Új privát üzeneted érkezett!

Mi ez a szandokán??? :shock: :lol:

Tesóka, mi történt Kiskarcsival? :lol: :lol: :lol: Milyen mesehős ez??? :roll: :roll:

Látom alakulgatsz, és már nagy pocakod is lett :D

Ricsi épp apa lábujját szopogatja, betojok :D :D :D :D :D olyan gusztustalan és na most bukott is egy nagyot, hát nem csodálom :shock: :D :D

Na megyek mert csak a fél szemöldököm van kész és holnap reggel megyünk tanácsadásra. :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Tesóka, egy nap alatt 2 pont???!!!! Hogy gondoltad ezt? :D
Miért hagyod, hogy a gyereked egy felnőtt férfi lábujját szopogassa? :D:D:D:D Aztán takaríthatsz te :D
Szemöldök? Imádok szemöldököt szedni, eddig mindenki agyondícsért...nagyon szeretek emberek arcával foglalkozni...smink is meg nyomkodás...bár szerintem ezt tök sok csaj élvezi, nem? Miféle tanácsadásra mentek? Én lassan ágyikóba vágyom, Kiskarcsi hihetetlenül aktív, én meg nem vagyok túl jól... :shock: :shock: :roll:

Kép
Kép
encu

Ja, szerintem ez a Johnny Depp rajzfilmváltozata :D És ebből következően KALÓZ, mint a fiam :D És olyan Ricky Martinos a csípőmozgása, nem? Kis szexi fiú :D:D:D Lányok, rettegjetek!!! :D:D
És igen, anyának tényleg nagy a pocakja..;)

Kép
Kép
encu

jó reggelt

Sehol senki kismamik hogy áltok ? Jönnek a
babák ? :lol: :lol: :lol:
anha

Sziasztok!

Encu, de jó, hogy tudod majd ha eljön az idő...én már ebben sem vagyok biztos :oops: Tök jó kis kalózod lett :) Egyébként hogy aludtál?

Én most szerencsére átaludtam az éjszakát, reggel meg egész 6-ig alhattunk, aztán meg apa vitte oviba Szilárdot, én meg megyek érte délre, mert valami pedagógusnap van, vagy mi :roll:

Zsuzsa, jó lenne, ha már jönnének a babák, ha engem kérdezel :D
Görcseim, méhösszehúzódásim vannak, de abszolút nem 10 percenként :oops: De néha olyan fájdalmas, hogy na...milyen lehet a szülés :shock:

Többiek?
Niki hogy vagytok? Régen írtál!

Kép

Kép
sbarbi

Barbi

hidd el tudom mijen hosszu ez a 15 nap . Olyan érzése van az embernek sose lesz vége.
anha

Jó reggelt!

Zsuzsa, szerintem is jöhetnének a babák :D

Barbi! Egész jól aludtam, most keltem...sokat forgolódok, meg fájt a csípőm, de amúgy megint kisimult vagyok. Az az érdekes, hogy az egész jó éjszakáim ellenére már este 8kor nézegetem az órámat, hogy jó lenne már feküdni.. :D Érdekes :D
Még mindig nem tudom, milyen egy valódi méhösszehúzódás, jobban mondva nem vagyok biztos benne. Olyan, hogy a pocakod két oldalon megfeszül és nem nagyon kapsz levegőt a fájdalomtól, meg nem nagyon esne jól a mozgás? Mert ha ilyen, akkor nekem is van :D
Séta, valaki? :D:D:D Szépnek tűnik az idő...

Niki írt nekem SMS-t, miszerint betojt a gépük, tehát ezért nem jön, amúgy jól vannak a Nonóval.

Viszont Móni is szokott már eddig jönni (ja, tanácsadás!! ), meg Gabó is. Lányok! Hahó! :D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Ilyen is régen volt már! Most ébredtem csak fel! :oops:
Miért van az, hogy ha eldöntöm, hogy ma lesz a napja, hogy a vékony ruhákat száműzöm a szekrény magasabb pontjára, a vastagabbakat pedig előveszem, akkor elkezd nagyon szépen sütni a nap? Vagy csak bentről tűnik szépnek az idő?
rnecsi

Csilla, szerintem ne próbálkozz be ujjjatlan nyári ruhácskákkal.. :D:D:D REggel még tök deres volt a fű 7 körül.. :D

Kép
Kép
encu

Rencsi

Hideg van elrakhatod a cumokat
anha

Nekem mire hazaértem a sulibol A Zoé

Már orditott anyira fázott a keze ugyhogy holnaptol kesztyüt is kap
anha

Igen, reggelente már fagyokat is mondanak...nem lenne jó megfázni. Szóval lassan itt a hideg..a rendes hideg..:( De azért még jó, hogy ilyen szépen süt a nap! ;)

Kép
Kép
encu

... és gyereket is fog szülni??

