! Óriási a pocakod. Nekünk vége a szülésfelkészítőnek, végighallgattuk az összeset, a legutóbbin (ugye nem voltatok) az újszülött volt a téma, de szinte semmi újat nem mondott már a kedves néni :D Az eddigiekben elmondta már egyszer a nagy részét, szóval ha már nem bírsz menni többet, emiatt nem menj.

Gabi! Gratula a kis élősködőhöz a pociban. Én is nagyon izgultam az elején, de én úgy figyeltem meg, hogy ahogy telik az idő múlik az aggodalom, legalábbis ritkul, mikor majd nem kell olyan gyakran menni orvoshoz. Engem mindig az zaklatott fel, mikor egy újabb vizsgálat volt, újra dokihoz kellett menni. Persze meg is nyugtat, hogy látod minden rendben, de én mindig már napokkal előtte izgultam, szóval én azt tanácsolom a lehető legkevesebbszer menj orvoshoz :)

Szofi!
Én is Dr. Molnárhoz járok a Jánosba.

A mi kis erőemberünk pocakszéttoló gyakorlatokat végez mostanában: minden irányban nyújtja a hasizmaimat, de imádom. Szoktunk vele játszani: a kispapa kopogtatósat, amire mindig válaszol, én pedig masszírozós-kézbesimulósat, annyira aranyos, néha belegondolok, hogy egy önálló kis emberi lény él a testemben, és sírni tudnék olyan boldog vagyok. Ma megyünk az első CTG-re már alig várom.

Mindenkinek köszi a gratulációkat, tudományos doktor lettem (biológia), és most legalább két évre szakítok a tudományos pályával, hát ilyen a nők élete :)
gombahölgy

Hurrááááááááááá Kicsi Napcsikámék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Napcsi,
szuper hírek! Végre-végre! :D :D :D

Lukrécia
,
Te aztán nagyon csini kismami vagy hallod -e! :D :D :D

Gomba
,
gratulálok a doktori címhez, nagyon ügyes vagy! :wink:
Mesélj majd hogy mi volt a CTG-n, jó?

Kép

Kép
mamm

Napcsi:
Örülök a szuper híreknek, minden jót kívánok nektek!
Lukrécia:
Cuki a pocakod, és neked is vékony a derekad nem tudom mit izgulsz annyira. :) Sokkal vékonyabb vagy, mint pl. én.
Mamm:Remélem nálatok is minden rendben lesz.
Lexi:Az iwiw egy nagy sz.r és nem tudtam neked üzenni. Na szóval várlak holnap 2 után. :)
Kép
Vendég

Szijasztok csajszikák!!!

Mára javult a helyzet. Mocorog a drága de még nem az igazi. Ennél fürgébb szokott lenni!!!!!! Na nem baj a lényeg az hogy legalább életjelet ad magárol a kis lusta :lol: :lol: :lol: Komolyan a frászt hozta rám az este meg az éjjel. Már arra is gondoltam,hogy nem kellett volna tegnap venni azokat az édes kis rucikat hátha a joisten nem nézte jo szemmel!!!
De ez hülyeség ugye csajok?????????????????????????????????????,,

Lippa!!!!!!! Annyira de annyira gyönyörüek ezek az aranyhaju lánykák!!! Életben is ennyire egyformák mint a képeken?? Ha nem tudnám hogy kétpetéjü ikrek megesküdnék rá hogy egypetéjüek annyira egyformák. Jaj de nagyonnnnn gyönyörüek!!! De gondolom ezt mindennap hallod nem?? Szerintem senki nem álja ki szó nélkül őket.

Lukrécia nagyon csini a pocid!!! De tényleg!! Majd a hétvégén rakok fek egy pocakfotot. Ugyanis ahoz a páromra is szükség van. Totál gyagyás vagyok az ilyen dolgokhoz.

