Új privát üzeneted érkezett!

Kizsó!
Köszönjük szépen! És nagyon jó kirándulást kívánok nektek!!
Vendég

Dotti, Kriszti!

Köszönöm a dícséreteket. Igyekeztünk szép neveket választani.
Naná, hogy értesítünk benneteket. Ez csak természetes.

Timi
latimi

Kép
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!!

Már csak két nap,és itt a találkozó!!
Egyre izgalmasabb!!

Kizsó!!
Köszi szépen az infót,és a névtáblákat is!!
Már nagyon várom,hogy megismerjelek benneteket!!Már Zsófit ismerem a Tv-ből,de élőben biztos még cukibb!!
Jó kirándulást Hévízen!!!
Családdal mentél,vagy az ovisokkal???

További szép napot mindenkinek!!
Puszi:Kriszti
Kép
kkriszi

Sziasztok!

Kicsit eltűntem, sajnos megint semmire nem volt időm. Ma sem lesz, de talán holnap sikerül visszaolvasnom és képeket is fogok felrakni a szülinapi buliról.
Mindenkinek köszönjük a köszöntéseket, átadom
Most mennem kell dolgozni megint, de jövök ám!

Még annyit: A Gólyahíren sikertörténet!
kanga_mama

Sziasztok lányok!!!

Mint már Kangamama mondta,a Gólyahíren Gabika közölte,hogy egy újabb élet érkezett a Földre!!!
Egy kisfiú született!!!! :lol: :P :lol:

Az Életet Adó anyuka az RTL klubon figyelt fel Gabikáékra,és tegnap segítséget kért tőlük!!!Örökbe szeretné adni leendő gyermekét!!
Ma pedig egy gyönyörű kisfiúnak adott életet!!!
A boldog szülei pedig már úton vannak hozzá,vagy már lehet,hogy ott is vannak!!!!!! :P :P :P

Látjátok,érdemes hírdetni a Gólyahírt,mert így tudják a kétségbeesett anyukák,hogy van segítség a bajukban!!!

Lányok,aki tudja,at szórólapokkal,plakátokkal hírdesse,hogy van segítség a bajba jutott anyukáknak!!!
A Gólyahír Egyesület bármikor a kismama segítségére lesz,ha nem tudja vállalni a kisbabát,vagy egyéb gondjai akadnak!!!

Olyan boldogság ez Csajok,hogy van értelme annak,hogy sok helyen szerepel a Gólyahír!!
Egyből jobb kedve van az embernek,ilyen hírek hallatán!!!

:P :P :P Kép

Puszi mindenkinek:Kriszti
kkriszi

Sziasztok!!

Húúú nem is merek belegondolni, hogy mi lett volna ha nem nézi az RTL klubot azon a délelöttön ez a kismama!!!
Vendég

dotti: Igen, nekünk mindhárom gyermekünk Gólyahíres! :) Azért lehettünk mi ilyen kivételesek, mert közülük ketten vér szerint is testvérek, ebben az esetben pedig azé az elsőbbség, ahol a v.sz. tesó van örökbeadva.

A gombákat vettük, rengeteg terem egyébként most az erdőkben! A férjem is szeret (na és persze a gyerekek is) gombázni, de az építkezés miatt nincs most ideje rá!

diadella: Tök jó a vonalzód! :)
ildi_ko

Van egy fölösleges iwiwes meghívója a férjemnek!!Akinek szüksége van rá,az írjon!!! :P
kkriszi

Ildikó! Köszi!

Lányok!!
Holnap után találkozunk!!
Vendég

Sziasztok!

Gyönyörű nap a mai!Ma egy kisfiú boldog családra lelt!!!!!!!!!!!!!!Sok boldogságot kívánok az új családnak!! :P :P :P
Szóljon ez a pár sor nekik és persze minden anyukának ,leendő anyukának!!

Egy napon a gyermek így szólt Istenhez:"Azt beszélik,holnap leküldesz a földre.De hogyan fogok ott élni,hiszen olyan kicsi és védtelen vagyok?"

Isten azt válaszolta:"A sok angyal közül kiválasztottam egyet neked.Várni fog téged és vigyázni fog rád!"

"De"-mondta a gyermek-"itt a Mennyországban nem csinálok mást,csak énekelek és mosolygok.Erre van szükségem, hogy boldog lehessek!"

Isten így szólt:"Az angyalod minden nap fog énekelni neked.És érezni fogod az angyalod szeretetét,és boldog leszel."

És,-mondta a gyermek-"hogyan fogom megérteni az embereket,ha nem értem a nyelvüket?"

"Az angyalod türelemmel és gondossággal meg fog tanítani beszélni".

A gyermek felnézett Istenre, és így szólt:"És mit fogok tenni,ha veled akarok beszélni?"

Isten rámosolygott a gyermekre,és azt mondta:"Az angyalod össze fogja tenni a kezeidet és megtanít imádkozni!"

A gyermek azt mondta:"Úgy hallottam,a földön rossz emberek vannak.Ki fog engem megvédeni?"

Az Isten megölelte a gyermeket, és azt mondta:"Az angyalod óvni fog téged,akkor is, ha ez az élete kockáztatásával jár!"

Isten ismét megölelte a gyermeket:"Az angyalod mindig beszélni fog neked rólam,és meg fogja mutatni,hogy hogyan juthatsz vissza hozzám, habár és mindig melletted leszek!"

Ekkor nagy békesség volt a Mennyben, de már hallani lehetett a földi hangokat.

