Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Pár kép

Levi már az egész szobát kiporszívózza

Kép

Kép

A nagy haver

Kép

A legjobb barát és barátnő

Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Edit, aranyosak nagyon :D
persze, hogy irigykedünk, jó kis pozíció :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ok, akkor megyünk együtt.
De mivel?
hév, vagy busz?????
Igazából nekem az a busz a legjobb,ami az m3-on megy, és leszállok a Kisföldalattinál, aztán az Oktogonig azzal megyek.
De mehetünk hévvel is, de az sokkal hosszabb.
meg kell nézni, mikor indulnak.

Ja, szarul vagyok ám, lehet, hogy arcüreggyuszim van, úgy fájt az arcom éjjel.El kéne menni dokihoz(de nincs sok kedvem)
meg fáj a torkom is. :roll:

Anna, drága köszönjük szépen a hazafuvart, majd megháláljuk, brenyapénzt meg összedobjuk :wink:

Lidke, édes lehetett Keve a pocakoddal :D
vas

egy kis buisness: :wink:

eladjuk a bézs színű börülőgarninkat, nem kell senkinek,??????? :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
vas

Ildi
Nálunk nem jár busz, csak hév. :lol: Te hánykor tudsz lelépni otthonról?
Ez még a régi betegség vagy már egy új? :) obbulást

Levi is beteg sajnos. :cry:

Ha már buisness: Eladó 1 db járóka, 1 db Philips monitor 17 colos, 1 db Levi hinta
Lehet ,hogy fel kéne tenni a 2008 topikba,hátha kell valakinek. :wink:

Kép

Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta
Tedd fel nyugodtan!

Én majd légzésfigyelőt szeretnék venni nem túl drágán...

... a járókát mennyiért adnád?

Cukik a kölkök!

Lidke
Áron már jól van... két napig tartott...
Fütyije csálé... fele le van tapadva és gyűlik is alatta a váladék... de a doktornéni azt mondta nincs vele gond... néha mintha fájlalná...

Tünde
Érdekes, hogy nem ugyanoda adják az oltást!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Edit, a hév másképp jár, mint szokott:

Tájékoztatjuk tisztelt utasainkat, hogy 2007. október 15-29-i (munkanapokon és hétvégén) Kerepes és Mogyoród között a HÉV egy vágányon közlekedik. Szilasliget megállóhelyen valamennyi vonatra a Gödöllő irányába közlekedő vonatok peronján lehet fel- és leszállni. A HÉV indulási időpontjai a megszokottól eltérnek. Kérjük, kísérjék figyelemmel a menetrendet!

van egy olyan, ami 19.33-kor,
19.53-kor
és 20.13-kor van bennt az Őrsön.

Én bármikor eltudok indulni, csak előtte rendbe kell tennem a gyerkőcöket, aztán az uram meg lefekteti őket.
Szerintem vagy a 33-kor, vagy az 53-kor beérővel kéne menni(még oda is kell érni a Jókai utcába)
szerinted?

Szerintem ez a múlt hetiből visszamaradt betegségem, nem nagyon csináltam semmit se azzal, csak elhörögtem itthon :roll:
Bezzeg ma már infáztam az arcom kétszer, ittam 2 acc-t,meg coldrex max grip-et egyet.
Mindjárt meginfrázom megint, amíg Ntasa alszik, nehogy belenyúljon a lámpába.
Amúgy az arcom már nem fáj, úgyhogy talán nem arcüreggyuszi :roll:

Ja, ha már eladásról van szó, van még egy avent mikrós sterilizálóm is, meg egy merev lapos pelenkázólapom, meg egy tefal cumisüvegmelegítőm is(amit kocsiban lehet használni, szivargyújtóra rákötni) :wink: :wink: :wink:

Mamac, Natasa is a lábába kapta a szurit :wink:
vas

Húú, Edit! Erre is küldhetnéd egy kicsit a fiad porszívózni!! :lol: :lol: :lol:

Lidke! Jóhogy mehetünk együtt! De én 3/4 8-ra tudnék a Mexikói földalatti végállomásnál lenni. Mit szólsz? Oda gyalog megyek, mi az Uzsoki kórháznál lakunk.

Csajok! Én már úgy várom ezt a talit!!!! :) Az tutter, hogy be is koktélozok (ott nagyon fini a koktél emlékeim szerint-bár az még előző szingli életemben volt... :roll: ).

Na mentem, kvaterkázunk az urammal... :D

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Ja és még valami!!!

Írjátok már meg léccike, hogy kinek mennyit alszik a kölök. Éjjel és nappal. Csak kíváncsiságból. :roll:

Ja és NANCSIKA????? Merre vagy Te dolgozó nőőő??? Tali???

