Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Megvagyunk mi is, csak beteg volt a gépünk.Kép

Mindenkinek köszönöm a névnapi jókívánságot és képeslapot.KépKép

Dicsekszem már egy kicsit: Beni nagyon jó babaKép, többé-kevésbé átalussza az éjszakákat és már kb. 2 hete 3 óránként kajcsizik, így nappal is van idõm tenni-venni. Sírni csak akkor sír, ha van valami baja, de ez mostanában szerencsére elég ritka. úgy hogy egy szavam sem lehet.Kép

MarikaKép
Szikszói babaúszásról írhatnál bõvebben is.
Tiszaújban is van mostmár babaúszás, csak az a baj, hogy kedd és csüt. du.
Dorottya a 2 hónapos szurit popsiba kapta? Beni a kezébe.

Dodus, MarikaKép
Fini somlóit ettem a cukiba és hoztunk haza is sütiket.Kép Ja egyébként a srác aki csinálja a cukit szikszói és Garbóczynál tanult. Biztos azért jó a somlói.Kép

DodusKép
Ami a muffint illeti, én már fertõzött voltam.Kép Hétvégén gyömbéres - mézest sütöttem és a tetejére gyömbéres citrommáz került. Fini volt.
Hova mentek bérmálkozásra? Mi is megyünk vasárnap az öcsémére. Most vasárnap már edzettünk is a misére Benivel, hallgattuk a katolikus rádióban a misét és az énekekre olyan szépen elaludt.Kép
Ajándék: öcsém pénzt szeretne kapni mindenkitõlKép.

NevaKép
Hogy sikerült a charlotte?

OrsiKép
Képet a hozzászóláshoz is tudsz betenni, a következõt kell beírnod:
\ image {kép neve} csak szóközök nélkül. Utána felkínál egy ablakot ahol kiválaszthatod a fájlt.

AnitaKép
Igaz, hogy egy kicsit megkésve, de Boldog Névnapot kívánok. Kép
Sokat jártok kirándulni?

ZoliKép
Bendinek mi baja? Küldök neki gyógypuszit, hogy minél hamarabb gyógyuljon meg. Kép

GyöngyöskeKép
Jó tanulást.Kép

Kata(k)Kép
Szupi, hogy Karina ilyen jól elvan nélküled.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok Lányok

Bendi egyszerû vírusos torokgyuszit kapott a múlt héten, majd vasárnap reggelre tiszta pötty lett, mivel a gyógyszerek melléhatására is gyanakodtunk abbahagytuk. De du-ra még erõsebben pöttyös lett, irány az ügyelet, ahol éppen a háziorvosunk volt. Vmi olyasmit mondott, hogy a virusk elpusztultak és ezek a pusztult vírusok váltottak ki a bõrön ilyen reakciót. Atorka két nap alatt vasárnapra szinte teljesen rendben volt. Most Kalcium-sandost és Fenistyl ceppet szed, már nem túrórudi annyira. Hála az égnek a kedve csak ez elsõ napon volt rossz Kép))

Köszi a gyógypuszikat, biztosan azért van ilyen jól

Zoli
bbendi

Sziasztok!

Zoli!
Örülök, hogy már minden OK a kisfiaddal. A torokgyuszi, pöttyök, fülgyulladás, eléggé összefüggõ dolgok. Az elsõ torokgyuszinál Karinám is "Túró Rudi" lett. Én nagyon megijedtem, de ahogy látom Ti is. Én így utólag csak gyógysimit tudok küldeni (gondolatban).

Panka!
Én névnap ügyileg elég balfék vagyok, de utólag minden jót kívánok, kapjál az élettõl nagyon sok szeretetet, megbecsülést, szép családi életet és elismerést a munkádban.
killes

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a névnapi köszöntéseket!

Gyöngyöske!
Én is drukkolok neked nagyon,de tuti,hogy jól fog sikerülni!

Dodus és Panka!
Halat nem ettünk,csak muffint nasiztunk,ez volt az útravaló.Eléggé késõn értünk ki a gyerekek miatt,ugyanis a délutáni alvás után indultunk el.De azért sétáltunk egy jót!Szeretünk kirándulni,most jó idõ van,ki kell használni.Mostanra már Máté is odanõtt,hogy el merünk indulni vele,nagyon élvezte az utat,végig gagyogott,és úgy játszott a kezemmel,minth Isten tudja mijen érdekes játék lenne!Beni nagyon ügyes baba,csak így tovább!Kép

Zoli!
Bendinek mielõbbi gyógyulást!
Egyszerüen nem tudom,hogy mik vannak a levegõben,szinte minden baba elkapott valamit.Már úgy mennék babaúszásra velük,de addig amig nincs rendben minden nem lehet.
Néha még köhécselnek.

Puszi:Anita
kacajka

Sziasztok!

