Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok csajszikák!!!!

Megvagyok ám nem tüntem el csak annyira nem történik velem semmi mondhatni hála istennek!!!!! De mindennap olvaslak benneteket. Annyi jo történt,hogy mostmár konkrét mozgások vannak odabent. Már nem kell ugy figyelnem mint a lukinyul. Akkor is érzem ha épp valamit csinálok.Sőt vannak határozott rugások ami szemmel láthatoak. És ez nagyon nagyon nagyon nagyon jo!!!!!!! :lol: :lol: :lol

Nyunyika!!!!!! Ezen a legényen látszik,hogy egy ördögfioka. Az a huncut pofika!!!! Nagyon nagyon szép. Jo lenne nekem egy ilyen muksó. :lol: :lol:

Csajok én mindenkit ugy de ugy irigylek aki már legalább a harmincadik héten van!!! Ez az állando para.

Szofi üdv itt. Meglátod tuti kis helyre kerültél!! Én nagyon nagyon szeretem ezeket a csajokat! 8) De ami azt illeti nagyon szerencsés vagy!!!!!!!!! Nem semmi első inszemre ikreket összehozni!! Nálunk 4 beülti volt. És képzeld mindezek után a pocakban egy abszolut spontán lurko lapul :lol: :lol: :lol: Mindenért kárpotol minket.

Zsókuci!! Én is jártam kutyaiskolába nagyon nagyon sokáig. Évekig.De nem azért mert egy szuperbuta kutyám volt hanem mert jo kis csapat jött össze meg jo kis mozgás volt. nagyon szerettem a kutyával foglalkozni. Mindig több kutyám is van de a szivem csücske egy rottweiler. Ha ránézek tudja mit akarok! csak sajnos hátsoizületi gyulladása van és sokszor fájnak a hátsó lábai igy őt már kimélem. 6 éves de nála okosabb kutyám még csak egy volt. Ő is roti volt. Képzelj el egy gyönyörü 6o kilós kutyát. Fényes fekete a szőre főleg ilyenkor mert van egy diófa az udvarban és rengeteg diot eszik. Szoval már a látványa is szivet gyönyörködtető.

Chesti!!!! A lencsilány egyre gyönyörűbb. Bár én eddig is szerelmes voltam azokba a szemekbe :lol: :lol:

Gica!!!! Szépségesek a babócák!!! Kérünk olyan képet is amin a hercegnő ébren van!! :lol: :lol:

Csajszikák most mennem kell még este majd jövök. Puszi mindenkinek

Kép
fiona66

Fiona!

Örülök,hogy megvagy!!!És hogy rugdosódik a kis csepp!!!!Én imádtam amikor terhes voltam!!!!!!!!Remélem hamarosan megint érezhetem!!!! :roll: Köszike a dicséretet,de kicsi fiad is bíztos szépecske lesz,naná hogy az lesz!!!!!!!!!!! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Chesti Drága azért nem jelentkeztem a talira, mert azon a hétvégén éppen Hortobágyon leszek egy tanyán... :lol: csoporttalálkozónk van és azt nem hagyhatom ki...egyébkén az utolsó időpont egyenlőre jó!!!! :wink: :wink:

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Ballagyó!
Vagyok ám Drága csak lájtban!Édi vagy,hogy hiányzom!
Bibarka!
Sajnálom ezt a befekvősdit!Ott nyemámku sütike!Majd én eszem helyetted is!Szorítok érted,minden rendben lesz!
Nyunyika!
Nagyon helyes kisördi!
Chesti!
Nem veszett el áma nagypofájú,csak ülni már nem nagyon tudok!Inkább a stabil oldaltfekvést gyakorlom vadul!
Hogy elájult ez a kiscsaj!Édes!
Gica!
Gyönyörűek a babáid!Még 4-5hetet kiszeretnék húzni és akkor már nekem is ilyenek lesznek!
Luki!
CSak hallkan vajúdj majd,nehogy Bibar anyánk beszarjon a szülőszobában a félelemtől!
Gomba!
Gratu a Doktornéniséghez!
Taptau!
Köszönöm a püt!Igyekszem válaszolni!
Napcsi!
Mindjárt hazaviheted a kiskirálylányt is!
Gabicsibe!
Drukk holnapra és remélem kettő lesz!

Ja és üdv az új ikres maminak is!

Csajok!
Bocsánat,ha kihagytam embereket csak ez fejből megy már és vihar sebességgel,mert nem tudok ennyit ülni!
Ez a hidegfront megtépázta az idegeimet rendesen meg a kölkökét is!Ma meg a szél!Balázs utálja!Éjjel flébresztettek fél 5-kor,hogy elég volt a bundizásból!Negyed órát kűzdöttünk egymással és nyertem!Visszafeküdtek a vekkercsörgésig!Viszont van napirendjük!Ez elég hálásnak tűnik,ha nincs hidegfront!
Képzeljétek!
Péntek este apa arra jött haza,hogy nagyon pityergek!Front természetesen és nem volt jó a kölköknek!Most agresszív focit játszottak és nem barátságos meccs volt,amit azért nagyon tudok élvezni!Szóval végső elkeseredésben nyakig melegvizes kád és láss csodát,csend,rend,fegyelem!Ilyenkor az csask hab a tortán,amikor rúgnak,de a keményedés miatt nagyon fáj a hasam!És ez a fő problematika!
Viszont mindent megvettünk már a drágáknak!A héten érkezik a lámpa és a jövőhéten a szekrény!Már csak sterilizálni kéne a cumisüvegeket,mellszívót,no meg összerakni,mert fingom sincs hogy működik!Kórházi motyó egy helyen,csak be kell pakolni!
Este apa felteszi a gépre a képet én meg majd nektek felrakom!