Már az ajtón kopogtat a robotszex és a gépfeleség

Nincs messze az az idő, amikor az emberek robotokkal fognak szeretkezni, sőt házasságot is kötnek velük - állítja egy holland kutató, akinek szakterülete a mesterséges intelligencia. David Levy szerint 2050-ben általános lesz a robotszex, és már lesznek hivatalos ember-robot házaspárok. A kutató úgy véli, hogy a pszichológusok által felállított tucatnyi ok, ami meghatározza, hogy ki és miért esik szerelembe egy másik ember iránt, mind alkalmazható a robotokra. Például az ember könnyebben szeret bele valakibe, ha a személyisége és tudása hasonló, vagy ha tudja, hogy a másik szereti őt, ezek pedig jól programozható tulajdonságok. David Levy szerint nem kell más, mint hogy megjelenjen a Cosmopolitanban néhány olyan olvasói levél, hogy "Szeretkeztem egy robottal és sokkal jobb volt mint egy pasi" és máris kitör a divatőrület.

Forrás: LiveScience, 2007. október 15.

Egyébként normális az, hogy én már most is csak forgolódok az ágyban éjszakánként, mert bárhogy fekszek az én csípőm is fáj?! Ettől függetlenül kipihentnek érzem magam reggelre!

A séta jó ötlet, nemsokára indulok is! Megyek kajabeszerző útra, és megnézem a Milkás hapekot is, mert szombaton mire odaértem elfogyott az általatok dicsért karamelles-mogyorós (?) csokija!
Az édességről jut eszembe! Meddig szabad fogászatra járni úgy, hogy ne ártson a babáknak? Sajna mennem kellene, mert a megemelt nasiadagtól kicsit érzem néha, hogy fáj a fogam! :oops: :roll: :oops: :roll:
rnecsi

Csilla

Én 3 havonta jártam ide a Fogtündérbe Itt olyan az az érzéstelenitő hogy nem árt . :?

És még igy is miután meglet a Baba Anit elszivott tölem hogy mire 3 honap mulva menetm begyuladt az inyem és 4 rosz fogam lett
anha

Csilla, nem tudom, megnyugtat-e, én egyszer sem voltam fogorvosnál a terhességem alatt, voltam előtte, nem volt semmi gond, azóta meg ügyelek a fogaimra, meg szedem a kalciumot, gondolom te is...hisz te két babót "építessz" :D Szóval menj nyugodtan akármikor, a dokik tudják, hogy mit szabad egy kismamával és mit nem.

Kép
Kép
encu

Encu!
Alapjában véve az én fogaimmal sem volt semmi baj a terhesség elején, talán 1 fogamat kellett volna tömni. Akkor 8 hetes terhes voltam. Megbeszéltük az egyik fogorvossal, hogy a kismamák a 12. hétig nem kaphatnak injekciót, ő mégis be akarta adni. Ekkor jöttem ki a rendelőjéből!
Most sajnos romolhatott a helyzet a megemelkedett édességadagnak és a két fiúnak köszönhetően, hisz a fogaim vigyázása és napi 500 mg kálcium szedése mellett is kezdődnek a bajok! Ma "reggel" egy csésze tea után elkezdett fájni egy pillanatra 2 fogam! Ráadásul egymással érintkezőek! :cry:
Ciki, ha a kiskönyvemmel másik orvoshoz megyek, nem ahhoz, aki a 8. héten már belepecsételt, hogy kezelés alatt van a fogam? :roll:
rnecsi

Szerintem nem jogodba ál váltani
anha

Encu, bizony már azokat érzed!

Szóba került tegnap a nyákdugó, nekem reggel távozott valami olyasmi, ha jól gondolom. :oops: Aztán beszéltem a dokival, mert már tartok ettől a szüléstől, főleg hogy nem szabad ugye szülnöm, hanem majd vágnak :( . De nem lettem okosabb, mert egyszerű, ha elfolyik a magzatvíz...de a fájások meg olyan becsapósak :roll:

Csilla, fogászaton én sem voltam terhesség alatt, mert pont előtte voltam kontrollon, de te menjél, mert a rossz fogak is koraszülést okozhatnak!