Én is vagyok, de mostanában nagyon ritkán tudok a gép elé ülni. Dóri rendesen allergiás rá.Kép Akármilyen jól eljátszik mellettem, ha a gép elé ülök azonnal jön a hiszti. Egészen addig míg fel nem állok, vagy õt ide nem engedem pötyögni. Viszont akkor meg én nem tudok írni.Kép Az ICQ-sok mesélhetnének róla, hogy elbeszélget mindenkivel, csak ember legyen a talpán aki megérti...Kép Igaz Zoli már egész jól elbeszélget vele...Kép

A járás már nagyon megy a lelkemnek, néha jókat derülünk is rajta. Most már végigjárja a lakást két lábon, s ha elesik újra feláll és folytatja. Na ilyenkor szoktunk mosolyogni szegénykémen. Ugyanis van, hogy 3-4-szer is neki kell kezdenie a felálláshoz, de akkor sem adja fel, s amikor végre sikerül olyan büszkén tud mosolyogni.Kép
Most már lazán irányt változtat és megfordul két lábon. Igaz még gyakran hasonlít egy totál részeg emberre a beingással, elõre eséssel, fenékre csüccsenéssel, de fõleg amikor próbál egyedül felállni. Hát az valami csúcs milyen édes ilyenkor.Kép

Ma voltunk 1 éves vizsgálaton és minden ok, gyönyörûen fejlõdik a drágám, úgy ahogy kell. Megmutatta a dokibácsinak, hogy mennyit tud már dumálni és, hogy ordítani is tud minden ok nélkül. Messzirõl még szép volt a dokibácsi, jól el is dumálgatott neki Dóri, de amikor odajött megvizsgálni, hát jött a hiszti.
Pedig azt mondják azok a gyerekek sírnak az orvosnál akik gyakran járnak oda és már félnek. Dóri viszont nem gyakori vendég egy orvosnál sem. Ki érti ezt?Kép
Ja és tényleg lehet valami a levegõben mert Dórinak is folyik az orra. Más baja nincs és nem is hagyja el magát, csak nem gyõzzük az orrát fújni és porszívózni.

Anita!
Ne haragudj, hogy utólag köszöntelek, de tegnap nem ültem a gép elé. A lányom is Anita, úgyhogy nem felejtettem el ám!Kép

Tehát:
Kép

Katáék

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Az elveszett bárány kicsit elõkerül.Kép Gyorsan mesélek, de elõször is utólag és elõre is mindenkinek boldog születésnapot, névnapot és házassági évfordulót!Kép Nem tudom, mikor jövök legközelebb, úgyhogy inkább most kívánok ilyeneket. A talis képeket láttam, nagyon szépek vagytok, a gyerekek különösen. Mivel a legifjabbakat (Benit és Dorkát) már láttam élõben is, nem dicsérgetem õket itt.Kép Kis minitalikat rendeztem magamnak: Pankáékkal egyszer sétáltunk együtt, Marikáéknál voltunk a múlt héten babanézõben, Mariannal pedig az öcsém esküvõjén sikerült összefutni, bár nem volt egyszerû egymás azonosítása, de sikerült.Kép

Mi szerencsére továbbra is jól vagyunk, kopogjam le, Martint elkerüli a betegség (kop-kop-kop). A múlt héten megvoltak a 15 hónapos oltások is, egész jól viselte, és nem is lázasodott be, bár most nagyon figyelem, mert az egyiknek 7-10 nap után lehet hatása. A doki néni nagyon megdicsérte, hogy milyen ügyes nagyfiú lett, és hogy milyen jó kis immunrendszere van, mert eddig összesen egy megfázása volt még 8 hónaposan, de láza még akkor sem volt. Ezzel ki is fújt a betegségek listája. Örülnék, ha ez egy ideig még így maradna.

Az oltások elõtt szépen megvizsgálta a doki néni, minimális kutacsa még van, de hát férfi az istenadta, hát miért várom, hogy korán benõjjön a feje lágya.Kép A fütyikével úgy néz ki, hogy késõbb lesz némi probléma, de 3 éves koráig várunk vele, addig magától is oldódhat a letapadás. Ha meg nem, akkor majd szépen segítenek rajta, ami nem lesz épp kellemes, de muszáj.

A fiatalúr amúgy 83 cm körül van, elég hosszú, és 10.6 kiló, ami teljesen normális. (Nyugodjon meg anyuka, nem sovány a gyerek, miért akarja, hogy kövérebb legyen, amikor pont így jó! - doktor néni) Azt mondta, hogy most már ne méregessem, mert átlagosan most már csak 1-2 kilót híznak egy év alatt, azt sem egyenletesen. Úgyhogy legközelebb majd 2 évesen mérem meg. Ezáltal meg is nyugodtam, és nem idegesítem magam kisfiam rapszodikus evési szokásain. Pl. volt, hogy vacsora nélkül feküdt le, mert nem kellett neki semmi. Hát, aki nem éhes, az ne egyen, és kész. Máskor viszont farkas étvágya van, fõleg a húst szereti, kézbe fogja a rántott húst, és mind az összes 6 (!!!) fogával eszi. Igen, még mindig 6-nál tartunk, nem kapkodja el. Sõt a doki szerint mostanában nem is igen várható újabb. Mindenesetre ezekkel õ prímán elvan, mindent megeszik, a paradicsomot héjastól, és imádja a nyers zöldborsót. Fogalmam sincs, ezeket mivel rágja meg, tekintettel csekély számú fogaira. Tejet még mindig nem kap, egyszer ugyan megkóstoltattam vele, de nem kellett, úgyhogy idõnként még mindig tápszeres-gyümis-grízes izét kap reggelire, de amúgy már minden tejes dolgot eszik, Danett-et, Tejszeletet és hasonlókat is. Amit nagyon utál az a méz és a lekvárok, talán késõbb majd visszatérünk rá. Inni továbbra is csak vizet iszik, a gyümilevekbõl legfeljebb két kortyot, aztán kéri a vizet. Ennek kifejezetten örülök, mert az a legegészségesebb, ráadásul olcsóKép, és nem rontja a fogát.