Ja és beszélgettem apával!Erős kényszer hatására bejönne,de magától nem akar!Azt kérte ne toljam rá ezt a felelősséget,hogy én csak akor érzem magam biztonságban,ha ő velem lenne!Na de közben nagyon zokogtam!ezek a kurva hormonok miatt is!Sajnáltam őt,de jobb lett a lelkem,hogy elmondtam neki!Már annyira nem is fosok az egésztől,mert a lelkemet kellett csak kiadni és jobb lett!

Csajok!
Mennyit írtam????????????Ezt akartátok????????Így jártatok!
Vendég

Sziasztok :D

Megjöttem a dokikámtól :D Imádom. :D
Minden rendben van Lili babával,a méhszáj pedig változatlan,ujjnyi külső,zárt belső.Nagyon örülök.Mondta is a doktor bácsi,hogy a következő cél akkor most legyen a 35-ik hét,nov 5-e.Természetesen tovább tervezzük azért... :wink: Olyan jóóóóó. :D

Lucia

olyan jól esik,hogy mindig így örülsz,hogy még 2 in 1 vagyunk. :D Köszönöm :P

Gabi

hú,a holnapi napra nagyon szorítok :D
Én remegtem,mint a kocsonya,úgy izgultam. :D

Ballagyo

tényleg,a védőnőd biztos mond majd vmi okosat :D

Vicuska

remélem hamar kikerülsz a depiből.Ez azért sok emberrel előfordul.

Nyunyi

de jó,ördi mellé kívánok neked egy kis punist :D

Lippa

jobbulást Petrának 8)

Kép
lukrécia

Benszike

de jó hogy jelentkeztél. :D Melegvizes fürdő????Nekem tilos,mert összehúzódást okoz,Te meg így kúrálod magad???Nem értem.
Holnap rakok fel pocifotót,ma elfelejtettünk csinálni :oops:

Kép
lukrécia

Kicsi Benszim!

Örülök,hogy írtál már híányoztál ám!!!!!! :roll: Köszike Ördike dicséretét!!!örülök,hogy jobban van a kis lelked!!!Párod meg tuti be fog menni szerintem!!! :wink: Kitartás és sok pihi!!!!!

Lukikám!!!

De jóóó,hogy minden okés veletek is!!!! :P Kicsi bibarcink remélem jól van és bírja a döfködést!!! :roll: Remélem ugy lesz ahogy mondtad kis nunis szeretnék én is Ördikém mellé!!!! :P

Hol van az én Imádott Ikres Kismamim!!!!!!Beácska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Merre vagy Drágaság!!!! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok,

Lucia,
Persze, mindenki megértő volt, de azért ekkora empátiát és együttérzést egyik nődokiban sem láttam. Hát igen, a BMC-s orvosok nagyon ott vannak…
Köszönöm előre is a drukkokat, olyan aranyos vagy!
Kérünk képeket! :)

Napcsi,
Új hírek? Mikor mehet haza Nóri? Puszillak!

Bibarci,
Itt a csoportos az oktatás, és elég jónak tűnik így elsőre-másodjára :wink: Aztán majd kiderül…
Hű, jut eszembe, Te már kórházlakó vagy pár napig… Kitartás, várunk vissza! Remélem, jó hírekkel jössz!!!! Puszi!

Chesti drága,
Annyira jók a képek Nikiről! :D:D De nekem is a rajtad alvós tetszik a legjobban, nagyon helyesek vagytok együtt! :D:D
Tényleg hihetetlen, hogy lassan 1 éves a kisasszony :shock:
A Nov.24. eddig jónak tűnik :wink:

Ballagyo,
További jobbulást neked! Sajnálom, hogy még mindig nem vagy jól :? Azt hiszem Lanett ajánlott régebben egy szert, amit ugyan én nem használtam, de neki nagyon bevált. A neve: Tantum Verde torok- és szájöblítő oldat. Kismamik is használhatják, úgyhogy szerintem érdemes lenne kipróbálnod, hátha segít.

Vicuska,
Sajnálom, hogy most depis vagy… ez az borús időjárás, meg a korán sötétedés sem tesz jót ilyenkor! :? De ne aggódj, biztos hamar túlleszel rajta! Gyere gyakran, hátha tudunk kicsit segíteni :wink: Férjeddel azóta remélem rendeződtek a dolgok :roll: Puszillak!

Lippa,
Hű, szegény Petra! :cry: További jobbulást Neki, remélem, Lilla nem kapja el :roll:

Taptau,
Hát, remélem, hogy okos lesz Vanda-kutyi :D Idővel talán :roll: :lol:
Mikor kapunk újra képeket Mátéról? :wink: Puszillak!

