Új privát üzeneted érkezett!

Látom unatkozik az oldal, igy akkor itt egy kis hir, ami remélem feldob benneteket is.

Lányok! Ma voltam UH, most már 95% hogy a baba a méhemben van, igy most már nektek is el merem árulni, babás vagyok!! Pedig nem is számitottam rá, ugyanis egyrészt a dokik azt mondták: "ne is reménykedjen", másrész sokat tornáztam, este még külön is csináltam a hasizmot, még a menszi késése után is, jártam uszni, forró termálvizben is ücsörögtem, szóval tényleg csoda. Még csak fél doboz cink fogyott el, de már nekem is hatott (tesom is igy lett terhes 4 év után, amikor szedte a cinket). A doki szerint a torna föleg a sok hasizom megnyitotta a petevezetömet. Akárhogy is van, végre tényleg velem is megtörtént és fényképem is van már róla.
Jövö kedden megint UH. Nem is akartam tesztelni, csak barátnöm nyaggatott, hogy hátha. Amugy én tényleg nem reméltem, most amikor nem is gondoltam a babára akkor jött össze. Pedig igen negativan gondolkoztam.

Bella! A Debr. ut igy kérdéses, majd akkor meglátom tudok-e olyan messzire utazni. Remélem, mert évek óta vágyok már oda. De persze a baba a legfontosabb.

Karmen
karmen

Kármen!!! GRATULÁLOK!!!!Én eddig nem sokat írtam, de mindg olvaslak Benneteket és mindig nagyon drukkoltam Neked! Hihetetlen, hogy milyen jó kedvre derítettél, úgy látszik, mégis igaz az a mondás, hogy akkor sikerül a baba, amikor már nem görcsölünk rajta és nem ez jár állandóan a fejünkben.
Szóval nagyon boldog anyaságot Neked, kívánom, hogy rengeteg örömedet találd abban a piciben, akire ilyen nagyon régen ennyire vágytál! Látod, Veled is történik csoda, nem csak mindig másokkal esik meg a hihetetlen!

Én most kezdem az elsõ inszemet a Kaálisban PCO-an, bár nem sok reményt fûzök hozzá, hogy sikerült, mert kevés mindenkirõl hallottam, hogy sikeres lett az inszemje. De remélem, nemsorára együtt levelezünk majd a "friss kismamákban". Árulj el valamit: mi a csodabogár az a cink, amit szedsz?

Még egyszer tiszta szívembõl gratulálok és osztozom az örömödben!!!!!!Kérlek, most is írj gyakran, hogy nyomon tudjuk követni a boldogságodat a keserûségek után! Nagyon vigyázz mindkettõtökre. Sok szeretettel puszi: Málna
Névtelen

KARMEN! :-DDDDDDDDD
De jó hogy benéztem! TISZTA SZÍVEMBÕL GRATULÁLOK!!!
Ez tényleg csoda!!!
Mi ez a cinkes dolog? Úgy értem belibegek a gyógyszertárba és cinket kérek akkor a kezembe nyomnak egy dobozzal? És mennyit kell szedni belõle? Ezt nem lehet túladagolni?
Puszi, Szonja(aki már türelmetlenül várja az augusztusi akciót)
Szonja

Karmen!KépKépKép

Nem is tudod, mennyire drukkoltam NekedKépKép Szivbol gratulalok!KépKép Eljen, eljen, eljen!

Maci
macimaci

karmen!
megríkattál! Nagyon nagyon vigyázz Magatokra! Csodák márpedig vannak! Kép
Solya
solya

ja és még valami: neked drukkoltam eddig? Kép
Solya
solya

Solya! Igen, márc. a lombiknál. De most hatott.

Cinket tesomnak mondta az orvos (a fene ide nem irtam meg, csak akartam??), hogy sok meddönek segit. Hugom akkor már 4 éve nem esett teherbe (legalább náluk minden rendben volt, nem olyan problémás mint én), túl volt sikertelen lombikon, akkor gondolta ha ezt mondják kiprobálja. Olvasott is akkor róla cikket, de nem tartotta meg. 1,5 hónap után terhes lett, Csillus most múlt 1 éves. Én ugy voltam vele, ki tudja, annyi mindent kiprobáltam már a baba miatt, jöjjön a köv. csodaszer. Vettem a patikában, lehet recept nélkül kapni, több fajta van, én Biocinket vettem, mert abban van a legtöbb, 15mg/db. Napi 1 szemet szedtem, fél doboz fogyott. Ha Elevitet szedtem akkor csak fél szemet kaptam be, mert abban van 7,5mg.