Egyre többet beszél, az eddigekhez társult: víz, tûz, gomb, pipi, vi-vi (virág), tele (telefon), bébé (tv). És próbál most már utánozni is, ha azt mondom: szeretlek, akkor a válasz valami: erere. Hát még nem az igazi, de haladunk.Kép

Na, egyelõre ennyit, ha nem bánjátok felteszek egy képet róla ide. Mindenkit sokszor puszikálunk, és jó nyarat kívánunk! A betegeknek meg mielõbbi gyógyulást.

Pusz, Lina

Kép
lina

Na, a kép nem sikerült, addig vacakoltam, megpróbálom még egyszer:

Kép

Lina
lina

Sziasztok!

Elmaradt névnapi köszöntés : Boldog névnapot KacajkaKép Bár én nem találtam a naptárban ezt a névnapotKép

Marika!
Köszönöm a képet, Dorottya nagyon szép és édes a kis fülbevaló is.

Kata!
Olyan szívszorító érzés amikor a gyerekek megteszik az elsõ lépéseket. Aztán olyan murisak amikor tántorognak és mi gonosz szülõk nevetünk rajtukKép Nagyon ügyes Dórika.

Lina!
Örülök, hogy jelentkeztél és hogy minden rendben nálatok. El sem hiszem, hogy ilyen hamar megnõnek a gyerekek... Martin nemrég még a babakocsi kerekét rágta a talin, most meg egy igazi férfi.

Zoli!
Remélem Bendi meggyógyult.

Sajnos azért 9,5 hónap után minket is elért a betegség. Már második hete betegeskedünk. Elõször csak orrfolyás, aztán már köhögés. Remélem már túl vagyunk a nehezén.

Nálunk zajlik az élet, szokás szerint. Elkészültek a mérlegek. Ami felhalmozódott közben munka, azt próbálom elvégezni. Reményeink szerint holnap sikerül kibérelni egy irodát és hamarosan költözködés. Itthon sajnos nincs biztonságban Laurától semmi.
Õ mászik, mindenhol feláll és ott pakol. Talán így lesz a legjobb és végre rend lesz a lakásban isKép
És ami a legfájóbb, valószínû, hogy nem lesz itthon netKép
De majd kitálálunk valami olcsóbb megoldást erre is.

Mindenkinek szép napot.
neva
neva

Ezt tegnap találtam és annyira tetszik, talán nektek is
[url=http://kalanderdo.uw.hu/" TARGET="_top]http://kalanderdo.uw.hu/[/url]
neva

Sziasztok!

Anita! Én is boldog névnapot kívánok, kicsit késve, de nagy szeretettel! Egyébként tegnap bejártam a fél Interspart és nem találtam a muffinsütõt! Ott a sütõformák között egy darab sincs. Valahol külön van kirakva, vagy már nincs is? Egyébként a Centrumban 6 db-os van és az ezernégyvalamennyi... Egyébként olyan muffinpapír is kell bele? Amint láttam, abból egy csomag 800 Ft körül van?

Marika! Nagyon szépen fejlõdik a kislányod! Látom, hogy már fülbevaló is van. Lövetted, vagy fúrattad?

Neva! Gyógyulást kívánok Laurának! Nagyon ügyes lehet a kislányod, ha már ennyire mászkál. Az enyém enyhén szólva farnehéz, így nem tudom, hogy mikor kezd el mászni.

Lina! Azt hittem, hogy már teljesen elfelejtettél bennünket?!

Mindenkinek szép napot!
Kata
killes

Sziasztok!

Neva! Gratu az új irodához! De az, hogy otthon nem lesz netKépKépKép De az irodában lesz? Onnan tudsz majd írni? Te jó ég, már Laura is kilenc hónapos?? Nem semmi, hogy múlik az idõ!
Ezt a kalanderdõt én már élõben is láttam. Néhány hónapja voltunk Szilvásváradon, de akkor éppen nem mûködött. Én amilyen félõs vagyok, nem hiszem, hogy meg merném csinálni. Hogy sikerült a tortád?

Marika! Köszi a képeket, mindegyiken nagggggyon aranyos Dorka!Kép Szép kislány, a papája tizenegynehány év múlva majd kapkodhatja a fejét...KépKép A Lauráéval és a többi lányéval együtt.

