Új privát üzeneted érkezett!

Szilvi!
Nagyon kell vigyázni ezzel a forró olajjal!!!
Még szerencse, hogy Regi megúszta!!!
Te nem égetted meg magad? :roll:

Sancsi!
Ilyenkor az ember hirtelen azt se tudja mit csináljon úgy meglepődik!
Az a lényeg, hogy nem Enéh találta meg előbb a kakit, mert aztán Őt is súrolhattad volna!!! :lol: :lol: :lol:

Nóri!
Nem is gondoltam, hogy Tőled örökölte Lilcsi, a gyönyörű haját!!! :lol: :lol: :lol: Még én se hallottam ilyet, hogy az új haj színe megváltozik a dauertől!!!! :roll:

Én délben még sétálni szoktam! Egy napom úgy néz ki, hogy reggel 7-30-tól kb 9-ig gépezek.(ilyenkor még visszaalszik Dávid) Aztán reggelizek, Dávid is ujra megéhezik, berakok egy mosást, leszedem az előzőt, és 10-30 felé elindulunk sétálni. kb 13-ig! Akkor szoktam a vásárlást is elintézni!
Úgyhogy Velem csak reggel tudsz pletyizni! :lol:

Cs Kati, Kicsiand, Mölli, Zsuzsi, és Mindenki írjatok!!!! :lol:

Szép napot Mindenkinek!!!

bogyo75

HOL VAN MA MINDENKI?????

bogyo75

Bogyó!

Lefagyott a net is, nem csak az idő hül kifele! :lol: :lol: :lol:

Nagyon szép az új autótok? Jól látom? Astra? Vagy nagyon félre néztem?

Mi is a napokban cseréltünk autót, igaz, mi nem újat,csak újabbat vettünk!

Nah! Most megyek! Mindenkinek jó hétvégét!

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi

Sziasztok!

Csak jöttem, hoyg elmondjam, az orrfolyás minket sem került el. :( Nem folyik nagyon, de csillog az orra töve Krisztának. Közben meg köhög egyet-egyet, és valami váladékszakadozást hallok. Egyelőre maradunk a Stodalnál, de ha nincs változás akkor hétfőn doki. Ha meg netán rosszabb lesz, akkor hamarabb. Remélem, nem lesz rosszabb, mert ma István zenélni van, és csak valamikor éjfél után fog megjönni. :roll: :(

Remélem, a többi manó mind jól van!

Julcsi nagyon szép az új autó, gratulálok hozzá! (Még egyszer! :wink: )

Sancsi, nektek is sok szerencsét az új(abb) autóhoz! :) Nekünk is csak újabbra futotta, de így is klassz! :)

Na, mentem...

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Edit! Jobbulást Krisztának! Vagy legalábbis ne rosszabbodjon…
Akkor megint szalmaözvegy lettél hétvégére :cry: ?

Julcsi! Gratulálok az új kocsihoz! A régebbi „cirkáló” mivoltához képest volt furcsa ebbe beleülni?

Sancsi! Izgi lehetett a vízbe kakilás :lol: ! Lilcsi nem is tudom…valamikor fél éves kora tájékán kakilt bele. De az olyan volt, hogy szűrővel sem lehetett volna kihalászni :roll: .

A hajam amúgy nem csak kiszőkült, de nagyon el is vékonyodott :cry: :cry: . Mindig is olyan vastag szálú volt a hajam, mint a drót. Na, mostmár nem. De a szögszerűsége mai napig megmaradt. Szárítani, sütni, berakni nemigen lehet :evil: .

Szirven, a te kedvedért még egy ijesztő kép rólam (ez a szolídabb mosolyom), de mostmár egy évig nem láttok! :lol:
Kép

Ma meg sajtos gubát csinálok. Kíváncsi leszek, milyen lesz, és Lilcsinek ízlik-e majd? Meg nekem is…..

Amúgy borzasztó éjjelünk volt. Lilcsi nem is tudom, hányszor keltett, és nem is aludt vissza, hanem ült az ágyon és sírdogált. :cry: :cry: :cry:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok Lányok!

Nagyon szépen köszönjük a gratulációkat, a kocsihoz! :lol: :lol: :oops:

Sajnos mi se tudtuk kp-re venni, és ezt most jópár évig nyögjük majd! De úgy voltunk vele, hogy amit egy használt kocsinál a szervízre költenénk, abból szinte kijön a törlesztő!!! :roll:

Sancsi!
Én is gratulálok Nektek az autó cseréhez!!! :lol:
Igen jól látod, ez astra!!!

Elin!
Szerintem semmi baj a mosolyoddal! Bár tudom, hogy ugyse lehet erről meggyőzni, mert én se szeretem, ha fényképeznek, pláne nem mosolygósan, mert úgy látom magam, mintha malac képű lennék!!! :roll:

Edit!
Sajnálom, azt a kis orrfolyást, és remélem nem lesz rosszabb.
Mütyürke hogy van???

Most rohanok, mert főzök, (még csak most) kicsit sokáig aludtam!!!

Puszi Mindenkinek, és írjatok sokat!!!!

Kellemes hétvégét!

bogyo75

Sziasztok!

Én is itthon árválkodom egyedül! :( Sanya megint túlórázik, és valószínű karácsonyig így is lesz. Remélem azért a 2 hosszú hétvégén nem rángatják majd be!

Kérdés?
Miért lesz keserű a túró? Ez már a második, hogy keserű lett! :twisted:

Elin!
Sajtos guba?
Életemben nem halottam róla!!! :roll: Ugyanúgy készül mint a mákos? :roll:

Edith!
Mi gondolkodtunk új kocsin, de akkor ugrott volna a lakás projekt, amit nem akartunk! Dönteni kellett! Vagy lakás, vagy új kocsi! Egyhangú döntés volt, végül is senki sem fog az asztal körül kergetni, ha nem új kocsival furikázunk! Új autó majd egy 1-es BMV lesz! :lol: :lol: :lol:

Bogyó!
Enéh is felfedezte a kakit! :) Volt is nagy hümmögés!
Nagyon szép a kocsitok! Mi is nézegettünk astrákat, de végül 1 clio mellett döntöttünk. Nekem is hiányzik a mercink. Az szebb volt, ez meg kényelmesebb. :roll:

merci:
Kép

clio:

Kép

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Sziasztok!