Olyan jó érzés, hogy végre nekem is örül valaki, nekem amugy is még hihetetlen a dolog. Szerencsémre dolgozhatok is.

Karmen
karmen

Karmen, Kép Kép Kép Kép
Ezt el sem hiszem!!!! Bejottem ide, hogy megnezzem, mi ujsag, hatha irt valaki, erre tessek!!!!!! Kép Kép
Eszmeletlenul orulok, hogy sikerult neked! Latod, mondtam en, hogy vannak csodak! Es ennyi ido utan spontan! Nem tudok magamhoz terni! Meg sem igazsagtalan az elet annyira, mint hittem! Olyan jo! Ugy orulok! Mostanaban szoktam irogatni a Par hetes topicba, es olyan idegennek erzem meg magam, nincs egy ismeros sem. Es ennek most vege!!! Kép
En azert remenykedem, hogy tudsz majd jonni a karnevalra. Milyen jo lenne talalkozni pocakosan! Lanyok, tessek csatlakozni! Nyaron pocakos tali Debrecenben! Kép Kép Nem is fontos a nagy tomegbe menni (mi egyebkent is kihagyjuk ezeket az alkalmakat), hanem csak dumalunk! Kép
De jo!
Nekem is vannak jo hireim!
Ma volt az utolso Kaalis UH-nk, kidobtak minket! Kép
Picike 12mm es gyonyoruen luktet a szivecskeje! Harom kepet kaptunk, mindenkinek jut egy, es meg a hutore is marad! Parom teljesen meghatodott, hogy ez az o gyereke! Kép
Szoval vizsgak utan orvoskereses.
Karmen,
Hamarosan olelgetheted a WC-t! En mostanaban eleg gyakran "szeretgetem", mar szeretnem megutalni kicsit! Kép
Emi,
Neked hogy halad a dolog?
Szonja,
Neked is nagyon drukkolok! Sikerulni fog! Elindult a babahullam, mindenkit huzunk magunkkal!
Mindenkinek puszi, tovabbra is mega-hiper-szuper drukk!
Es tessek bizni a csodakban Kép Eszmeletlen!
Puszi,
Bella
bella

karmen,
nem ott és nem akkor? Kép
Solya
solya

Solya! Türelmes vagyok, jól jött ez most is Kép

Bella! Hát elég messze van Debr. de mivel dolgozok is, szerintem az út se árt, de akkor majd a dokit is megkérdem. Nyilván nem kockáztatok, de lehet hogy nem is kell.
Hány hetes vagy már?? Nekem talán jövö hétre lesz szivhang. Holnap leszek 6 hetes!!

Ja, mire kijöttem, már minden asszisztens tudta, jöttek oda sorra, olyan aranyosak voltak. Meghatodtam.

Karmen
karmen

karmen, ezt most nem értem, de biztos vagyok ám abban, amit mondtam. Kép Írsz egy mailt?
Solya
solya

Karmen
Jaj de jó!!!!!! Gratula,
Kép
Nagyon örülök Kép , én mostanában szomorkás vagyok, de ez a hír teljesen felviditott. Nagyon vigyázz magatokra!
Bella
Örülök, hogy minden OK, pár hét és enyhül a hányás.
Hogy állsz a vizsgákkal?
nekem tegnap sikerült a vizsgám,négyest kaptam (siketek jelnyelvébõl a középfokúm)

Sok puszi mindenkinek megyek dolgozni, bár ilyen melegben nem sok kedvem van hozzá.
sackamac

Bella! Kép
Hát az klassz lenne ha mindenkit húznátok magatok után...
Tegnap felbuzdulva Karmen esetén elolvastam az otthoni könyveimben mindent a Cinkrõl, ez hitetlen 7 év alatt annyi mindent összeolvastam és kipróbáltam, de a cinkkel nem találkoztam, erre tegnap annyi jót olvastam róla, és kifejezetten ajánlják meddõségre! Biokrómot szoktam szedni (azt az arany mozsarasat), itt az ideje hogy biocinket is vegyek! :D
Puszi mindenkinek, Szonja
Szonja

