sziasztok!
Boldog szülinapot Daninak!!!!
És Bubusnak is utólag!
Göndörzsóf igazán adhatnál valami életjelet!!
és Csibb is, és Mea, és hirtelen nem is tudom kit akartam még... (Msét már megszoktuk
) egyébként Harira is tök kíváncsi vagyok, hogy mi újság velük...
Megann, sztem tuti az időjárás, plusz te beteg is vagy, úgyhogy pihenj, amennyit csak tudsz!!! nekem nagyon vacak volt a hétvégém, szombaton kénytelen voltam apát elkísérni szemüveget csináltatni, mert előző este nem tudta elolvasni az újságot, de már ott tök sz.rul voltam, szinte csak feküdni tudtam. nem csak keményedett a hasam, hanem kifejezetten fájt. vasárnap is csak lájtosan pakoltam, leültem a földre és úgy szortíoztam meg dirigáltam. úgyhogy mostanra eljutottam oda, hogy elviselem az összes segítséget, mármint igénybeveszem lelkiismeretfurdalás nélkül. ezen a héten még szabin van a húgom, olyan rendes, mondta, hogy csak mondjam, hogy mit csináljon, mert kitalálni nem tudja
jó lenne, ha te is többet tudnál pihenni. mondjuk tudom, hogy embered nem aza korán hazajövős fajta, enyém is mostanában reggel elmegy és épp, hogy beesik fürdésre
a bölcsi miatt egyébként kb másfél órával korábban kezdődik és végződik a napunk, amit egyáltalán nem bánok, sőt. csak embert kellene átprogramozni, mert nem bír 7-re hazaérni
Eszti viszont egy kis tündér, remélem nem kiabálom el. vasárnap délután felvette a cipőjét, kérdezem hgy hová megyünk, mondta, hogy a bölcsibe Bejanénihez
azért valahogy kibírtuk hétfő reggelig
mionden nap halomra dícsérik, hogy milyen ügyes-okos, "ritka normális gyerek", na ez nem tudom mit jelent. nagyon örülök neki, persze még mindig totál vegyesek az érzéseim, mert persze tök büszke vagyok rá, de ott van a lelkiismneretfurdalás. hogy egész nap mással van, és mi az, hogy ilyen jól érzi magát nélkülem. persze rohan hozzám, mikor megyek érte, és tegnap is elég nyűgös volt délután, amit a bölcsinek tudtam be, de ez természetes gondolom.
és hihetetlen, hogy ilyet mondok, de már ilyenkor előjönnek a különbségek gyerek és gyerek közt, és nem ők tehetnek róla
Márti ügyesek vagytok a szo9bacserével! na persze főleg Bendegúz, hogy ilyen ügyesen alkalmazkodott
meglátod, ő is olyan okos, örülni fog, hogy a tesóé lesz az ő kiságya!! Eszti már úgy kéredzkedik be a rácsos ágyba, hogy szeretne ott egy picit játszani, és közben mondja, hogy ott fog aludni a tesó
asszem nálunk meg fog dőlni, hogy majd megszokja mekkora az ágya, és már mondtam apának, hogy menjen és vegyen egy leesésgátlót, mert tegnap hajnalban leesett eszti az ágyról. pont mondtam este, hogy ha éjjel esik le Eszti nem fogunk rá felébredni, erre hajnali 3/4 4-kor arra riadtam, hogy puff, persze csak én ébredtem rá fel, Eszti békésen aludt a paplanokon, amiket oda tettünk... (apa meg ha ordítana, arra sem biztos, hogy felébredne) asszem úgy történt, hogy ő nem forog álmában, hanem vetődik
ehhez meg nincs köze annak, hogy mekkora az ágya..
Viki, sztem is tök csini vagy!! látom ez a motorőrület nagyon dívik
volt már, hogy nagyon lassan, apa ölében ment vele Peti? csak mert Eszti imád az apjával beállni a garázsba
Ayse, Andrisszáj
úgy bírom a kis őszinte szájukat
és legalább néha visszajönnénak azok a tetejők