A gyermek sietve megkérdezte:"Istenem, ha most mennem kell,kérlek áruld el nekem az angyalom nevét!"

Isten így válaszolt:"Az angyalod neve nem fontos....egyszerűen csak így fogod hívni:"ANYUCI!"
dotti

Én mára elbúcsuzom ma egy kicsit fárasztó napom volt!Majd holnap megpróbálok jobban kibontakozni!Mindenkinek nagyon szép álmokat kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
dotti

Dotti!!!

Ez nagyon gyönyörű,és megható!!!
Ezt nekem az egyik nagyon aranyos Ágacskás tanfolyamtársunk küldte el ,még a nyár elején!!
A kis Angyalkák a címe,és képekkel van együtt!!!
Patakokban folyt a könny a szemünkből,míg végignéztük a klippet!!!
Mert egyszerűen gyönyörű,és megható!!!
Azóta is akárhányszor megnézzük,mindig elered a könnyünk!!!

Köszi Dotti,hogy leírtad nekünk ezt a szép versikét!!!!

A Mi Angyalkáink várnak ránk az égben,és Ők tudni fogják,hogy mikor kell lejönniük hozzánk!!!
Egyszer mindenkihez eljön majd a saját Angyalkája!!! :P :lol: :P

Szép álmokat mindenkinek!!!
Kép

Az Angyalkáink ,akik álmunkban mindig velünk vannak!!! Kép

kkriszi

Sziasztok!

Eléggé elhavazódtam, a héten oda voltam suliban, és a gép elé nem igen kerültem, csak dolgozatot írni, ha Viki éppen alukált. :lol:

Ildi: Annyira imádom nézegetni a képeket! Én is szeretnék 3 gyereket! :lol: :lol:

Diadella: Örülök, hogy írsz, és bocsánat, ha megbántottunk. Tényleg kissé bele lett mászva az életedbe, mivel fel lett dobva a labda. Ezért is írtam én is, hogy nektek kell ezt eldönteni. A barátnőd viszont tapintatlan volt szerintem veled szemben, hisz ha anya, akkor tudhatja hogy milyen boldogság annak lenni, s hogy mennyit jelent ez. S ha neked nem adódik esetleg majd meg, akkor mit veszítesz vele. A párod majd alakulni fog biztosan. Én meg elgondolkodtam azon amit mondott, hogy nem is tudja, hogy lehet-e úgy szeretni egy öf. gyereket mint egy vér szerintit. Hát, ránéztem Vikire, és az jutott eszembe, hogy kell szeretni egy vér szerintit? Nem is tudom, hogy tudnék-e másik gyereket szeretni, mondjuk egy vér szerintit. Persze ha megfoganna egy kis élet bennem, biztosan őt is imádnám, de úgy érzem Viki az életem és ezzel kerek a történet, kis tesón majd gondolkozunk, de később. Élvezni szeretném minden pillanatát Vikinek. :lol:

Kkriszi: Én is megpróbáltam volna tejet csiszolni magamból, de nem ment. Egy hónapig fejtem, aztán mikor jött a felvételi, és ezerrel készültem, néha kimaradt, mikor Vikiért mentünk teljesen elmaradt. S aztán Viki olyan kis torkos volt, hogy könnyekben kiabálva követelte a kajcsit egy pillanat alatt, ahogy felébredt. Szóval esélyem se volt a szoptanitot magamra venni, bemosakodni... sajnálom :?

Kizsó: Azt hiszem felismerünk titeket. :lol: Nagyon kreatívak a gyerkőckék. :)

Kriszi: Nagyon tetszik a lelkesedésed! :lol: :P

Latimi: Én is már azt hittem... :? No de tudod, a gyerkőcök találnak meg minket. S ha arra gondolok én már márciusra vártam volna babát, ha akkor kerülünk sorra, akkor nem ismerhetném a lányomat. :oops: Azt hiszem így volt a legjobb nekünk, persze így utólag azért. 8) Olyan rossz itt észt osztani, amikor én annyira türelmetlen voltam már a vég felé, no meg mennyit bömbölésztem. És most meg, mennyit heherészek. :lol: Még mindig csak azt tudom mondani, hogy fogsz te nagyon heherészni nem is olyan soká! :P

Majd én is hozok haza magammal szórólapokat, hogy kitegyem, ugyanis ebből a megyéből még ha jól tudom nem származik baba. :roll: Örülök, hogy egy gyermek családra talált, és hogy végre valami haszna is volt a médiának. Bár akkor én nagyon keveseltem az időt, de úgy tűnik ez is elég volt, hogy egy boldog család szülessen. Azért nekem az is eszembe jutott, ahogy írtatok, hogy nem feltétlenül történt volna tragédia gyerekkel, nem minden nem kívánt gyermek végzi tragédiával, aki nem lesz Gólyahíres baba. Egy kicsit nekem így érződtek a hozzászólások, de én nagyon örültem, hogy Gólyahíres baba lett belőle, hisz egy Gólyahíres család született, a várakozók előbbre léptek, és egy kicsi manó rögtön megtalálta az anyukáját és apukáját. :lol:

KépKép
ancsúr

És szép jó éjszakát kívánok mindenkinek!
Kép

Kép

KépKép
ancsúr

Azért ezek már igen kemény tokák. :lol: :P :lol:

KépKép
ancsúr

Dotti, ezen most én is bőgtem, főleg hogy ma este nem voltam elég türelmes velük :-(

KKriszti, az igért képek Anikóról:

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
emike

Szép jó reggelt mindenkinek!!