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Barti Bence így alszik: este fél 9-től reggel 7-ig, fél 8-ig, délután pedig változó, a másfél óra a minimum, az átlag a 2, de van, hogy 3. Ez mindig fáradtságtól függ. És délután az ebéd után fél1-1től.
Azért gyerekenként nagyon változó, hogy kinek mennyi alvásra van szüksége. Láttam már olyat, akinek ennél többre, de több olyan egyidős gyereket ismerek, akinek meg kevesebbre. :wink:
Vendég

Barti: Liza éjjel: 9-től reggel 7-ig, délután meg 1-2 órát (a 2 ritkaság).

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok lányok!

Valiii, ;)
Végre mi is dobozban élünk! :) 7-én költöztünk és Zazi igazán élvezi. Talán nem túlzás kijelentenem, hogy a falu minden látványossága a mi házunk előtt található :lol: IGAZ, EDIT? ;) : embertömegek zarándokolnak nap mint nap ama anyakoca és csemetéi megtekintésére, amelyik a házunk mellett legelészik 6 db kövér liba társaságában. A csapat néha vegyül egy-két birkával, macskával, illetve néhány csélcsap kutya is be-benéz. Szóval reggel ha kinyitom a zsalukat, máris egy természetfilm ömlik be az ajtón... Nagyon tetszik!
A ház szuper: végre már ház formája van... Kívül színezve, belül a konyhaajtók hiányoznak. Nos és az a temérdek bútor, amit majd idővel beszerzünk... no de ezt hagyjuk is.

A talira sajnos nem tudok menni, de kívánom, hogy érezzétek nagyon jól magatokat! Ha mégis, akkor jelentkezem.
Babás talit nem terveztek véletlenül?

Barti: Zazi éjjel 11 órát alszik, délután 2-3-at. Attól függően, hogy mennyire fárasztom le.

Nancsi! Elvesztettem a fonalat...

Era! Jobbulást nektek!!! +++++

Most elköszönök, mert alig állok a lábamon, de ha tudok, akkor jövök.
Puszi,

Melitta

Kép
nyf

Melitta, kéééééépekeeeeeeeet!!! És juhhhhéééé :)
Vendég

Bartika, enyém csaj este fél 9-9-től kb fél 8-8-ig alszik :D
ebéd után általában 2-3 órát.

Melitta, éljenek a dobozok!!! :D
meg a látványosság :wink:

Boscónak meg nagyon boldog negyedszázados szülinapot kívánunk!!!!!
Kép
(épp az iwiw-en láttam az előbb :wink: )
vas

Bartika, én is izzítok a koktélokra :lol: :lol:
Csak én most éppen Norbizok vasárnapig, úgyhogy csak diétás koktél jöhet szóba :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8)
vas

Sziasztok

Enyém gyerek napi 14 órát alszik kb. :D

Ildi
Felőlem 7 körüli hévvel is mehetünk. :wink:

Melitta
A malacok csuda édesek, mi is mindig megnézzük őket. :lol: Miért nem jöttök ki?, Gondolom van mit csinálnotok. :wink:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Edit, oké, tőlünk indul 18.47-kor, Szilason van 19.02-kor, és ez van Pesten fél 8 körül.

Okkéka, akkor figyuzlak a megállóban, és integetek(vagyis inkább beszállok az első kocsiba, így nem kell keresgetned egy hülye integető nőt :roll: :lol: :wink: )

hát, ha összeszámoljuk az én csajom is kb-13-14 órát alszik :wink:
vas

Jó reggelt!

Mikor máskor szarna be a fűtésünk, mint amikor fagyni kezd?????? :evil: :evil: :evil:
Várom a szerelőt, aki hót biztos alvásidőben érkezik. :x

Ildikém! Milyen az a light koktél avass mán be! :D

Köszi a statisztikát... akkor megnyugodtam, enyim is ennyit alszik kábé. Este 8-tól reggel fél 8-8-ig. Délben meg minimum másfél, maximum 2 óra 45-t. Átlag a 2 óra. Ha éjszaka műsor van, akkor alszik reggel tovább. :)

Szép napot!

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Mamik
Nyitok egy új topikot ahova szeretném összegyűjteni a véleményeket tapasztalatokat, hogy hova érdemes költözni Budapest környékére... hol milyen lehetőségek vannak? Milyen az iskola óvoda?

http://www.babanet.hu/tarsalgo/index.html

Itt a topik gondoltam, jobb ha egy helyen van és minnél több embert meg tudok kérdezni...

Melitta a ti tapasztalataitok is érdekelnének... tényleg ti hova költöztetek? bocs ha megint figyelmetlen voltam...
Abban sem vagyok biztos, hogy Vanilkáék hol kötöttek ki...

Kép
Kép
Kép
mamacka

nEM TUDOM MIÉRT NEM ENGED LINKELNI... AZ éLETMÓDBAN A hol érdemes építkezni...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Babetta: mi mindig kint csavargunk, amikor tehetjük... Viszont nekem egy héten háromszor van sulim, akkor bent vagyunk a régi lakásban a mamánál... Hétvégén mindig csavargunk, szóval ezért látsz ritkán.