Estrella!!!!!!! Neked mennyit mozog a kis krumliszsák?????? Most erre az informáciora minden mennyiségben kiváncsi vagyok :roll: :lol: :lol:

Gombahölgy!!!!!!! Hatalmas gratula a doktoridhoz. Hm Biologiábol nem semmi ám!!!!!! Nekem van egy 20 éves nagylányom most harmadéves a Pécsi tudományegyetemen. Remélem lesz belőle valaki! :wink: :lol: Bár lehet,hogy a mai világban egy jo szakmával többre menne mint egy diplomával?????? Bele sem merek gondolni.
Képzeld az én védőnőm mikor először voltam szép csendben töltögette a papirokat egyszer csak rám néz mint aki nem jol lát és teljesen hitetlenül rákérdezett ,hogy 40 éves?????????????????? Szépen rámosolygtam és mondtam,hogy még nem de már majdnem!!!! az arcára volt irva,hogy mit is gondol magában. Azota még nem voltam de kiváncsi vagyok hogy holnap mit alakit majd!! Ja és még azt is megkérdezte,hogy uj kapcsolat???? Először nem értettem a kérdést aztán rájöttem,hogy a férjemre gondolt. De ki kellett ábránditanom hogy nem uj kapcsolat már 20 éve a férjem!!! Mondjuk nem tudom ehhez mi köze volt!!!!!

Nyunyika!!!!!! Nem haragszol,hogy így hivlak???? De annyira szeretlek,hogy ez csak ugy kijön!!! :lol: Annyira aranyosak ezek a kis képek amiket felpakolsz. Honnan szeded őket??? Hatalmas puszi kisördinek!

Jaj csajszik néha szeretném ha egy egészen kis cukrot találnának nálam is és diétára fognának. Akkor talán betartanám!! Botrányos amilyen édességfüggő vagyok. Képes vagyok mást nem enni csak sütit ehessek!!! Most mondjátok meg mit csináljak????????? Na megyek mert most apának szüksége van rám :oops: :oops:

Puszi mindenkinek

Kép
fiona66

Muzsikával az újszülöttekért
- jótékonysági gálakoncert a Gólyahír Egyesület javára -

Időpontja: 2007. november 03. szombat - 16h
Helyszíne: Otthon Művelődési Ház – Soroksár
Bp. XXIII. Ker. Szitás u. 112
(a Hősök terei Templomtól egy percre)

Műsorunkban felejthetetlen dallamok hangzanak fel
egyebek mellett Puccini - A bohémélet, Gounod - Faust, Donizetti - A szerelmi bájital
és Donizetti - Don Pasquale című operáiból!

Fellépnek a Magyar Állami Operaház művészei:

Cecília Loyd, Boross Csilla, Csák József, Szvétek László, Vághelyi Gábor, Ghillány Márta
Németh Mónika, Szentidai Szilvia, Töreky Katalin, Angyal Enikő, Czira Judit, Réder Katalin
Zongorán közreműködnek: Katona Anikó és Köteles Géza
„Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokan döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni e remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!”
Jegyek 2007. október 1-től válthatók 2000 Ft-os áron az Operaház jegypénztáraiban, vagy elővételben a Gólyahír Egyesületnél, számlára befizetve a jegy árát 2000 Ft/fő
név megjelöléssel, (a jegyek a koncert előtt a helyszínen vehetők majd át).
Érd és Vidéke Takarékszövetkezet: 64800073 - 10705005

KépKép
KépKép
kelimoni

Fiona:
Ne izgulj, szerintem minden oké nálad is. Ahogy telik az idő egyre jobban fog mocorogni. Nekem általában este mozog amikor lefekszem az ágyba hanyatt. Olyankor mindig érzek ilyen dobbanásszerű mozgást, de inkább alul érzem. Aztán néha máshol is érzem. Volt, hogy ritkább volt nekem is a mozgás és én is izgultam hogy mi van, de aztán mindig jelzett.
Valamelyik este is lefeküdtem az ágyba és vártam, hogy mocorogjon, de aztán semmi. Ott volt a hasamon a két kezem, de semmi. Aztán bejött apa a szobába és kérdezi: -Na mi van, mozog?- én meg mondtam, hogy nem. Erre odarakta a kezét a hasamra és egyből mocorgott. Mondta apa: Na látod mozog ez a gyerek! :) Szóval egyből megnyugodtam.
Egyébként ha leülök néha akkor is érzem, de mondom inkább estefelé.
Remélem tudtam segíteni, ne izgulj biztos jól van a bébi, lehet csak alszik. :D
Vendég

Sziasztok,

Gomba drága,
Örülök, hogy minden rendben veletek, és hogy a kis erőemberetek majd’ kiveri a ház falát :lol: Tényleg, nevekkel hogy álltok? Vagy csak én maradtam le róla, és nem írtam be a táblába? :oops: Ha így van, bocsi! :D Remélem, kapunk pociképet tőled is! :D És mesélj majd, hogy mi volt a ctg-n+ :wink:

Mamm,
Puszi neked, remélem jól vagy! Hányra mész holnap?