Karmen,
En most 7+5 napos vagyok, szombaton leszek 8 hetes.
Jovo heten mar biztosan fogod latni a pulzalast!
Nem hiszem, hogy artana az ut, de azert beszeld meg a dokiddal. En 120km-re jarok vizsgazni.
Puszi,
Bella
bella

Sac,
Gratulalok a vizsgadhoz!
Nekem sajnos meg harom van, es mar nagyon unom az egeszet. Szeretnek vegre felhotlenul foglalkozni a Kismanoval.
Ne legyel szomoru! Kép
Szonja,
Remelem, segit ez a biocink! Mik vannak mostanaban! Kép
puszi,
Bella
bella

Solya! Azt hittem már láttam, de most jövök rá, hogy nem ismertem a profilodat. Nagyon aranyos, szép gyerekeid vannak!! Irok majd, most nem tudok.

Bella! Ilyen hamar már rosszul vagy? MIkortól volt hányingered? Én félek töle, mert utálom is, meg akkor rájönnek a kollegák. A Debr. most kérdéses lett, mert aug.21-töl kaptam beutalot Siofokra, 1 hét kajával 15e Ft. Anyuval mennénk, ennyit megér.

Szonja! A Bio-Cinket veszem. Hol van róla cikk?? Elküldöd?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen,
biztos láttad már a profilom, csak rendszeresen váltom a képeket, ahogy a gyerkõk nõnek, változnak! Kép
Solya
solya

KArmen, ez csodálatos. remélem, megfertõztök minket itt a topicban. Mármint, hogy mi is elkapjuk a terhesség nevezetû fertõzést. Én is gyorsan veszek ilyen cinket. Remélem, én is hamarosan csatlakozhatom. Jól titkoltad eddig a dolgokat. Super!Kép
Adrienn
audrey

Karmen!Kép
Az otthoni könyveimben olvastam a cinkrõl: meddõségre, potenciális zavarokra, spermium kép javítására, vágy fokozására, serdülõkorban növekedésre, és a szaporítószervek normális fejlõdésére, és levertségre ajánlják a cinket A könyv címe: Gyógyítsunk másképp! Ha gondolod hétfõn beszkennelhetem!
Tegnap egyébként vettem Bio-cinket, akkor volt az elsõ ciklus napom szóval mire elfogy a 30 szem bogyó...A többit tudjátok! :-))))))))))
Sok puszi, Szonja
Szonja

LányokKép
Bocsánat a hosszú hallgatásért, de mostanra lett csak meg a netem. Velünk annyi történt, hogy a márciusi beültetés sikeres lettKépA 6. héten egy élõ és egy halott magzatot láttak, aztán a 7.héten két elõ magzatot láttak a Kaáli-ban de az egyik oly picike volt, hogy azt mondták, valószinüleg a 12.hétig meg fog halni ezért egy babára számitsunk. Ezután kiköltöztünk Svájcba majd a 12. heti UH-ra hazautaztam és kiderült, hogy mindkét baba él!!!KépKép Igaz, hogy az egyik kissebb de jók az életjelenségei és nagyon kis mozgékonyKépKép Igy most a 15. héten már nyugodta vagyok és boldog, hogy két babácskát hordhatok a szivem alattKép
BellaKép
ÉN is szivbõl gratulálok a kis ManócskáhozKépA méretbeli eltérésekre pedig itt van elötted az élõ példa (ÉN lennék az)akinek az egyik babáját halottnak, majd valószinüleg meghalni készülõnek látták. Két hét lemaradása van a nagyobbik babához viszonyitva aki a korának megfelelõen fejlõdik. Senki sem érti miért maradt le ez a picurka az elején de lényeg, hogy sikerüljön behozni a lemaradásátKépEgyébként kitartást a hányingerhez, én a 15. héten vagyok és egész álló nap hányingerem van. Hol erõsödik, hol enyhül egy kicsit. Még éjjszaka fél 2-kor is arra tudok felébredni, hogy a gyomorsav mar, és hányingerem van ezért ilyenkor is bekapok egy-két falatotKép
MálnaKép
Kicsit megkésve irok, de hátha még érdekel. A PCO-policisztás petefészkeket jelöl. Hormonálisan befolyásolja a szervezetedet ezért nagyon jó, hogy hormonszinteket néznek. Nekem is PCO-s-ak a petefészkeim. Nekem laparoscopia során kilukasztgatták a petefészkeimet, hogy kiürüljenek ezek a kis ciszták mert túlságosan kérges volt a faluk és igy nagyon nehezen tud kiszapadulni a petesejt.
AdriennKép
Veled is egy cipõben járunk...nekem is endometriosisem van. A mûtét amit irsz a laparoscopia? Nekem is az volt a lombik elött fél évvel. Nekem van egy elég komoly endom a méhem és a vastagbelem falán. Nos ehhez nem mertek nyúlni a mûtét során, mivel fennállt a veszélye, hogy átszakadhat a méhem fala. Viszont a méhen belül elhelyezkedõ endoknak leégették a felszinét és fél évvel késõbb sikerült a lombik. Csak biztatni szeretnélek, hogy fel a fejjel, igy is sikerülhetKép
ÉmiKépSacKép
Nagyon drukkolok NektekKép
Drága KarmenKép
Szivbõl gratulálok és igen, igen, igen!!!!KépVannak csodákKépKép Hány hetesek vagytok? Irj meg légyszi mindent mert teljesen le vagyok maradvaKép