Kép

Kép
sbarbi

lányok

a hocipőm tele van a Védönövel azt monta ma jön pucbab vágtam a lakást és még mindig nem ért ide a Zoét meg le kéne raknom aludni de nem merem mert akkor felkelti .
anha

A ikres fórumot is nyomon követem, ott találtam ezt a képet! A csaj a 31. hetes terhes! :roll: Mi vár rám! :shock:
Kép
rnecsi

Csilla, igen nem semmi nagy! És azért vagy 6 hét még hátravan neki! Majd várjuk a te pocis képeidet is :wink:

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Na reggel voltunk tanácsadáson és -3 fok volt!!!!!! :shock: szóval hideg van, reggel meg aztán nagyon :?

Ricsi 10600 gramm :D
Holnap nálunk is védőnői látogatás lesz, Anna beígérkezett, én is ezerrel takarítok így ma nem is leszek nagyon. Eddig is rámoltam, bár nem látszik :roll:

Barbi!

Csodás hogy láttad a nyákdugót :wink: Milyen volt? Ne félj :wink: Amúgy zárt volt a dokinál a méhszájad?
Ha gyorsítani akarsz, gugolj sokat, ha kinyílt a méhszáj akkor tilos gugolni mert beindítja a szülést :roll: tudod a gravitácció :wink: Bár nyákdugó nem csak nyílt méhszájnál tud távozni? :roll:

A Ricsi mindjárt megszületik a vonalzód szerint, betöltöt 38. hét + 5 nap :D még 6 nap :D

Úhhh, nagyon izgulok, gondolom Te mennyire :roll: :D

Szerintem ne aggódj ezen a gyors szülésen, mert nincs bejáratva az útvonal, így nem hiszem hogy secc-pecc alatt kibújhatna ott Vince.

Amúgy mikor elfolyt a magzatvizem, a kórházat hívtuk és azt mondták hogy tilos nyomni mert faros.

Tökre átélem az utcsó pillanatokat, olyan jó :roll: :D A régi szép emlékek.... :D

Szerintem fogod tudni hogy azok a fájások már azok a fájások :wink: beszéld meg Vincével hogy rúgja ki a burkot és így jelezzen hogy induljatok :wink: :D

Tesóka!

Igen csini lett Kiskarcsi, tökre mint egy karácsonyfa :lol:
Amúgy jó tényleg, de ezt nem hagyhattam ki :roll: 8)

Látom nálad is szülési pánik van, tök jó, érted is izgulok ám de a Barbi már minden perces :D Te még gyötrődhetsz egy kicsit :wink: :lol:

Bár csajok, lehet összebeszéltek a babók és egyszerre bújnak ki, mekkora lenne :D :D :D :D :D

Csilla!

Biza kemény dolog két manó a pocakban. Egy sem semmi de kettő :shock: A spektrumon volt egy ikres sorozat és abban egy nőnek 3-as ikrei voltak. Szerencsétlen, na annak aztán volt hasa :shock:

Kiváncsi leszek a csaj mikor fog szülni és addig még mekkorát nő a hasa :shock: :roll:

Szerintem természetes hogy nálad előbb jelentkeznek a "rossz" dolgok , hisz ketten vannak, kitartás :wink: A felén már túl vagy :D

A szülésen már filózol? Ikreseknél automatikus császár van vagy lehet természetesen is szülni? :roll: Tudsz erről valamit?

Niki!

Remélem hamar meggyógyul a gépetek!!! :wink:

Na megyek, apa indul dolgozni :cry:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Móni!
Elvileg lehet szülni természetes úton is, ha mind a két baba fejjel előre áll vagy az első fejjel előre, a második pedig popsival előre, hisz annak már megvan csinálva az útvonal.
Én valószínűleg alapból császáros leszek, mert volt egy lézeres szemműtétem és nem biztos, hogy a szemészek fogják engedni a természetes szülést... Az az igazság, hogy mivel még egyik szülési módot sem próbáltam nem tudom, hogy melyiknek szurkoljak! :roll:

Holnap megyek cukorterheléses vizsgálatra reggel 7-re! Valami tanács, hogy hogyan éljem túl? Nagyon szörnyű a vizsgálat, meg a cukoroldat? Biztos rossz lesz, főleg ha az édesre megint beindul a fogam! :roll: :roll:
rnecsi

Csilla!