Killes! A Centrumban ne vedd meg a hatost, mert az elég drága és kevés is a hat. A papír általában nem kell bele, mert ezek a sütõk már vagy teflonból, vagy szilikonból vannak. A teflonost elég kivajazni, a másikat pedig nem is kellKép Nagyon praktikus! Én is a Sparban vettem mindkét formámat, a teflonos 12-es a tepsiknél volt, a szilikonos pedig kint középen. A szilikonos egyébként kék színû és fehér-piros lapos dobozban van. De valahol azt is olvastam, hogy magában a papírban is meg lehet sütni, csak kettõt egymásba kell tenni. Vagy alufóliából kis kapszlikat kell hajtogatni, de az már emberkínzásKép

Lina! Jó, hogy jelentkeztél. Martin már kész nagyfiú és a részletes beszámoló alapján biztos jó gyerek is. Gratulálok hozzá! Ha lesz kedved, azért nézz be hozzánk!

Holnap szabin leszek, így már most mindenkinek nagyon kellemes hétvégét kívánok!

Egyébként már érik a ropogós cserkónk!Kép Aki szereti, az jöjjön!

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Egy rövid helyzetjelentés a Dorottya házból. Ma voltunk a szemészeten Dorkával. Azt ami ott van senkinek nem kívánom. Úgy kezdõdött, hogy két órát várattak minket, pici babával, majd jött a doki, elnézést kért és nekikezdett. Egyik baba ki, másik be. Senkinek nem mondanak semmit, csak a bizonytalanság. Van aki már 2 hónapja hordja, hetente kétszer és nem tud semmit. Szerencsére Dorkának nincs elzáródva a könnycsatornája, így nem kell többet menni. Nem is tudom, hogy bírtam volna, ha mégegyszer menni kell. Mondjuk nem is lettem okosabb, hogy mitõl van neki. Bár mostanában csak reggel volt egy kicsit váladékos a szeme.

Dodus!
Köszi a recepteketKép MegkaptamKép Neked is kellemes hétvégétKép

Puszika mindenkinek, Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

KIllés!
Köszönöm!
Tegnap én is kerestem a sütõt,akartam venni még 1-et,de pont akkor pakolták el,mert lement az akció.Azt mondták,hogy ki lesz téve újra,majd nézegessük!A papírkából van olcsóbb is,100 db 200 valahány forint,ugyancsak a Spárban,a papír tányérok és szalvétáknál.

Neva!
Szóvá is fogom tenni,hogy miért nincs a naptárban Kacajka névnap!Kép

Marika!
Nem irigyellek titeket,jól megvárakoztatták szegény Dorottyát!Örülök,hogy nem kell viszamennetek!

Kata007!
Köszi a virágot,vízbe tettem!Kép
Én is letöltöttem az ICQ,de elég bonyolult nekem,így azthiszem maradok az MSN Messenger-nél,ez egyszerû,és magyar nyelvû!Ádi elég jól tûri,ha gép elõtt ülök.Az orvosnál õ is ordít,mióta megkapta a 15 hónapos oltást,nem szívleli azt a helyet!

Lina!
Nagyon szép a kisfiad!

kacajka

Marika!

Laura 6 hetes korától havonta jártunk szemészetre. A vége felé már rutinosan bejelentkeztünk, mert észbontó ami ott van. 1 évesen újra menni és a kancsalság miatt valószínûleg utána megint gyakrabban.

Dodus!
Irodában sem lesz Kép Torta igazán júl sikerült, ügyes vagyok. Ráment az egész napom Kép

neva
neva

Sziasztok!

neva!
Köszi!
Néha tényleg még a lélegzetünket is visszatartottuk amikor egyre több lépést tett meg, hogy ugyan hányadiknál fog elesni, de ma már többet járt két lábon, mint négykézláb.Kép Akkor fogod igazán ezt érezni majd ha Laura is elindul. Fogtok még a kis részegesen Ti is mosolyogni! Kép

Lina!
Mivel én nagyjából képben vagyok veletekKép, csak annyit, hogy üdv újra köztünk!Kép
Viszont a képen látható fiatalember nekem is új!KépKépKép Azok a szép kék szemek sok lányt fognak még meghódítani!!! Kép Igaza van nevánakKép, nemrég még a babakocsi kerekét és a Corás bevásárlókocsi láncát rágta, most meg egy igazi nagyfiú!Kép

Anita!
Akkor remélem sokáig tart majd a rózsám(d).Kép
Ha letöltötted az ICQ-t akkor elvileg van ICQ számod, vagyis használhatod a Mirandát. Ez magyar nyelvû és egyeltalán nem bonyolult. Nézd meg, hátha megtetszik, aztán ott is dumálhatunk. [url=http://www.honositomuhely.hu/ism/kat5/tars/miranda.html" TARGET="_top]INNEN LETÖLTHETED[/url] Ne felejtsd el hozzá a magyarítást is letölteni, azt az oldal jobb oldalán találod (nyelvi fájl).

Marika!
Tényleg tündéri a kicsi lányod!KépKépKép
Jól látom, hogy lövetted a fülét?

Pusssz! Kata

KépKép

KépKép
kata007

Neva!