Nagyon régen nem írtam már, de ez nem azt jelenti, hogy nem jártam erre. Sajnos az én gépem döglödik, azaz az explorer nem tökéletes és bizonyos oldalakat nem tudok elérni pl iwiw, babanet és csak akkor tudok jönni, ha a férjem gépe itthon van. Na, elég a magyarázkodásból.
Minfannyian jól vagyunk. Réka továbbra is tündéri, nagyon édes, egyre több szót utánoz, nagyon okos, imádja a pocakom, megmutatja, hogy ott a kisbaba.
Kispocak sokat nőtt, sokat rugdal elég erőteljesen. Hihetetlen hogy elszaladt ez a 8 hónap. Most már hetente járok ctg-re, legutóbb elég lusti volt, nem akart mozogni, szegénykém biztos pont aludt.
Jövő héten biztos nem írok mert nem lesz gép, mert a férjem külföldre utazik.
Jobbulást kívánok Krisztának!
Gratula az új autókhoz!

Szép hétvégét mindenkinek!

puszi Eszter, Réka és Zalán

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!!!

Húúú, látom idén nem csak mi cseréltünk autót!
Bogyó, Gratula az új verdához, nagyon klassz! :-))
Leljétek benne nagy örömötöket!
Mondjuk az előző Calibra-hoz képest, ez sokkal inkább családi autó! :roll: :lol: Hogy fértetek el eddig???? :shock:
Rohan az idő, itt megint kiderült, mintha csak tegnap lett volna, hogy mi is átvettük az új autónkat, ehhez képest már lassan egy éves lesz!!! :shock: :shock: :shock: A mi kis Suzynk! :lol: :lol: Kép
Sancsi a Tiétek is szupi, bár már ezt írtam Neked! :-))

Edit!
Nem mondtam, hogy tragédia lenne, hogy Krisztának levágtátok a haját, csak azért kérdeztem, hogy miért, mert úgy vettem észre, mintha Te is sajnálnád. Majd meg nő neki, persze, csak modnom, ezért kérdeztem, azt hittem van valami különös oka. :oops: :oops:
Remélem már jól vagytok!

Gerynek is elhúzódott nagyon ez a betegség. Fentebb olvastam, írtátok a Stodal-t köhögésre, nekünk nagyon nem használt! Majd egy hétig kapta Gery, semmit nem javult, aztán vettem mást, most meg nem mondom a nevét, na ez már ér is valamit.

Eszter!
Miért nem használsz másik böngészőt? Mondjuk a Firefoxot?? Sokkal stabilabb mint az explorer. Ezt a párom modnja, Ő ért hozzá.
:roll: :lol:
Már nemsokára szülsz, te jó ég!! :shock: :lol:

Sajtos gubára kíváncsi lennék!!!! Hogy készül?? Milyen??

Na most megyek, végre anyósom kiszabadult a fürdőből!!! :evil: :twisted:
További kellemes hétvégét!

Sudi És

Kép
Kép
sudi

http://www.mindmegette.hu/index.php?apps=recept&recept=11379

Nekem nem jött be. Szerintem nem kell ennyi tejben áztatni a kifliket.

Hú, Sancsi, de szép autótok volt!
És Sudiéknak meg szép autójuk VAN! Ollllyan kis szépek az új Swiftek! Nekem a régi van, de imádom!

Lilcsinek Ambroxol-Q-t adtam a köhögésére 1 hétig és semmi :cry: ...most vettem neki Rhinatiolt, ez már használt.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Még most sincs időm tisztességesen ideülni... :roll: Talán este. (Már szégyellem is, hyog mindig csak magunkról írok. :oops: )

Kriszta az éjszaka második felében jól aludt, de éjjel 1 körül volt egy köhögős időszaka. Adtam neki Stodalt, és azzal reggelig ébredés nélkül húzta. Most úgy látom, mintha jobban lenne, az orrát még nem kellett törülnöm, egyet sem köhögött, csak tüsszentett egyet-kettőt. Azért remélem, nem fölöslegesen adom az Oscillo...-t, és az Echinaceát, úgyhogy hátha hamar túlleszünk rajta. Azért ma is kapott Echinaceát és C-vitamint, meg a Stodalból is. Az éjszaka nagyon gyorsan elmúlasztotta a "köhögőrohamát". Nálunk bevált a Stodal. De még másoktól is hallottam, hyog nem minden homeós szer használ náluk.

Mentem.... (még mindig van kinőtt ruhája Krisztának, amit pakolásznom kell. Sőt, még ebédet is kell főznöm. Szerencsére későn reggeliztünk. :roll: :oops: )
Szép vasárnapot mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

De jó nemktek, hohy ki tudtátok cserélni a kocsit!
Nekünk most még nem jön össze, :cry: talán majd ha dolgozni megyek! ( Igaz még munkahelyem sincs.)

Elin!

Szerintem jó a mosolygós kép, a lánykádnak is szép mosolya van, (nekem tetszik) bisztos vagyok benne, hogy felnőve sem változik meg.:lol:

Mi hétvégén csavarogtunk kicsit. meg ajándékokat nézegettünk. Regi jól elfáradt, nem is volt gond az éjszakai alvással.

Etterke!

Én csak egy ctg-n voltam, sajnos nem tudom, hogy mit néznek ott, de amikor én voltam akkor a Regi is aludt. Mondták, hogy keltsem fel, de nem tudtam, hogy hogy, meg rosszul is éreztem magam, és hazaküldtek. Este meg meglett a Regi.
:lol:

Edith!

Jóbbulást nektek!

szirwen1

Sziasztok!

Megcsináltuk a Skype-ot, kinek van?

mezeskalácssziv a nevünk.

Rita & Tomi
Kép
ritike

Szia Riti!

