Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt tőlem is! :D

Hát, nem mondom, hogy jó éjszakám volt...Felébredtem 4 körül, nagyon fájt a hátam, a derekam meg a csípőm...és hányingerem volt...Felébredt Apa is, ő meg azt mondta, hogy épp azt álmodta, hogy elfolyt a magzatvíz...Na, gondolhatjátok, hogy ezek után, és magamat szarul érezve mennyire aludtam vissza.. :D:D:D Most meg várom a takcsinőt. (Ahelyett, hogy szunyálnék mint állat) JA, meg Kiskarcsi sem volt rest, ő sem hagyott aludni. S

Lányok! Ugye nem baj az, hogy én szinte egész nap érzem, hogy mocorog? Értem itt azt, hogy olyan, mintha alig aludna...pedig 18 órákat kellene durmoljon állítólag..Vagy ne aggódjak ezen is? ;)

Tesóka, nagyon elkukkantál tegnap este..:D

Gabó, te is! :D

Csilla, sok sikert, várjuk az élménybeszámolót!

Barbi, neked milyen volt az éccakád? Hogy vagy?

Kép
Kép
encu

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Már írtam egy csomót, de hova raktam????

Encu, én sem aludtam valami jól, 2 körül fájt mindenem, majd Vince akarta szétrúgni lakhelyét, aztán meg Szilárd keltett 6kor, szokás szerint. Ezen a mozgáson szerintem ne aggódj, Vince is iszonyú mozgékony, eddig kb 3-4 nyugis napja volt összesen, és most pár napja már észreveszem, hogy azért szokott aludni is. Pedig többet kellene nekik, de majd kibújnak, és kint sem alszanak :shock: Este is úgy beindult, hogy abszolút ki lehetett venni, hogy ahogy az öklöcskéjét húzza egyik helyről a másikra, meg a térdét, tök jó volt nézni :D A dél körüli séta jó lesz nekem is :D

Gabó, gyerek nélkül, szépítkezés, feltöltődhettél egy kicsit :) Bár tudom mennyire hiányozhatott nektek Flóra.

Csilla, tényleg pocis kép!
Móni, néha bizony többet igényelnek a babák, néha meg tök jól elvannak. Kitartás! Aki kistesót is akar :wink:

Kép

Kép
sbarbi

Barbi, megnyugodtam. Tegnap este Kiskarcsinak is volt 10 perce, amikor hullámzott a pocakom :D Olyan 8 körül. Nem tudom, mit éreznek a babók, de eek szerint egyszerre csinálják :D Megint fog jönni egy hidegfront, és figyeld meg, hogy megszülsz.. :D Én megvárom a következő utánit ;)

Szóval te is kialvatlan vagy? Ott a takcsinő nektek is? :D Remélem végez délig. Max Apa jöhet még közbe :D De addig úgyis trécselünk ;) Nálatok a párod izgul már? :D

Kép
Kép
encu

Persze, hogy izgul a párom, mert már nagyon kiváncsi erre a rosszcsont izgága babára :D De szerinte tuti éjszaka kell futni, mert minden baba éjjel születik, ami nekünk jobb lenne, mert ugye itthon van, és nem kellene izgulnom pluszba, hogy mikor ér haza, vagy még a hétvége is jó :D Meg kellene beszélnem Vincével is, hogy mikor akarjon megszületni :lol:

Hozzánk csütörtökönként jár a takcsinő, talán egyszer volt szerdán, amikor egyszerre zajlott nálatok, meg nálunk is a takarítás.

Kép

Kép
sbarbi

Értem :D Elnézek a Tescoba, hátha van henna hajszínező, hogy szép legyek, mire megyünk (ha sikerül) :D

Kép
Kép
encu

Halihó, leánykák!! Merre csavarogtok? :D

Kép
Kép
encu

Én most értem haza a Tescoból, elkerültük egymást...

Kép

Kép
sbarbi

Hihi :D Lehet...végül a Rosssmannban vettem ammóniamentes cuccot...meg ilyenkor rámjön a takaríthatnék fejben, vettem szőnyegtisztítót, meg akkor már az uramnak valami jó kis fogkrémet..:D Szóval habzsidőzsi volt ;) Ja, és még csak most nézem majd, hogy hogy kell használni ezt a cuccot :D

Kép
Kép
encu

Najólvan jól...Barbi, már te sem vagy???? És Csilla, te nem végeztél? HAlihó!!!!