Rendkívül jó ez a kalanderdõ! Egyébként a fõlap jobb alsó sarkában látható kék ruhás fiatalember, vagy a Galéria 2 utolsó néhány képén látható fiatalember az ÖCSÉM. De még én sem láttam ezeket a képeket, s ha jól látom néhány évvel korábban készültek. Nem dicsekedett velük.

Anita/Dodus!
Majd figyelem ezt a muffinsütõt én is. Teljesen bebolondítottatok vele. Aztán, ha majd nem sikerül, akkor lesz irgum-burgum!!!

Jó éjt! Kata
killes

Marika Kép
Mi is kaphatnánk Dorottyáról fotókat? Szeretnénk...

Ma voltam vizsgázni 2 tantárgyból is, szerintem sikerült. Csak olyan lassan javítják és teszik fel a jegyeket. A múltkori kül.gazd.pénzügyem 4-es lett. A többit még sajna nem tudom.

A lányok jól vannak, Gyöngy kis szövegláda, nagyon jól el lehet már vele beszélgetni, és szerintem elég bõ a szókincse Persze sokat és sokfélét mesélünk és rengeteget beszélgetünk vele, vagyis próbáljuk beszéltetni, hogy minél jobban ki tudja fejezni a mondandóját. Igazi nagylány.
Hanga már ügyesen mászik 4kézláb Kép, bár még kúszva gyorsabb. Nagyon jó baba, már elég sokféle fõzeléket eszik (korának megfelelõen), de a sütõtököt és a salátafõzeléket utálja.

Anita!
Boldog névnapot, így utólag is.
Nekünk is van Messengerünk, a Krisztáéknak is, mi azon szoktunk dumcsizni. Ha gondolod felvehetsz minket a partnerek közé, és akkor hamarabb "összefutunk".

Drága Lina!
Nagyon szép kis/nagy fiú már Martin. Mint egy szõke herceg, gyönyörû kék szemekkel.

Gyöngyöske

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Holnap nem jön valaki a Volán napra?Mi megyünk bulizni!
Jó hétvégét.és jó pihenést mindenkinek!

kacajka

D:\My Documents\Orsi\Album\Pictures - 2003 04 24 - 03\Pictures
KépPicture6
csorsi (csorsi)

sziasztok! nagyon ugyesnek nem nevezhetem magam. az uzenet nem ment el, de a kep hatalmas lett. legalabb sikerult bepakolni Kép
szoval ezt bemutatkozasnak szantam, mert en mar lattam rolatok kepeket. de nagyon szeretnek mar szemelyesen is talalkozni mindenkivel.
szep napot es jo hosszu hetveget nektek.
csorsi (csorsi)

Sziasztok!

[url=http://kep.tar.hu/kacajka/index.phtml?aid=27571748" TARGET="_top]http://kep.tar.hu/kacajka/index.phtml?aid=27571748[/url] itt vannak a legfrissebb képeink a Volánnapról!

KIllés!
Jó volt találkozni veletek!

Mindenkinek jó hétvégét!
kacajka

Sziasztok!

Kicsit csönd van itt a Neten! Nem úgy, mint a Volán Napon, ugye Anita?! Jó sokáig kihúztátok! Én egy óra körül eljöttem a kislánnyal, aztán visszamentünk a férjemért, aki mindenképpen megvárta a gulyást. Bezzeg nekem most jutott eszembe, hogy egész nap nem ettem. Én is örülök, hogy találkoztunk!
Jó éjt, Kata!
killes

Sziasztok Lányok

Jó reggelt szép napot mindenkinek Kép,Kép,Kép.
bbendi

Sziasztok!

Látszik,hogy hosszú hétvége volt,mert nagy a csönd!
Remélem mindenkinek sikerült pihenni és kikapcsolódni egy kicsit!
Vasárnap elmentünk Aggtelekre,anyós is jött velünk.
Peti kint maradt Mátéval,mi pedig bementünk a barlangba.Ádámot nagyon elnyomta a benti levegõ,és szinte végig ölbe kellett vinnem,de azért élvezte õ is.Tapogatta a cseppköveket,és mondta,hogy hideg,és vizes.Elõször mentünk étterembe ebédelni 2 gyerekkel.Nagyon jól viselkedtek,Máté aludt,Ádi pedig szépen evett /én etettem/.

Olyan hõség van bent/30,2/,hogy szegény Máté baba napközben alig tud aludni!Ti hogy bírjátuk?

Panka,Marika!
Hogy vannak a picik?

Gyöngyöske!
Téged már fölvettelek a Messenger-re,de Krisztát nem sikerült.Azért majd még próbálkozom!

Zoli!
Nagyon rövid voltál!
Bendi jól van?

Puszi mindenkinek!
Anita
kacajka

Sziasztok!

Vasárnap megvolt a keresztelõ, így most már biztos hogy Dorottyát Dorottyának hívjákKép A kisasszony egészen jól viselte a dolgot, csak egy párszor szólt bele, hogy unja, de akkor megráztuk egy picit és újra türelmesen viselte a kenegetõs dolgokat. Másnap reggel 9-ig aludt egyfolytában, már azt hittem valami baj van.
Meleg: sétát nem nagyon bírja, mert kint még sokkal melegebb van. Tegnap a szobában 30 fok volt, nem is bírta valami jól.