Puszi Mindenkinek és KitartásKépKép Most már gyakran jövök majd és a doris1973@bluewin.ch e-mail cimen elérhetõ vagyokKép

Doris
doris

Karmen,
Mar 5 hetesen emelyegtem, szedultem, aztan kovetkezett a hanyas, de nem minden nap, szerencsere. Az elso UH-n meg buszken mondtam a dokinak, hogy milyen jol erzem magam, aztan masnap mar rosszul is voltam. Eleg kellemetlen, gyakran kell enni es akkor jobb, csak az a baj, hogy mar lassan semmit sem kivanok. Mar mindent kiprobaltam, amit az okosabbak ajanlottak, de nem hasznal semmi sem. Most kinait ettem, az nagyon fincsi volt Kép
Viszont mas szempontbol orulok neki, mert allitolag ezek a tunetek jot jelentenek a hormon termeles miatt.
Vigyazz magadra,
Bella
bella

Doris,
Orulok, hogy jol vagytok mind a harman! Kép
En is hajnalban kelek, pisilnem kell, aztan orankent ebredek es hulyesegeket almodom.
Puszi neked is es mindenkinek,
Bella
bella

Bella! Akkor engem elkerült a hányinger már, remélem. De szedem a Magne B6-ot, te is?

Doris. Itt is gratulálok nektek! 6 hetes vagyok. Ja tettem fel képet, ott van a profilban.

Solya! ez tényleg érdekelne, köszi ha el tudod küldeni. Remélem nem fogtok csalodni, most látom már minden forumon, ahova irtam, hogy a cink nagy tételben fogyKép

Doris,Adrienn! Tudjátok, nekem is endom van. Mert sajna 1 éve ott van.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

KarmenKép
Na most már látom a korotokatKép Jól saccoltam az UH kép alapjánKép Nagyon vigyázz Rá!KépNekem két éve diagnosztizálták és még most a terhesség negyedik hónapjában sem javult. Az innyekció kúra is hiába-való volt de nem számit. Talán ez a 9 hónap javit majd a tüneteimenKép
BellaKép
Akkor együttérzek veled isKép

Puszi: Doris
doris

DORIS- köszi a biztatást. Remélem, nekem is hamarosan összejön így vagy úgy.
A mai napom a Bio-Cink beszerzésével telt. Nem volt egyszerû, a harmadik helyen kaptam. Gyorsan be is vettem az elsõt.
Karmen Azt hiszem, sok lánynak adtál most reményt.

Puszi
Adrienn
audrey

Adrienn! Nálunk szinte minden patikában árulják, de a lényeg hogy sikerült neked is venni. Én kivánom, hogy mindenkinek hatásos legyen!!
Nekem tényleg nagy öröm az is, hogy tudom, hogy az én esetem másoknak is reményt ad, mert a sok év várakozás, sikertelenség engem is volt, hogy megviselt, nekünk az ilyen hihetetlen esetek tudnak legjobban eröt adni. Én mindig is hittem, hogy van remény, bár most már ott tartottunk, hogy azért beadjuk az igényt örökbefogadásra is,
de ettöl én még hittem, hogy majd saját is lesz. Csak szerettem volna mielöbb már babát, még most se kizárt hogy nem fogadunk majd örökbe is, nagy családra vágyunk.