Képek... sajnos nem nagyon csináltam még, de majd igyekszem.

Mamacka: Szilasligetre költöztünk. Ha lesz időm, akkor megnézem a topicot és írok véleményt. :) Apropó! Ha picit ráérsz átküldöd nekem a téli közös képeket? Amiket az Árkádban csináltál. kÖSZÖNÖM SZÉPEN!

Vali: ezennel kíírom a kidobozolási versenyt! :lol: :lol: :lol: 1...2...3... start! Hehe...

Melitta

Kép
nyf

bocs az előbb béna voltam...

Mamik
Nyitok egy új topikot ahova szeretném összegyűjteni a véleményeket tapasztalatokat, hogy hova érdemes költözni Budapest környékére... hol milyen lehetőségek vannak? Milyen az iskola óvoda?

http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... 21&start=0

Itt a topik gondoltam, jobb ha egy helyen van és minnél több embert meg tudok kérdezni...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Helló!
A talit én is várom. :) Ma meg moziba megyünk Ferivel. Anyukámék elmentek. Lidi nyafizott is rendesen, hogy elment a 2 rabszolgája. Mi meg megjártuk Bécset Ferivel és shoppingoltunk picit. Persze a legtöbbet a gyereknek. :D

Barti,
Lidi kb annyit alszik, mint Benyó.
Melitta, Vali,
GRATULA a költözéshez!!
Bosco,
boldog szülinapot!
Edit,
a haveros kép tök jó. Na meg a takarítós is. :) Hogy van Levi?

Kiszedtünk 3 rácsot a kiságyból. Első nap délután ez annyira tetszett Lidinek, hogy állandóan kiszökött. Jó volt! De most már megszokta és alszik szépen a helyén.

Puszi. Szép napot! Betegeknek jobbulást!
angi79

Csajok!!

Ki tud holnap odamenni 3/4 8-8 között???
Mert 8-ra van foglalva az asztal és csak 10 percig tartják, ugyanis nagyon sokan mennek oda és már többször átverték őket és nem is mentek a foglalt asztalhoz.

Szóval fontos lenne, hogy valaki időben ott legyen!!!
Vagy tegyem át a foglalást későbbre???

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde: én odamegyek akkorra.

cory
Budapest

Sziasztok!
Most csak BARTIKÁNAK: Akkor 3/4 8 Mexikói, lent az újságosnál.
Számom küldöm priviben, ha közbejönne valami.

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Én is megpróbálok addigra odamenni. :)
Vendég

Sziasztok!

Boscó!

Isten éltessen szülinapod alkalmából! :)

Bartika!

Dóri este 9-től reggel 7-ig alszik, ebéd után meg általában 12-től fél 4-ig. Három óra az átlag, de 4,5 is előfordult már. Nagy szunyás :)

Igyekszem én is 3/4 8-ra odaérni a talira :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Mi nem tudom odaérünk-e addigra Edittel, szerintem nem :roll:
De megpróbálunk( a 3/4 8 tuti nem fog menni, 10 perc alatt az Őrstől reménytelen), de 8 után biztos befutunk :wink:

Bartika , hát a lájtos koktélom az egy cuba libre lesz, bacardiból meg light colából :wink:, meg lime-ból :wink:
A szirupos, tocsogós , színes fini-mini koktélokat most kihagyom :wink:

Angi, merre jártatok Bécsben?Mi is készülünk az uramal kettesben :wink:
vas

Ildi
Okés akkor 19.02-kor első kocsi. :lol: :lol:

Szerintem 8-ra mi is oda érünk. :)

Melitta
Melyik napokon jársz suliba??? Múltkor találkoztam anyósoddal, és persze Zazival. :D

Mamacka
11.000-ért már oda adnám, állítható magasságú. Baromi jó állapotban van. :D

Na csajok akkor holnap berúgunk??????? :wink: :lol: :lol:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Ildi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De jó én meg pont azt írom ,hogy oda érünk…. :lol: :lol: :lol: :lol:

Boscó
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Én 8-ra gondoltam :lol: :lol:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Edit, de be ám :wink: :wink: :wink:

Kép Kép Kép

vas

Edit, én meg azt írtam, hogy kb. 8-ra talán odaérünk, de 3/4-re nem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vas

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
vas

Edit!

Mégjóóóóóóóóóóhogy :wink:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Edit!

H-Sz-P van suli. Milyen a monitor??? :)
Szerintem rúgjatok be! :) Tegnap megittam kb. egy fél deci aszút... Csak hogy képezzem a statisztikát, miszerint falusi lét, unalom = alkoholizmus. 8)

Melitta

Kép
nyf

Boscó: Isten éltessen! :)

Melitta

Kép
nyf

Na akkor holnap szeretném is látni, nem csak most vagánykodni.