Nyunyi,
Nagyon helyes Ördike a képeken! :D:D Kópé a javából :wink:

Fiona,
Nagyon örülök, hogy jelentkezél! Aggódtam :roll: Szuper, hogy minden rendben van veletek, és hogy már ilyen jól érzed a mocorgást! :D
Sajnálom, hogy beteg a rotid :? Nincs képed róla? :D

Benszikém,
Édes pofa vagy! Elhiszem, hogy nagyon jó lenne, ha Apa bemenne veled. De hidd el, ezek után át fogja erősen gondolni, úgyhogy szerintem van remény „erős ráhatás” nélkül is :wink:
Kis pityergős… jaj csajszika, kitartás, még hátra van egy újabb hidegfront :? Állítólag még 10 fokot csökken a hőmérséklet a napokban. És ha kell igenis tessék kibőgni magadat, ez azért általában segít… :D Millió puszi! Várjuk a képeket! :D

Lukikám,
HURRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!! :D:D:D:D:D:D Nagyon örülök, hogy minden rendben volt a dokikádnál! :D:D Csak így tovább! Puszillak, és tőled is várjuk a fotót! :wink:

Puszi mindenkinek, további szép estét!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Bocsánat, hogy így eltűntem, jólesik ám, hogy érdeklődtetek, és üdv mindenkinek, meg az újaknak is. Egyben vagyok ám még, de Benszihez hasonlóan érzem magam, nemigen tudok már ülni a gép előtt, már minden olyan megterhelőnek tűnik....
Para-pri van (id.Lukrécia), és irigy-birigy vagyok (id.Chesti) azokra, akik már túl vannak ezen :oops: :oops: :wink: úgy érzem már nincs sok hátra a szülésig, de megmondom őszintén besz..ok, ha kihúzom, mint pl.Gica :roll:
Napcsika,NÓRIKÁHOZ GRATULA, majd írd meg a szüléstörit, remélem most már hamarosan együtt lehettek!

ne haragudjatok, hogy most nem írok külön, azért dobok egy viszonylag friss fotót, kb.1-2 hetes, csak, hogy szörnyülködjetek :lol:

puszi

Numa Kép Kép

Kép
numato

Numa drága,
De jó, hogy jelentkeztél végre! :D Megértem, hogy már nem tudtok annyit a gép előtt ülni, hiszen azért az ikres kismamiknak sokkal nehezebb... Hűűű, nem semmi a pocid :shock: :lol: Nagyon szép formás viszont!

Kitartás!

Pussz!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok fórumszülők, fórumtesókák és leendő fórumtesókák!

Az utóbbi időben megalakítottam első vállalkozásomat, nyáltermelő kisiparos lettem. Az anyu azt mondja hogy ebben (is) igazán nagy vagyok... Sok munkám nincs, mert termelődik ez magától és csorog mindenhová, max az anyunak okoz némi bosszúságot amikor már harmadszor cserél rajtam bodyt, de azt mondja igazán nem bánja....

Kép

lanett

Sziasztok

Csak egy gyors bekukk,mert nagyon fáradt vagyok.

Numa
Milyen szép nagy pocid van :D , jaj nekem ugy hiányzik a pocim :oops: .

Luki néni,
Örülök hogy minden rendben van veletek. :lol:
Puszi

Chesti,
Olyan gyönyörü a lánykád!!!! :lol:
Videotanfolyam mikor indul? :wink:

Benszi,
Az én párom sem akart bejönni, de az utolso pillanatban meggondolta magát. :wink:
Kitartás.
Puszi

Nyunyi
Nagyon édes a kicsi fiad. :lol:

Voltünk hasi és koponya ultrangon a kis szerelmemmel, van neki egy kis mellékvese tágulata de azt mondták ez gyakori ne izguljak kinövi majd, 6 hónap múlva kontroll, néztek nála vizeletet az negativ lett. szerdán megyünk oltásra. Istenem hogy megy az idö!
Különben minden oké, nagyon kis nyugott babám van , eszik alszik, egyfolytába mosolyog :lol: , már pancsol a kádba, nagyon élvezi, ja és nagyon csikis a nyaka, hangosan nevet ha puszilgatom.Na megyek mert hulla vagyok.
Dobok egy pár fotot nektek. Kép Kép Kép

Puszi mindenkinek

Kép
bibike27

Szia Lanett.

Egyszerre irtunk, jaj nagyon cuki Réka baba. az én kis drágámnak is igy folyik a nyála. :lol:
Pusz

Kép
bibike27

Chesti!
Ez a lány egyszerűen csodaszép!!!!!Azok a szemek!!!!És ahogy alszik.... és mindjárt itt a szülinap, hihetetlen....repül az idő....
Ügyes vagy és nagyon szorgalmas hogy angolra jársz! Nekem is kéne.... megfogadtam hogy terhesség alatt újra nekiülök, meg majd akkor amikor meglesz a baba, de nem volt a kezembe angolkönyv... (megvan a középfokúm de 5 éve egy kukkot se beszéltem)
A 24. talán jó lesz. A 10.-e nekem sem jó, mert akkor leszek 29 :oops:
Remélem össze tudjuk hozni, és még addig nem romlik el nagyon az idő.

Numa!
Atyaég! Nem semmi poci!
Még 2 hétig maradjanak odabenn, az már szuper lesz!
Ne parázz, annál rosszabb, fogd fel úgy hogy majd csak lesz valahogy, és annyian túlvannak már rajta!
Kitartás!

Benszike!
Örülök, hogy kissé derűsebb vagy! Minden rendben lesz!

Taptau!
Örülök hogy jelentkeztél! Hajrá kistesóprojekt! :wink:

Puszika mindenkinek, mert lefejelem a billt, olyan álmos vagyok!

lanett

Szia Bibike!
Tünemény ez a leányzó!!!

lanett

Jó reggelt Kicsi Mamikáim!!!!!!!!!!

Zsókucim!

Köszi,hát az kis kópé!!!! :lol:

Numató!!!!

Jaj de szép nagy a pocód!!!!!!!!Hűha!!!!És már nemsoká célba érsz!!!!!!Izgi már nagyon!!!! :P

Lanett!!!

Hát de édes !!!!!!!!!!Meg kell zabálni!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Bibike Drága!