Orsi!
Helyes a kicsi fiadKép

Gyöngyöske!
Nagyon ügyes vagyKép

Dodus!
Akartunk hozzátok menni cseresznyézni, de sajna lemaradtunk rólaKép Talán majd jövõre.

Neva!
Akkor Laurát viszed magaddal az irodába, vagy hogy lesz?

Kata007!
Picuri füle lövetve lett, diósgyõrbõl egy doki néni csinálta meg.

Marika (hriczom)

Sziasztok!
Pár kép a keresztelõrõl
Kép
Marika (hriczom)

Majd késõbb újra próbálom (javítani sem hagyKép)
Puszika, Marika
Marika (hriczom)

Sziasztok!

MarikaKép Gratulálok a keresztelõhöz! A képeket meg elõbb utóbb csak meglátjukKépKép Nekünk sem könnyû ebben a melegben, de a babáknak még rosszabb lehet. Nálunk olyan 27-28 fok van a lakásban. A cseresznyérõl még nem maradtatok le, mert még mindig van, bár a szomszéd gyerekek rendszeresen szedikKép Igazából még nem olyan sötét pirosak, egy-két nap múlva lesz olyan.

NevaKép Marika megelõzött a kérdéssel. Ha az iratok az irodában, akkor Neked is ott kell lenned, nem? De akkor mi van szegény Laurával? Meggyógyult már?

PankaKép Beni hogy bírja a meleget?

AnitaKép Ott a barlangban jó hûvös lehetett. Jó kis kirándulás volt, fõleg, hogy Máté még milyen kicsi.

CsorsiKép Szép a kisfiad! Hol laktok?

Megcsináltam én is a charlotte-ot a hétvégén, de nem voltam valami ügyes. Nekem a piskótatekercs valahogy nem jön be, mert mindig megreped. A lekvárt meg jól magába szívta a piskóta, így elég érdekesen nézett ki. Persze lehet, hogy sokat tettem bele. Állítólag mindenkinek ízlett, de... én nem hiszek nekikKép

A hétvégén volt egy kis balesetünk, belecsusszantunk egy 206-osba. Szerencsére senkinek nem lett semmi baja, a Ladához meg majdnem minden alkatrész 1.000 Ft, úgyhogy még anyagilag sem fogunk tönkremenni bele. De a férjem bonusa ugrott, ezután talán kicsit óvatosabban fog vezetni.

További szép napot!

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Marika!
Képeket megnéztem és nagyon szép Dorottya! A ruhácskában pedig mint egy angyal.Kép

Kriszta!
Átnéztem a ruhákat és egyik-másik egyszerûen gyönyörûKép Mostanában ilyeneket látni sem lehet a boltokban. Nagyon szépen köszönjükKép

Marika/Dodus és aki még aggódik gyermekem szellemi fejlõdését illetõen: Kép
Lesz egy alkalmazott, aki napi 4 órában elvégzi az idõigényes röhzítést. Én csak kontírozok, ellenõrzök, bevallások stb. Ezt pedig apa munkarendje engedi. Hetente váltja a délelõttös-délutános mûszakot. Persze lesz olyan is amikor Laurának is ki kell bírni kis idõt az irodában. De sajnos ez elkerülhetetlen, mert nincs nagyi...
No meg éppen itt az ideje, hogy elsajátítsa a számvitel alapjait a gyerek Kép
Ma már minden bútor a helyére került,bár szék még nincs.Kép A hétvégén pedig az egyik gép is. Addig kihasználom a chellot amíg van.
puszi mindenkinek.
neva
neva

Sziasztok!

MarikaKép
Nagyon jók a képek, na és persze Dorottya is nagyon édes. A szikszói görögkat. templomban volt a keresztelõ?

NevaKép
És hol lesz az iroda?

KataKép
Öcsém bérmálkozására megsütöttem a pogit, nagyon ízlett mindenkinek.Kép

Puszi, Panka

panka

Sziasztok!

MarikaKép
Nagyon jók a képek, na és persze Dorottya is nagyon édes. A szikszói görögkat. templomban volt a keresztelõ?

NevaKép
És hol lesz az iroda?

KataKép
Öcsém bérmálkozására megsütöttem a pogit, nagyon ízlett mindenkinek.Kép

Puszi, Panka

panka

Én miért nem láttam a keresztelõs képeket???KépKépKép

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Marika!
Nagyon szépek vagytok a képeken! Gyöngyörû kis angyalkád van!

Roxi!
Gratula a forduláshoz! Néha azért ide is benézhetnél!

Kata
killes

Sziasztok!

Marika!
Nem gyõztem csodállni Dorottyát,és persze irigykedni!
Csoda szép!

Ma voltunk tanácsadáson,és Máté felülmúlta vátakozásomat!A súlyát úgy 8,5 kilóra tippeltenm meg,ehelyett 9050 gramm volt!Ezt teszi a sárkánytej!Kép
63,5 centi.

Anita
kacajka

Helló!

Most már én is megcsodáltam Dorottyát és az egész családotKép Marika és Viktor, gratulálok!Kép

AnitaKép A Ti képeitek is nagyon jók lettek és gratu Máté paramétereihez.

Kata007Kép Úgy látszik, hogy Dórin egyre jobban kijön a számítógép utálat és már annyit sem enged netezni, mint eddigKép Azért ha alszik, szakíts ránk is idõt!

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Panka!

A Gyõri kapuban, az Ijfúsági Ház mellett.

Ma Szilvásváradon voltunk és igazán szép napunk volt.Kép
neva
neva

Sziasztok!

Panka!
Gratulálok! Ügyi vagy! KépKépKép

Dodus!
Most kivételesen nem Dóri a bûnös.Kép
Vasárnap tartottuk a Dancsi és a Dóri szülinapját. Estére paff is lettemKép, mert ugye nem minden nap fõz az ember több fogásos kaját, több embernek.
Hétfõn lustiztam is egész nap. Este fekvés korán, mert másnap mentünk Dancsival osztálykirándulásra Nyíregyházára. Estére szintén paff voltam.Kép
Ez a meleg rengeteg erõt ki bír venni az emberbõl.

Ma Dóri is egész nap nyafizott, és izzadt mint a kutya. Pedig egész nap ki-be járkált a kismedencéjébe az erkélyen, de ebben a melegben az sem segített neki. Most jóízûen alszik a hûvös szobában, mellette a ventillátor.Kép

Majd a topicomba teszek fel képet a pancsolásról és a szülinapról.

Pusssz! Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok Lányok

Talán a következõ hetekben gyakrabban itt leszek, remélem örültök neki Kép

Na de a LÉNYEG a gyermekek Lányok-Fiúk mind mind Szépek, aranyosak, borzalmasan gyorsan fejlõdnek, nõnek, vagy csak én látom igy Kép?

Dodus, a muffin jó dolog, de nincs valami nagyobb méretû, mondjuk kuglóf szerû sütõforma hihihi. Ja láttam valami Profi? csomagolásban készen is az milyen lehet?

Marika, sajnos Bendinek és két nagyobbnak is volt könycsatorna gondja, borzalom amikor elviszik a kezünkbõl.
Mi kamillateával mosogatjuk, sokat használ kérdezd meg a dokidtokat hátha. Orvosnál a szemészeten hol voltatok?
Ja Zoli nagy nehezen 3-s lett matekbólKép, de szerintem hiányzik neki a régi törödés, sajnálja, hogy nem tudott menni a többiekkel, talán majd együtt jön velünk legközelebb.

Kata utólaos engedelmeddel töltögettem néhány(?????) képet Dóriról KépA pancsiból is lopok Kép

Csorsi nagyon szép szeme van a fiadnak.

Neva végleges a net elhagyása???

Bendirõl jelenthetem, hogy jól van, sõt extra rossz Kép,Kép,Kép csak a meleg viseli meg, ezért naponta többx fürdeti meg a mami, elmult a pöttyösödése is. Már nagyon sokat ül egyedül, de még segíteni kell a felülésben, olyan jópofi amikor elmélázik és láthatóan örül annak, hogy más helyzetben látja a világot. Egyébként friss nyárias frizurát kapott, több napig nyírogattuk alvás közben, vagy éppen ölben mire sikerült Kép
Puszit is ad ha kérünk, igazi nyelvest olyan
JÓÓÓÓÓÓ MMMMMMMMMMMMMMMM finom

Zoli
bbendi

Zoli!

A chello-s igen. Az irodaházban majd kiderítem, hogy lehet-e. Ez nem biztos, mert csak melléket kaptunk. Utána járok, hogy lehetne egy fõvonalra szert tenni és akkor maradnak ezek az x órás csomagok vagy valami hasonló. Freemail címet már nyitottam a késõbbiekre.

neva
neva

Sziasztok!

Neva, szerintem lehet, hogy már elkéstél az alapelvekkelKép Kérjük a freemailes címedet!

Zoli, a bolti muffin is jó és a tésztát meg lehet sütni sima tepsiben is, akkor nem olyan macerás, de szerintem váltsunk témát a muffinról.Kép Nálatok is meleg van?Kép Szegény Bendit napokon át nyírtátok?? Akkor hogy nézett ki az a rosszcsont?

Killes, hova lettetek?

Kata! Megnéztem a topicodban Dórit és nagyon aranyosak a képek. Nagyon ügyi varrónõ vagy! Egy medence nekem is jó lenneKép

Délután ballagásra megyünk, azon gondolkodom, hogy felveszek egy szalmakalapot. Szerintetek nagyon béna lenne?
Iszonyú ez a meleg és még hol a nyár végeKép...

Mindenkinek jó hétvégét és hûvös szobát kívánok!

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Képzeljétek a bátyáméknak megszületett a 3. babájuk. Most már õk is elmondhatják magukról, mint Katáék Három a kislányKép Úgy látszik mi már csak ilyen lányos család vagyunkKép Még jó, hogy nem múlt héten szült a keresztelõ közepénKép Most mehetünk majd mi is keresztelniKép Mert mi leszünk a keresztszülõk, immár másodszorKépKép

További kellemes hétvégét mindenkinek. Jó ez a kis hûvösKép

Puszika, Marika
Marika (hriczom)

[url=http://kep.tar.hu/neva/index.phtml?aid=27573118" TARGET="_top]http://kep.tar.hu/neva/index.phtml?aid=27573118[/url]

Néhány kép a szilvásváradi kirándulásról, Félix-szel.
neva
neva

MariannKép

Köszi az emilt, én is írtam, és ma vagy 5x próbáltam elküldeni, de valamiért nem mûködik a dolog, mindig visszajön valami hibaüzenet.

Este még megpróbálom. Amúgy totál igazad van, tényleg erõteljesen csikorgattam a fogaimat.Kép

Puszi mindenkinek, Lina
lina

Sziasztok!

Marika!
Gratula a bátyádéknak!KépKépKép

Neva!
Megnéztem a képeket, aranyos a két gyerkõc. Teljesen meglepõdtem, hogy Edina kisfia is mennyit nõtt.Kép
Sajnálom, hogy este még az erkélyre sem tudtam kimenni, de a víz már meg volt engedve, Dóri már csupi volt a fürdéshez és amilyen hûvös volt, így nem mertem kivinni.
Ha legközelebb erre jársz és ráérsz csörögj rám nyugodtan!!!Kép

Pusssz! Kata

KépKép

KépKép
kata007

Kata007!

Sajnálom, hogy nem találkozhattam Veletek, de alig engedtek el az elõzõ helyrõl.
Ahogy láttam Dórika képeit teljesen elbûvölt. Különösen a csatt,hajgumi itt-ott-amottKépKépKép Édes.
Felix szép nagyfiú lett. Nagyon anyás, amikor Laura elkezdett visongani, szegényke mindig sírt. De nagyon bájos, kis huncut mosolya van. És persze Edina is annyira kedves teremtés. A férjével pedig nem igazán diskuráltunk sokat, mert õ nem tud magyarul, én meg portugálulKép
neva
neva

Sziasztok!

Neva! Laurának boldog névnapot kívánok!Kép Ha ma tartja...Kép

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Hanga a múlt héten felült, nagyon örült neki, csak úgy vigyorgott, mint a tejbetök. Gyöngy pedig megtapsolta és mondta neki, hogy "Ügyes vagy!" KépKép
Gyöngy még a héten jár oviba, utánna itthon lesz szeptemberig.
Én eddig 8 vizsgán vagyok túl, de még néhány.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok Lányok, összeomlott a gpépem, nem tudom mikor lesz belõle vm-i nem hiányoztam????????????? Kép

Zoli
bbendi

Sziasztok!

Laura!
Boldog Névnapot kívánunkKép
Neva!
Aranyosak a gyerekek, jó idõt fogtatok kiKép

Gyöngyöske!
Aranyos lehet a két kislányodKép Vizsgákkal csak ügyesen, mint eddigKép

Kata007!
Dórikának jó a haja, a mi Dorkánk most éppen kopaszodikKép A haját elõre kell fésülni, meg fogatlan is néha úgy néz ki, mint a vénemberekKép

Mit szóltok a kellems idõhözKép Nekem már fáj a torkomKép

Dorka legújabb mûvei: keresztbefordul a kiságyban és kidugja a lábát, reggelente mindíg így találom, attól félek, hogy eltöri. A fejvédõ nem igazán zavarja, vagy alatta, vagy felette. A másik, hogy beakasztja a lábát a rácsba és feltolja magát a játékok közé, amik azért vannak ott, hogy a hasraforduláshoz ihletet merítsen belõle. De õ inkább felmegy hozzájukKép
Egyébként tényleg szeszélyesek és kiszámíthatatlanok a nõk és ezt már Õ is tudja. Jó pár hete már 8 körül ébredt fel (anya nagy örömére), erre két napja visszatért a hajnali 3 óráraKép

Marika (hriczom)

Sziasztok!

Megvagyunk ám mi is. Szerencsére lement a bérmálkozás, ballagás, kezdem kipihenni magam (magamra vállaltam a sütést)Kép.

Beni napról-napra nagyobb, olyan gyorsan nõKép. Még 1-2 nap és megduplázza a születési súlyát.Kép
Pénteken voltunk UH-on, most megint találtak tágulatot a bal veséjénélKép. Nem értem, hogy hogy lehet az, hogy hol van, hol nincs. De dokinéni szerint pont emiatt nem lehet olyan nagy gond és szerinte már nem is kell mennünk többet. De azért még konzultál egy másik dokinénivel, akinek ez a szakterülete és ha kapunk levelet tõlük akkor 07.14.-n újabb Uh, ha nem akkor nem kell menni.Kép
Pénteken fogja kapni Beni a 3 hónapos oltást, jó hétvégénk lesz.

Ha esetleg érdekel valakit babaásványvíz, az Interspárban lehet kapni, az Óbudai Gyémánt csinálja, 1/2 liter 69.-, 1 liter 99.-

Mennem kell, kajaidõ.Kép

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?