Már csak 1 nap,és találkozunk veletek!!
Lázas készülődés mindenkinél,főleg aki először vesz részt ilyen találkozón!!

Tegnap este a Tescóban voltunk,és vettünk egy-két apróságot a babucinknak!Vettünk zenélő forgót a kiságyra,ami nagyon kellemes dallamot játszik!
Zoli azt mondta,hogy erre mindenki el tudna aludni,mert olyan megnyugtató dallam!! :P :lol: :P
Vettünk cumisüveget,amin aranyos figurák vannak!Vettünk két kis cumikát! :P :P :P
Vettünk 4 bodyt(jól írtam le??),olyan cukik!!Nem volt szívünk otthagyni őket!!!
Szóval könnyítettünk a pénztárcánkon egy picit,de ez a szívünknek nagyon-nagyon jól esett,hogy már van,vagyis lesz kinek vásárolni!!!
Bár még nagyon sok minden hátra van még!!
De van még időnk beszerezni a dolgokat!!!
Majd elmegyünk Debrecenbe a Baby-centerbe,ott nagy a választék,és remélem,az árak nincsenek ilyen kimagaslóak,mint itt!!!
Néztünk egy bébihordozót is,de csak nem vettük meg!!Majd legközelebb!!Amúgy is ez kék volt,és maci mintás,mi pedig pirosat,vagy bordót szeretnénk!!!

Ancsúr!!

A kis Viki gyönyörű,mint mindig!!Cuki az a kis tokája az ála alatt!!!
Úgy megpuszilgatnám!!!Kis mosolygós Hercegnő!!!Már csak a korona hiányzik a fejéről!!
Egyszer majd biztos lesz neki,mert tényleg nagyon szép kislány!!! :P :P :P

De ezt a gyönyörűséget,és szépséget minden öribabáról elmondhatom,mert egyszerűen gyönyörűek mindannyian!!! :P :P :P
Valóban igaz,hogy a szeretet,nyugodt,boldog családi légkör megszépíti a gyerekeket!!!!
Rakjatok fel képeket,mert nekünk ez nagyon nagy erőt ad a várakozásban!!! :P :lol: :P

Emike!!!

A kicsi lánykád is nagyon-nagyon édi kis teremtés!!!
Huncut kis mosolya van!!Hasonlít az egyik kislányra az ovinkban,ő is olyan kis huncut,mint most Anikó a képen!!!
Csodaszép gyerekek!!!

Kedves örökbefogadó szülők!!!
A fényképek is bebizonyítják,hogy azzal,hogy nem Ti szültétek Őket,egyáltalán nem veszítettetek semmit!!!Mit is veszítehetett volna valaki,hisz ott van az élete,a gyönyörű gyermek,akit a kezében tarthat!!!Az,hogy nem bennetek fogant,az csak egy dolog,a fő az,hogy Ti is megszenvedtetek érte,mert aki kihord egy terhességet,az 9 hónapig várja a csodát,Ti,és már mi is évekig várunk a csodára!!!De egyszer,vagy többször megérkezik hozzánk is a csoda,gyermek formájában!!!
Mert ha a Ti vérszerinti gyerkőceitek lenne is,akkor sem lennének szebbek!!Mert Őknáluk,már hova lehetne szebb gyereket összehozni!!!! :P :P :P
Komolyan mondom,hogy nagyon-nagyon szépek egytől-egyig!!!

Ildikó!
A Ti gyerkőceitekről sem feledkezem meg,mert nagyon aranyos gyerekek!Látszik,hogy milyen büszke apukájuk van!!Lehet is büszke,mert van kikre büszkélkednetek!!! :P :P :P

Most már megyek,mert dolgom van!!!
Sok puszi mindenkinek:Kriszti

A gyermek ajándék,az élettől,és Istentől!!!Nektek örökbefogadó szülőknek,és nekünk várakozóknak így adatik meg a Csoda,hogy kapjuk Őket az élettől,egy telefonhívás által!!!
Minden várakozónak mielőbbi telefonhívást,és nagyon szép babacsomagot kívánok!!!!Kép

Puszi mindenkinek:Kriszti
kkriszi

Ancsúr: Nagyon édes! :) Nem semmi, hogy 2 hónaposan milyen kis hurkái lettek ;) Békés kisbaba? Mert annak látszik :)

emike: Jaj, Anikónak az első képen az arckifejezése! :):):) Az egyik találkozón beszélgetni akartam vele és minden kérdésemre "Nem!"-mel felelt és ugyanez a huncutság ült ki az arcára, hát majd' megzabáltam! :) Melinda is olyan gyönyörű!! Azok a szemek, az a gyönyörű arcforma és a haja is nagyon szép! Nincs vele sok gondotok, hogy ilyen hullámos? Fésülés? Nálunk Vivien szörnyen utálja, ha fésülöm! Már egész jól megfésüli magának, de egy-két ponton még ki kell igazítanom.

kkriszi: Köszönjük, igazán jól esnek a kedves szavaid! :) Holnapra nagyon szép napot kívánok és érezzétek jól magatokat!!!! A fényképezőgépet pedig már ma készítsétek elő, nehogy otthon maradjon! ;)

Végül egy picit hadd dicsekedjek :oops: A héten volt az oviban a nagycsoportosok felmérése, hogy mennyire iskolaérettek, illetve ebben a tanévben miben kell még őket fejleszteni. Hát kérem szépen, Vivienre azt mondta a fejlesztőpedagógus, hogy igazából nem kell fejleszteni, csak azért veszi föl, hogy az önbizalmát kicsit növeljük, erősítsük, mert arra azért szüksége van. A legtöbb feladatot kiválóan megoldotta, olyan büszke vagyok rá! :)

Tegnap pedig voltunk vele MR vizsgálaton. Szegénykém nagyon félt, végig sírta a vizsgálatot, a sírás rázta is a testét kicsit, de ezt leszámítva nem mozdult meg. Nem tudom, hogy sikerült-e a vizsgálat, ezt csak kedden fogjuk megtudni, de remélem, hogy igen. Bent lehettem vele végig, foghattam a lábát, hogy ne féljen annyira, dehát így is nagyon félt :(
ildi_ko

Sziasztok!