Köszike!!! :P Nektek meg boldog 3 hónapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Édes kis tündérkének!!!!!Ma 3 hónapos,tényleg hogy szalad az idő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lanett!!!!

Most látom hogy ,Réka baba,ma 5 hónapos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Boldog 5 hónapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P

Luki néni!

Bibarcikánk,nem küldött neked helyzet jelentést!??!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi

tegnap este beszéltem Bibarral,akkor várakozott a felvételre,majd ma is hívom,aztán leírom mi van.Bár eredmény ma még nincs,csak veszik össze-vissza a vért,de majd azért írok.

Bibike

de jó,hogy bejelentkeztél :D
olyan szépek vagytok :D

Lanett

tündér ez a kislány :D

Numa

aztahétszázátmekkorapocak :D :D :D

Napcsiékkal mi lehet????

Kép
lukrécia

Luki!
De jó,hogy minden ok volt az UH-n!Te egy hős vagy fekvés ügyben Sharonnal egyetemben!Tegnap is befeküdtem a melegvízbe,de nem volt jó!Mondjuk tegnap egésznap összehúzódásaim és keményedéseim voltak!Bibarkát!puszilom és kitartást neki!
Nyunyika!
Drága vagy!Sajna sok időt nem tudok ülni,ezért jövök ritkán,bár rohadtul unatkozom és hiányoztok!
Zsókuci!
Jobb a kedvem,mert apa siet haza és jókat rötyögünk!Felszabadultunk!És ez már kellett!Kicsit lelkiismeretfurdim van,amiért eröltetem a bennlétet,ha sima szülés lesz,de ez rólam is szól basszus nem csak róla meg a két lurkóról!Na
Numa!
Én már láttam,de még mindig jó!
Lanett!
Gyönyörű ez a csaj!
Bibike!
A te babád is gyönyörű!Lelkiekben sajna már kezdem kicsit feladni a simaszülést,bár nem tudom mi a jó!
Vendég

Kép

Kép
Vendég

Fiona :) a legszebb érzés mikor már konkrétan Őt érzed. :)

Nyunyi Ördi hogy telefonál már. :)

Benszi most h írtad emlékeztem vissza a végefelé tényleg nem tudtam gép elé ülni, vagy legalábbis szar érzés volt az tuti. Hát még két ilyen eleven kölökkel. :shock:

Hiányozni fogtok a taliról kismamik, de viszont a tavaszi talira már babákkal jöttök.
:lol:

Luki néni, de jó hírek. :) A 32. hét már amugy is szupi, de szerintem tuti kihúzod a 40. hétig, aztán majd lépcsőzhetsz, h meginduljon kifelé a csajszi. :)

Numa :shock: :shock: nem semmi poci. :)

Lanett boldog hófordulót Rékusnak, milyen gyönyörű nagyjány már. :)
Én előkét raktam a rugi, és a polója közé, h a mellkasa ne legyen nedves a nyáltól. :)
Angol, én ugyanigy vagyok, nem használom, és semmit nem tudok már. Mikor Niki alszik tanulás, meg vonattal járok a tanfolyamra, így ott is át tudom nézni. Jó kis kikapcsolódás, apa meg nagyon ügyeses el van Nikicivel. Igaz úgy altatja el, h elviszi kocsikázni. :lol:

Bibike éddesseek vagytok együtt. :) Mekkora csodálkozó szemek. :)
Hát készülget a tanfolyam, de képesen nem küldtem el nektek?

Itt egy tali tábla a nov 24 időpontra. Jelezzétek ha nem jó.

Kép
Kép
Kép

chesti

Lukikám!

Köszike az infót!!!drága vagy!!!mond meg bibikének Pusszantom!!!!!!!!!!! :P

Kicsi Benszim!

Te is híányzol nekünk!!de a babákért mindent!!! :P
Azta de szép nagy a pocód,és milyen szép kismami vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Bensziiiiiiiiiiiiiiiii aztarohadt............. :shock: :shock:
amugy szerintem nagyon fent van az a poci még. :)

chesti

Chestike!

Ugye!És még közben mutogat is meg járkál!!!!Meg tudnám ilyenkor zabáni!!! :lol: :lol: :lol: Most sajna betegek lettünk keltettem hogy megyünk óviba ,és mondta hogy szédül ,38,5 a láza!!!Délután megyünk dokikánkhoz!!!Már jobban van és lement a láza,37,5 re! :P És Ördike lett megint! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Chesti!
Sajnálom én is a talit,de a tavaszit nem ússzátok meg viszem a két kölköt!Fenn van az a pocak még,ők bírják csak én nemtom hogyan!
Milyen ütős a pizsamám?Azt már észre sem veszed?Apa sírva röhög rajtam mindig mikor ebben meglát!
Nyunyika!
Sajnálom a kicsi beteget!Köszi a dícsérőt!
Vendég

Sziasztok!

Sajnos nekem nincsenek jó híreim! Tegnap voltam dokinál és a rengeteg fekvés ellenére romlott a helyzet! :cry: :cry: :cry:
A külső méhszáj továbbra is egy ujjnyira nyitva, de már a nyakcsatorna is egy centire megnyílt, a belső méhszáj még zárt és egyelőre tart, de ki tudja meddig? :? Még szigorúbb fekvést írt elő, csak pisilni kelhetek fel. Bár eddig is ez ment és mégis roszabb lett, és nem is éreztem semmit! Alattomosan, csendben nyílnak a dolgok. Ki vagyok borulva rendesen! A következő céldátum a 32.hét, azaz 1 teljes hónap. Most még nem kell befeküdnöm, de a köv. vizsgálat után már nem biztos, hogy hazajöhetek! Már kezdtem azt hinni, hogy jól alakulnak a dolgok és mehetek egy-két dolgot megvenni a kislányomnak, de szó sem lehet róla. Annyira fáj a szívem!

