Sziasztok!
Muszáj volt jegyzetelnem, hogy érdemben tudjak reagálni, de lehet, hogy még így is kimarad valami...
Manka: Szerintem mindenképpen jó dolog, ha van segítséged - egy takarítónő valóban sok terhet levesz a válladról! A lényeg, hogy Te és a Babád biztonságban legyetek!
Giga: Nekem a genetikai UH-t csinálta Szabó doki - szimpatikusnak találtam. Most nagy dilemmában vagyok, hogy legközelebb kihez menjek terhesgondozásra? Az is gondot jelent, hogy légvonalban (kocsival) közel a kórház, de vonattal, metróval, busszal elég messze van és sok az átszállás...úgyhogy lehet, hogy következő alkalommal a körzeti nőgyógyászhoz megyek és "csak" a 28. héten keresek fel egy orvost a kórházon belül...Totál kavar van bennem...Na, mindegy, úgyis megoldom!
Juti: Nos, ha tényleg február 29-én születne meg a bébi, akkor egyrészt örökké fiatal maradhatna
, másrészt megspórolnánk egy csomó tortát + lufit....
Na jó, persze nem büntetném Őt ilyesmivel.....
Köszi a tippet, készítek majdan vonalzót - tényleg nagyon aranyosak a tieitek!! Na, ezt jól megaszondtam!
Bettó: Köszi az üdvözlést!
Jó ötlet ez a táblázat! Annyival kiegészíteném az adatokat, hogy 29 éves vagyok, még nem derült ki a kicsi neme, ő lesz az első gyerkőc, úgyhogy nincs tesója. Nevek? Hm...Ha fiú lesz Márton, ha kislány...? Nos, nem jutottunk még dűlőre...
Ami6: Köszi az üdvözlést
A babaruha méretével kapcsolatban: eddig 2 body-t kaptam ajándékba, az egyik 50-es, a másik 56-os - összemérve alig van köztük méretbeli különbség! A húgomnak 4 gyerkőce van, ő az 56-os méretet javasolta kezdetnek, de hát nincs két egyforma baba!
Kismama gatyót már vettem kb. 1 hónappal ezelőtt. Nekem is a derékszabásával van gondom: első ránézésre azt hinnéd, hogy egy csípőnadrág (a has alatt tart), felül viszont pocakbetétes. Remélem, érthető voltam!
Szóval nekem az a bajom, hogy néha nyom alul, pedig méretre (elvileg) jó, sőt, még egy picit talán nagy is volt, amikor megvettem.
Ahogy nő a pocakod, egyre kevésbé kell majd húzogatnod a nadrágot, ebben biztos vagyok!
Gnesa: Köszi az üdvözlést Neked is!
Szerintem nem rossz dolog, ha állítható a kiságy aljának magassága, mert ha a bébi már felül, feláll, esetleg kieshet, viszont amíg picike, kényelmetlen lehet túl mélyre hajolni (ha pl. ki akarod venni).
Mi sógornőméktől örököljük az ágyat. Régi fajta, de állítható. Jó állapotban van, csak egy kicsit kisuvickoljuk, veszünk bele matracot és kész. Én inkább a babakocsival vagyok gondban.
........
Tegnap nagyon elfáradtunk, mert a felújítás után (még nincs teljesen kész), rengeteget kellett takarítani! - de most olyan jó végignézni a lakáson!
Iszom egy teát, összepakolok, aztán készülődöm - elmegyünk a barátnőmmel "vásárolni". Remélem, találok magamnak valami vastagabb kabátot (bővebb fazonút), ami majd nagyobb pocakkal is jó lesz!
Szép Napot Nektek!