Ancsúr: Csoda szép Viktória hercegnőd van :) És valóban, én is úgy látom, hogy nem kell attól félned, hogy esetleg elfogy :lol: Nagyon édes!

Látom, nagy a készülődés a szombato talira, mindenkinek jó talizást kívánunk!

Ildikó: Lesz most is október vég végén Tegyeszes tali? Szeretnénk menni. EGyébként képzeld, nekem a barátnőm azt mondta, hogy nekik azt mondta a Gyámhivatal, hogy nem kell újból megcsináltatni az alkalmasságit, ha lett egy babád és szeretnél egy másikat, de még nem járt le az alkalmasságid. Én ezt most nem értem, akkor hogy van?

Hoztam két képet ma reggelről:

Gréta anyával :)
Kép

Pici huncut bogaram :)
Kép

További szép napot mindenkinek!
obea
obea

Sziasztok!!!!

Annyira jó olvasni a soraitokat!!

A gyerkőcök tényleg csoda szépek!! Nagyon jó nézegetni ezeket a képeket!

Ildikó!! Gartulálok a kis Vivienhez!! Nagyon okos kislány! Istenem milyen jó érzés ez egy anyának!!

Ancsúr!! Nem haragszom!!
:wink:

puszi csajok, megyek főzök valami finomat mielött dolgozni megyek!!
Vendég

Azon gondolkozom, hogy hogyan lehet ez, hogy szinte minden öf baba annyira hasonlít az öf szülőkre??
Vagy már csak belemagyarázzuk? De nem hiszem!! Itt van pl most Obea és Gréta! Nézzétek meg azt a képet ahol együtt vannak! Hihetetlen!

Mindenkinek szép napot..mentem dolgozni!!
Vendég

Sziasztok!

De édesek a lányok!Nagyon írigyelve nézem a képeket!De jó látni a csöppségeket,hogy milyen kiegyensúlyozottak és boldogok!!!!!!!!!
Emike!Anikónak a huncut szeme,na nem semmi!Anikó és Melinda testvérek ,mert nagyon hasonlítanak egymásra!?

Szóval tündériek a csajok!!!!!!! :P :P :P

Én is nagyon várom a talit kb úgy izgulok, mintha első randevúra készülődnék!!! :oops: Nagyon szeretnék veletek megismerkedni!

Kriszti!A mi vonatunk 8.27-re van benn a keletibe!Ha gondolod megvárhattok minket, én végül is a sógornőmmel megyek!Megadjam a telefonszámomat pü-be?
És ma megkaptuk a papírokat Gabikától!Olyan aranyos volt,hogy még a héten elküldte mert biztos most a tali miatt is rengeteg dolga van!!!Bár most egy kicsit összezavarodtam!Majd holnap rákérdezek, hogy határozat nélkül visszaküldjem,mivel arra még várni kell, vagy utólag megküldhető a határozat!

És én előre az elnézéseteket kérem, ha a talin, mindenkit név szerint nem tudok rögtön kapcsolni hisz még friss hús vagyok!Ugye nem haragudtok meg rám emiatt!Azért igyekezni fogok!

Puszi! Kellemes délutánt és jó készülődést kívánok mindenkinek!
Azért még később benézek hozzátok!!
dotti

Sziasztok!

Sajna rossz hírrel jövök, mi nem tudunk menni holnap! :( :cry:

Mindkét csajszim nagyon köhög, Kingus már lázat is produkált! Sajnos Zsófi sem áll már messze tőle! :cry:

Annyira, de annyira sajnálom, pedig egész héten ez éltetett, hogy szombaton találkozunk! :cry:

Ti azért érezzétek nagyon jól magatokat! :D

A kitűzők megírását pedig arra kéne bízni, aki a legkorább odaér közületek! :D

Remélem visz valaki fényképezőt!!!

kizsó

Jaj, Kizsó, jobbulást a lányoknak!!! Te pedig ne szomorkodj, játsszatok a hétvégén jó sokat és örüljetek, hogy együtt vagytok! :)

Obea: Édes Gréti!!!! és milyen nagy már.... Igen, úgy tudom, hogy lesz utolsó vasárnap tali, de azért jövő héten majd még rákérdezek Grazynára telefonon. Mi is szeretnénk menni, bár az építkezés nagyon megy, remélem, Micut rá tudom venni :)
ildi_ko

Dotti!!!

Persze,hogy megvárunk!!Add meg a telefonszámodat,és akkor majd felhívlak,hogy merre is vagy!!
De jó,legalább nem kell egyedül mennünk!!!
A férjemmel megyünk,kettesben,de biztos megtaláljuk majd egymást!!!