Nekünk is van skype-unk: Reka240306
ritkán jelentkezem be, de majd figyellek, főleg este lenne időm netezni, de akkor már nagyon fáradt vagyok. Most is már tudnék aludni! Elég erősen rúg már a baba, ma többször belenyillalt valami a derekamba, járni se tudtam pár másodpercig, lehet valamit nyom a baba. szerdán ismét ctg, majd hétvége felé jelentkezem, addig nem tudok fórumozni, de a másik gépen az email és a skype működik még egyelőre, jó bonyolult vagyok, nem?

puszi Eszter, Réka és Zalán

Kép
Kép
etterke

Szia Eszter, akkor megkereslek, az a helyzet, hogy én sokszor lusta vagyok írni - ezt a többieknek is mondom. Bocs érte.
de azért olvasok. :D

Rita & Tomi
Kép
ritike

Betegeknek mielőbbi gyógyulást, kismamáknak sok pihizést kívánok!

szépek az új verdák.

Elin, engem is érdekel a sajtos guba, van valami köze a mákos gubához?

Szirween! Nincs másik zenebölcsi a környéken? Tudom, hogy reginek akarsz jót, de én ahhoz a köcsög nőhöz nem mennék vissza.

Mi is voltunk Gödöllőn, de Tomi végigbőgte az egészet. A csajnak nagyon erős, és olyan irritáló hangja volt, meg ahogy énekelt. nekem sem jött be. persze ezt is meg kell szoknia.
A sógornőm mondta, hogy náluk nagyon aranyos az ovónő, kipróbáltuk, és tényleg nagyon jó volt, szelíd, kedves csaj, Tomi nagyon élvezte az egészet, és bár egyszer voltunk, már itthon csinálja az egyik versikére a mutogatást. igaz 10km-vel odébb van, de oda fogunk járni, sztem ég és föld.

Sancsi, fogalmam sincs miért lesz keserű a túró. talán nem jól alszik meg a tej, hanem megromlik közben? nemtom.

jóéjt

Rita & Tomi
Kép
ritike

Sziasztok Lányok!

Jó hogy ilyen sok hsz született, ahhoz képest, hogy hétvége volt! :lol:

Mi ismét csavarogtunk szombaton. Vecsésen voltunk egy Székely szüreti bálon, ami nagyon nagyon jól sikerült! :lol: :lol: :lol:
Megint anyósom vigyázott Dávidra, és ez volt az első alkalom, hogy nem jöttünk haza BULI UTÁN, CSAK VASÁRNAP DÉLELŐTT! (Dávid bekapcsolta a caps lockot! :oops: ) De nem volt semmi gond, átment a vizsgán! :lol:

Ritike!
Nekem is van skype-om.
A karman.family néven megtalálsz.

Sudi!
Nagyon klasszak az új suzik!!! :lol:
Most hétvégén egy ilyennel mentünk a bálba, és tenyleg nagyon egybe van!!! Nekünk csak a csomagtartó mérete nem felelne meg!
Nem férnének be a horgász botok, meg a többi kellék! :lol:

Sancsi!
Nektek is jó a kocsitok, de nem tudom eldönteni, hogy nekem melyik tetszik jobban! Mindkettő nagyon szép!

Nálunk kicsit felgyorsultak az események, ugyanis most vasárnap megkereszteljük Dávidot! :lol: Azért a mostani 7végére tettük, mert hétfő, kedd munkaszüneti nap, és így mindenki ki tudja magát aludni a buli után! :lol: :lol: :lol:

Nóri!
Lilcsinek jobbulást kívánok! Remélem ez a mostani gyógyszer már segíteni fog!!!!

Edit!
Ne legyen lelki furdalásod, hogy csak magatokról írtál! Úgyis tudjuk, ha van időd bepótolod! :lol: :lol: :lol:
Kriszta már tünetmentes??? :roll:

Cs Kati hová tüntél??? Már 1 hete nem jelentkeztél!!!

Tudnátok segíteni, hogy milyen gyerekülést vegyek Dávidnak? Mert ezt a mostanit kinőtte. Pedig olyan jókat alszik benne!!! Most is! :roll: :oops: :lol: Olyan kéne ami 9-36 kg ig van!
Ki milyet használ???

Szép napot mindenkinek!

bogyo75

Sziasztok!

Kriszta jól van már, még héha köhög egyet-egyet, de már az sem vészes. :)
Ma du. megyünk dokihoz egy kis Mütyürke-kukucskálásra! :)

Julcsi, örülök, hoyg jól éreztétek magatokat a bálban! :wink: Dávidkának meg gratula a helytálláshoz!!!! :) :D
Miért is lesz nálatok hosszú hétvége jövő héten? :shock: :oops: Drukkolok, hyog a keresztelő és a buli is jól sikerüljön! :)

Mindenkinek gratulálok az új/újabb autókhoz, sok szerencsét mindenkinek hozzájuk! :)

Eszter, sajnálom, hyog ilyen ritkán tudsz írogatni ide, de az a lényeg, hoyg néha tudasd, mi van veletek, és főleg azt, hoyg jól vagytok! :)
Jujj, már olyan kevés idő van hátra! Sikerült eldönteni a baba nevét? Mi még semmire sem jutottunk! :roll: :(

Rita, nekem van Skype-címem, de nincs Skype-om. :shock: :roll:
Remélem, jól vagytok. Tomi biztos továbbra is fogja élvezni a foglalkozásokat! Az a 10 km. biztos megéri, ha ott jobb a légkör. :)
Te fogsz majd értesíteni, ha Eszternél beindul valami, illetve megszületik a baba? :)

Szilvi, nem semmi az olajos sztorid! Jó, hoyg egyikőtöknek sem lett semmi baja! :)

Nóri, szerintem is szép a mosolyod, kár, hoyg magadnak nem tetszesz úgy. :( Tessék csak mosolyogni! :)

Sancsi, nem tudom, miért lett keserű a túród. Ez mikor? Rögtön elkészítése után? Mert akkor meglehet, hoyg túl sok ideig alvadt a tej. De különben fogalmam sincs. Velem nem történt meg.
Amit én nem használok fel, rögtön lefagyasztom, mert hűtőben sem áll 1-2 napnál többet! :roll:

KATIK!!! Jelentkezzetek!!! :)

