Új privát üzeneted érkezett!

Egy ismerősömtől azt hallottam,aki volt inszemen,hogy kb. 35ezerbe került.RL-nél volt,és asszem a kórházban.

Krisztit pusziljuk,nem baj,ha nem jön,én is örültem,hogy élek,és mindent meg tudok csinálni itthon.
Vendég

Vicuska!

Szívből sajnálom! De akkor mi a magyarázat a növekvő petezsákra? Nem értem. :shock:

Kérlek ne add fel! Tarts ki lécci, lécci, lécci!

madiani

Vicuska, nekem a tavalyi terhességemnél, amikor ugye a 10. hét körül vették észre, hogy 4-5 hetesen vége, akkor én is még mindig éreztem sajna a tüneteket. Erre mondta a CsZs, hogy a szervezet emlékszik, hogy mi indult el!! De azt tudom neked mondani, amit akkor nekem mondtak (persze akkor nem úgy fogtam fel, mint most), hogy örüljek, hogy még így az elején lett vége, és nem később, mint pl. Krixtának, vagy Chrissynek.... Ha valami baja volt, akkor jobb, hogy nem szülsz egy (csúnyán fog hangzani) hibás babát!! nekem megmondta a dokim: abból a babából nem lett volna szép, rózsaszín babácska!! :cry:

Szóval fel a fejjel: a lényeg: képes vagy teherbe esni!!! És ez nagyon fontos!!!

Chrissyt mi is pusziljuk!! Jöhetnének majd képek!! :wink:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Krixta
Köszi a híreket. :)

Vicuska
Szerintem még ne add fel! Ha van HCG a véredben, akkor az nem jelenthet rosszat.
Ezt találtam:
http://www.pirula.net/diakok/szuleszet/ ... galatt.htm
Vendég

Vicuska,

Nagyon sajnálom. :( De tényleg ne add fel, a következő biztosan sikerülni fog.

Kata,

Az első baromira tetszik, csak itt bénázok, nem tudom hogy kell felvenni a kapcsolatot az illetővel.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Arról mit tudtok, hogy hétvégén minden orvos, kórház és egyebek ugyanúgy dolgoznak, mint rendes munkanap?
Vendég

Judy, kattints az üzenet a feladónak/hirdetőnek!!-re

Kép

Kép

hoppá

Kata!Hogyan linkelted be ezeket??Egyszer régebben már próbáltam,de nem sikerült! :?
Vendég

Judy, ahol ki van írva, hogy eladó, ott van: kérdés küldése a termékkel kapcs.

Kép

Kép

hoppá

A vonalzókat, Alexa??

Kép

Kép

hoppá

Kata,

Azt csináltam, de csak akkor engedi, ha be vagyok regisztrálva.

Regisztráltam, de nem igen akaródzik nekik elküldeni a jelszavamat.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Nem a vonalzókat,hanem pl.a komódról amit linkeltél,vagy Szilvi a HCG-ről amit betett,vagy Judy a házakról,lakásokról,vagy bármit!
Vendég

Sziasztok!

Nem semmi mennyit termeltetek, folyamatosan olvaslak benneteket ám, de csak most van időm írni, Levi alszik :D

Vicuska nagyon nagyon sajnálom, megértem, hogy kezdesz belefáradni és az anyagiak sem semmi, bele sem merek gondolni, hogy mennyi pénz elmehet ilyenkor :( , de én csak azt tudom mondani, hogy pihenj egyet, fújd ki magad és igenis ne add fel, meglátod nektek is összejön a baba, próbálj meg csak pozitívan gondolkodni, el tudom képzelni milyen nehéz most nektek. Nagyon nagyon szorítok, főleg, hogy mondta a doki, hogy jól reagált a szervezeted, akkor biztos jó úton haladtok, hogy végre megfoganjon a picikétek. ÖLELLEK!!!!

Krixta köszi az infót Krisztiékről, szegény pedig nagyon reménykedett, hogy nem örökli a pici, lehet, hogy hülyén hangzik, de most ez a legkevesebb, a lényeg, hogy most már ölelheti és puszilgathatja a kis Martinkát :D az apucival együtt :D .
Csak halkan, de gratulálok a kis nunishoz :D . Mentek 4d-re, vagy voltatok már?

Kép
vikike_

Alexa, ha megnyitsz egy oldalt, rámész a tetejére, pl, mint amit itt látsz www.babanet......, jobb klikk, másolás, aztán ide jössz, ahova írni lehet, és jobb klikk, beillesztés. Ennyi

Kép

Kép

hoppá

Köszi Kata! :D :D :D :D :D
Vendég

Hihetetlen ,nem bírok elszakadni a k... bnettől :oops: :lol: Pedig annyi mindent kéne csinálnom. És ma este (éjjel) jón haza apa, mégsem várhatom kupival....

