Sziasztok!
Tegnap leleptunk Setaterre sorozni+gyroszt enni. Olyan elet van a POSZT miatt,hogy elvezet volt belevegyulni. Nagyon jol esett kicsit maszkalni a kis csaladdal.
Myssnia
Lakoparkert irigy-irigy!!! Nagyon jol nez ki es biztosan nyugis lesz. (Intezzek Nektek par "jo" szomszedot???
Zulu
Ez a babymedence nagyon felizgatta a fantaziam!Ma kuldom is Apat Match-be, hatha itt is talalni ilyet?!
Karacsonyfa alatt ucsorgi nyul
Te fested a matricat? Milyet? Kep?
tudom, tudom...
Nyilvaos szoptatas - kabat alatt!
Mar en is lassan belejovok. Tegnap is a belvarosban szoptattam, 2x is...
Gomboc
Tok buli,hogy beszalltal ebbe a voroskereszt dologba
Maci2
Hat izgalom az lesz! Mar csak azert is,hogy hogy lehetne minel inkabb kizarni anyosekat a "segitokeszsegukkel" egyutt!!
Mi Pecsett babauszunk, es ahogy elnezem az arakat, mi szuperolcson szorakozunk. Nalunk is 3 ho-s kortol lehet 600Ft/alkalom. Igaz mi nem merulunk, meg semmi extra! De nagyon elvezzuk.
Gyorgyi
Tengerparti haziko!
Hajjjajjj!!!
Kajas kepek nagyon edesek!
Beu
Klima-Szupeeerr! Terjed a babaneten a klima Kor!
Latom magam elott,ahogy az anyukak gyozkodik otthon az apukat, "Dehat a babaneten mar majdnem mindenkinek van!!"
Ejfelo sorozes, de jo is lehetett!
Nekunk eleve bent vettek le a pisimintat, igy semmi esely nem volt a szennyezodesre. Nektek miert nem igy csinaljak??
Apa elmosogatott
Dandy
Koszi a kupos infot! Ez nagyon jo,hogy akar felvaltva is adhatom!
Mi ujsag veletek? Reg irtal a pecsi topikba.
Momo
Nincs itt semmi dozsoles!
Alberlet meg 100 evig (de legalabb eleg gyakran megvan a koltozes varazsa...) es mosogatogep reszletre. De ugy orulok mindkettonek!
Zsebi nagyo ugyes,hogy mar forgolodik!
Gomb
Tok jo lehet ez a sok forgolodas!
Mosogatogep- hat kossetek be a vizet!Meg is orulnek,ha itt alna egy es nekem mellette mosogatni kellene!
Nagyon edesek vagytok az uszis kepen.
Hogy allsz a hangyairtassal? Nagyon pocsek dolog, regi albiba minket is elarasztottak :0/
Virag
Jo 5let ez az "uj dolgokat a baba kezebe" modszer! Nem csodalom,hogy nem birod hurcolaszni Levit. Keze mar teljesen rendbejott?
Szinhaz
Kangi
Biztosan ez a dog meleg is hozzajarul am a kisakadashoz!
Kat,hogy Julcsinak nem jott be az egesznapos alvas. Jazmin azota is szinte minden nap ezt muveli. Most is alszik...
Figyi,Apanak biztosan az jar az eszeben,hogy o a csaladfenttarto, melozni kell.Valahol meg lehet erteni. Szerintem valahogy lassan-turelmesen kell ravezetni,hogy neki is buli a kiscsajjal lenni. Legalabb is nekunk ez bejott. Apa eleinte inkabb csinalt minden egyebet, minthogy vigyazzon Jazira 5 percnel tovabb. Mara mar ugy tunik 1-2 orat siman rahagyhatom. Nem tudom mi volt a vizvalaszto...csak ne eroltetsd! Bocsi, gondolom nem sokat segitettem
Maci2
Gratula a forgashoz!!!
Legesfigyelo
En nem ertem!!! Mi a banatnak gyartanak ilyen bovli cuccokat ilyen celra?Hiszen ez tenyleg nem jatek
Gusztustalan!
Urszila
Zeneiskola- evzaro.
Gesztenye- hat igen. Szerencsere Pecsett is terem, igy nem kell feladni a szokasokat! Minden esetre imadtam Nagybanyat, gyonyoru hely! De Pecs se kutya...
Belvrostol 3 percre fogunk lakni, igy egesz nap ott fogunk flangalni Jazminnal. Mat ugy varom,hogy ne csak a paneldzsunkelt nezegessem!!
Puica de drac
Toffi
Esoooooo??Hooolll? Odakoltozom!
Konnycsatorna mosas. Franyoeknak volt,ha jol emlexem. En nem vittem el Jazit,mert eleg csunyan hangzott a muvelet.Csepegtettem neki napi 2-3x anyatejet a szemebe es 2 het alatt rendbejott, pedig sorba mindket szeme trutymosodott.
Rigos kep nagyon edes.
Heni
Nagyon jok a hintas kepek. Kedvet kaptam a hintavasarlashoz! Mnnyiert vettetek? (Kb.)
Orsoly,Mano
Hat en sen vagyok elragadtatva a hitelektol.Mivel senki sincs az ismeretsegi korben, aki szivesen venne,ha jelzaloggal terhelnenk a becses lakasat, ezert eselyunk sincs sajat lakasra az elkovetkezendo 100 evben...
De Myssniaek lakasanak nagyon orulok!!!
Mariann
Jo utat, vigyazzatok magatokra!
Timici
Fel a fejjel! +++++++++++++++++
Tobbet nem is irok, tenyleg rossz, ha az embernek utolag jutnak eszebe olyan kerdesek, emelyek NAGYON fontosak lennenek. Nem kerdezheted mar meg a dokid? Gondolod nem emlekezne?
Leszter
Jo,hogy megvagytok!
Nem borogattad Petra labat?
Gratula az ataludt ejszakakhoz!!
Lanyok
Jazi mostanaban ha nyomkod nem sir, hanem dumal meg sikitozik. Es ilyenkor olyan furan veszi a levegot. Hangosan es mintha nyekkenne vagy mittudom en. Gondolom azert van,mert egyszerre nyom es veszi a levegot. Ez ugye nem baj (Multkori legzeskimaradas ota elegge erzekeny vagyok ilyen dolgokra...)
Koltozest mar nagyon varom. Uszi mellett fogunk lakni 2 percnyire. Ha Jazit nem is viszem a vizbe, en neha bebujok majd, lecsabitom a baratnoket is
Gyerekszobaban 34fok. Megfurdettem Jazmint,hogy husoljon picit. Nem toroltem meg,3 perc mulva szaraz volt szegeny.
Lanyok, Ti ebben a nagy melegben masszazsoltok? En mar par napja kihagyom, nem jon,hogy szegenyre meg olajat kenjek. Bar ma picit atsimiztem a testet, ne felejtse el teljesen.
Norka es Jazmin