Szilvi
Hasonlókat mondtam én is. itthon, a férjemnek panaszkodom. Aki már nagyon unja az egészet......
Én viszont nagyon is egyetértek Indi felvetésével, nem lehet, nem szabad a csigabiga-házunkba bebújva magunkban emészteni ezeket a dolgokat, igenis kell a média segítsége, hogy néhány faramuci dologra felhívjuk a figyelmet.
Nekem pl nagyon nem fér a kis buksimba, hogy hogyan lehetséges az, hogy jogilag szülhetünk otthon, DE nem vehetünk igénybe szaksegítséget. Mert az már szabálysértés, és aki ezt megszegi, megbüntetik, megalázzák, meghurcolják. Nem értem, komolyan, nem értem. Miért nincs jogom SZAKSEGíTSÉGGEL otthon szülni??
A fentebb belinkelt cikkről, meg azt gondolom, nem lehet komoly. Mert röhej, úgy ahogy van. A Tisztelt Doktor úÚ meg csak nagyon lejáratja magát. Méghogy ÁNTSZ vizsgálat, hehehe. méghogy orvos és szülésznő, hahaha. Nekem egyébként, az, hogy az otthon szülésnél orvos és szülésznő jelenléte lenne kötelező, kissé biznisz szagú......vagy csak rosszmájú vagyok?
Miért van az, hogy a világon oly sok országban elismerik, hogy az otthonszülés a bábák felségterülete, és nem az orvosoké, itthon pedig még a bábaság intézményét sem ismerik, fogadják el??????