Szép napot mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Mi is megvagyunk ám még, csak az elmúlt héten nem ültem sokat a gép előtt. Anyukám itthon volt szabadságon és közösen tettünk-vettünk, csavarogtunk hármasban Jocival, de azért mindig elolvastam az írásaitokat! :) Egyik nap akartam én is írni, de nálam sem működött az oldal. :evil:
Tegnap Fegyverneken jártunk - Nóri! Szolnokra nem mentünk be. :oops: -, részben mert közeleg nov. 1. és vittünk koszorút meg mécsest a temetőbe, részben pedig azért mert anyukám régi barátnője meghívott minket magához. És képzeljétek, Joci vasárnap már reggel 6-kor ébredt, este pedig csak 8 óra körült került ágyba és mindezt annak ellenére jól bírta, hogy napközben összesen csak 1 órát aludt a kocsiban. Az utat, ami oda-vissza 2-2 óra, a végefelé már kissé nehezen viselte, ki akart jönni a gyerekülésből. A húgommal ültünk mellette hátul, igyekeztünk elszórakoztatni, meg persze kapott egy kis rágcsálnivalót is. Anyukám barátnőjénél aztán elemében volt, a TV-t, a videót és a számítógépet akarta egyfolytában kapcsolgatni, ki-be. Semmi más nem érdekelte. Jól le is fárasztott a nap végére ( :oops: ), de összességében jól éreztük magunkat.
Az előbb fektettem le, mert már nagyon nyűgös volt, azt hiszem az éjjel nem sikerült kipihennie magát. :lol:
Íme két kép a Tisza-partról (ott volt a focipálya is) és egy alvós Jociról:
Kép Kép Kép

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Mint láthatjátok, a dátum nem lett beállítva fényképezés előtt. :oops:

Julcsi, Sancsi: Gratulálok a szép új autókhoz! Nekünk egyelőre egy öreg Opel Kadettünk van és mivel most minden spórolt pénzünket a kis tetőtéri lakásunkra költjük, így egy jó darabig nem is lesz másik. :(

Julcsi: Joci gyerekülése 9-18 kg-ig jó, tudom, hogy te nem ilyet szeretnél, de azért elmondom, hogy Nania a neve és a Brendonban vettük, kb. 12.000 Ft-ért. Hol tartjátok a keresztelőt?

Nóri: Hogy örülnék én az egyenes hajnak! Az enyémet folyton ki kell szárítanom, hogy egyenes legyen, illetve 2 hete vettem egy hajvasalót. Miért van az, hogy akinek hullámos a haja, az egyenest szeretne és fordítva?! :roll:

Sudi: Nagyon szép lett Gery szobája! :D

Edith: Örülök, hogy Kriszta jobban van! Írd majd meg, hogy mekkora már Mütyürke!

Rita: Az én Skype-címem: katijoci ( :oops: :lol: ). Igazság szerint én sem használom, de majd benézek, ha éppen netezek.

Etterke: Engem is érdekelne, hogy sikerült-e már nevet választanotok Kispocaknak?!

Most megyek, ránézek a csirkepörköltre, mert már biztosan megfőtt.

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!

Rita!
Felvettelek Skypra!
Ha megtalálom a fülesem, be is izzítom! :P

Kati!
Jók a képek rólatok!

A túrom nem sokat állt, de az aludt tej annál inkább. :? Egyszerűen nem volt időm leszűrni, meg lehet sokáig is főztem. Mindegy! Máskor óvatosabb leszek! Jól jár a macskánk, feltéve ha megeszei, bár lehet nem adom oda neki, ugyanis valahol azt olvastam, hogy nem szabad a macsekoknak tejet adni! meg disznóhúst se! És nyers halat se! Bár lehet, ez csak a bengálira vonatkozik, nem tudom!

Teljesen beleszerelmesedtem a bengáli macsákba! Olyan jó lenne egy! Majd, a saját lakásunkba, ha lesz rá pénzünk, ugynis 50 ezer forintnál kezdődnek!

:shock: :shock: :shock:

Gyerekülés!
Bogyó!
Mikor nekünk volt aktuális, rengeteget olvastam, hogy melyik is lenne a jó!
Összességében azt írták, hogy mindegy milyen márkát veszel, mindegyik megfelel a követelményeknek, de rendszerint az írták, hogy a kisebb súly-intervallumút érdemes megvenni, mert az jobban alkalmazkodik a gyerek "igényeihez". Előszőr én is olyat akartam venni, ami 9-36 kg-ig van, de letettem róla.
Nekünk is Nania van, de ha újra vennék, tuti nem venném meg! Ilyen félig műszálas az anyaga, és nem a legjobb, mikor meleg van. Szegény Enéht néha úgy veszem ki, hogy tiszta víz a háta, pedig használtunk klímát. Gondolom a többibe is beleizzadnak, de lehet nem annyira. Szóval a következő, az valami pamutosabb anyagú lesz!
Nem tudom jártok-e soroksárra, vagy mennyire van közel, de érdemes megnézni a babyoutlet-et! www.babyoutlet.hu

Tudom, hogy kéne még írnom, a többieknek is, de mennem kell mosogatni, meg takarítani, holnap meg féligmeddig itthon lesz Sanya, úgyhogy további szép napo(ka)t mindnekinek!

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Köszönöm a tanácsokat!!! Mindegyik megfontolandó!

Edit!
Október 23. lesz kedden, az '56-os forradolom évfordulója, és hogy ne törjön meg a hétvége, ezért szombat munkanap, ahol Pl iskolában hétfői órarend lesz érvényben! És így csak szerdán lesz ujra tanítás! :lol: Aztán a következő szombaton is munkanap lesz, akkor meg a november 2.-át pénteket kell ledolgozni, mert csütörtökön mindenszentek van, ami itt munkaszüneti nap!
De Áki 27. én szombaton megy utoljára suliba, mert utána jön az őszi szünet egészen 5.-ig! :lol: :lol: :lol:

Kati!
Nagyon jó, hogy végre elmentetek kirándulni!!! :lol:
Nagyon helyesek vagytok a képeken, és Joci tündéri ahol alszik!!! :lol:
A templomi része a keresztelőnek, az itt lesz a kerületbe, Anyukám miatt, hogy Ő is el tudjon jönni!
Aztán a buli meg nyáregyházán, mert ott jobban elférünk!