Aha, hááát szerintem annak drukkolj hogy "teljesen mindegy hogy hogy szülök, csak minden ok legyen a babákkal és velem is" :wink:
Talán lehet jobb is a császár, azért az csak két baba :roll: bááár most aki természetesen szült az meg majd azt mondja hogy simán mehet a kettő természetesen is :D

Cukorvizsgálat: nem olyan vészes, szőlőcukor ízű vizet kell inni. Az én időmben még nem volt a citrom, de aztán láttam hogy visznek citromot a kismamák és csavarnak bele citromlét. Egy húzásra lent van és kész, meg tudod csinálni :wink: De tény, elég gusztustalan :roll: :?

Ha esetleg miután megittad a lötyit, elmész fogatmosni, akkor is megérezné a fogad???

Pillecukrot zabázok, de már alig fér belém :roll: az előbb ettem jégkrémet is :oops: így sosem fogok lefogyni 8)

Encu!

Merre jársz, nagyon halgatsz :shock:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Itt vagyok, itt vagyok :D

Csak voltunk anyumnak szülinapi ajándékot venni :D

Nekem egyik terheléses cukrom sem volt ilyen szar...ennem kellett vérvétel előtt, azt hali. Teljesen rendben volt így is a cukrom. Szóval Csilla, kitartás :D

Igen, jópofa lenne, ha egyszerre jönnének a babók, nálunk már mindenki azt mondja (Karcsi, anyám, nagyanyám), hogy előbb fog jönni a kölök. Biztos látják, mit művel ;)

Barbi! Tényleg!!! Milyen a nyákdugó? NAgy? Kicsi? Hol láttad? ;) :D

Én is annyira megkívántam a jégkémet... :shock: :shock: Még mielőtt olvastam volna, Tesóka, hogy azt ettél.. :D Telepátia? :D

Kép
Kép
encu

Apropó!!! KARÁCSONYFA?!?!?!?! :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: Sztem tök jó :D Imádom, ahogy a csípőjét dobálja... ;)

Kép
Kép
encu

Apropó!!! KARÁCSONYFA?!?!?!?! :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: Sztem tök jó :D Imádom, ahogy a csípőjét dobálja... ;)

Kép
Kép
encu

Hááááááát elegem van :oops:

Ez egy tök gázos időszak, mikor tanulnak állni meg menni a manók :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Egy másodpercre sem lehet egyedülhagyni a Ricsit, állandóan feláll és úgy esik hogy amiben megkapaszkodott azon végigsúrólja az arcát aztás seggre huppan. Szegénynek már tök piros a képe :shock: vérvörös az orra :evil:

Betetttem a járókába hogy legyen egy kis nyugtom de már üvölt hogy vegyem ki :evil: lassan kitépem a hajam :oops:

Tesóka!

Örülök hogy megjöttél és még 2in1 :wink: Mikor így eltűnsz akkor lesem a telót hogy mikor jön az sms :oops: :oops:

Telepátia: mikor ettem csak rád gondoltam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Na elmegyünk megszellőztetjük magunkat :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Csajok ha valakit erdekelne babaruha szoljon,mert hamarosan lesz nallam elado.Minden fele meretben,es kislanynak is meg kisfiunak valok is lesznek. :wink:

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Tesóka, és nem is szólsz? :D

Amúgy milyen jégkrémet nyomattál? REndi vagy, hogy édességnyammogás közben rám koncentrálsz ;) Hadd nőjjön a fenekem!!! :D:D:D:D:D

Kép
Kép
encu

Felétek vegyük az irányt???

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Na mi megyünk ha érdekel a dolog csörizz :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

BAsszus, Tesóka, most értem haza a beszerzűkörutamról..és pont lemaradtam az ajánlatodról.. :( No, majd legközelebb ijesztget a mumus :D

Barbi!! Merre vagy??? :D

Többiek!!!!

Kép
Kép
encu

Naaaaa közben mi is hazaértünk, kétszer lementünk a csónakházas gátig, alig érzem ill. nagyon is érzem a lábaim :o :D

Ez csak kifogás, tudom hogy nem akartál velünk mutatkozni az utcán :wink: :D Megnéztük a pacikat, ill. csak én mert a Ricsi aludt :roll: :D :D :D

Mit szereztél be????? :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Timcike!