Kép
Kép
encu

Encu, vagyok, csak pihiztem. Készül a hajad?

Többiek?!!

Kép

Kép
sbarbi

Nem készül, mert a takcsinő pont ott van ;)

A többiek gazgaládok, hogy nem jönnek!!!! ;)
Nekem is le kellett ülnöm az előbb, olyan összehúzódásom volt-asszem-...:D

Kép
Kép
encu

Egyébként már reggel fürdésnél néztem a bokám, hát szép dagi, ilyenkor ez már normális???
Összehúzódásaim nekem is vannak, igazán sűrűsödhetnének estére :D

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok

Énis vagyok de a hangulatom a béka sege alat van
anha

Zsuzsa!!! Mi a helyzet? Mesélj!!

Kép
Kép
encu

Encu

semmi extra csak alapba vagyok dilis

meg fog jönni lehet hogy azt érzem
anha

Zsuzsa, csak relax... :D Alapból dilisnek lenni nem rossz dolog ;) Én is az vagyok!! :D:D:D:D:D

A mensi viszont tényleg szar dolog, akkor érthető..

Kép
Kép
encu

Jaj csajok olyan Gyönyörü babakocsikat láttam majd megszakadt a szivem
:cry:

Gondolom ez is annak köszönhetö hogy dilis vagyok
anha

Barbi, lemaradtam a bokás témádról.. :oops:
Nekem tűrhető, viszont a méhem alja eléggé szúr...meg az összehúzódások is maradtak. Nem vészesek, de azért ügyelgetek. Elment a takcsinő, megjött az uram :D

Kép
Kép
encu

Zsuzsa, kínozod magad? ;) Nemsokára neked is hátha lesz!! Higgy benne, és akkor megvalósul! Dilisek! :D:D:D:D:D

Kép
Kép
encu

Hát igen ijenkor mindig megbolondulok és tervezek de sose jön be . bár még csak jövöhét hétfön lesz idö de mindig csalodok :

De olyan jo ezeket nézegetni :oops:
anha

????????????

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

jöttem volna én hamarabb, de megint nem volt netünk!

Viszont voltunk mérésen.Flóra 9500gramm! :lol:
77cm ezt már én mértem!
Szóval hízott!
Én meg elkzdtem egy drasztikus fogyókúrát, mert utálom, hogy még mindíg nehéznek érzem magam! :evil:

Csajok nagyon izgis így a finisben látni titeket!
úgy izgulok, mintha én mennék szülni! :lol:

Kép
gabriel79

Encu

Mi ez a sok kérdöjel . ?
anha

Sziasztok!

Látom mindenki egyben :D vagy :cry: döntse el mindenki maga :wink:

Itt volt az Anna egy tanuló csajjal :D végre kérdezhettem de semmivel sem lettem okosabb :roll:

Ja, apa szerint egy kicsit belemásztam az Anna bögyébe :shock: :roll: Titeket is hívott valami szoptatós anyukák bulijára? Na engem igen és kérdezte hogy jövök e. Erre mondom hogy nem mert tök hülyesség, meg amúgy is túl van lihegve. Erre közli hogy ők csinálják a bulit és nincs túllihegve :roll: :lol:

Ti is fecsektetek neki a kis körünkről? :D Egyből vágta hogy mivan mikor mondtam hogy megsúgták hogy felénk tart :D :D Mondja: az internetről, ugye :D :D

Gabó!

Tényleg izgi mikor jön a csomi :wink: :D Milyen rucikat vettél?
Hú olyan szupi kiskabátot vettem a Ricsinek ott 500ft-ért!!!!! :D

Furcsa volt olvasni hogy milyen jó volt kettesben apáva. Nekem elképzelhetetlen hogy másnál aludjon a Ricsi meg hogy otthagyjam valakinél is. Tudom hogy fontos hogy ne csak anyával-apával legyen de még nálunk ennek nem jött el az ideje :roll: Meghát anyum nem tudná megszoptatni :lol: sem másvalaki :lol:
Viszont örülök hogy sikerült egy picit feltöltődnöd, anyóst meg :evil: :evil: :evil:

Na fel is kelt, aludt vagy 10 percet :shock: megyek is mert lemászik az ágyról :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Na visszaaludt!

Zsuzsa!

Hát hogy hunn vagyunk az a sok ????????????????????? :wink:

Gabó!