Fiona,
Nyugi, tényleg ne idegeskedj! Várjuk a képet hétvégén! :wink:

Puszi, jó éjt mindenkinek!
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Mamm

hú,holnapra szorítok ezerrel én is.Majd jelentkezz ám.

Fiona

várjuk a pociképet. :D

Csajok,én kedd este óta többet keményedem,mi lesz holnap,jaj,para-piri :oops: :oops: ez a hülye front :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
lukrécia

Na, még kaptok egy táblicskut is :wink:

BMC_pocisok-babások

Kép

Kép
zsókuci

Estrella
Holnap elmarad az utolsó órám, most jött az üzi. Dél körül végzek. Felvihetem a képeket?? Ha dumálni nem jó az időpont, akkor majd máskor. Ha hazajövök, engem már senki nem rángat ki a lakásból.....
Vagy akkor B-terv
Vendég

Lukrécia drágám,
Kérlek, ne idegeskedj, nem lesz semmi baj! Igen, mikor hallom az időjárás jelentésben, hogy hidegfront...mindig eszemben vagytok...
Pihi továbbra is, extra magnézium, próbálj lazítani amennyire lehet...:roll:

Elvileg a halak, és az akvárium nyugtat :lol:
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Juci

Nagyon örülök,hogy végre eljött ez a nap is és elfelejthetitek az a borzalmas kórházi napokat!!Nagyon sok boldogásgot kívánok nektek!

Napcsi
De jó,hogy már ti is otthon vagytok :D Várjuk a képeket és a születés történetet is!

Bibar
Nincs mese diétás süti és abból is keveset!Örülök,hogy jók lettek az eredményeid!!

Zsókuci
Olyan jó érzés látni magam a táblicskuba,nagyon régóta vágytam ide :D

Gomba
Gratulálok a doktorihoz!

Fiona
Látod csak lustizott lehet felkészült a hidegfrontra :?

Luki
Remélem gyorsan elhalad éez a front és nem fog senkit túlságosan megkínozni!
gabicsibe

Szép estét!
Csak gyorsan átfutottam a hsz-at...
Juci,napcsi:boldogságos napokat a lányokkal, remélem remekül összehangolódtok otthon és minden rendben lesz!
Bibarci:örülök, hogy túlvagy a kórházadin és viszonylag jók lettek az értékek!!
Zsókuci: a táblicskuba beírnád,hogy a szülés várható ideje dec.26?köszi!!

Keményedős lényok, holnapra drukkok egymásnak, kicsit én is parázom, de feküdni!!És természetesen a tv-nk most romlott el!!
:evil: :evil:
no mentem, jó éjt!

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Zsókuci,Te tündér

Hát ez az akvárium..... :roll:
Olyan édes ötleteid vannak :P Majd nézegetem :wink: :lol:
puszillak :D

Minden keményedős sorstársnak jó fetrengést mára :shock: :D :?

Kép
lukrécia

Lexi:
Várlak :D
Vendég

Gyors bekukk!

Juci és Napcsi örülök, h otthon vagytok már a babákkal!! :lol: :lol:

Tali táblát dobok ma, felhivom Mot-ot, és Zuzmót jó e nekik.

Itt pedig egy cikk a kismamiknak:

Bababarát kórház?
http://www.activia.hu/?id=11410

chesti

Ja igen, és tegnap nagy nap volt, Niki felállt egyedül guggolásból, és állt 2 mp-ig. :)
Majdnem szétzabáltam. :lol:

chesti

Jó reggelt Kismamik!

Fiona Drága!

dehogy baj!!!!Én is nagyon szeretlek!!!! :D

Kicsi Mamm!

Apa feladta a cd-t! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kép
Kép
Kép
chesti

Sziasztok!

Lukrécia, hát komolyan nagyon jól nézel ki!! Én összesen 16 kg-t szedtem fel és 1 héttel a szülés után már le is ment 13 kg! Ne aggódj! Pedig én amúgy sem vagyok egy vékonyka, ellentétben Veled!

Bibar, végre túl vagy a befekvésen! Üdv megint köztünk!

Juci, szuper, hogy végre otthon vagytok!!!

Fiona, az én kicsim is hol mozgott hol nem, főleg abban az időszakban amiben Ti vagytok! Ne aggódj!! Védőnő? Inkább irigy lehet Rád!!

Mamm, hogy vagy??

