Akkor szépen sorjában. Először is ma megyünk intézni a netet, úgyhogy kíváncsi vagyok mikor lesz újra otthon. Remélem hamar mert ez így nem állapot. Szóval örülök hogy két ovutársam is van.
Így van kivel izgulni. Nekem amúgy 27-28 környékén kell megjönnie. A hőm reggel megint 36,5 volt. Az is jó, ha felemelkedett 0,2C-t és ott marad, vagy folyamatosan kell emelkednie a ciklus végéig? Mert olvastam ezt is azt is. Tényleg nem jó amikor az ember már mindent összeolvas mert a végén azt sem tudja merre áll a feje... A lényeg, hogy fenn van. És remélem ott is marad.
Amúgy a megtermékenyülés után mennyivel érezhet az ember bármit? Mármint rosszullét, cicifeszülés stb... Mert ezt sehol nem taltáltam. Gondolom a beágyazódás környékén? vagy nem tudom. De pajtikáim rájöttem valamire. Lehet hogy bebeszélek/bebeszélünk magunknak tüneteket, de és??? A legjobb módszer. Így legalább két hétig azt hisszük hogy tényleg baba van benn. Ha mégis megjön, akkor már megint csak két hetet kell várni hogy pé legyen, és az mégsem egy hónap. Úgyhogy én úgy döntöttem, hogy most terhes vagyok.
Aztán ha mégsem, akkor majd ráérek keseregni.
meg persze újra próbálkozni jövő hónapban. Addig meg élem a kismamák felhőtlen életét. És ha így gondolkozom, tök jó, mert a terhesség ugye csak kilenc hónap és szerintem az egyik legszebb időszak az ember életében, és így akár több hónappal meg tudom toldani...
Fő a pozitív gondolkodás, ugye?
Csucsu a helyedben én is tuti folyamatosan tesztelnék... Tuti nem bírnám ki.
Közben most bejelentkeztem a ciklus.hu ra. Megnéztem, és elvileg nekünk szombaton vagy vasárnap kellett hogy összejöjjön a gyerek, és a ciklus.hu szerint fiú lesz. De vicces, mert ami ovut nekem jelölt, aszerint elvileg nekem mindig fiam lesz.
Kiegyezek.
Na most keresek valami hőm. görbe vezető cuccot aztán jövök. Addig is írogassatok.