Milyen fogyit?
Már nálam is közeleg a nagy nap hogy beinduljon a dolog, Ricsi 11 hós lesz és nyomatom ezerrel a fogyit meg tornát :o :P

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Zsuzsa, hát hogy mivanmár :D

Nekem fent van a festék a hajamon, készülgetek...szép lassan ;)

Gabó, ugye-ugye? Csak nő az a gyerek ;) Izgulok én is Barbiért is, meg mert egyre vadabbakat rúg ez a kölök és vannak szar pillanataim.. ;) De sürgetni nem sürgetek semmit.. (nem mi? :D )

Barbi! Séta? ;) 40kor mosom le a hajam, 15 perc és száraz, meg felöltözöm...az annyimint....2-fél3 körül mehetnénk egy laza kört... Vagy már késő? :shock: :oops:

Gabó, voltatok sétizni?

Tesóka!! Nagyon nem vagy ma... :shock: :shock:

Kép
Kép
encu

Tesóka! Na végre!

Kép
Kép
encu

Encu, mehetünk tőlem, de csak tényleg nem sokat, úgy legkésőbb fél4 -ig ráérek :D Addig is kajálok valamit...

Móni! Anna nekem is mondta, hogy szoptatós 3 nap lesz, ha még egybe leszek...de én nem mondtam rá semmit.

Kép

Kép
sbarbi

Én itt vagyok :!: :!: :!: :!:

Tesóka!

Ott tükörből borotváltam :wink: van a fürdőnkbe egy nagy tükör, segített :D meg a rutin tudod :roll: vakon is megy már :lol:

ez most eszembejutott hogy írtad tegnap valamikor :roll: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Móni!
Én meg 1000.-ért vettem két részes vízlepergetős overállt és sapit is kaptam hozzá!
Csudi szép! :lol:

Kép
gabriel79

Tesóka, jókor reagálsz ;) Az a baj, hogy nem férek oda...a tükörből borotválással sem annyira...na mindegy, legfeljebb jól összekaszabolom magam :D:D:D:D
Egyébként épp fagyit tömök...Barbi!!! Készülök a sétára energiabevitellel én is :D

Akkor mehetek érted? Nem nagy körre, csak úgy öregesen ;)

Valaki még? :D

Kép
Kép
encu

Gabó!

Nalátod erre nem gondoltam hogy vízlepergetős legyen :shock:
Pedig nem ártana, akkor asszem elkezdek keresgélni :lol:

77 cm Flóra? Nem semmi, szép hosszú!
És több mint egy kiló van a manóink között :shock: ilyenkor mindig kétségbe esek egy kicsit, hogy jajj csak olyan dagadt ne legyen a Ricsi mint én 8)

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka!

Az agyam mint a szita és még süket is vagyok :oops:

mi nem tudunk jönni még, alszik a Ricsi, de ha felkel és még nem vagy itt akkor tudom hogy sétáltok és csörgök, ok?! :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Jöhetsz :D

Kép

Kép
sbarbi

Csajok hol vásároltatok?Lemaradtam
anha

Zsuzsa, a tesz-veszen! Nézz szét te is ott, nagyon jó dolgok vannak és jó olcsón lehet vásárolni ha szerencsés az ember. És még babakocsik is vannak :wink:

www.tesz-vesz.hu

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Köszi

Momi Ari vagy :lol:
anha

Elmentetek már????????????????
Felkelt a Ricsi lassan mi is készülődünk de akkor látom majd csörögnöm kell, csak meg ne unjátok addig a sétát :roll: :roll: :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Hali!

Nagy nehezen ideérek! :roll: A vérvételeket túléltem, bár a harmadikat eléggé elszúrták és most kicsit be van durranva (alig bírom megemelni a kezem)! Hazafelé megejtettem a bevásárlást, aztán bepótoltam a reggelről elmaradt alvást. Nem lett jobb, mert még most is úgy érzem magam mint akit megrugdostak! :cry:

A tesz-vesz nagyon jó oldal, a múltkor találtam rajta egy halom babaruhát, remélem, hogy jó állapotban vannak és nem fogok póruljárni velük! Annyira lutri ez a fajta vásárlás! Vagy csak én vagyok még mazsola hozzá és idővel belerázódok a látatlanba történő pénzköltésbe! :)
rnecsi

Hali!