Köszi, ari vagy de ki sem látszunk a ruháktól. Úgy néz ki a Ricsi szobája mintha bálás ruhavásár lenne :roll:

Amúgy ha gondolod próbálj a tesz-veszen eladni, nekünk nagyon bejött, veszik szépen a dolgokat és nincs sok gond vele. :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, persze, nekem ti cikik vagytok.. :D:D:D A pacik jófejek, a Ricsi ezek szerint lemaradt róluk? ;)

Vettem kaját, meg jégkrémet, Krémkönnyűt, vanilliásat....nem volt más :D Meg visszavittem a TK-ba a DVD-ket, ilyenek. Szóval pörögtem egy kicsit...gyalog szerintem kicsit hosszú lett volna.. Holnap meg jön a takcsinő, dél körültől leszek szabad reményeim szerint. Akkor ha mentek, írd meg, lehet, hogy csatlakozom. Meg a Barbi is jöhetne :D Hátha babázunk ;)

Barbiiii!!!! Merre jársz? :D

Gabó, te is olyan rég írtál!!

Timci, mizujs veletek? Ne csak seftelni gyere erre!!! :D

Csilla, találtál Milkát? Hmmm? Irigyelhetlek? :D

Kép
Kép
encu

Megvagyok csajok! Csak délre mentem Szilárdért, aztán beugrottunk nagyimhoz kajálni, majd hazaértünk, én majdnem bealudtam erre Apa hazaért :D , Szilárdnak persze esze ágában sem volt aludni. Apa meg itthonról dolgozott, szóval foglalta az internetet, meg asztalt... Ezért nem tudtam jönni.

Hát ha az a nyákdugó volt egyáltalán, ilyen nyálkás bigyó, rózsaszínes sárgás :roll:

Holnap lehet veletek tartanék sétálni, ha nem lesz semmi :wink: Egyelőre csend és nyugalom.

Móni a guggolásról annyit, hogy szoktam, mert ahogy öltöztetem az oviban Szilárdot, ugye az gyorsabb...várhatnék órákat mire ráveszi magát az öltözésre.
Ja, és készülj, mostantól kevesebb nyugalmad lesz :wink: Mert majd felmásznak mindenre, aztán meg leesnek...meg elesnek, amikor futnak, szóval veszélyes korszak az biztos!

Kép

Kép
sbarbi

Barbi, akkor holnapra egy tevezett séta dél körül? Remélem nekem sem jön közbe semmi :) Addig meg pihi ;)

Kép
Kép
encu

Lányooook!!! Merre bújkáltok? Nem akarok magányos bagoly lenni :D

Kép
Kép
encu

Hali!

Encu!
Ne irigykedj, lusta voltam időben elindulni, így arra sem tudok válaszolni, hogy itt volt-e a Milkás pasi! Szóval nem vettem! Egyébként is a fogfájásra nem túl jó a csoki! :roll:

Miért van az, hogy nem érzem magam éhesnek, nem korog a hasam, de ha elkezdek enni, rögtön korogni is kezd! :? Számomra ez megmagyarázhatatlan!

Kiborítottam a szekrényt és rájöttem, hogy a tavalyi alakomra vásárolt ruhák nem jók rám most, hogy hárman vagyunk a bőrömben! A vastagabb gatyákat fel sem próbáltam, de a pulcsik nagy része alól is kilóg valamelyik gyerekem mindig! :lol: :wink: Szóval kezdődhet a megfelelő ruhákért a hajsza! :wink:
rnecsi

:lol: :lol: :lol: Magamhoz mértem a tavalyi gatyát, és jelen pillanatban háromnak kellene a dereke, hogy körbeérjen! :lol: :lol: :lol:
rnecsi

:oops: :oops: :oops: Bocsika! Négy kell! Kettő elölre, kettő hátra! :lol: :lol: :lol:
rnecsi

Csilla, kérünk pocis képet!!! :D

Kép
Kép
encu

Épp időben kezdtem hozzá a ruhapakoláshoz! Most megy a TV-ben az időjárásjelentés! Jön az eső, amit havaseső, havazás is felválthat a hét végére! :shock: Nincs még ehhez kicsit korán?
... bár volt már, hogy mindenszentekkor hóban mentünk a temetőre! :roll:
rnecsi

Húúú, az durva lenne!!! :shock: Nem szeretem a hideget...hulljon hó, de legyen maximum -5 fok, az belefér...de ne hidegebb.. Meg amúgyis! Így hogy fogom tologatni a pici fiamat??? No, majd elválik.
De Csilla! Hol marad a pocis kép?? :D

Tesóka, merre-merre??