Sancsi!
Nekem is ez a legnagyobb bajom a mostani gyereküléssel, hogy Dávid borzasztóan bele izzad. Nem is tudom miért nem gondolnak ilyenre a gyártók!!! :twisted: :roll:

Puszi Mindenkinek!

bogyo75

Sziasztok! :)

Hazajöttünk, persze, nem most :roll: , de a dokitól direkt netet mentünk fizetni, majd elbóklásztunk egy másfélórát egy bevásárlóközpontban és csak aztán haza. Kriszta már jó ideje alszik.
Vettem neki ma este néhány (négy) kiskönyvet (leporello) amiben gyümölcsök, déli gyümölcsök, zöldségek és virágok vannak. A virágosat már megvettem külön, de így együtt olyan jó áruk volt! A dupla meg jó lesz ajándéknak valakinek!. És még vettem neki egy puzzle-órát. Egy egyszerű kör (amikor mutattam neki és kérdeztem, mi az, azt is mondta, hoyg KÖ) olyan anyagból, mint a habtapi és a számok színesek meg kiszedhetők. És van két mutatója is. Már kiszedte őket! :) Amúgy nagyon örülök, amikor valami normális dolgokat tudok venni neki, amiből valamit "tanulhat" is.)
Szóval megjártuk a dokit is. :) Elöljáróban annyit, hoyg fotót holnap teszek, ha egyáltalán fog látszani valami belőle. (különben nincs is olyan nagyon sokat mutató fotó. )

Nos, a babával minden rendben. :D És velem is minden rendben. Mikor mondtam, hoyg elég gyakran és hosszaasan keményedik a hasam a doki attól tartott, hoyg nehogy meg legyek nyílva, de szerencsére szó sincs róla.
Mütyürke meg jól érzi magát. Befordult fejjel lefelé, aminek nagyon-nagyon örülök, a jobb oldalamon van a háta-gerince (pont mint Kriszta anno :) ) bár a pozíciót még megváltoztathatja.
A fejátmérője, a BPD: 75,9 mm, a combcsontja pedig 57,5 mm, ezek az adatok szerint Kismanóm már 29 hetes és pár napos (szóval pont annyi, mint ahogyan számontartom). A becsült súlya pedig 1465 g, ami a doki szerint tökéletes. Nincs semmi vizsgálat amit most csinálnom kell, semmi újat nem kell szednem, csak továbbra is a magzatvédő vitamint. Házi feladatként naponta 2-3 órás fekvőpihenést kell beiktatnom :roll: :roll: és ismét no-szex. :roll: :oops:
És ennyi. :)

Holnap jövök és még reagálok az írásaitokra is. :)

Jó éjt mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Szia Edit!

Örömteli hírek ezek, hogy mütyürkével(aki már nem is annyira mütyür :lol: ) minden rendben van!!!! :lol:
Az már kevésbé, hogy no szex! :oops: Mivel indokolta ezt a doki? Talán a keményedések miatt? Végül teljesen mindegy, csak az a lényeg hogy babónak ne essen semmi baja!!! :oops:
Már multkor is akartam írni, hogy Én lemaradtam a lehetséges nevekről, amin gondolkoztatok. A kedvemért felsorolnád ujra? Vagy ha esetleg, már megvan a kiválasztott???? :roll: :?

Most ennyi voltam! Ha tudok még jövök!
Puszi!

bogyo75

Itt van két képecske manóról, az egyiken profilból az arca eleje, az öklöcskéje és egy kicsi a lábából látszik, a másikon meg állítólag ismét a "lánysága". Én valóban, látok ott egy erősebb csíkot, valószínű, az az :D :
Kép
Kép

Kati, na, végre, hoyg írtál, és örülök, hoyg csak elfoglalt voltál. :) Nagyon jók a képek! Nektek mindig olyan jó hármas fotóitok vannak, rólunk nincs aki családit készítsen, vagy csak nagyon ritkán! :( :roll:

Julcsi, kösz a felvilágosítást, aztán gondoltam, hoyg okt. 23-a miatt van, de nálunk nov. 1-ét nem szokták megadni, ezt azért nem értettem. :roll: Viszont nálunk 2x szokott Húsvét lenni, no, olyankor kivakációzzák magukat a gyerekek rendesen, két hét alatt! :)

Megyek, mert Kriszta mesét is szeretne nézni, írni is meg olvasni is. De mindegyiket egyszerre, így most éppen nemtetszését fejezi ki. :roll:
Puszi mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Ezt ma csináltam magamról:
Kép

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Edith: Szívből örülök a jó eredményeknek! :D Hatalmas a pocakod! :o Közhely, de tényleg olyan gyorsan repül az idő! Már te is 30 hetes vagy! Én a második képen több csíkot is látok, nem csak egyet ( :oops: :lol: ), az elsőn viszont nagyon szépen kivehető minden. :D

Julcsi: Igaza van Sancsinak, valóban műszálas a Nania ülések huzata, de ha jól belegondolok, a korábbi hordozóba ugyanúgy beleizzadt, pedig az más anyagú volt. :roll: Sok vendégetek lesz a keresztelőn? Ki fog főzni? Vagy vendéglőben lesz?

Jocival voltunk a ringatón. Jövő héten elmarad, mert pont okt. 23-ra esik. :( Hazafelé még találkoztunk ismerős anyukákkal és gyerekekkel, azt hittem már sosem érünk haza. :lol: Három órát voltunk távol, pedig a ringató helyszíne csak 20 percnyi sétára van tőlünk. :shock:
Miután hazaértünk, Joci megebédelt és azóta alszik.

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Edit! Nagyon szépek vagytok! :lol: És az UH képeken is minden simán kivehető!! Mi az, hogy "erősebb vonal"??? Az a 2 nagyajak…! :wink: :lol:

Nálunk semmi újdonság nincsen… :cry:

Sancsi! Utánanéztem ennek a macseknak. IMÁDOM amúgy a cicákat! Milyen mintázatú kéne? Vagy ami a reklámokban van, az a szürkés? De nagyon jó jellemük van, ahogy olvastam.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Mi ma NEM voltunk zenebölcsibe! Szegény Regi érzi is a hiányát! Próbáltam sok sétával pótolni, de csak én sétáltam, Ő inkább vitette magát. Tegnap voltunk orvosnál, mert azt hittem beteg lesz, és hát holnap kellet volna oltit kapnia, de szerencsére nincs baja, de az oltást csak jővö héten kapja meg. Jó lenne túllenni már rajta, mert akkor vinném a városba játszóházba. Addig nem merem.