Melitta
Philips 107E
17 colos
Karc mentes , kiváló állapotban tényleg nagyon szép és jó is. :) Csak mi beruháztunk egy 19 colosba. Az ára:7500 ft

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Ildikém! A bacardi nem tömény cukor? Csak gonoszkodom... 8)
Én a cosmopolitant szeretném már megkóstolni. :lol:

Lidke! Válaszoltam. Ott leszek. :lol:

Évi! Azt már a múltkor is megjegyeztem, hogy milyen király alvókája van Dorcinak. :roll:

Atya gatya! Egy csomó kiszabadult spicces nővel lesz tele a dzsungel! :lol: :lol:

Na mentem "motoroztatni".

Puszi:
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Barti, a Cosmo nagyon fincsi, én legalább is Ildiéknél ittam, és az nagyon fini volt. :wink: Veled tartok szívesen :) :)
Vendég

[quote="bartika31"][ írta:bartika31b]

Egy csomó kiszabadult spicces nővel lesz tele a dzsungel! :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

És mit mondunk honnan szabadultunk?????

Barti, menjjél már.........
Kicsi bacardi, sok kóla :wink: :wink: :wink: .....(de ebből jó sokszor)

Eszti, jó volt a Cosmo, mi??? :wink:
Tudok még édes csajosakat ajánlani nektek majd
Pl. sex on the beach, tequlia sunrise, pina colada....... :wink: :wink:
vas

Edit, én nem szoktam vagánykodni :wink:
Kép

vas

Cory, Eszti, Évi: köszi!!!

Látom a hangulat már megvan... :lol: :wink:

Boscó:
Isten éltessen!!! :D

Melitta: örülök, hogy sikerült beköltözni!!! :)
Hogy-hogy annyiféle állat van a közelben??

Bettina alvása: este 9-től reggel fél8-ig, délután 2 óra (ez volt eddig)
pár napja: éjjel felébred, nehezen alszik vissza (már nem akar a kiságyban), délután is nehezen alszik el. mondjuk kicsit taknyos, lehet hogy emiatt, mert nem kap rendesen levegőt

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Lányok... tudom ez már utolsó utáni pillanat, de esetleg elmehetnék én is a talira?

Ha már nem lehet módosítani akkor esetleg csak beugrok Boscóval bizniszelni :wink:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok :)
Látom holnapra meg lesz a hangulat :lol: :lol: :lol:

Edit :)
Nem feledkeztem ám el rólatok, csak ha egy perc nyugi van neki ugrok tanulni :) Na de holnap ott leszek :)

Petka alvása: Este 3/4 8-8-tól reggel 7- 1/2 8-ig (akkor már muszály mert rohanunk a suliba :)
Napközben 12-től 3-1/2 4-ig.
Ennél nekem nem is kell több :)

Apa holnap este suliban van, így csak fél 9 körül érek oda, de nagyon sietek :wink:

Na megyek tanulni :)

Holnap talizunk :D :D :D

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Mamacka, simán beférsz, azt hiszem Tünde csak kb. személyre foglalta a helyet :wink:
Nem Edittel akarsz bizniszelni??? :roll: :roll: (Boscó helyett??)

Én tisza takony vagyok ám, úgyhogy vagy viszek maszkot, és én leszek a maszkos alkeszos nő a sarokban egyedül, vagy elkapjátok :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol:
(na, jó, csak viccelek, már a végén járok, csak az orrom környékén éktelenkedő piros sebes cucc emlékeztet a betegségre) :wink:
(de azért néha köhhintek brutálisakat) :oops:

Anna, oké, akkor várunk téged is fél kilenc fele :wink:

na, pusza, ma nem hiszem, hogy sokat jövök, mert lesznek itt nálunk emberek,akik melózgatnak majd a nappaliban :shock: :shock: :shock:
(majd elmondom)
vas

Jaj, én találtam Elmot olcsóbban is :shock: , 12.900-ért :roll: :roll:

http://www.ajatekbolt.hu/index.php?cat=6

itt meg 13.290.-
http://www.liliputjatek.hu/product.php?id=869
vas

Bocs, úgy alakult az élet, hogy én ma nem tudok elmenni :(
Jó szórakozást nektek!

cory
Budapest

Ildi
Nem... Boscóval! :)
Akkor megyek... :)

Edit
Nekem tetszene a járóka pár hónap múlva csak most nagyon le vagyunk pukkanva, az autó részletet sem tudtuk ebben a hónapban befizetni... meg még nincs is hova tenni..
Persze ne várj rám próbáld eladni aztán ha nem sikerül még én is ott leszek tartalékba...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok lányok!

Köszönöm szépen a szülinapi köszöntéseket!
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?