Kép

Kép

hoppá

Judy!

A babaszoba.hu-n is vannak jók,szerintem pl ez:http://www.babaszoba.hu/services/smallad/notes?adid=674135
Vendég

Vendég

Kata függő lett :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Aaaaaaaazzzzzzz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

na, de most megyek... na nem pakolni, anya hívott megyek turizni :wink:

Kép

Kép

hoppá

Viki!Nálatok mi a mai babamenü?Mennyit eszik meg egyszerre Levi?

Az a multkori 3 órás alvás nem rendszeres ám,csak véletlen lehetett,másfél-2 órát szokott aludni,meg du.esetleg még egy kicsit.
Vendég

Kata
Jó turizást!

Apa ma nem ér haza, majd holnap dél körül. :( Végülis így se rossz. :) Utána az egész hétvége a miénk!
:D
Vendég

Átadom a melót másnak. :)
Holnap este megpróbálok benézni, mert már nem éjszakázom. :D
Szép délutánt mindenkinek!!!!!!
Vendég

azon filózok,hogy mi lesz ha az a valami-petezsák?-még ott lesz szombaton?na persze ha elmegyek egyáltalán UH-ra-lehet még ki is fognak kaparni?????????
Vendég

azon filózok,hogy mi lesz ha az a valami-petezsák?-még ott lesz szombaton?na persze ha elmegyek egyáltalán UH-ra-lehet még ki is fognak kaparni?????????
Vendég

Vicuska, ha minden távozik most, akkor nem hiszem, hogy kaparás kellene.. Görcsölsz is??

Kép

Kép

hoppá

Vicuska, nagyon-nagyon sajnálom!
:cry: :cry: :cry:
De fel a fejjel a doki is bizakodó :wink: !

Gabi, én nem stresszelem magam az esküvő miatt. Nálunk nem fog változni semmi sem, eddig is úgy éltünk, mint a házasok. Már kilenc éve vagyunk együtt, abból hetet együtt is éltünk. Más ennyi idő után válni szokott, mi meg összeházasodunk :lol: ! Egyébként minden le van szervezve (remélem)!

Kata, ahogy olvasom nem csak babanet függő vagy, hanem turi függő is! :wink:

Kép
tand

Vicuska,
szerintem is, ha vérzel, akkor nincs szükség külső beavatkozásra, a természet megoldja. Emiatt ne aggódj, csaknem kínoznak még azzal is. Ez a része szerintem megoldódik. :wink: csak Te tarts ki!!!!!
S most hogyan tovább??? Visszamész dolgozni? Ott mit mondtál? mert ugye már azt írtad, hogy ügyelsz...

Lányok,
ti aztán tudtok termelni... elmegyek pár percre pihizni és visszajövök :P Mi lesz velem az Őrségben, ahol nincs net, vagy utána Csanyikvölgyben, ahol dolgozni fogunk egész nap??????

Aki teheti menjen ki és sétáljon egyet a napon, isteni idő van!!!! Lehet, Mazsival délután is megyünk egy kört :P

Kata,
te leszel a topic turi bajnoka!!!!

Majd most mindjárt kigondolom, ki milyen bajnok lehetne :wink:
Kata - a turi és internet bajnoka :P
Ani - a táblaszerkesztő bajnoka :P
Judy - a rozsaszínbevarázsolomalakást bajnoka:P
Márti - csak optimistán és pozitvan szemléletmód bajnoka :P
Szilvi - az internet és éjszakázás bajnoka :P
Andi - a munka bajnoka :P
Gabi - a hamarosan megszülökbajnoka :P
Vikike - a szívtipró nevelésének a bajnoka :P
Alexa - a szívtipró nevelésének a bajnoka :P
Kriszti - a kitartás és a topic első babájának a bajnoka :P
Vicuska - a második inszem sikerülni fog bajnoka :lol:
Krixta - a bátorítsuk a pocaklakónkat bajnoka :P
Nati - a néha előtörő hülyeség bajnoka :P

Azt hiszem túlpihentem magam.... :wink: Na jó befejezem...
Vendég

Alexa,
s az ismerősödnek sikerült? Első inszem volt? Mostanában csináltatta?
Vendég

Nati ez a bajnok lista nagyon aranyos:)

Az Őrség amúgy gyönyörű..irigyellek is kicsit miatta...:)

Ma az járt a fejemben hogyan lehetne megvígasztalni Vicust persze ez tudom hogy igazából lehetetlen...mert ugyan én a 24.héten vesztettem el a picit de aki az 5.héten veszíti el annak akkor az ugyanakkora fájdalom..én a páromnak köszönhetem hogy kibírtam és 2nap múlva azt kérdeztem a dokitól mikor lehet újra próbálkozni?Csak úgy lehet könnyebben elviselni ha az ember előre néz és nem hátra..élő példánk itt a mi drága Krisztink..a lélek is nagy úr..semmiképp sem szabad feladni!!!Az akadályok azért vannak hogy megerősítsenek!