Az én macskaálmom az abesszin, de majd ha nekem is saját házam lesz! Már majdnem sikerült, csak 2 nappal a foglaló elött v.ki más is lefoglalózta, azóta nem találtunk nekünk valót.

Edith!
Jó nagy a pocid!

szirwen1

Sziasztok!

Huh!
Vessetek meg, de én csak pacákat látok azokon az UH-s képeken! :oops: :oops: :oops:

Edith!
Jó nagy már a pocid!

Elin!
A szürke az a brit, a barna a bengáli. nekem mindkettő tetszik, de Sanya a bengáliba szeretett bele. Azt viszont még nem tudjuk, hogy cíkos, vagy pöttyös lesz a jövendőbeli. Majd amelyikbe beleszeretünk, meg még a saját lakásig várnunk kell.

Zenebölcsi!
Ma akartam menni Enéhvel. Fél 7-kor kelt reggel, :shock: :shock: :shock: így tök nyűgös volt. A 9 órást lekéstük, mert elszüttyögtem az időt, gondoltam nem baj, majd megyünk a 10-esre. Hát persze! Míg elkészítettem a reggelijét addig kipakolta a fiókját, Míg visszapakoltam a fiókját, addig kitépett egy fogast a falból! :shock: :shock: :shock: Jól megijedt, én meg még rá is kiabáltam, így olyan ordításba kezdett, hogy csak na! Felmászott a kanapéra, ott hisztizett. Mikor rájött, hogy semmi értelme, akkor hüppögött egy sort. Visszapakoltam a ruháit, kimentem a reggelijéért, erre megint elkezdett ordítani. Mikor meglátott a kajás tállal, jobb kedvre derült, és mindent megevett. :shock: :P Ez mostanában ritkaságszámba megy nálunk. Utána volt még kis hüppögés, majd felkéredzkedett az ölembe. Mire megnyugodott fél 11 volt, úgyhogy ugrott a zenebölcsi.
Délbe letetetm aludni, mert dörgölte a szemét, 3 után kelt, :shock: :shock: :shock: és megevett egy üveg Nestles rizottót, + 1 kockasajtot! :P :P :P Teljesen ledöbbentem, mert mostanában nem hajlandó enni.

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Sziasztok!!

Edit mekkora már a pocid! :lol: :lol: Mindjárt Te is két gyermek anyucija leszel! Biztos izgultok már, várjátok, hogy milyen lesz Mütyürke! :lol: :lol: :lol:
Én sem sokat látok azokon az UH-képeken, se lányt se fiút nem mondanék. :oops: :oops: :oops:

Joci nagyon édes azon a képen, ahol alszik!!! :lol: :lol:

Elin! Nekünk is régi swift volt a mostani előtt, azt is nagyon szerettük!!! :lol: :lol: Elég rosszul is esett amikor megtudtuk, hogy 1-2 hónapja kivonták a forgalomból, valószinű totálkárra törték. Pedig még csak 5 éves autó volt, rosszul esett, hogy már nincs. :cry: :cry:

Autósülés!
Nekünk Römer van, ahhoz lehet kapni nyári üléshuzatot is, amibe nem izzad bele a babó. Kép Kép

Sancsi!
Vigyázz a bengáli cicákkal, nagyon érdeklődj utána, kérd ki gazdák véleményét, mert Én úgy tudom, azt olvastam róluk, hogy gyerekek mellé nem ajánlott!!!!!! Nem rég tenyésztették ki, és mivel vad macskafajtával van keresztezve, ezért eléggé megbízhatatlanok. Nagyon sok féle fajta van, nekünk van tenyésztő ismerősünk is, Ő is árul pl Whiskas macskákat, de nagyon drágák! Nem akarlak lebeszélni, vagy valami, meg aztán nálam nagyon macskaőrültet szerintem nem nagyon találsz, de meggondolnám a Bengáli cicát!!!!! Enéh miatt! :lol: :lol: :lol:
Nekünk Burmilla van, de már biztos láttátok, ha nem hát íme :
Kép Kép
Ennél birkább macskánk még sosem volt, nagyon türelmes és kedves Geryvel! :lol: :lol:

Mi meg a rendes bölcsibe járunk nap mint nap!
Gery most is ott van, Én meg itthon lógok. Hiányzik nagyon Gery!
Nagyon jól viselkedik és jól is érzi magát a bölcsiben! Mindent mindig megeszik, és salszik is rendesen ebéd után a lelkem!!! :-)) Tegnap énekelt elalvás előtt, meg ringatta magát a gondozónő szerint. Olyan büszke vagyok rá, egy tündér fiam van, mindig mondja a nőci! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Asszem mindent leírtam amit akartam..... :roll: :roll: :oops: :lol:
Sziasztok!

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Ja, amúgy itt a babaneten a keres-kínál, kínál fórumokban nagyon sok eladó autósülés van, jó árakon!!
Nézzétek meg, ha akartok vásárolni!!!! :lol: :lol: :lol:

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Sancsi, én ezt a képet (is) láttam a macsról, azért kérdem: Kép
Amúgy meg itt olvastam róla: http://www.famkat.hu/beng.htm Itt azt írja, már meg van szelídítve :lol: :lol: .

Sudi! A tiétek is olyan gyurmáznivaló!!
Nekem 1 sima házimacska is megfelelne. A múltkor, amikor a játszótéren édesgettem magamhoz azt a kis fekete kóbor jószágot, még azt is úgy hazahoztam volna! Annak ellenére, hogy tiszta csipa volt. Szépen meggyógyítgattam volna :lol:
Kép

Húú, a Suzi előtt nekem meg kis fityó volt, szoktam én is látni. Hogy útáltam, hányszor toltam én azt! És mégis olyan jó most is látnom…ki érti ezt :roll: ? De hogy hogy férnénk el benne Lilcsivel? Meg terhesen is hogy szuszakoltam volna be magam :lol: ???

Nagyon ügyes Gery, hogy így megszokta a rendszert! És milyen gyorsan!