:P :lol: :P

A nyilatkozatot a határozatotok nélkül is visszaküldheted,mert akkor már be fogtok kerülni a sorba!!A jogerős határozat másolatát,pedig utólag postázod!!
De szerintem,holnap kitöltve hozdd el Gabikának,így hamarabb kaphattok sorszámot,és nem kell a postára várni!!Meg így tuti,hogy megkapják!!! :P :lol: :P

Már nagyon izgalmas dolog,hogy milyen lesz a holnapi találkozó!!
Már tűkön ülünk!!! :oops: :lol: :oops:

Kép
kkriszi

Kizsó!!!

Nagyon sajnálom,hogy nem tudtok jönni!!!Majd legközelebb találkozunk!!
A lányoknak pedig nagyon gyors gyógyulást kívánok!!!!!

Obea!!!

Nagyon tündéri kiscsajszid van!!!Nagyon helyes kis pofija van!Édesek vagytok kettesben!!!

kkriszi

Diadella: felteszek én is két képet, döntsd el, hogy belemagyarázás-e. :)

Tegnaptól itt vannak a nagyszülők (párom szülei), B. mama vitte Csengét oviba. Az óvónő első mondata ez volt: "Most már tudom, kire hasonlít Csenge!" :lol: :lol:

Kép

Kép

Holnapra mindenkinek kellemes és hasznos ismerkedést és sok sikert, férjpuhításhoz szorítok ezerrel! :)
rkata

Rkata!

Hihetetlen!!!!!!!!!!!
Megdöbbentő a hasonlóság!!!!
Ez olyan jó :D
obea

Kizsó!Nagyon sajnálom de az a fontos, hogy a lányok meggyógyuljanak!Jobbulást kívánok!

RKata!Nem semmi a hasonlóság!!!!!!

Én viszek fényképezőgépet,majd küldök a tali után képeket az otthon maradóknak!

Kriszti!Akkor küldöm a számot pü-be!Köszi,hogy megvártok!Már nagyon várom a holnapi talit!

Puszi Rita
dotti

Sziasztok!!

Kata!!! Ez hihetetlen!! Már látom, hogy nem csak belemagyarázás..oké, megnyugodtam!!
Egyébként tudja valaki, hogy mitől van ez? Van erre valami tudományos magyarázat?

Köszi a drukkot..elkel..asszem a jövőbeli boldogságomhoz a holnapi napon át vezet az út!!! Istenem bárcsak sikerülne!! nagyon izgatott vagyok! Egyáltalán mikor merjek rákérdezni a férjemtől a dologra..mert én már legszivesebben hazafelé a kocsiba megkérdezném...hogy ...na??? de nem hiszem, hogy ez nem jó ötlet!

[b]Kizsó
sajnálom én is, hogy nem lesztek ott, de most a legfontosabb, hogy mindannyian meggyógyuljatok!!

[/b]
Vendég

Na egy kicsit elbénáztam a kijelölést..nem akartam én ám ennyi mindent kijelölni :oops: látszik, hogy fáradt vagyok, nem rég értem haza a munkából és ma is nagyon sokan voltak..nagyon sok a beteg!
Vendég

Sziasztok lányok!!!

R.Kata!!!
Bámulatos a hasonlóság!!!Ez igen,mint két tojás,úgy hasonlítotok egymásra!!!
Behívtam a férjemet,és nem mondtam semmit csak megmutattam neki a két fotót!!!Azt mondta,hogy milyen szép kis göndör fürtös kicsi lány!!Ezt Csengére mondta!Majd megmutattam neki,a fekete-fehér fotót,majd újra a színeset,és azt mondta,hogy a két képen ugyanaz a kislány van,ugye???
Alig akarta elhinni,hogy a másik kép Csengének az örökbefogadó anyukájának a kiskori képe!!!
Szóval nagyon hihetetlen!!!!De igaz,és ez a jó,hogy a gyerekeink majd kezdenek ránk hasonlítani,vagy rögtön ránk hasonlítanak!!!

Hiszen mi leszünk a szülei,akkor miért ne hasonlítanának ránk!!!Nem jól mondom???

Már csak egy pár óra,és találkozhatunk veletek!!!! :lol: :P :lol:

Dotti!!!
Akkor ,ahogy beszéltük,holnap talizunk a Keletiben!!!
Majd csörgessük egymást!!!!

Aludjatok jól,szép álmokat,a holnapi viszont látást!!!!
Kép
kkriszi

Diadella

Drukkolunk hogy összejöjjön .
Csak meglágyul a sok szép baba láttán, kisfiam pedig már nagy kópé majd bevetünk mindent :):)

Puszi hplnap talizunk

Naninga
naninga

Kizsó: Sajnálom, hogy nem jöttök a talira! Gondolom kiccsaj várta a babákat. :?

Rkata: :lol: :P :lol: Hát igen, apát is sokszor gyanúsítják. :lol:

Diadella: Tudományos magyarázat az szerintem nincs. Ha arra gondolok az 5 éves unokahugi mit kérdezett tőlem. Hogy ugye Viki a szeretet csillagáról jött hozzánk Ancsi? A válasz igen. :lol: Hát lehet, hogy a szeretet csillagán tudják melyik baba, hova tartozik. :lol:

Obea: :P Pedig ha tudnád! Tegnap átaludt egy kajcsit délután, és gondoltam nem költöm fel. Jöttek a bratyiék, ők a keresztszülők, és elmeséltem, hogy korábban fürdünk, mert tündérkénk elaludt a kajcsira és nem költöttem fel. Erre soginőm már mondta is, hogy látszik az arcán, úgy beesett. Ja beesett pufók volt. :lol: :P Olyan jó belecuppantani, annyira szereti a hasát. :roll: :lol: :P No de inkább egyen jóízűen, mint ne. Meg tudja azt is hogy mi az elég, például nem lehet többet adni neki mint ami kell, mert ha még kínálod, akkor kinevet. :lol: Gréti szeme totál a tied!!! Nagyon szép csajszlika! Nálunk újra kell csinálni mindent, csak a tanfolyást nem. Beszéltem a TEGYESZ-essel, hogy ránktalált Viki és ő mondta.

