Sziasztok!
Nálunk gyerekek jól vannak /kopp-kopp/, bár Mátén ma kijött a herpesz
Nincs ez ellen valami védőoltás?! Persze ez nem zavarta abban, hogy tök sötétben zseblámpás focizásra lemenjen Apával
Rékával addig mi mézeskalácsot sütöttünk. Jelentem, nagyon puha, omlós is finom lett! És nagyjából el is fogyott, pedig az ovinak készítettem elvileg. De így most ez volt a főpróba, holnap délelőtt csinálok egy újabb adagot.
Ajándék téren elég vegyes a kép. A tág család nevében is én vásároltam a gyerekeknek. A kicsi legot vettem vagy 7-8 kilót /ez közös lesz/, Rékának Barbie, Ken és kisbarbie, hozzá ruhák, kiegészítők, Máténak nagy elektromos Bruder daru. Ez a fő vonal, erre jönnek még az apróbb dolgok. Ha valaki még nem vett meg mindent, akkor ötletadónak leírhatom őket.
Én sok "dolgozós" ruhát kapok, le kell cserélni a ruhatáram játszóterezősről munkábajárósra:)
Apumat múlt pénteken hazaengedték, de hétvégén erős, folyamatos fájdalma volt, hétfőn visszament. Pénteken jött haza, szerencsére most nincs fájdalma, igaz, jóval erősebb tapaszt és gyógyszert kapott. Én erősebbnek is látom /kopp-kopp/, már támaszkodva tud menni a lakásban, szépen eszik, kinyitott a külvilág felé is: tévé, rádió, újságok... ezen az úton kell haladnia, erősödni, mozogni és persze akarni, hinni mindenekfelett. Ebben pedig minden segítséget megpróbálunk megadni neki, Anyum szinte erején felül.
Most éjjel 11 óra lesz 8 perc múlva és Máté még nem alszik!!!! Kijött, hogy takarjam be az alvós cicáját, őrület.
Zsuzsa,
remélem, már jobban vagytok és kialudtad magad:)
Luca és az ovi: én azt hittem, ő olyan kis tűzrőlpattant lesz az oviban. De ne légy telhetetlen, kell annál több, hogy szeret oda járni?:)
Anyapoc,
vizsgák? Nem tudom, hogy bírjátok, én előre parázok, mi lesz, ha visszamegyek dolgozni. NEm hogy még tanulni is mellette....
Bringa:( Azért dobhatna legalább egy válasz SMS-t.
Iskola-téma: nem tudom:) Réka perpill ismer 19 nyomtatott nagybetűt, ebből 13-14-et kapásból leír, ill. felismer, a többihez gondolkoznia kell még. Betűzni is próbálkozik, de még a magánhangzókat gyakran kihagyja
Bár múltkor leírta tök egyedül, hogy PARADIOM /cs-t nem tudja/. Bajban is vagyok ezzel az egész írás-olvasás témával. Eddig próbáltam hanyagolni, de most már úgy látom, jobb, ha leülök mellé és magyarázok, mint ha csak röviden válaszolok és egyedül próbálkozik. Összeolvasni is kezd, pár betűs szavakat összeolvas és megért már.
Viszont elég türelmetlen, fegyelmezetlen. Szóval nem tudom:)
De amiben most nagyon fejlődött: képzeljétek, tök sokszor ad Máténak a saját süti/csoki/bármi adagjából, gyakran az egészet is. Szóval olyan kis jószívű lett az én vadócomból:)
Most hagylak benneteket is szóhoz jutni, lépek:)
És,dilemma,Megy Réka suliba?Mit mondanak az óvónénik? Nálunk mondjuk megoldotta a dolgot az évvesztesség,de ha enm lenne az,ilyen állapotban akkor sem engedném... Mármint nincs még felkészülve...
Apudnak további sok-sok kitartást,anyudnak meg sok-sok erőt kívánok!!!!
Zsuzsa
Már megint betegség .jobbulást!!!!
Luca és a télapó .
nálunk bejött,Villő még majdnem verset is mondott,de aztán Bulcsú "leszavalta" !
Nálunk nagy esemény,hogy Bulcsúnak kiesett az első foga ...tudom,nem nagy szám,de én nagyon meghatódtam,mert ezzel megint elkezdődött egy új korszak :roll.....
Ő maga is meglepődött,de nagyon örül is neki.nagyon le van nyugodva újabban,sokkal megértőbb,nagyfiúsan viselkedik,főleg Villővel,szl eltűnt a hisztis kisgyerek belőle....
Villő is iszonyat gyorsan fejlődik,most számoltam össze,hogy közel 20 mondókát,dalt,verset tud...na persze nem mindegyiket érteni !Szl a beszédében még fejldőhet.Viszont iszonyat dacos,hisztis, az akarat-korszaka nagyon erős,Bulcsút észre sem vettem anno.őt könnyen le lehetett mindenről beszélni,Villőt képtelenség.és olyan fesztiválokat rendez,hogy győzze az ember kibírni...Na de hát nő a lelkem !Viszont a bölcsit már élvez,reggel könyörögni kell egy pusziért,rászólni,hogy el ne felejtse,nincs nyafi,nincs sírás,tigris-eldobás .
Szl röviden ennyit rólunk,Apa majd 23-án érkezik,addig kitartunk !
Pusztok!
--------------------------------------------------------------------------------
A.
Vissza az elejére
rzsuzsa
Régi felhasználó
Üzenetek: 1544
Elküldve: 2007 December 16 Vasárnap - 18:49
--------------------------------------------------------------------------------
Áfonya, Írj valamit....
Szia Anyapoc
Most aztán tényleg bizti elhavazva...
Most kicsit sok minden van, holnap megpróbálok jönni, de már olvastam
Zsuzsa