Az én lányomat meg ma ketten is megrémítették :cry: ! Az egyik azt hitte, hogy majd csak úgy lehet vele kergetőzni és elkezdett szaladni utána. Szegény Lilcsi sírva szaladt hozzám. A másik meg tárt karokkal kettőnk közé állt, mintha át akarná ölelni. Na, akkor meg még oda sem tudott szaladni, mert hát elállta az útját :evil: . Tiszta hülyék voltak….Teszem hozzá, mind a 2 idegen nő volt.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Helló Elin!

Te is itt ülsz a gépnél?
Ari az a kép a bealvó cicáról! :-)) Édes pofa!
Én is egyszer egy abrátnőmmel találtunk egy pici cicát az utcán, hát Én nem nem tudtam sajna hazavinni, de a barátnőmet rávettem, hogy fogadja be!! :lol: :lol: Tündéri volt, azóta felnőtt, és lettek kölykei is! :-)) Lina lett a neve. :lol: :lol: :lol:

Felnőtt nők ilyen hülyén próbálnak játszani Lilivel??? Ettől biztos más gyerek is megilyedt volna.
Nálunk sokszor érzem Geryn, hogy mindenképp nálam keres vigaszt, pl ha elesik, ilyesmi, és akkor anyósom hiába vidítja, néha hülye dolgokkal, még jobban el kezd sírni Gery! Ilyenkor úgy érzem, mintha semmi érzéke nem lenne hozzá, de hát Ő is felnevelt egy gyereket, tudhatná, hogy vannak szituk, amikor csak az anya kell, főleg ha épp ott állok! Mert ha mondjuk nincs ott anya, akkor persze más is meg tudja vígasztalni!

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Ez a pisis-szerelmes duma nagyon vicces!!!! És igaz! :lol: :lol:

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Kép

Ez egy kedvenc képem! :
Kép

meg ez is :
Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Hát az ördögös nagyon meredek! :lol:
Kép

Itt van rengeteg kép: http://www.funpic.hu/hu.gallery.php?id=3&s=dd&p=1
Vagy te is innen szemezgetsz?

Úgy mi is szoktunk járni, hogy ha eltörik a mécses, anyám fogja, öleli, de Lilcsi meg tépi ki magát a kezéből és jön hozzám. Én meg megsimizem és már nem is fáj. Ez olyan jó érzés...!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Ma délelőtt itt járt a védőnő, közben főztem, ebéd után pedig, amikor végre lett egy kis időm, hogy a gép elé üljek, mert Jocit meg lefektettem, nem jutottam sokra, ugyanis másfél óra múlva már fel is ébredt.
Igazából nem a "rendes" védőnőnk járt itt, hanem egy tanuló védőnőt küldött ki. Fogalmam sincs, hogy egyébként is aktuális lett volna-e egy látogatás vagy csak úgy a csaj miatt volt.
A lényeg, hogy újra kéne adnom Jocinak a D-vitamint (Vigantol olaj), mert 3 éves korig jónak látják legalábbis a vitaminhiányos, őszi-téli hónapokban. Abból, amiből Joci 1 éves koráig minden nap kapott, már nincs sok, íratnom kell egy másik üvegcsével.

Sudi: Eszembe juttattad, hogy amikor legutóbb itt járt anyósom, velünk is történt egy hasonló vígasztalós incidens. Jocinak becsípődött az ujja az egyik fiókba és égtelen sírásba kezdett, mire anyósom, aki közelebb volt hozzá, egyből felkapta és próbálta csitítani, csakhogy Joci nem akart megnyugodni, patakzott a könnye és nyúlt felém, de anyósom nem akarta felfogni, hogy a gyerek már régen nem az ujja miatt bömböl, hanem azért, mert nem engedi hozzám. :evil: :evil: :evil: Végül aztán elvettem tőle, ha már magától nem adta.....! :roll:

Joci legújabb "találmánya", hogy ha a konyhában vagyunk, odatolja a sámlit a konyhaszekrényhez és feláll rá, hogy rálásson a pultra és persze jajj annak, amit elér! :o Délelőtt pedig azon kaptam, hogy az éjjeliszekrényen térdel! :o

Most megyek, remélem mindenki jól van.

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!

Kati!
Jó hogy írod ezt a D vitamint, nekem teljesen kiment a fejemből!
Ez a mindenre felmászás ismerős. Én rendszerint az ebédlőasztalról szedem le a gyereket.

Vigasztalás!
Nálunk ott tart a helyzet, hogy apjától is hozzám kéredzkedik át, ha meg kell vigasztalni.

Képzeljétek!
Tegnap megkaptam álmaim telefonját! Egy motorola v3x-et. Már tavaly is azt akartam venni, de épp nem volt a vodafonnál.
Átvillant az agyamon, hogy mostmár minden nevesebb ünnepre telefont fogok kapni? :lol:

Sudi!
Mire mi eljutunk oda, hogy macskát vegyünk, az még legalább 2-3 év. Lakás, (remélhetőleg jövőre), + berendezkedni, megszokni mindent, utána jöhet a macska, és akkor már Enéh se lesz olyan kicsi.
Amúgy azt olvastam, hogy már nagyon jól kézhez vannak szoktatva, azok meg kifejezetten kezesek, akik kicsi koruktól sok szeretete kapnak. És szeretik a vizet! :shock: :shock: :shock: :shock:
Viszont nagyon mozgékonyak, így tényleg nem egy "szobadísz". Ha már ott tartunk majd, úgyis alaposan körbekérdezek.

Elin!
Az első képen szerintem az egy hóbengáli!

Képeket nem teszek fel, inkább linkelek:
(A kicsik aranyosak, a nagyok gyönyörűek!)

http://www.catsinfo.com/bengal.html
http://www.freeweb.hu/macskafajtak/bengali01.html
http://www.freeweb.hu/aristocats/keret.html

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Sziasztok Lányok!