Ildi: Nagy-nagy gratula nektek! :P Ügyike a kislánykád. Ó a múltkor láttam, hogy kerestél, de apa volt a gépnél, és játszott. Nem vettük észre. Jaj, nagyon nyugodt a kis drágánk, persze akkor ha minden úgy történik, ahogy szeretné. :lol: De tényleg, itthon szeret és maminál a legjobban. Ezt a két helyet ismerin nagyon jól. De legjobbat csak a kiságyában alszik, az az ő fészke. Ha sok inger éri felpörög és nem tud aludni, na ilyenkor jön a cirkusz. Ettől félek én holnap, hogy majd tombolni fog ott, mert sok embert lát, és persze ez nagyon érdekes. No de hátha nem. :roll: 8) Egyébként egy órát is hajlandó elcseverészni a nagyágyon. :P No a csacsogásban és a vigyorgásban rám hasonlít. De olyan bájos kis puncika, mindenkit levesz a lábáról. :lol:

Kriszi: :lol: Ugye milyen jó vásárolgatni? :lol: Köcike a dícséretet.

Emike: Édesek a csajok!

KépKép
ancsúr

Kriszi: Te kérdezted a pólyát? Én használtam de csak úgy hogy ráterítettem, mármint rajta aludt Viki és felhajtottam a végét, nem kötöttem be. Fixálni jó, de a mozgásfejlődésben gátolja a csípőizmok és lábizmok erősödését. De ugyanígy figyelni kell a hanyatt hasonfekvés arányaira is. Mert a hasonfekvés erősíti a hátizmokat, segít a nyaki lordózis kialakulásában, de a hanyatt fekvésnél fejlődnek a lábizmok, és persze az is szükséges. :lol:

KépKép
ancsúr

Sziasztok Lányok!Sajna holnap nemtudok menni,de nektek nagyon jó ismerkedést kívánok!Érezétek jól magatokat,legalább annyira mint mi tavassszal!Még mindig annak öröméből,varázsából élünk.Diadella!Nagyon szurkolok,de szerintem nincs az a pasi,akinek itt necsordulna meg a szíve.Majd még ő fog hajtani,hogy intézd mielőbb!Ancsúr!Nagyon édes Viki,sajnálom hogy nemtapogathatom meg a hurkácskáit holnap.Szép jó éjszakát mindenkinek!Állmodjatok babákkal,gögicséléssel,mózes kosárral,és holnap biztos látni,hallani fogtok ilyeneket. :D Bennem egy jósnő veszett el :D
Vendég

Sziasztok Csajok!!! :lol: :lol: :lol:

Ez már nemigaz... :evil: :evil: :evil:
Valószínűleg frissül az oldal vagy nem tudom... Már 5 napja próbálkozom, hogy írjak nektek... Aztán mire végeznék mindig elszáll :(((((((
Megpróbálom távirati stílusban... Holnap igyekszem bővebben újra írni... Most csak a legontosabbak:
Holnapra hatalmas szorítás Diadella nektek különösen!!!! :wink:
Rengeteg új élményt, hosszú időre szóló feltöltődést, és vidám , jó hangulatú talizást kívánok nektek!!!!! :lol: Bár tudom, Gabikának és munkatársainak remek érzékük van a jó hangulathoz!!! ;)
Aztán a már családos Gólyahíresek is ott lesznek, hogy feltegyék az i-re a pontot :)))))))))))) Naninga, Ancsúr, Rvan-ék mind mind fórumos sorstársaitok, akik hatalmas erőt adhatnak nektek a további várakozáshoz!!!!!! :wink:

Latimi!!! :) Megkaptam a mail-ed, hamarosan válaszolok is, de nagy munkában voltam mostanában!!!!! Kezem-lábam csuriban továbbra is!!!! ;)

Diadella! Külöd neked privit!!! ;)

Apucink Belfast-ban van, úgyhogy nem egyszerű az élet. Na nem azért mert nem tudok egyedül megoldani dolgokat, hanem nagyon hiányzik a kicsi szívünknek :(( Bár most már napi többszöri skype ill. webkamerás dumcsi van:) De hát az akkor se az igazi...
Az első napok voltak a legnehezebbek, Noriszon is észrevettük... :(

Most elküldöm amit írtam, remélem nem száll el :roll:

Pusza mindnekinek!!!

KépKép
napsugaracska

Csajok!!!

Holnap ne felejtsetek szórólapot vinni!!! Folytassuk a megkezdett "Kampány a nem kívánt babák életben maradásáért!!!" tevékenységünket!!!
Diadella, KKriszi!!! Tök jó, hogy kitettétek az iwiw üzenőfalára is!!!
Vigyük el mindenhová a Gólyahír Egyesület nevét, elérhetőségét!!! Ne legyen több kisbaba mosógépben, ágyneműtartóban és ki tudja még hol... :( :( :(
Had éljenek ők is boldog családban!!!