Én már jobban vagyok..Ramika iszonyú cici függő, délutánonként 2 óránként ráugrik és ezerrel szopik. Ettől viszont rengeteg tejem van, orrba-szájba folyik. Viszont lefejni nem érdemes, alig jön egy-egy szopi után valami. Látni is Ramikán, tegnap a doktor néni jól megdícsérte a fejlődését. Éjjel olyan kis furi, nem tudok mást írni csak azt, hogy röfög és fújtat, kapálódzik de nem sír. Lehet, hogy a pocija fáj? Mindenesetre a cici közelsége megnyugtatja.
Íme egy kép ha 2 óránál tovább nem találkozik a cicimmel...:)
Kép
vicuska2007

Vicuska

Csúcs a fotó! :D
Álomszép ez a kislány,komolyan! :D

Kép
lukrécia

NA,RAKOK FEL A NÁSZASSZONYOMRÓL IS EGY FOTÓT! :D

Kép

GIGA POCAK,NEMDE?? :wink:

Kép
lukrécia

Sziasztok lányok!

Lippa
Jók a súlyzók :D

Vicuska
Nagyon édes Ramó,ezen a képen tiszta anyja :wink:

Bibar
Szép nagy pocakod van már neked is!

Lányok!
A védőnőhöz hanyadik hétig kell bejelentkezni vagy nincs ilyen?A dokim azt mondta ráérek majd a 9.heti uh után.Ugye nem leszek elkésve?
gabicsibe

Gabicsibe:
Én valamikor a 11. hét körül mentem el védőnőhöz. Nyugi nem késel le semmit. :)
Vendég

Gabi

a 12-ik betöltött hétig meg kell lennie az első randinak.
Szerintem a köv UH után rögtön jelentkezz be.
Én a 12-ik héten voltam először.De jóóóó :D :D :D

Kép
lukrécia

Lukikám
köszi a kép felrakást :P :P

Vicuska
nagyon jó ez a kép,hasonlitotok egymásra :P :P :P

Gabicsibe
én a 12. héten voltam,ráérsz még :lol: :lol:

bibar

Sziasztok!

Chesti,sajnos a 24-e nekünk nem jó,de megértem,hogy ennyi embert nehéz összeegyeztetni! :(
Az óvodánk jótékonysági bált rendez,és a vezetőség szépen kérlelt minket,hogy segítsünk a lebonyolításban.Persze a kis gyerekre való tekintettel,nem lett volna fontos megjelenni,de a barátnőm véletlenül elszólta magát,hogy színházba megyünk,egyik hétvégén és erre ugrott a főnök,ha már meg tudjuk oldani a gyerekfelügyeletet,akkor ezen a napon is menni fog,és már nem volt képünk visszautasítani. :oops: :oops: :oops:
Gratulálok Niki első önálló felállásához. :lol: Ha így halad,hétvégén már odamegy egyedül a tortájához! :lol: :lol: :lol:

Bibar,Lukrécia Nászasszonyok nagyon csinik vagytok,és grat a jó eredményekhez! :wink:

Sharon,kitartás,még pár hetet bírj ki!

Nyunyika,jobbulást neked! :lol:

Vicuska,de helyesek vagytok!

Lippa,jó a súlyzós kép!Fotót még nem tudok rakni,mert nem találom a telepítő cd-t!Még nem százas a gépünk!

Lanett,csuda helyes Rékababa is!

Gabi,gratulálok az uh-hoz!Ugye milyen jó látni!Én alig bírtam ki a következőig! :lol: Nem vagy még elkésve a védőnőtől!Meddig maradsz a bmc-be?Van már dokid,akihez járni fogsz,most ,hogy Wigandt már nem vállal szülést?
Ja,és kérdezni akartam már,hogy te írtad múltkor a cisztára a palástfüvet.Nem írnád le mégegyszer ,hogyan is kell inni?Mikortól és meddig? :oops:
Nem találom a hozzászólások között! :oops:

Juci és Napcsi,nagyon örülök,hogy már otthon lehettek!Nagy pusszantás a bébiknek! :lol:

Estrella,Lexi jó partyzást mára!

Fiona,az ilyen védőnőt magasról le kell...... 8)

Numa,Benszi, nem semmi giga pocitok van.Kitartást nektek! :wink: :lol:

Zsókuci,te meg ne dolgozz ilyen sokat! :wink: Pusz!

Mamm,ma mész szív uh-ra?Drukkolunk!

Mindenkinek nagy pusz!

Andi

Kép
taptau

Hali!

Felkerültek a tegnapi fürcsis képek + a közös képekbe maiak.

Puszi!

Judit

jucicuki

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?