Lanett!

Ha korán jön a baba a dokim Pécsre akar vitetni, de én semmit nem tudok róla. Te ott szültél, milyen a kórház a személyzet, a szülőszoba...minden érdekel. Én igazából Pestre mennék a Sotéra, ha gáz van, de a doki szerint Pécsre kéne. Most már teljesen bizonytalan vagyok! Nagyon várom a válaszod!

Mindenkinek sok puszi! Ezután megint ritkábban fogok jönni, de sokat gondolok rátok!

Kép

Kép
sharon

Benszi!

Gyönyörű a pocakod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja, és a rózsaszín pizsi is tetszik :lol:

Sharon!

Sajnálom, h nem alakulnak valami jól dolgok! Kitartás és nyugi, nyugi, nyugi! Nem lehet semmi gond!

Zsókuci!

Kösz az ötletet torokfájásra, tegnap a védőnő is ezt ajánlotta, és ma már sokkal jobban vagyok. Apropó védőnő, képzeljétek 5 hónap alatt 2,5 kilót híztam, legalább ebben nem lehet rám panasz..
ballagyo

Sharon!

Nagyon sajnálom, hogy így alakulnak a dolgok!
Remélem minden rendben lesz, nem nyílsz ki jobban és még legalább 4-8 hétig bennmarad a kisprücsök!Nagyon szorítok Értetek!

Pécsről annyi, hogy a kórházban az épület körülményei ne tévesszenek meg bár első látásra kissé ilyesztő lesz. Eléggé le van pukkanva, ez jellemző a koraszülött intenzívre is, de maga a PIC személyzet igazán profi, és nagyon jó hírük van. A szülőszobában 4 ágy van paravánnal elválasztva, pontosan 1 emelettel felette van a PIC. Az összes orvos nagyon kedves, a szülésznők és a nőverek is nagyon aranyosak.
Aze gyik PICes nővércsapat elég moforc, de nem kell velük foglalkozni, amásik két műszak viszont annál aranyosabb. Dokik is így vannak, 3 normális az egyik meg egy sárkány, (nomen est omen) ugyanis a vezetékneve is az.

Az szülészeti osztály átlagos. Két kórteremben van fürdő a többieknek ki kell menni a folyosón található WChez. A tisztaság átlagos. A kaja kinn van az ebédlőben ahol iszonyat kemények a székek, párnát mindig vidd ki magaddal. Mellszívó berendezés van egy külön kicsi kórteremben, steril szereléket adnak a csecsemős szobában akármikor. A Pic ugyanezen az emeleten van, úgyhogy könnyen át tudsz menni.

Arra készülj fel, hogy elég kevés az ágyszámuk,és ha a babó sok időt tölt el a PICen Téged kiraknak a kórházból (én is így jártam 8 nap után), úgyhogy esetleg kezdj el kutakodni pécsi ismerős vagy rokon után akinél esetleg aludni tudnál.

Bármilyen kérdésed van még nagyon szívesen válaszolok. Az iwiwen fenn van a mobilszámom, légyszi valahogyan írd meg Nekem a Tiédet!
Nagyon remélem a fenti infókra nem lesz szükséged!
Nagyon szorítok hogy még maradjon a babus nyugodtan anyukája pocijában!!!!!De ha esetleg valami történik nyugodj meg Pécsen jó kezekben lesztek!!!!

Nagyon sok puszi!!!!Kitartás, rakjatok féltéglát az ágy lába alá (régen ezt csinálták visszatartás jogcímén, nem?) vagy nemtom....

Nagyon szorítok!!!!!!

lanett

Sziasztok!

Sharon! :cry: :cry: sajnálom, hogy rosszabb lett, de kérlek NYUGIIII hátha nem nyílik tovább...mennyi idő telt el a két vizsgálat között??

Benszi:hát hm...széééééééép pocakod van!!Neked is kitartás, már mindjá' itt a vége!!

Én is megjártam az UH-t, + bekéreckedtem a dokimhoz,hogy nézze meg a méhszájat, mert pár napja keményedem...méhszáj, ok 3000, de a biztonság kevéért, 1 hét szigorú kényszerpihenő+magnerot ,aztán kicsit lehet lazítani, ha minden ok.
Az UH ismét egy csoda volt, már 1300g a drága Kiskakukk, még mindig 1000%,hogy fiú,láttuk a zacsit, fütyit... :lol: méretei korának megfelelő!!
viszont megyek is feküdni, mert jó anyuka akarok lenni...

Bibar kedves remélem sikerült vénát találniuk és minden rendben!!Fél napon már túlvagy!! 8)

Mindenkinek puszi, bocsánat akikre nem reagáltam!!

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Benszike!

Köszike Drága vagy!Most ment fel 40 re a kicsim láza,kapott kúpot,ha nem viszi le hűtö fürdö ha az sem akkor doki szuri!!Pedig azt hittem jobban van! :(

Sharon!

Kitartás Kicsikém!!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Köszönjük szépen,úgytűnik már jobb a helyzet,de nem szeretném elkiabálni :roll: !

Luki örülök,hogy minden rendben volt a dokibánál :D !

Fiona szuper,hogy már így érzed a mocorgást!

Numa de jó,hogy jelentkeztél.Nem semmi a pocakod,kitartás hamarosan a karjaidban tarthatod Őket!Tényleg a szégyenlőske még mindig nem mutatta meg Magát?

Lanett,Bibike gyönyörűek a Lánykák!Nagyon boldog hófordulót kívánok Nektek!

Sharon sajnálom a rossz hírt :( !

Benszike pocakméret :shock: .Nagyon csini Vagy a pizsiben :wink: .
Ugye jól emlékszem ma kell menned Ctg-re?Örülök,hogy már jobb a kedved egy picit :) !

Ballagyo 2.5 kg :o ,nagyon ügyes vagy :wink: !

Juci remélem már otthon Vagytok!

Zsókuci drága én is nagyon bízom benne,hogy Lilla nem kapja el!Millió puszi Neked :D !

Gabi jaj de jó :D .Gratulálok tiszta szívből Nektek.Sajnos ez már így lesz 8 hónapon keresztül,mindig a következő vizsgálatot várja az ember.Biztos minden rendben lesz :wink: !

Nyunyi jobbulást Ördinek!Petránál is ez volt,hűtőfürdővel alig bírtuk levinni a lázát,aztán meg jött a hasmenés...Remélem Ti megússzátok!

Mindenkinek puszi!
Lippa
lippa

Mindenkinek szép Kép -ot!

Az enyém nagyon szép :D
Láttuk ma a 2 mm-es picikénket és ahogy pulzált a szívcső!Boldogok vagyunk,de még nem lélegzünk fel,most jön a következő nehéz 3 hét.Tudom,hogy már nem lesz baj,de egy egészséges félsz azért van bennem :D Igazatok volt mikor azt mondtátok,hogy innenntől már csak az aggódás lesz!

Lanett,Bibike
Nagyon cukik a picik!

Numa,Benszi
Nem semmi pocakok :shock: Kitartás lányok!!!

Sharon
Sajnálom a rossz híreket,kívánom minél tovább bírd!!!

Lippa
Köszi :D és jobbulást nektek!
gabicsibe

Sziasztok!
Köszi mindenkinek a kedves fogadtatást.

Chesti! Igen, szívesen talalkoznék veletek személyesen is, már láttam korábbi talikról képeket és úgy tűnt nagyon jó hangulatban teltek. Sajnos ezt a mostanit mégis ki kell hagynom, ugyanis a következő két hónapban államvizsgáznom kellene, tovább már nem halogathatom. Szóval kemény tanulás jön. De legközelebb ott leszek.
Nikike gyönyörűséges. Már korábban is megcsodáltam ezeket a kék szemeket, most viszont azt is látom honnan örökölte.

Zsókuci! Köszi, hogy felvettél a táblába. Most látom, hogy a szülés várható időpontját nem adtam meg: április 16. Furcsa "sereghajtónak" lenni, de úgy látom szoros a mezőny ott az elején. Drukk mindenkinek, aki már finisben van.

Nyunyika Drága! Nem tűntem el. Tegnap úgy terveztem, hogy este visszaolvasok és egy kicsit írogatok, de megleptek a kollégáim a látogatásukkal, így elmaradt a netezés. Nagyon aranyosak voltak. Én még semmi kismamis holmit nem vásároltam, de most kaptam tőlük egy nagyon szép tunikát. Sajna nekem is el kell kezdeni vásárolgatni. Eddig még elvoltam valahogy a régi nadrágjaimban, mondjuk kigombolva, befőttesgumi rásegítéssel, hogy le ne essen, de a múlt héten nagyon beindultam pociügyben, nincs mese irány cappcarázni. (A férjem hívja így a bevásárlókörútjaimat. Egyébként nem is értem miért "cikiz", hiszen sosem rángatom magammal ezekre a túrákra.)
Nagyon sajnálom, hogy Ördike beteg. Remélem hamarosan pont olyan huncut lesz megint, mint a képeken. Gyors gyógyulást kívánok neki.

Lanett, Bibike! Réka és Bettina babák gyönyörűségesek.

Benszi! Hűűűűha! Bevallom, most egy kicsit megszeppentem. Nagyon szép poci, de hogy lehet ezt vinni? És nekem is ekkora lesz a kettővel? Ráadásul én alapból sem vagyok egy nádszálkisasszony. Nagyon szép maradt a bőröd, hogy sikerült elkerülni a csíkosodást? Utánaolvastam, hogy mit ajánlanak és a Milupát nagyon dícsérték. Irány a drogéria, megvettem és tegnap este megpróbáltam először magamra kenni. A hangsúly a próbáltamon van, ugyanis nem sikerült. Olyan ragacsos állagú az egész, hogy alig lehet szétkenni, utána pedig nem szívódik fel. Fél óra pociszellőztetés után feladtam.

Most látom, hogy teleírtam a képernyőt. Bocsi. Nálam kb. erre lehet számítani, ha már jelentkezem, akkor sok a duma. :D

Kép

Kép
szofi74

Lippa drága!

Köszike,már jobban van,lejjebb ment a láza! :wink:

Kicsi Bea Kismamim!

