Sziasztok.
Jártam errefele a hét végén, de láttam, nem volt nagy forgalom. Lehet, hogy a jó idő miatt...legalábbis itt egész tűrhető volt az idő szombaton és vasárnap.
Szombaton voltunk ünnepelni, "tatámnak szánt ajándék" gyanánt Peti szerzett a fejére egy jókora puknit, a drága kiesett fejjel a kádból. De nem nagyon hatotta meg, két percet sírt, majd röhögött az apjára. Nem értem, hogy miként képesek ennyire nem felvenni, ha elesnek, leesnek, vagy történik velük valami.
Viera, nagyon kreatív és ügyes fiad van. Jó, hogy vannak ilyen foglalkozások az óviban.
Ez a tanulás dolog igencsak emberfüggő. Nekem egy nyüves számvitel-elemzés vizsgát kéne letenni, májusban nem sikerült, legközelebb e hónap végén megyek. Majd meglátjuk, mert tanulni én se szeretek...vagyis inkább az adrenalin szintem túl kevés ahhoz, hogy megjegyezzem, amit elolvasok.
Szerintem a maxi és a maxi+ pelusok között a méretbeli különbségen kívül nem látszódik más, maximum akkor, ha kinyújtod, elvileg utóbbi hosszabb, gondolom én. De a lila csomis pelusok mind ilyen mintásak, szóval nincs más ötletem. De látom, Gabi is ezt javasolta.
Ugyan nekem is küldd már el priviben az oltásos sztorit, mert ígérted, hogy beírod ide, de aztán elmaradt. Én kivi vagyok, de ettől függetlenül nem fogja megkapni.
Reni, hát én a magamnak szerzett pénzt is Petire költöm nagyrészt...
Új cuccot a legutóbb a cipőt vettem magamnak. Ruhát nem is tervezek, mert van itthon annyi, hogy csuda. Már selejtezni kéne lassacskán.
ZH-hoz drukkolok!
Úgy látszik a közös alvás napjai voltak az elmúlt napok, szombatról vasárnapra nálunk is az volt...
Jók a képek...a puff nem borul?
Bénianyu, hát irigyellek a kikapcsolódásért, de valahol rájöttem, hogy én nem lennék képes maradéktalanul jól szórakozni, mert állandóan azon járna az eszem, hogy mi van a kölökkel, pedig jó helyen lenne.
Mondjuk épp pénteken vetettem a férjem szemére, hogy nekem miért is nem jár kikapcsolódás, mire közölte, hogy tőle mehetnék, erre szombaton az ígért 11 óra helyett 13 óra előtt esett haza (jó, hogy menni akartunk vásárolni), szóval lehet mellette tervezni a nagy semmit.
Peti ülve mossa a fogát, én is megzabálom, ahogy rágcsálja a fogkeféjét...
BR, hát micsoda meglepi! Nem fogod elhinni, de épp gondoltam délelőtt rád, hogy írok neked az iwiwen, hogy mi van veletek! És lőn. Igaz, te előbb tudtad, hogy kereslek, kis boszorkány. Látom, Adél is gyakorol.
A képek jók, tényleg szép szemei vannak Adélnak.
Oriandy, én ámulok és bámulok Danin...mikor fogunk mi itt tartani? Néha azt hiszem, hogy sosem...
Gabi, hát én képes lennék elrontani mindent. De ez egyszerű, jó is lett, sikerélmény.
Tali nálatok? OK, hozzánk nem is vagytok olyan messze.
Meteor, nekem teljesen mindegy, hogy hol talizunk! Ha a mamavár nem ír vissza Andynak, szerintem az is jó lehet, többiek?
Na megyek, lassan indulok a gyerekért.
Este még lehet, benézek, attól függ, Peti meddig lesz ébren, mert a kelés most késői volt, negyed kilenc után botorkáltunk ki a paplan alól.