Hugom felhívta a figyelmem arra, hogy középiskolákban is kitehetnénk a szórólapokat, ő is vitt... Sajnos tudni kell, hogy az abortusz már nem kelt megrökönyödést náluk, rengeteg "kislány"nak volt már... Más időket élünk... :(
Gondolom akkor Fősulikban is ki lehetne tenni...
Egyébként akinek van rá lehetősége, a http://www.golyahiregyesulet.hu/tevekenyseg.php oldalon legfelül a szórólap letölthető (kinyomtatható!).
Viszont van rajta hogy "INTERNET:" itt még a régi oldal neve szerepel, ki kellene javítani a mostani elérhetőségre www.golyahiregyesulet.hu és utána nyomtatni.

Olyan jó, hogy így összefogtunk, látjátok soha nem lehet tudni, ki honnan olvas az Egyesületről!!! Köszönjük Anonymus!!!! Ha olvas minket más életetadó, akkor örülnénk ha ő is megírná, elég csak annyit, hogy hová érdemes kitennünk a szórólapokat.

Puszi csajok!!!! Majd még igyekszem írni ma, csak nem akarok túltengeni...
Olyan jó olvasni titeket nap mint nap (főként hajnalban), nagyon szeretek veletek együtt izgulni, és én már előre várom, hogy majd írjátok ti is, Anyuci lettem :))))) Bár ez még odébb van valakinek, de mi sem régen voltunk várakozók! ;)

KépKép
napsugaracska

Ja, és egy kedvenc képünk a holnapi nap megerősítésére:
Kép
(Azért jobb ez így, mert ha én puszikálom, Noriszból semmi sem látszik :oops: :lol: )

KépKép
napsugaracska

Kata!
Ezen még én is megdöbbentem! A szátokon kívül minden egyezik! :shock: nem semmi!

Lányok!
JÓ talit mára! Mi az első talikor köröztünk egy jó ideig, mire bejutottunk abba a kis utcába :shock:

Kép
kajla

Lányok jó talizást, meg persze feltöltődést mindenkinek!!! :D :D

Obea! Kérdezted az alkalmasságit. Elvileg minden öf után újat kellene csináltatni, de vannak olyan megyék, ahol elég megerősíteni a szándékot és akkor marad a régi. Még jó, hogy olyan egységesen dolgoznak a hivatalokban. Nekünk minden alkalommal újat kellett csináltatni (persze ez nem baj, csak azt nem értettük, hogy mi tartott nekik minden aklalommal 4-6 hónapig...) :evil:
steiff

Lányok, milyen volt a tali?

Dotti, testvéreknek éppen testvérek :-) , de nem vérszerintiek, szóval a hasonlóság csak a véletlen műve :-)

Kép
Kép
emike

Sziasztok!

Hazaértem a gólyahíres találkozóról. Húúú, az a rengeteg csodaszép baba és boldog család! Remélem a tavaszi összejövetelen mi is a bemutatkozó családok között szerepelhetünk.

Kizsó!
Nagyon hiányoltalak, már úgy megszoktam, hogy ott vagy a gyerekeiddel. Mielőbbi gyógyulást kívánok kicsi lányaidnak.

Kkriszti!
Örülök, hogy megismerkedtünk, még ha túl sokat nem is tudtunk beszélgetni. Írjál, hogy érzeted magad?

Ancsúr és Nagyzsú!
Nektek is nagyon örültem, olyan szépek a gyerekeitek.

Diadella!
Ugye milyen meghatóak voltak a történetek? Párod mit szólt?

Latimi!

Mindjárt kipróbálom az e-mail címedet.

További szép napot!
Vendég

Sziasztok lanyok haho!!!!!Beszamolo??????????!!!!!!!!!!!!!!
móncsi+3

Na én is arra várok mááár, a jó hosszú beszámolókra :wink: :lol:
De gondolom most mindenki átbeszéli a hallottakat otthon...

(Az én ismerőseim, akik még csak most indulnak az úton, elég vegyes érzelmekkel értek haza... :( Hiába mondtam én, hogy rengeteg idő, csak most tudatosult bennük... azt hitték a sok-sok év próbálkozás útán ez majd gyorsabban megy... Illetve csak az első pár bemutatkozást látták, ahol még az örökbefogadás sem elsőre sikerült....)

Meséljetek ti is, Naninga, Rvan, Ancsúr, Nagyzsú... Milyenek voltak a gyerkőcök, mit csináltaK??? :D Nekünk anno Norisz csak aludt és aludt és aludt...
Naaa, gyertek máááár :D :D :D nme bírjuk, kilyukad az oldalunk, meg tudjátok nők vagyunk, kíváncsiak!!! :)

Siminéni!:) Nemsokára válaszolok a mailedre!

KépKép
napsugaracska

Sziasztok!

Mi is hazaértünk, villámgyorsan fürdettünk, és aztán kajcsi, ágyba bújás.
Viki elég nyűgi volt odafele, hercegnőként nehezen viselte, hogy a kocsiban benne kellett lenni a kisülésben és nem rázhattuk a fenekét. Persze beszélgettünk, fütyültünk, énekeltünk meg minden. Volt kicsi szunya is, no de mint mondottam az ő fészkében alszik jókat.
A talira már kocogtunk akkora volt a rázendítés. :? Azt hittem farkas éhes, ehhez képest fele kaját meghagyta. Jöttem Latimiék, és persze még a nyűgi pillanatokban így be se mutatta mekkorákat szokott vigyorogni és dumcsizni. Ja, azt azért meg kell hagyni, hogy mikor Gabika belépett és odajött hozzánk, nem nyűgösködött tovább, mint akivel betanították, hogy viselkedjen. :lol: :P :lol: Timi meg is jegyezte ezt. :lol: Bemutatkoztunk, de én szerintem csak habratyoltam. Nem tudom, hogy hatott, de hirtelen sok minden nem jutott eszembe.