Émi! Kapod már a szurikat??

Bella, Doris! Minden reggen úgy kelek fel, hogy rögtön beveszem a Magne B6-ot, eddig megusztam a hányingert.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!!!!

Karmen! KépKépKép
Gratulálok!
Már régebben is repestem a hír miatt, csak nem volt erõm írni. Pedig Saci még emilben is megírtaKép

A friss kismamák topikja lassacskán szeretettel vár!
Sajnos nincs erõm olvasni azt is, így ott nemigen találkozunk, de nagyon jó csapat, még ha állandóan változik is, hiszen repülõ fenn, gyerek benn még nem maradt.Kép

Snoopy
snoopy

Snoopy! Köszi, ma átmentem oda, már be is mutatkoztam. Szerencsére van ott is elég sok ismerösöm, ez azt jelenti lassacskán átszivárgunk oda.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen,
En is eszem a MagneB6-ot, napi harmat, es Elevitet is.
Mar biztosan irtam, hogy igazabol ez alkat kerdese es a hormontermelestol is fugg. Meg lehet hanyingered, sokaknal csak kesobb jelentkezik. En neha mar arra ebredek, hogy iszonyu hanyingerem van, emelygek. Ez egy ilyen idoszak.
Mostanaban kicsit jobban vagyok, megprobalok gyakrabban letuszakolni valamit a torkomon, es igy sokkal jobb.
Puszi,
B.
bella

KarmenKép
Láttam a képet, nagyon ÉdesKép Nekem sajna semmit sem ér a MagneB6 pedig két dobozzal feltankoltam, hogy nem fogyjak ki belõle itt Svájcban sem...aztán az orvosom elmondta, hogy ne legyek meglepõdve a folyamatos állandó hányingertõl hisz ikerterhességnél normális, hogy a hormonszint az egekben vanKép
BellaKép
A gyakori de kevés evés átmenetileg nekem is segitKép KitartásKép
AdriennKép
Nagyon helyes, reménykedni kellKépKép DrukkolokKép

doris

KarmenKép
Láttam a képet, nagyon ÉdesKép Nekem sajna semmit sem ér a MagneB6 pedig két dobozzal feltankoltam, hogy nem fogyjak ki belõle itt Svájcban sem...aztán az orvosom elmondta, hogy ne legyek meglepõdve a folyamatos állandó hányingertõl hisz ikerterhességnél normális, hogy a hormonszint az egekben vanKép
BellaKép
A gyakori de kevés evés átmenetileg nekem is segitKép KitartásKép
AdriennKép
Nagyon helyes, reménykedni kellKépKép DrukkolokKép

doris

Kedves Karmen!

Gratulálok a babához, nagyon jó érzés, ugye?

Rólunk annyit, hogy túl vagyunk a 12. héten. A múlt héten, 10.-én voltunk utoljára a Kaáliban. Ahogy mondták most már elengedték a kezünket. Sajnos többet már nem kell oda menni, de ez így van rendjén. Mindkét manónk növekszik, az utolsó Kaális UH-on vagy negyed órán keresztûl nézhettük õket. Csodálatos volt, kaptunk egy csomó képet. Az egyik aludt - csak a szivét lehetett látni, ahogy dobogott - a másik pedig produkálta magát, forgott, bukfencezett. Fantasztikus volt.

Olyan boldog vagyok!

Mégegyszer gratulálok Neked, Nektek és nagy türelmet kívánok Neked!

Mindenkinek sok sikert és kitartást kívánok! Ugye tudjátok, hogy mindenkinek sikerülni fog?!

Tamás.
Névtelen

DorisKép KarmenKép
Megnéztem a képeket a profilotokban. Már nagyon kiváncsi-fáncsi voltam. GyönyörûekKép és még egyszer gratulálok mindkettõtöknek a manókhoz!!!

A többieknek pedig hatalmas drukk megy folyamatosan!!!

pusza
Bogár

Bogár
Kép
Kép
bogár

TamásKép
Éljen, ÉLjen!!!!KépKép Nektek is ikretek lesz???? GratulálokKépKép Nekünk is és annyira örülök, hogy másnak is sikerültKép Mi most 15 hét +3 naposak vagyunkKép Egyforma a két babátok méretileg?
BogárKép
Köszönjük szépenKépUgye megkaptad a mail-emet pénteken? Nektek is sok sikertKép

Puszi:Doris
doris

DorisKép
Igen, a Margitos topicba aztán írtam is. köszi
Bogár
bogár

Bogár, Tamás! Köszi.