Nagy nehezen ideérek! :roll: A vérvételeket túléltem, bár a harmadikat eléggé elszúrták és most kicsit be van durranva (alig bírom megemelni a kezem)! Hazafelé megejtettem a bevásárlást, aztán bepótoltam a reggelről elmaradt alvást. Nem lett jobb, mert még most is úgy érzem magam mint akit megrugdostak! :cry:

A tesz-vesz nagyon jó oldal, a múltkor találtam rajta egy halom babaruhát, remélem, hogy jó állapotban vannak és nem fogok póruljárni velük! Annyira lutri ez a fajta vásárlás! Vagy csak én vagyok még mazsola hozzá és idővel belerázódok a látatlanba történő pénzköltésbe! :)
rnecsi

Halihó!

Sehol senki? Azért ennyire nincs jóidő, hogy eddig tartson a séta! :lol:
rnecsi

Sziasztok!

Látom én lettem az első :D

Csilla!

Dehogynem, gyönyörű idő van!!! Hihetetlenül meleg van. :shock: :D :D

Ügyi vagy hogy túlélted a szúrást :wink: :D

Hááát ez a gyerek, felborította az állólámpát és nézett rám bambán hogy most mi is van :shock: ROSSZCSONT :D

Megfájdult a fejem, szuper :evil:

Csajok!

Fergetegesek vagytok, köszönjük a sétát! :wink: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Ja, elfelejtettem mondani pedig már a ház előtt akartam: bocsi hogy végigszipogtam az utat, nem tudom mi van az arcommal. :shock: Folyamatosan úgy érzem mintha folyna az orrom de közben semmi és már legalább 3 hete így van.Pedig sem megfázva, sem semmi nem vagyok :roll: Szóval jeti vagyok :evil:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Szerintetek mit csináljak????

Elakadtam egy kicsit hogy mit engedhetek meg kaja közben a Ricsinek és mit nem :oops:

Eddig ha nyúlt a kanálért odaadtam, tette egyre ügyibben a szájába. Aztán elkezdte a tányárját is megfogni azt engedtem is neki. Erre ma már harmadjára csinálja hogy belenyúl a kajába és elkezd vele pacsálni, ütögeti bele a kezét. Ha meg rászólok hogy ne csinálja és kiveszem belőle a kezét és elhúzom a tányért, besértődik és összezárja úgy a száját hogy nem tudom belelapátolni a kaját. Ha meg visszateszem elé a tányért és belenyúlhat akkor eszik tovább. :shock: :evil:

Szerintetek ezt engedjem neki vagy ne??? Szívem szerint nem engedném de nem tudom hogy ez is amolyan magától akar enni dolog vagy pedig csak szórakozik és azért csinálja. Meg hülyét belőlem, azt csinálja :evil: :evil: :evil: :evil:

Meglátások????? Légyszike elakadtam :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Naaaaaaaaaaaa, mi ez a pangás :shock: :shock: :shock: :shock:

hahóóóóóóóó :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Szia Tesóka!

Most értünk haza :D Nem tudom, hogy magamra vegyem-e a fergeteges sétát...elvégre mumus vagyok.. :shock: :oops:

Hallottam már ilyen pacsálásról..sztem sok kiskölök átesik ezen...én valszín hagyni fogom, de azért éreztetem majd Kiskarcsival, hogy ez azért nem helyes ;)

Remélem segítettem ;)

Kép
Kép
encu

Ezt most komolyan gondolod????????? :shock: Ne mááááá Tesóka, mi van veled?????? :shock: :oops: -> ezt nem értem :roll: Ne legyé mááááán ilyen tessék ilyet írni :D :D :D

Segítettél a véleményeddel, kiváncsi vagyok hogy ki hogy vélekedik erről :roll: :D Köszke :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Jólvanna! :D Csak gondoltam sajnáltatom magam egy kicsit...de ehelyett újabb letolást kaptam ;);););) :D:D:D:D:D:D

Szétmarcangol Kiskarcsi!!!!! :D

Barbi, te hogy vagy? Megúsztad árok nélkül? :D

Kép
Kép
encu

Ez már tetszik :D :D :D :wink:

Képzeld, a Ricsi meg alszik :shock: se fürdés, se rendrakás, csak alszik az ágyunkban. :shock: Ennek meg lesz a böjtje reggel :? Apa meg hazajön éjjel és szívinfartust kap hogy mi van a szobában :shock: :lol:

Ha eszel, utána nem nyugszik meg Kiskarcsi? Vagy attól indul be igazán :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?