Na bölcselkedésnek itten vége is vagyon :) :oops:
Vendég

Judy most olvasom hogy febr.20ra vagy kiírva..(visszaolvasgatlak titeket az elejétől:P) én márc.9re vagyok de nagyon drukkolok hogy még febr. végén jöjjön a pici mert a páromnak 20-án van a szülinapja..jó kis szülinapi ajándék..:)

na már megint dumálok :)
Vendég

Ez a bajnokos lista tényleg nagyon jópofa :D

Ja hosszas kutakodás után megtaláltam a Jancsár úti boltot,de ez csak pelenka diszkont+ egy-két kiegészítő van
http://www.pelenka.com/index.php?action=1&news_suid=3

Üdv:Gabi
Vendég

Nati, szép volt a bajnoklista... :P Én még a reklamálás bajnoka is vagyok. Ha bármi gond van a családban (bár anyukám sem kutya), akkor jön Kata, majd ő kibulizza, hogy vegyék vissza, cseréljék ki, stb... Apa mondta is, az iwiwre beírhatnám a hobbijaimhoz, hogy reklamálás :lol:
Ja, és a jajdejóráéreknemcsináloksemmit bajnoka is vagyok. :wink:

Krixta, akkor te nem akarsz a táblicsekben szerepelni?? Ani nagyon szívesen beír, ha megadod az adataidat!!

Kép

Kép

hoppá

Naná hogy szeretnék!
Csak nem tudom milyen adatok kellenek...:(
:oops:

Ugye nem baj hogy ilyen sokat írok?
Vendég

Most jövök rá, milyen bababoltra gondolhattatok a Jancsárnál!! Nem a Lidl, hanem az azt követő körforgalomnál a sarokban van a Babacentrum (nem biztos, hogy így hívják). Én ott néztem kismama övlehúzót, ott 12000 Ft volt, a Brendonban meg 11...., de végülis neten vettem ugyanazt használtan 5000-ért.

Kép

Kép

hoppá

Krixta, dehogy baj!! Kell a pontos hét+nap, dokid neve, vizsgálatok időpontja, uccsó ciklus, ciklushossz, szülinap, hány éves vagy...
egyszerűbb, ha megnézed pl. a 47. oldalon a közepe felé a táblicseket, és megadod az ott látható adatokat!!

Kép

Kép

hoppá

Pont ott tartok ám:)
És látom hogy te is 02.25re vagy kiírva..:)
Vendég

Na szóval akkor..:)
27éves vagyok (04.11-én 28 leszek)
2007.okt. óta próbálkozunk
ciklus hossz:30-32 nap kb.
utsó mensz:2007.06.03
vércsop:A rh +
gyógyszerek:gravida,aspirin,doxium
gyermek: ápr.27én itthagyott minket a 24.héten :(
hét+nap:19+1
szülés:2008.03.09
doki:dr.Schwarzinger Zsolt
Vendég

Krixta, én csak egy dolog miatt izgulok (illetve több, de a szülés időpontjával kapcs. csak egy): ne február 29-én akarjon Geri bébi kibújni. Olyan rossz lenne csak 4 évente igazi szülinap...

Kép

Kép

hoppá

Mióta próbálkoztok?? Most kezditek??? :lol:

Kép

Kép

hoppá

Tényleg szökőév lesz..na ez eddig eszembe sem jutott:)Akkor most már ketten izgulunk emiatt:)
Vendég

Jaaa de hülye vagyok...néha azt sem tudom már milyen évben járunk..tavaly óta próbálkozunk.. :D :oops: :lol:
Vendég

Kriszta és abszolult nem baj hogy sokat írsz, örülök neki :) (különben nem is írtál sokat :))

madiani

Szia Ani:)

Kata javaslatára leírtam az adatokat..megtisztelő ha bekerülök a táblázatba:)
Vendég

Bocs véletelnül kiemeltem a szöveget..ez nem az én napom úgy látszik.. :oops:
Vendég

Kriszta köszi hogy leírtad sokat segítettél vele :)

Ime a táblicsek, de tudjátok....ha nem jó......szoljatok!!!!!!

Kép
Kép

madiani

Tök ügyi vagy..és köszönöm hogy ott vagyunk:)
Vendég

Hallottátok, mi lett az augusztusban eltűnt 2 éves Dominikkel?? Az apa harci kutyája tépte szét, és a szülők már rég eltemették...... Beismerő vallomást tett már az anya, és az apa is... no comment...

Kép

Kép

hoppá

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?