Sziasztok!
Mi is voltunk tegnap bevásárlóközpont nézőben, Ancsinak vettünk 3 könyvet
Leporellósat mostanra és puzzléset későbbre
A Müllerben gyümölcspépet vettünk, Nestlét, eddig fruttapurát kapott a kiscsaj, de nem volt oda érte, túl édesnek találta.
A kávézó nekem is tetszett
A fagyizót láttátok? Nyami:)
Benettke,
nekünk is Éva a védőnőnk, kedves nőci, és lelkiismeretes, bár nekem fura volt a hozzáállása a hozzátápláláshoz. Már 4 hósan javasolta és amikor 5 hósan még nem kezdtem el, jól leszúrt, hogy ne éheztessem a gyereket, azért nem hízik, mert nincs tejem. Még volt elég, csak Ancsi nem nagyétkű. A zuglói védőnéni nagyon szopi párti volt, ezért erős volt a váltás...
Szupi az uh-kép! (Dejó neked
)
Ibolya,
Benettke jár már Végh doktornőhöz
Eddig mindenki azt javasolja, hogy az sztk-ba járjunk dokihoz, mert a Dózsa Gy. úton nagyon vaskalaposak a dokik. Ez igaz?
Ildi,
naná, hogy van fogacska, olyan hegyes, mint egy tű! Ráadásul ma sikerült megharapnia, mert a tízórai után már nem kívánt szopizni (csak én kívántam volna...). Kicsit nehezebbek az éjszakáink mióta növeszti a fogát. !-szer, 5-ször felsír álmában, megsimizem, és alszik tovább, de azért fárasztó. Eddig egyszer sem keltem hozzá 2 hónapos kora óta...
Andi,
gratula Rebekának a fogacskához! Jó korán kezdi a gyönyörűség
GYöngyi,
nagyon szeretem olvasni a "bő lére eresztett" hszeidet! Csak így tovább
Édes lehetett a kiscsaj, ahogy megjelent az ágyadban
Csilla,
Én tényleg csak fogytam a terhességem feléig
Igaz, most meg annyi vagyok, mint amennyivel szülni mentem
Cumi/szopi/ujjszopi:
Gyöngyinek és a többieknek igazuk van: a gyerek dönti el, hogy mit csinál. Te segítheted benne, de ha nem akarod "megerőszakolni", akkor ő dönt. Én pl. nem tudtam szoptatni Ancsit, mert nagyon elhúzódó szülésünk volt (készül a sztori
), és úgy elfáradt, hogy 2 napig fel sem ébredt. Amikor felébredt végre, nagyon éhes volt, viszont nekem nem indult még be a tejem. Ancsi türelmetlen -> Kata aggódik -> egyre kevésbé éreztük egymást -> kiderül Ancsi nyelve lenőve, ezért sem megy a szopi -> végül tápit kapott, amikor már 400 grammot fogyott. Bimbóvédővel próbáltam szoptatni, de úgy sem kellett. 2 hetes volt, amikor a cumisüveg helyett a cicit kérte, 2 hónapos koráig bimbóvédővel szoptattam, utána cumisüvegből kapott pótlást. 2 hós korától simán szopott 5 hós koráig, pótlás nélkül, cumisüveget látni sem akart. A cumisüveget 2 napja fogadja el újra. Semmit sem erőltettem, nem tudom mi miatt alakult így nála. Ja, és nyugicumit 6 hetes kora óta használ, nem zavarta a szopiban.
Kórház:
A Szt Imrében is "no látogató a kórteremben" van. Engem is zavart, hogy apa nem foghatta meg Ancsit a kórházi napok alatt. Az viszont nem zavart, hogy nem kellett vadigenek előtt feszengenem az ágyban.
Szülés után 3 órát voltunk együtt hármasban a szülőszobán, aztán áttoltak a kórterembe, másnap reggel kellett volna felkelnem, de nem sikerült....
Úgyhogy ágytálba pisiltem. Na az sem egy leányálom!
Azt hiszem eldugulok mára...
Szép álmokat, nyugodt éjszakát,