Edit!
Nagyon szép vagy!!! Szép formás a pocód!!! :lol:

Sudi!
Ismét gratulálok Gerynek a jó viselkedéséhez a bölcsiben! :lol: Joggal vagy rá ennyire büszke!!!! :lol:

Kati!
A keresztelő utáni bulira kibéreltünk egy helységet, és anyósom egy barátnője jön főzni! Elég sokan leszünk kb 24-en! Ehhez a Gyuri ragaszkodott, hiába mondtuk neki, hogy ez még nem a fiunk esküvője!!!! :roll: Nem engedett a huszonegyből!!! :lol: :roll: :oops:

Elin!
Neked már akartam írni, hogy tetszett az a kép összeállítás az állatokról!!! Na és a fogyókúra se rossz!!!! :lol: :lol: :lol: :oops:

Nagyon szépek ezek a cicák, bár én inkább kutyás vagyok!!! De ami szép, az szép!!! :lol:

Ma jócskán elaludtunk!!! A szomszéd kisfiú keltett fél nyolckor, amikor indulniuk kellett volna a suliba Ákival meg Gyurival! :oops:
De azért eljutottak az iskolába! :lol:
Tegnap vettem egy nadrágkosztümöt a keresztelőre! Már nagyon vágytam rá!!! :lol:

Szép napot mindenkinek!

bogyo75

Edit!
Még Neked akartam írni, hogy az első képen nagyon szépen kivehető Mütyürke arca, de másodiknál nem látom mit kéne néznem! :oops: De egy biztos NEM PACÁK!!!!

bogyo75

Sancsi!!!!!

Tegnap volt a Szülinapod, ezúton Kívánok Neked Sok Boldogságot!!!!!!!
Boldog Szülinapot!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Akkor én is csatlakozok:
BOLDOG SZÜLINAPOT!
Kép

Nyáron, amikor árultam a w600i telefonomat, 1 srác ilyen Motorolát kínált helyette. Nagyon szép nagy kijelzője van.

Bogyó! Remélem nem veszed zaklatásnak, hogy ilyen marhaságokat küldözgetek néha?

Kati! Lilcsi is szokta hozni a kisszékét, amikor nem tudom felültetni a munkaasztalra, mint a mosogatásnál. Tegnap le is esett róla nagy csattanással, de nem számított, mászott vissza. Rám a frász jött, de úgy nézett rám, mintha nem is ő esett volna le. 2lábon járó baleset ez a lány :roll: .

Edit! Mi van veletek?

Ja, ma kaptam egy levelet a munkahelyről, hogy postafordultával küldjem vissza a küldött papírokat, mert jár a gyes a szabi mellett is. NNNA! És most jöttem rá, hogy a születésit meg elfelejtettem mellé tenni!!!! Tiszta hülye vagyok :cry: :evil: ! Hát úgy siettem...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntést!

Elin!
Nekem nem csak a nagy kijelzője tetszik, hanem az egész. Igaz, a fényképezőjét még meg kell szokni. Kicsit butábbnak tűnik, mint a samsungé, de optikailag jobb. Majd kiderül, ha leszedem a vele készült képeket, és összehasonlítom.

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Sziasztok!

Most csak azért jöttem, hogy elmondjam, az utóbbi napokban elég szarul voltam. Nagyon sokat keményedett a hasam, még görcsölt is, és nagyon szúrt. Tegnap kicsit jobb volt, de az éjszaka azt hittem, az ügyeleten kötünk ki. Még nincs kizárva, hoyg nem megyünk, az igaz, attól függ, hoygan fogom érezni magam. Bár a doki megnyugtatott, hoyg nincs semmi baj, és a pihenés és a pihenés (és a pihenés :roll: ) a legszükségesebb, azért nagyon félek... :oops:
Pihentem is, pihenek is, mert ahogy felkelek szinte rögtön elkezdődnek a kontrakciók. Már most is kényelmetlen az ülés ennyi írás után.
Nem tudom, mikor jövök még, de legyetek jók. Azért megpróbállak bár olvasgatni titeket és néhány sorral tudatni, hoyg hogy vagyunk. :)

Puszilok minden kismanót és anyukáját! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Edit!
Nagyon sajnálom, hogy ilyen rosszul érzed Magad, és kívánok mielőbbi jobbulást Neked! És tényleg pihenj, mert ez már nem játék!!!! :cry:

Elin
Dehogy haragszom, hogy küldözgetsz!!!! Csak a pasikat nem mutatom meg a Gyurinak mert féltékeny!!! :oops:

Nálunk felgyorsulnak az események a keresztelő miatt! Ma fodrászhoz megyek, délután meg szülőire, ki kell vasalnom a ruhákat is, holnap meg már reggel utra kelünk, és mindent meg kell vennünk és levinni anyóshoz. Délután meg a keresztszülök hozzák Dávidka ruháját. Le kell kicsinyítenem, hogy fel tudjam tenni a képet!

Nem hiszem hogy holnap már tudok írni, úgyhogy most kívánok mindenkinek nagyon kellemes hosszú hétvégét!!!
Puszi! Kép

bogyo75

Itt van Dávid Ruhájáról kép! Kép

Puszi Nektek!

bogyo75

Sziasztok!

Edith!

Jobbulást nektek!

Bogyó!

Nagyon édi a ruha!

Mostanában keveset tudok gép előtt ülni, mert jön a rossz idő, és az én harcedzett, darabokra tört bokám ezt ro****ul megérzi. Sokszor még fekvéskor is fáj, ezért éjjel nem alszom v.mi jól. Úgy vettem észre, hogy Regit is megviseli az időváltozás, Ő is nyügösebb az átlagnál, ugyhogy telik a nap rendesen.
Ha jobb napunk lesz akkor a hétvégén elmegyünk a luxusautó kiállitásra, megnézzük, hogy milyen autonk nem lesz.:lol: Ha meg nem akkor az egész hétvégét punnyadással töltjük.

szirwen1

Sziasztok!

Edit, nagyon vigyázz magatokra, pihi, pihi, pihi!!!!!

Julcsi, nektek szép élményeket kívánok, ennivaló lesz Dávid a ruhában...

Szegény Bendegúznak nem alakult valami fényesen az utóbbi tíz napja. Volt meghűlés, oltás, aztán felborult az etetőszékkel, majd megcsípte egy szúnyog, amitől úgy bedagadt a szeme, hogy alig látszik. Tegnap meg megakadt a torkán az anyósfalat című süti, fejre állítva kellett kiráznom belőle. Most jól jönne egy kis nyugalom.

Amúgy lapzártás hetem van, majd jövök.

Kép

Andi és Gúz
kicsiand

Szilvi, majd mesélj a kiállításról!

Kép

Andi és Gúz
kicsiand

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?