na helo csajok. Itt vagyok megint. Fülke gratula! Bár szerintem rajtad kívül mindenki úgy érezte, hogy minden rendben lesz.
Jenny. Én szeptemberben voltam olyan vizsgálaton ahova te akarsz menni. Nekem csak szokásos rákszűrés volt, utána meg megnézett hüvely ultrahanggal és megmutogatta a petefészkeket, a vezetéket, meg a méhet, meg mindent. Ki is nyomtatta, és mondta hogy tegyem el, és legközelebb már olyan legyen, amiben van is valaki. Bár ezt ne vedd alapul, mert nekem régi ismerős a nőgyogyi (eddig nem is hozzá jártam, de azt már évek óta eldöntöttem, hogy majd ha ott tartunk, nála akarok szülni) úgyhogy soron kívül mindent megnézett.
Amúgy nem tudom most mi van csajok. Hétvégén volt két csíkos az ovum, együtt is voltunk. Tegnapelőtt 36,1, tegnap meg 36,5 tehát elvileg a kettő között valamikor kellett történnie. Ma viszont reggel felkeltem, és 36,4 volt, rá tíz percre (még mindig ágyban fekve) már csak 36,3 (ami az átlag szokott lenni). Most akkor mi van? Nem kellene a ciklus végéig emelkednie? Hétvégén úgy örültem, most meg nem is tudom. Elbizonytalanodtam. Egyik ismerősöm mesélte tegnap, hogy egyik barátnője terhes. A pláne az a dologban, hogy még nem akarták, csak leállt a gyógyszerről és következő hónapban terhes is lett. Miért van az, hogy mindig azoknak jön össze ilyen egyszerűen akik nem is akarják??? Na mindegy. Mi meg annál jobb kismamik leszünk.
Azt hiszem most megyek, mert még van ezer dolgom. Már előre rettegek hogy valószínű holnap mire jövök, már megint ezer millió dolgot fogtok írni, és megint egy csomót kell pótolni...
Csucsu neked meg jobbulást, és végre tudjuk már hogy mi van veled! Tök kíváncsiak vagyunk!
Trixy meg tényleg előkerülhetne, vele azt hiszem egyszerre volt ovum a ciklus.hu szerint, de azóta hogy ezt írta, semmi mást.
Kriszta te sem írsz túl sokat mostanában.
Ja és csucsu, anyóssal nekem is kb. az lesz a helyzet, mert még soha egyszer nem kérdezte, hogy mikor lesz már unoka stb. még a saját két fiát is otthagyta az apjukra. Viszont apósom az ezerrel tök jó fej.
Na puszi mindenkinek. majd jövök. Ma intézünk netet. Nem tudom mikorra lesz.
)