Tamás, gratulálok, már igy elszaladt az idö? Túl vagytok az elsö harmadon, szerencsére. Én is ezt várom Kép

Doris,Bella! Már vettem tegnap nápolyit, direkt bevittem a gyárba, ott lapul a fiókba, hogy napközben is tudjak kis falatokat enni, nehogy. De tényleg szerencsém van, hogy eddig megusztam.

Holnap megyek UH-ra remélem megint adnak képet. Most azt igérték majd apuka is bejöhet.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

KarmenKép
Ird meg mindenképp mi volt az UH-n, nagyon drukkolokKépA "ma megint megjött"-ben leirtam hogyan próbáld nézni a baba fotókatKép

doris

Lányok! Tegnap nem is meséltem, de olyan mérges vagyok. Jártam gyógytornára meg gyógymasszázsra és direkt mondtam a masszöröknek, hogy a talpamat és a bokámat hagyják ki, mert babát várok, erre tegnap egy másik masször azt mondja, terheseket egyáltalán nem szabad masszirozni. Nekem ezt honnan kellett volna tudnom, amikor én jeleztem? Mától már nem is járok, rendesek voltak az usziban, mert megbeszélik a beutaló orvossal hogy leadhatom-e a félig telt papirt, ha nem, akkor meg náluk hagyom és naponta pecsételgetik, mintha mentem volna. De a francba, miért nem figyelmeztettek? Még jó hogy nem lett baj.

Doris, te ezt ma jópárszor olvashattad Kép DE tényleg felháborodtam.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen, Doris megnéztem a képeket, nagyon jók. Doris a 3D-s képeken édik a babák.
Annyira vágyom már a babára, de ez a tétlen várakozás felõröl, tegnap voltam beszélgetni a dokinénimmel és Õ is észrevette rajtam, hogy rezignált vagyok és ez igaz.Most nincs kedvem és erõm küzdeni. Talán ez az az állapot amire azt mondják feladtam és ikyenkor jön össze? Lehet, remélem.
Na majd még jövök, csak kopogtak és mennem kell dolgozni.
Sok puszi Mindenkinek
Sac
sackamac

KarmenKép
Igen olvastam.De még jó, hogy idõben kiderültKép
Drága SacKép
Nem tudom milyen küzdelmeken vagytok túl de érzem, hogy nagyon-nagyon nehéz most NekedKép Nem is igazán tudom mivel önthetnék erõt és önbizalmat Beléd... Talán célszerû lenne most kikapcsolni a dolgot és teljesen másra koncentrálniKép Persze könnyû ezt innen a túloldalról mondani... Nem baj, ha most úgy érzed ebben a pillanatban nincs erõd küzdeni. Ez teljesen érthetõ és helyénvalóKép Lényeg, hogy lélekben ne mondj le a sikerrõl és bizz önmagadban. Ha módotok volna egy kis kikapcsolódásra rátok férne némi pihenésKép Elutazhatnátok vagy csak élhetnétek egymásnak néhány hónapigKép Te pedig hódolhatnál valamilyen kedvelt elfoglaltságodnak ha van ilyenKép Persze nem tudom épp most milyen szakaszában vagytok a baba-project-nek....

Kitartás és ne add felKépKép

doris

Sziasztok!
Karmen már mindenki elmondott helyettem mindent! Csodálatos, megkönnyeztem az öröm híredet, nagyon megérdemelted már ezt a kismanót, te vagy a leghûségesebb a topikhoz, te vagy mindenki támasza, segítõje, ugye azért nem haygsz el bennünket!?
Én tegnap voltam uh-n, minden rendben, amint megjön a menstruációm indul a lombik program, fogamzásgátlót nem kell szednem egyáltalán, rögtön gonal injekciókat kapok. Számításaim szerint a hétvégén elindulunk az úton! Nagyon izgulok már, és nagyon várom is!
Mindenkinek nagyon szorítok, sajnos most már csak ritkán tudok feljönni a netre, mivel változtak a dolgok a munkahelyemen, otthon pedig még nincsen számítógépünk. De azért most is végig olvastam a lemaradásomat, minden hírnek veletek együtt örülök és bánkódom.
Sac, kérlek ne búsulj, meríts erõt Karmen szerencséjébõl, mindegyikünkkel megtörténik egyszer csak ez a csoda!
Puszi mindnekinek, lélekben veletek vagyok, akkor is ha nem tudok írni! Émi
Émi

Sac! én is feladtam, csináltam ami csak jólesik és akkor jött össze a baba. Szerintem neked is csak az kell, hogy kissé pihentessétek a dolgokat. Könnyü mondani, de ha igy határoztok én hiszem ott is gyorsan jön majd a baba.