TÖBBIEK!!!

Kép
Kép
encu

Itt vagyok :D :D :D

Egész vasárnapig egyedül csinálom déltől a napot, és hát, egy kicsit nehéz. Megszoktam hogy van segítségem... :roll:

Csilla!

:shock: :shock:
Pocisképet kérünk!!!!! :wink:

Gabó!

Veletek minden ok????

Flórát mennyi időre hagytátok anyudéknál? Jól viselte, és te??

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

jó érzés, hogy hiányoltatok!
Ma este hoztuk haza manót, már alszik!
Szóval amikor meglátott minket nekem a nyakamba ugrott apának sikongatott, majd visszabújt a mamijához és folyamatosan tett így pár kört! :lol:
Olyan édi volt, hogy megtudtam volna zabizni!
Szóval este mi apával úgy elaludtunk, mint két öregember!
Reggel szótlanul ittuk a kávénkat összebújva, közben csak manóról beszéltünk erre megjelent anyósom felborítva nyugalmunkta és sikerült Tamás agyát felhúznia aki persze jól leugatta!Hát nem csodás? :evil: :twisted:
Majd felkocsikáztam és kényeztettem magam (pedikür, manikür, kozmetika),hazajöttem és azonnal indultunk is Flóráért!
Hát ennyit a gyereknélküli napról.

Látom, ti termeltek! :lol:

Barbi!
Szerintem az nyákdugó! :lol: :shock:

Csilla!
Viszont majd az eltett ruháknak jövőre nagyon fogsz örülni!És ez tuti, mert én most vettem elő a télieket és beleférek!

Encu!
Milyen filmet néztél?
A derekad fáj még?
Én sem bírom avad hideget, de a hó az jöhet!

Móni!
Majd visszaszoksz a segítségnélküli életbe! :?
Majd nemsokára Ricsi segít teregetni, mosni stb. :wink:
Teszveszről jut eszembe vettem egy csomó rucit ott Flórának és lassan meérkeznek, úgy várom, olyan izgalomba tudok lenni!
Te nem szoktál bezsongani amikor a cuccokat átveszed? Na nem úgy értem, mint a hintánál :? :roll:

Zsuzsa!
Rossz voltam elfelejtettem lefotózni a babakocsit! :oops:

Kép
gabriel79

Tesóka! Kitartás!

Gabó, jó, hogy újra vagy! :D A derekam fájogat, meg vannak összehúzódásaim (most már sejtem, hogy mire kell figyelni ;) ) meg izgalmam :D

Milyen filmet?? Hogyhogy? Csak nem erre jártál az előbb? :D A Tökéletes gyilkosságot néztük Apával, jó volt. Végre egy film, amit végig tudtam nézni anélkül, hogy lecsúsztam volna róla a felétől ;)

Jó lehetett a Flórát visszakapni..képzelem az örömöd :D JAaaj, egy ilyen kényeztetőnapot bevállalnék én is...bár én mindent megcsiálok magamnak arcon (tisztítás, szőrszedés), csak már "oda", meg a lábamhoz nem férek. Meg a karomra is ráférne a gyantázás...szóval valamikor én is rászánom magam egy ilyen kirándulásra. Meg pont ma gondoltam bele, hogy milyen jó lenne egy műköröm.. :shock: :shock: :shock: Életemben egyszer volt egy hónapig épített zselékörmöm, aztán magamnak téptem le...Hogy hogy jutott eszembe...Kicsit ápolt kézre vágytam, de rájöttem, hogy most már minek?? :D
Anyós csak úgy bemegy?? :shock: :shock: Nem szép...

NA, megyek alukálni...holnap jövőőőőőőőők!!!!!

Jóccakát!! :D

Kép
Kép
encu

Jó reggelt mindenkinek!

Indulok az SZTK-ba a cukprterheléses vizsgálatra, ha túléltem majd jövök! :lol:
rnecsi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?