Mond meg úradnak ne szekáljon,mert fenékbe billentem!! :lol: Egyépként az én párom is ilyen!!! :wink: Hát az csak jó ha nő a pocó!!!!!!!! :P

na most megyek jók legyetek! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lippa!
Csütörtökön megyek a dokihoz!Köszi a pizsi dícsérőt!
Gabicsibe!
Innentől kezdve egy nagy izgalom végig!Gratu a 2mm-eshez!És csak egy van?
Sharon!
Közhely,de sajnálom a fekvést és a nyílást és kitartást még!
Ballagyó!
Köszönöm!2,5kg?Nagyon ügyes vagy!
Réka!
Tök jó az 1300gr!Mi Kiskakukk neve?
Szofi!
Hát valami ilyesmire készülj!Én a Milupát a Babylove olajjal(DM) keveret a pocakomon össze már az 5.héttől!Most kiütéses lett a pocakom és csak körömvirág balzsamot kenek rá!De a pocit naponta 5x kenem!
Nyunyi!
Jobbulást ördinek!
Segítenél?A BMC-s topikban kiknek sikerült babásodni Gabicsibe után?Nem tudok annyit visszaolvasni!Köszönöm!
Napcsika!
Hogy van Nórika?Mikor vihetitek haza?
Luki!
Fotó?????Bibar hogy bírja?
Vendég

Helló csajok!
Aki még nem olvasta volna az örömhírt a másik topikon: Rebének 189-es hcg-je lett!!!!!!! :D :D

Szorítsatok értem is holnap! Nagyon-nagyon izgulok!

Puszi mindenkinek!
süni76

Sziasztok :D

Beszéltem Bibarral,jól bírja a gyűrődést,még vacsi előtt,után is vesznek vért meg éjfélkor és holnap délben kiengedik,reméljük jó eredményekkel. :D

Sharon

hát ez nem igaz,ki kéne még picit tartani,jaj annyira szorítok :!: Tényleg meg se moccanj,minden nap,hét számít.

Nyunyi

jobbulást Ördinek :)

Gabi

hip-hip hurrá :D :D :D

Benszi

giga a cucc :lol: nekem rögtön feltűnt a szexi pizsi is...:D
Csináltunk ma képeket,este felrakatom az urammal aztán békén hagysz végre? :wink: :lol: :lol: :lol:

Rékaróka

örülök,hogy minden ok Kiskakukkal.Már engem is érdekelne a neve 8)

Ballagyó

5 hónap alatt 2,5 kg?????? :shock: Te vagy minden doki álma :lol: Irigyellek :lol:

Kép
lukrécia

Lukika!
Hogy hagynálak békén majd,hát még sokáig tart a túlélőtáborod! :lol: Tehát még a végén is fogsz képet feltenni!
Bibarka!
Hős vagy!De legalább már holnap hazajöhetsz!
Süni!
Izgulunk érted!
Rebe!
Remélem ikrek és hatalmas gratula!
Vendég

Benszikém!

Persze Kicsikém!!!Rebécske,Elan ,Nika!Plusz 3 kismami!!!És Rebécske lehet ikres!!!!És remélem holnap Süncike is átkerül!!!!Ja meg Gina is! :P Nem 3 hanem 4 kismami +++++Vigyázz magadra !!Pusza

Köszike Ördikének a jókívánságokat!!!!!!!!!!!!!Föl le ingázik a láza a kincsemnek! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi!
Köszi az infót!
Vendég

Benszi
Igen egy van,de Rebe erősíti a táborotokat :lol:
gabicsibe

Jóccakát Kismamik!!!!Szívesen Benszikém!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: Kép

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm, hogy szorít értünk!
Ezután megint ritkábban jövök, de azért sokat gondolok rátok!

Lanett!

Köszi az infót a kórházról, remélem nem lesz rá szükség! Sajnos senki rokonom, se ismerősöm nincsen Pécsen, ezért is lenne jobb Pest, ott ezt a kérdést is meg tudnám oldani. Remélem még bírom 8 héig és akkor nem kell PIC.

Réka!

A 21.hét végén nyílt ki a méhszáj. Ez 6 hete volt, ha ez alapján lehetne számolni, akkor még 6 hétig tuti kibírom. Akkor már a 34. hétnél tartanék. de jó lenne!

Sok puszi mindenkinek!

Kép

Kép
sharon

Sziasztok,

Lanett,
Jaj, annyira kis cukor Réka :D Milyen szép nagy lány már! :D Boldog hófordulót! :D

Kép

Bibike,
Annyira tüneményes Betti baba, kész vagyok Tőle :D Rajtad pedig látszik, hogy nagyon boldogságos vagy :wink:

Luki,
Köszi a Bibar-infót. Ha beszélsz Vele, kérlek add át neki, hogy puszilom!

Benszi,
Atyaég :shock: Férjecskének is megmutattalak, azt kérdezte, hogy 5-ös ikrek??? :lol: :lol: :lol: :P :P Nagyon hatalmas tényleg. Kitartás, sejtem, hogy nem könnyű már ekkora pocival létezni, de még pár hétig bírnod kell csajszi! Remélem, hogy azért nem unatkozol, és járkálnak át barátok-barátnők hozzád! :roll: Puszillak!
Jaa, és nagyon szexi a pizsi :lol: :lol:

Chesti,
Már szerencsére van 5 jelentkező a szomszéd topikból is a talira! Most akkor végleges a nov.24.? Mert akkor megírnám a másikba is!