Diadella, Kriszi és a többiek: Kár hogy nem osontatok át a babás szobába, így nem tudtunk megismerkedni.

Főleg Diadella téged sajnáltalak, de mivel én nem ismerlek meg se találtalak volna. Bemutattam volna közelebbről is Vikit a párocskádnak.
:P :lol:

Latimi: Nagyon örültem hogy személyesen is megismerkedhettünk!!! Ha kicsit vártál volna még, és nem szaladtatok volna el, Viki a kövi pillanatba már tiszta happy volt. :lol: Remélem most már gyorsan utolér benneteket a gólya.

Zsu: Ne haragudj, hogy meg se ismertelek először! Azta, a párodat hamarabb megismertem. És a kis hercegnőtök is sokat változott!

Nanninga: :lol: :P Nagyon helyes kissrácotok van, ő már az a kategória, hogy helyes, meg jó képű. :lol: Egyszóval kész nagy fiú. Na milyen volt Viki talpa?? 8) No nem baj, majd ha találkozunk megint megdögönyözöd.

Deva: :lol: :P :lol: Mi is nagyon örültünk!

Napsi: Tök jó ez a kép! :lol:

KépKép
ancsúr

Sziasztok!

Nálunk a fiúk már beájultak, lefárasztotta őket a mai nap :lol:

Napsi!
Hát a mi fiaink nem aludtak, állandóan menni akartak, illetve mászkáltak a székeken. A bemutatkozás alatt Gáborka "ráharapott" a mikrofonra, így őt is átvette apa, így csupán 22 kg-val kellett végigállnia azt az időt míg én megpróbálom elmondani a történetünket. A bemutatkozás után mondta, hogy még ő is szeretett volna egy pár szót szólni, de inkább kihagyta, mert elég volt már cipelni a csibészkéket. De azért remélem nem ijesztettük el az ikrektől a várakozókat :roll: Szerintem elég jól tűrték a sokaságot, általában mosolyogtak mindenkire. KKriszti meg is tudta dajkálni egy picit Tamáskát férjem nagy örömére :lol: :twisted:
Sajnos nem tudtunk sokáig maradni, mert már nehezen bírják a fiúk a korlátozást, ha nem mászhatnak, illetve tipeghetnek arra, amerre akarnak, ezért még Naningáékat meghallgattuk, aztán elindultunk haza. Még a Brendonban kaptak egy pár játékot, de mire hazaértünk 3-ra, már teljesen kimerültek, el is aludtak egy pár perc alatt.

Örülök, hogy az "újabb " fórumozókat is személyesen megismerhettem, remélem jól éreztétek ti is magatokat a mai nap. Kíváncsian várom én is a ti beszámolóitokat :)

Kép
rvan

Sziasztok

Hat órára már mi is haza értünk , és nagyon jől éreztükmagunkat.
Rvan ikrek nagyon jó fejek, a párom el is ájult ,hogy hozzábújt ......... talán Tamáska .
Minden elismerésem a szülőké akik meg tudják különböztetni melyik melyik :):)
Jó volt dumcsizni Rvan. :):)

Ancsúr

Hát az a talpacska de inkább cipellő ugyan nem elégített ki teljes mértékben de több volt a semminél :):):)
Remélem legközelebb tényleg megfoghatom kicsit Vikiteket :):)

Nagyzsu

Örülök hogy megismerkedtünk, és Zalán fiam személyesen megismerhette a kismenyasszonyát. Nem lehet elég korán kezdeni ugyebár. Nem semmi ahogy felutaztatok , még mindig eszembe jut hogy milyen bátran neki vágtatok azzal a csöpp lánnyal annak a hosszú útnak.

A mi beszámolónk sem sikerült valami fényesre de hát nem vagyok egy Szokratész az tuti. Annyi ember előtt kiteregetni az érzéseinket nehéz, mindenesetre remélem senkit nem rettentettünk el a beszámolőkkal (mint pl Napsi ismerőseit).
De ez az igazság van akinek ez sem megy könnyen, mint pl nekünk sem ment, de attól ma már ugyanolyan boldogok vagyunk mint akinek pikk-pakk sikerül . :)

Kkrszti, Dotti és a többiek

Örülök hogy találkoztunk, és hogy a kisfiam hozta a formáját. :):) Pedig még nyűgös is volt mert nem aludta ki magát.

Naninga
naninga

Naninga!

Igen, a Tamáska bújt oda a párodhoz. Eléggé barátkozós típusok, de ezen a nagy összebújáson én is meglepődtem.
A megkülönböztetés tényleg sokszor nem könnyű még a közeli hozzátartozóknak sem. Nekem, aki napi 24 órában látom őket már könnyebb, egyre eltérőbb a mimikájuk, mosolyuk, reakciójuk különböző dolgokra, de azért is igyekszem nem teljesen egyformába öltözteni őket, hogy ezzel is könnyítsek a dolgunkon. Mondjuk a nagyiéknak néha ez sem segít :lol:
Zalán is igazi nagyfiú.... Hol vannak már a mi pici csecsemőink?! :wink: :wink:
Remélem valamikor sikerül nem csak futólag beszélgetnünk...

Kép
rvan

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?