Sziasztok!
Most tettem le Kyrát aludni, remélem alszik egy kicsit!
Most szoktatom le az éjszakai kajálásról! Régebben sokat evett éjjel, mostanra már leredukáltuk 1 alkalomra de most erről is le akarom szoktatni mert lehet ez is az oka annak, hogy napközben nem éhes! Talán így kicsit jobban fog enni!
Ezenkívűl minden másnap járunk orrszívásra (3000ft/alkalom
)
De hát mindennél fontosabb Kyra egészsége! Nagyon le van tapadva neki, sima itthoni orrszívó porszívóval nem jön ki, hiába csepegtetem neki az orrcseppet! Szóval nem tudunk normálisan kilábalni a dologból! Már ráhúzódott a fülére is! Szóval ha nem akarom, hogy felszúrhák a fülét vagy hogy arcüreg gyulladása legyen, akkor hordanom kell! Pedig én nem akarom, szóval bármennyibe is kerül én kifizetem, csak legyen jobban!
Nem ferőz meg semmi csak azt mondják vannak ilyen gyerekek, akik egészen addig amíg meg nem tanulják kifújni a nózijukat szenvednek, mert letapad nekik! Szóval Kyra ilyen fajta!
Na de ennyit erről!
Kyra napról napra ügyesebb! Kúszik, mászik, pörög-forog, felül magától megmászik mindent (ha lépcsőnk lenne már le kéne zárnom) és mint tegnap is írtam ő is felállt a kiságyba! Eddig még csak egyszer láttam, de hát gondolom innentől már sűrűbben fogja csinálni!
Mi is letettük a kiságyat a legalsó szintre! Kicsit nehezebb így kivenni belőle, de hát inkább én hajolok nagyot minthogy kiessen!
Fogunk nincs még mindíg, szóval valószínű fog nélkül fog felnőni...vagy az összes egyszerre fog kijönni!
Na de rólunk ennyi elég!
Mi van veletek, meséljetek! Hogy bírjátok ezt a bezártságot? Ha jobb idő van egy kicsit elmehetnénk sétálni egy nagyot! Én mindíg alig várom, hogy kicsit süssön a nap és ne essen az eső és már adom is rá az overált és megyünk a szabadba! Szóval mit szóltok?
Kata most már ti is jöhettek ha már nem dolgozol! Jó lesz megismerni titeket is
Na eldugulok