Sharon drága,
Sajnálom, hogy nem jöttél jó hírekkel :roll: Az azért jó hír a rosszban, hogy a belső zárt még! Meglátod ez a 4 hét simán meglesz, sőt, még több is!
Nagyon drukkolok! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ballagyo,
Nagyon örülök, hogy már jobban vagy! És nagyon ügyi vagy a kilókkal! Hogy csinálod? :wink:

Réka,
Örülök, hogy jól ment minden az UH-n! Helyes, a megelőző fekvés nem árthat! Nem kaptál képet Kiskakukkról? :D

Gabicsibe,
Millió gratula itt is Nektek! :D:D Ugye akkor már berakhatlak a táblicskuba? :wink:

Szofi,
Igazán nincs mit, ez természetes :wink:

Remélem Juditék lánykái és Napcsi Nórikája is már otthon szuszogizik! Judit, Napcsi jelentkezzetek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

No, most egy pár napig nem voltam, közben jó sokat írtatok! :)

Numa, Benszi
, a két gigapocis,
minden elismerésem a tiétek, hogy ilyen jól bírjátok a strapát! Nem semmi melő lehet ekkora pocit cipelni, de fantasztikus érzés lehet, hogy hamarosan anyukák lesztek! Kitartás csajok! :D

Lanett, Chesti, Bibike,
el vagyok ájulva a csajsziktól!!! Olyan szépek! :D Amióta tudom, hogy elvileg nekem is lányom lesz, kicsit más szemmel nézem őket, próbálgatom elképzelni, hogy vajon hogyan fog kinézni a mi kicsikénk... :oops:

Ballagyo,
csak 2,5 kiló???? De ügyes vagy! Nem teszel fel egy poci fotót? Olyan kiváncsi lennék! :)

Lippa, Nyunyika drága,
remélem jobban vannak már a gyerkőcök! Puszit küldök az orruk hegyére, és jobbulást nekik! :)

Luki néni,
hol van az a beígért poci fotó? :?: :)

Bibar,
remélem minden rendben van veled, Te kis hős! Kiolvastad a könyvet? :)

Gabicsibe
,
nagyon örülök, hogy minden okés volt az uh-n. Hát igen, innentől kezdve mindig lesz min aggódni, de azért édes aggódás ez, és nagyon jó dolog pocisnak lenni! Látod-látod, beindítottad a babaesőt!!! :D

Sharon
,
sajnálom nagyon a rossz híreket, de hiper-mega drukkokat küldök nektek, és kívánom, hogy minden a legnagyobb rendben legyen!!!! :)

Fiona,
igaz, milyen szuper érzés ez a mozgolódás? Már nálam is teljesen egyértelműek a Törpi megnyilvánulásai! :) Nem teszel fel pocifotót?

Réka,
meglátod szuper anyuka leszel, hisz már most is nagyon óvatos, és előrelátó vagy! :D Nevetek van már?

Zsókuci,
köszike a javításokat! Már jó rég volt a szülinapom, pont az augusztusi talikor, ezért is nem tudtam menni. Na, de majd most! Egyelőre úgy néz ki, hogy jó az időpont nekem is! :wink:

Szofi,
én is üdvözöllek itt nálunk, és persze gratula a babákhoz! :D

A tegnapi és a mai napom elég húzós volt, mintha nem is táppénzen lennék, rohanás egész nap. Tegnap reggel terheléses cukorral kezdtem (húúú, de finom volt az a cukros lé... :? ), aztán amíg vártam a következő szúrást, beugrottam G. dokihoz, és elmeséltem mi volt a 4d-n. Azt mondta, azért menjek el az I-es nőire genetikai tanácsadásra, adott beutalót is. Azt javasolta, hogy menjek a cukor után rögtön, és hiába nincs időpontom, sírjam ki, hogy megnézzenek. Hát, így is tettem. 4 (!!!) órát kellett várnom arra, hogy végül azt mondják, amit eddig is tudtam. (Azért nyugtat a tudat, hogy azok is ennyit vártak, akik időpontra mentek...) Megnéztek uh-val, az izom még mindig ott van, de amniót már nem érdemes csinálni, mert már úgysem lehetne tenni semmit. Azt mondták, nem kell aggódnom. Azért egy időpontot kiharcoltam szív uh-ra, csütörtökön megyek.
Amúgy meg elkezdődött a vizsgaidőszakom, már szombaton lesz is egy vizsga. Lehet, hogy emiatt ritkábban tudok majd jönni, de azért jövök ám! :D

Puszi Mindenkinek, látom jó hosszú lettem...

Kép

Kép
mamm

SZIASZTOK

Íme a beigért fotók :D

Kép
Kép

Kép
lukrécia

Kicsi mammom!

Holnap küldöm a cd-t!!!!!! :wink: Ördike már jobban van szerencsére!

Kicsi Lukinéni!!!!

Milyen nagy a pocód,és milyen szép vagy drága!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lukrécia
Mekkorát nőtt a pocadod!!! Semmit nem híztál és nagyon-nagyon szép vagy. Ennyit a fiús, meg a lányos pocakról......... Azt hiszem ilyen érzés az irigység, mint amit most érzek.

Benszi és Numa
Nem semmi a pocakotok. Benszi, nekem is van ilyen pizsamám és engem is mindig kinevetett a párom benne. Nagyon édi(k) vagytok. Mekkora súlyt mondtak a gyerekekre legutóbb? (Bocsi ha írtad, de én már nem tudom követni a dolgokat.)

Sharon
Sok puszi Nektek! Mehetnének már anyósomék a Balcsira. Még hogy mi irányítjuk a saját életünket...... Szerintem egyikünk se így képzelte. Mi közös vásárlást és nyári homokozást terveztünk. Igaz? Tegnap elmentünk vásárolni és találtam egy nagyon édi sapkát, meg kesztyűt nyuszifülekkel. Ott álltam, fogtam a kezembe és elkezdtem zokogni. Na, nem néztek hülyének. Egyszerűen nem tudtam abbahagyni.
Vendég

Kicsi mamik!

Holnap kemény hidegfront jön!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: Pihi hegyek,és keményedés űzök mennek!!!!!!!!!!! :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Ja és azt mondták ,ugy néz ki leesik az első hó!!!!!Hétvégén!!! :shock:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?