Émi! Köszi, jólesik nagyon amit irtál, én szivesen adok tanácsot ha tudok, nekem is sokat segitett ha valaki megválaszolta a gondjaimat. Én nagyon drukkolok neked is, azért majd a lombik sikeréröl valahogy értesits minket!
+++++++

Ja, ma 14,2mm petezsák, 6 hét 5 nap a gép szerint is, de a baba szive még nem látszik. A baba is csak alig, igy pénteken megint UH, este lesz fent kép.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ja még annyit, hogy a növérke ma megjegyezte amikor felfeküdtem, hogy milyen nagy a hasam (amit én is csodálok) hát nem örültem neki, mert a meloban még titkolni akarnám. Most állandóan köpenyben vagyok, ami azért mindenkinek feltünt, azt mondtam fázok (mert megy egész nap a klima)

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

ÉmiKép
Igazán izgalmas napok állnak elöttetekKépSzivbõlkivánom a sikert és remélem ez a topik hamarosan átköltözhet a friss kismamikhozKép

doris

Köszi a sok biztatást Mindenkinek, jól esik.Már csak a páromnak panaszkodok néha, másnak nem, mert ugysem értik. A pihenéssel még van egy kis izgalom, mert csak a jövõ héten derül ki, hogy a párom kap-e szabadságot. Ha igen, akkor 100%, hogy elutazunk Horvát o-ba júl. végén. Még két hét kemény munka és utána négy napra megyek a barátnõimmel csipke táborba, ez az én hobbim, a csipkézés.
Doris
Nagyon köszönöm a biztatást.
Most állunk a második beültetés elõtt, csak a vetélések miatt kivizsgálnak minket (immunológia)és sokáig (6 hét)készülnek a leletek, addig azt se tudjuk, hogy, ha találnak valamit, arra van-e kezelés.Ezért nehéz a várakozás.
Karmen
Én is abban bízok, hogy most egy kicsit"leeresztettem", és így nem csak a babán jár az eszem,hátha összejön (végül is volt már spontán terhességem)
Émi
Pihenj sokat,és akkor teljes erõvel start...
Drukkolok
Karmen, Doris, Bella
Írjátok a szép híreket, és mi is szaladunk utánatok.

Szép napot Mindenkinek!
Sac
sackamac

Sziasztok LányokKép
Drága SacKép
Nagyon-nagyon drukkolok és lélekben fogom ám a kezeteketKépAz utazás kikapcsolódás nagyon jót tesz majd hidd elKépPróbálj meg egyáltalán nem stresszelni mert az árt a legtöbbetKépMIndig pozitiv dolgokra szabad csak gondolniKép
KarmenKép
Nagyon várom a beszámolódat a pénteki vizsgálatról bár sajnos csak szombaton tudod ide megirni...Kép

doris

Sac! Biztos most minden rendben lesz és sikerül kihordani!! Ne is aggódj! Remélem el tudtok menni szabira, imádom a horvát tengert.

Doris! Miért ne tudnám péntek du. megirni? Mindig este jövök, de azért nem olyan sokára Kép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

A kedvem folyamatosan javul. Kép Ez nektek is köszönhetõ. Kép
Most olyan semleges érzésem van. A nyaralást nagyon várom.
Legközelebb hétfõn tudok jönni. Addig is jó pihenést Mindenkinek.
Pusz
Sac
sackamac

Hali!

[url=http://www.kaali.org/" TARGET="_top]http://www.kaali.org/[/url]
Ezt most találtam véletlenül, aki már ismeri attól bocsi, de mivel ez a lap errõl szól... így azt hiszem ide valóKép

puszi
sasha

Kép
sasha

igen és van www.kaali.hu is.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: