Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Zsu! Én is nagy ölelés!!!

Olik! Ez nem jó hír! A sógornőmnek is volt lágyék sérve a terhessége alatt, szerencsére nem okozott gondott! Kitartást és nyugi nem lesz semmi baj!

Na este megjártam az orvost. Minden rendben volt és nem vagyok terhes. Nem tudom, hogy ezt a hüvelyi uh-on keresztül hogy látta, de biztire mondta.
Jövő csütörtökön fogy el a bogyóm utána pont nem sokára megjön és zöld utat kaptunk. Ha januárig nem jön össze a baba akkor ismét jelenésem van nála! DE remélem, hogy még az idén megyek hozzá! NAgyon bízom a homeos bogyókban!
Vendég

Krisz:remélem,hogy a karácsonyi családi vacsin bejelenthetitek a nagy hírt!!!! :lol:
vedresandi

Andi! Úgy legyen!!!! Remélem Ti méghamarabb jelentitek be! Drukk hegyek!
Vendég

Andi:Köszi elég jól áll,bár tegnap bebűnöztem,egyszerűen nem birtam megállni,és estére egy kicsit felment,de reggelre visszaállt.

Kép

Kép
ancsa03

Andi, várj még néhány napot, akkor biztos pozitív lesz. Jobban izgulok, mint magamért.
Ancsa, mit ettél, hogy felment a cukrod? Azért ezt a kicsit már bírd ki valahogy!
Krisztinka, örülök, hogy rendbe jöttél. Akkor most már mindent bele!
Erzsi, várom a híreket, mi volt az orvosnál4 Addig azért még dolgozol nem?

Zsu

Kép
bvigh

Hali hó mindenkinek!

Zsu, borzasztóan sajnálom, de most már a doki tuti csinál valamit!

Csináltam pocis képet, de mivel nem tudok kicsinyíteni, elküldtem egy lánynak aki megtette ezt nekem , és fel is tette a topikba. A másikba ahova még írok.
Ez a Fogamzás- spontán vetélés, missed ab, itt beszélhetsz róla:-(
címűbe. A lány nickje aki feltette: Juca, mármint az ő hozzászólásánál van fent két kép. Egy Petiról, egy pedig a hasamról.
Szóval ha kíváncsiak vagytok, ott meg tudjátok nézni, mondom, szívesen tennék ide is, de az a fránya kicsinyítés.... :x

Andi, pár nap és lesz pozitív is.
A 10. dpo az elég korán van, még a 12. 13. is!!

Ancsa, jó, hogy reggelre helyreállt a rend!

Klarka, lassan neked is afp.Mikor mégy?
Nekem tegnap vették le , eredmény 2 hét múlva, küldik a védőnőnek!

Péteremet kicsit elvitte az apja, asszem a céghez vitte be...de legalább kicsi csönd van itthon :wink:
Vendég

Sziasztok csajok!

Kacika - Ha nekem átküldöd, én is szívesen lekicsinyítem, és vissza is küldöm neked, hogy te tehesd fel ;)
andrea@ezust-patak.hu
Bármikor, bátran :)

CSajszik .. hajrá mindenkinek, bár látom fogynak az esélyesek, akik most babásodtak be ebben a hónapban :(
Andi - Neked ezer drukk!!

Bocsi, rég voltam .. mert picit betegeskedem .. :(
Próbálok kimászni ebből a torokfájásos nyavajából, de nem egyszerű :(

Kép
szösszenet

Zsu:Sültkrumpli,rántott máj.De igazából nem hiszem,hogy ez lett volna a probléma,mert kaja után egy órával visszaállt 6.4-re,ami tök jó,és este 10-re ment fel,amikor viszont csak egy pudingot ettem,amitől nem mehetett volna.Úgyhogy :?: :?: :?: :?:

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!
Megjöttem, és már megint :twisted: :twisted: :twisted:

Ezt nem fogjátok elhinni, már megint van 2 kismami kolélganőm. Ebből az egyik az aki 1 hónapja jött vissza dolgozni. Gondolhatjátok milyen nagy segítség nekem. Ő az aki közvetlenül velem dolgozik. De legalább már tudom miért szarik az egészre.

Most úgy felhúztam magam, hogy úgy döntöttem hétfőn hívom a dokit, mert ennek a méricskélésnek nincs semmi értelme. Egyik ciklusom hosszabb, mint a másik, és így még jövő nyárra se leszek terhes.Nagyon kivagyok............

Zsu

Kép
bvigh

Szóval akik még nem terhesek, azok nyugodtan barátkozzanak velem, tuti recept.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu! Totál megértelek én ugyanebben a cipőben járok!
Szerda óta újabb kismamik tűnnek fel itt a házban és én totál kivagyok. Az egyik anyukának már a 4. gyereke lesz és majdnem egy időben szültünk és erre már egész nagy pocakos.
Ja és lehet hogy a kolléganőm is kismami, aki 4 hónappal később szült mint én, de ő nem érintett ilyen rosszul, mert neki 3 éve volt egy ikerterhessége és 24 hetesen spontán otthon megszülte őket a fürdőkádban, de sajnos nem maradtak életben.

Na tegnap egy kicsit örültem, aztán ma letört Leo, de sajna legbelül én is éreztem csak nem mertem magamnak bevallani, hogy a 6mm nyálkahártya így a 6. dpo-n nagyon kevés.
Szóval mindenhol van valami bibi ez már borzasztó!
:twisted:
Nagy pusszantó!
Vendég

Zsu,Kriszti:Mostmár tényleg irány a doki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kriszti:Nem semmi ami a csjjal történt. :( :(

Kép

Kép
ancsa03

Lányok, azt tudja valaki, hogy hormonvizsgálatot a ciklus melyi részében csinálnak?

Zsu

Kép
bvigh

vedresandi

Andi, köszi!
Te mikor tesztelsz legközelebb?

Zsu

Kép
bvigh

Zsu.nem tudom,de szólok. :wink: :lol:
vedresandi

Kacika, néztem a képedet. Nagyon szép már a pocid!És Péter.............., gyönyörű!

Zsu

Kép
bvigh

sziasztok lányok! zsu: tényleg irány a doki mind a kettőnknek :lol: én nem tudom mi van de van pár ismerősöm és nekik sem akarózik összejönni nem tudom mi van de valami van :roll: reméljük hogy végre megtörténik a nagy áttörés :lol: andi: mikor kellett volna hivatalosan megjönnie?
erzsebet0312

Erzsi:majd szerdán kellenem nem megjönnie.
vedresandi

aha értem hát akkor nehogy megjöjjön és érzel valamit? tünet? :lol:
erzsebet0312

nekem nagyon feszülget fájdogál a hasam olyanokat beleszúr hog ihallya :lol: remélem ez azért van mert növöget odabennt a tüszőcske :lol:
erzsebet0312

Jó reggelt!
De korán keltek egyesek!

Erzsi, küldd hozzám az ismerőseidet, én tuti szerencsét hozok nekik is. Lehet, hogy veletek is személyesen kellene találkoznom, hogy segíteni tudjak :wink: :wink:

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

Hú, nagyon izgalmas a helyzet...

Zsu: naon sajnállak....

kacika: 17-én, szerdán, tehát 5 :) nap múlva megyek a betöltött 16 hetes uh-ra, akkor már 2 napja a 17.-iket fogom taposni :) .
Akkor ad beutalót, úgyhogy szerintem másnap reggel el is megyek, mert nem szeretem, hogy nem a 16. héten veszik le a vért. Állítólag ez az érték innentől csak nő a terhesség végéig és nem szeretném, ha téves értéket mutatna. Bár Andrisnál is ilyentájt volt, akkor se tetszett, de jó volt az érték...

Na, megyek, kezdődik a nap...olyan hideg van kinn...:(Ez egy kuckózós nap lesz, asszem...

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Szösszenet, drága vagy elküldtem neked emilbe!

Köszi! És jobbulást.

Zsu, köszi aranyos vagy.

Du próbálok jönni, most rohanni kell!
Vendég

zsu: talizzun :lol: mindenkivel :lol:
erzsebet0312

Erzsi, hogy telik a napod? Én mindjárt végzek, és irány haza! Utálok dolgozni, de szombaton még jobban.
Én otthon akarok ülni egy babával!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja, a párom most nyugtat, hogy várjak előbb elmegy ő orvoshoz, és én csak az ő eredményével menjek. Nem tudom. Ma nyugodt vagyok, de ha holnap valaki bejelenti, hogy terhes, újra kiborulok majd.
Mindenesetre felhívok hétfőn egy dokit, és kérek időpontot. Végül is a magán mellett döntöttünk, de így is találomra hívok egy dokit, mert nem igazán tud nekün infót adni senki egy jó andrológusról.

Zsu

Kép
bvigh

zsu: ne is mond ólom lábakon jár az idő :lol: én 4-ig vagyok de én sem látom a végét :cry: ne is mond én is már otthon babáznék :lol: majd a doki segít rajtunk meglátod :lol: és együtt jelenthetjük be a munkahelyen a nagy hírt hogy 3 évig tojni az orrukra :lol: :lol:
erzsebet0312

Sziasztok!

Úgy látom,mindenki nagyon szeretne már babázni!
Már itt lenne az ideje!
Kellemes 7 végét mindenkinek!
Vendég

[quote="kacika"]S írta:kacikazösszenet, drága vagy elküldtem neked emilbe!

Már vissza is küldtem ;) :)
Bármikor szívesen segítek ebben .. van hozzá egy jó programom, és kb. fél percbe telik :)
Meg a munkámtól sem áll távol .. napi szinten kell fotókkal varázsolnom :lol:
Úgyhogy, várjuk, hogy felrakd .. :) Én már láttam, de a csajok kíváncsiak!!

Kép
szösszenet

Sziasztok!

Tegnap voltunk egy nagyot kirándulni, persze megint szedtünk egy csomó gombát, ezért késő estig azt dolgoztuk fel. Készítettünk egy rakás pörköltöt és kisebb adagokban befagyasztottuk.

Tudjátok mit kortyolgatok most? Vettünk tegnap pisztáciás forró csoki-port...nyammmm..nagyon finom!!! Persze vízzel higítva...:) :wink:

Most, amíg még mindenki alszik, készítek egy finom sütit, mert mi most ünnepelünk. Ugyanis (de ez titok, csak nektek, csak itt) hétfőn lesz a kétéves évfordulója annak, hogy Andris megfogant. Persze erről csak mi tudunk, gyerekeknek nem fogjuk elmondani..:) És pont 6 éve pedig, szintén 15-én kaptam az első csókot a férjemtől...Furcsa egybeesés, nem? A második baba pedig 1 nappal Andris 1 éves szülinapja után indult.....érdekes..:)

Remélem ma mindenkinek szép napja lesz!!!

Klarka

Kép
klarka

Kép
klarka

Dobok egy pocifotót!

Kép

Ez mondjuk már 7 napja készült, de lesz frissebb is!!

Kép
klarka

Klarka, csodaszép :D
Íme az enyéim, hála Szösszenetnek :D
Kép

Kép
Vendég

Kacika: tied is nagyon szép!! Te egy héttel vagy nagyobb!!

Dobok én is képet Andrisról (tegnapi): Kép Kép Kép

Kicsit nagy rá a sapi, de sebaj!!

Kép
klarka

Sziasztok!

Klarka,Kacika:Nagyon szépek a pocifotók!A gyerkőcökről már nem is beszélek.Nagyon aranyosak.Ahogy Andris festeni készül..............

Andi:Mi van veled?Mikor tesztelsz?Megvárod a szerdát?

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!

Megjártuk a szüleimet,addig Dani a vidámparkban volt az osztállyal.Most végezrem a hűtő takarításával,alig várta,hogy kész legyek.

Ancsa:nem tudom még,mikor tezstelek újra.Asszem szerdán.
vedresandi

Sziasztok Csajok!!! Azt hiszem mosmár ide tartozom közétek. Mert 5.-htes terhes vagyok.Ugyhogy mosmár nekem is van pocaklakom.. Mindenkinek köszönök minden tanácsot. Vedres Andinak,és erzsébet0312-nek. mEG TÉNLEG MINDENKINEK. hOGYAN TUDOK FELRAKNI VONALZOT??
oszman777

Sziasztok!

Kacika, Klarka, szépek a pocik, a gyerkőcök még szebbek!
Andi, látom, még mindig szépen fent van a hőd.
Oszman gratulálok! Te eddig melyik topicba jártál?Remélem mostmár sokat jössz te is közénk.

Lányok, ma majdnem elhagytam a karikagyűrűmet.Még mindig ezen jár az eszem. A drágámmal elmentünk csavarogni egyet, hülyéskedtünk,és lerepült az ujjamról.A gáz az volt, hogy egy rácsos rész közelében volt. Szerencsére még idejében elkaptam. :lol:
Holnap bejelentem apát a dokihoz. Szerintetek várjuk meg az eredményt, vagy hívjam én is a sajátomat? Igazából nekem 23-án lenne a legjobb menni, mert utána való napokban lesz pé-m, de ugye akkor nem rendel. Olyan szerencsétlen vagyok, hogy pont kedden van a magánja :( :(

Jó éjt mindenkinek!

Zsu

Kép
bvigh

oszman77: óriási gratula :lol: :lol: nagyon nagyon örülök végre még egy kismami :lol: :lol: és rosszullétek vannak ???? érzel már valamit? tünet? puszika írj! zsu: szerintem jelentkezz be nekem azt mondta a dokim hogy a 12-13. napon a legjobb mennni mert akkor az uh-on is megtudnak nézni de én volt már hogy a 15-en voltam és még akkor is ott volt a tüsző. szóval szerintem 1-2 nap nem számít
erzsebet0312

andika ddrága :lol: helyzet jelentést kérünk! lányok nagyon szépek a pocifotók
erzsebet0312

Sziasztok!

ismét egy öngyilkos görbével tudok szolgálni.Gondolom ezt piri is lassan követi :(
vedresandi

:cry: andi: sajnálom hátha mégse én úgy reménykedem :lol:
erzsebet0312

Andi:
Kép

Nagyon szépek a pocifotók!!!

Klarka: nagyon édes a babád :lol: :lol: Sok dolga van mindig, ugye? :lol:

Ma megyünk 4D-re, remélem tudok szolgálni egy fotóval is :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

Kacika: Ezek a szemek... :lol: Peti babáról hamarosan nem lehet levakarni a csajokat :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

lányok hol vagytok hiányoztok egymagam vagyok? :roll:
erzsebet0312

Sziasztok!
Most már vagyok, de ma nem volt időm jönni.
Andi utálom a görbédet.
Erzsi, mikor mész a dokihoz, szerdán?
Olik, váom a képeket! Remélem ma már megmutatja magát a manód!
És amit már tényleg nem fogtok elhinni: Még egy barátnőm csinált ma pozitív tesztet!!!!!!!!!!!!!!! Valami van körülöttem.

Viszont amiért nagyon fogtok utálni: nem hívtam fel egy dokit sem . Sem az urológust, sem a nőgyógyit. Ma éppen leszarom napom van. A nőgyógyit nem volt pofám hívni. Most hogy állítsak neki oda 2 hónappal, amikor 3-at kér? Azért azt nem mondhatom neki, hogy én már nem bírom idegekkel.
Azért viszont a páromtól fogok kapni, hogy őt se jelentettem be. De arra meg nem volt időm. 1 óra a rendelés, és pont akkor jöttek az emberek...., de bevallom nem is bánom, mert nem volt kedvem azt se hívni.Ugye milyen trehány vagyok?
De Leó azt írta a barnázgatásomra, hogy az 1-2 napig tartó normális, de attól hosszabb utalhat sárgatest elégtelenségre is. De ha tényleg ez a baj, akkor meg minek adjunk ki 10 körül az andrológusnak? Szóval kavarognak bennem a kérdések, bizonytalan vagyok, ugyanakkor nagyon türelmetlen.Főleg ennyi kismamával körülvéve :cry: :cry: :cry:

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

Hát Zsu nem irigyellek!
Te már jól körbe vagy véve kismamákkal!
Én a helyedbe felhivnám a dokit,elmérheted a hőted hónapokig abból még nem lessz babád,csinálhatna már valamit azon kivül hogy hőgörbéket kér!!!!
Már nektek is 1 év,én nem sokára jubilálok!!!!
Én holnap megyek dokihoz!
Vendég

Sziasztok!

Én is itt!Örömmel jelentem,hogy a babánk befordult fejjel.Kb.1500g.
Azt hittem,hogy kicsi,de a doki azt mondta,hogy teljesen jó.Méhszáj zárt.3000-es.Hogy ez mit jelent,nem tudom.
BPD:83
THQ:78
FL:59

Zsu:Tényleg be kellene jelentkezni a dokihoz.

Andi:Azért még van remény ugye??????????????????

Oszman77:Üdv közöttünk,és gratulálok a babához.

És nem utolsó sorban megérkezett a babakocsink is.Ezzel a kisasszony teljes menetfelszerelése megvan.

Kép

Kép
ancsa03

Zsu!
Ezt nézd át!

www.oviklub.hu!

Egyébként kalkulátorok is vannak itt!!!!!
Vendég

Ancsa!
Örülök,hogy minden rendben van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?