Jaaa, köszi, Angel, akkor már ezt is tudom
Szóval azután nekem is késett... úgy emlékszem. Ha akkor nem volt ciszta, akkor mondjuk tényleg nem is valószínű, hogy most van...
Monyo
, írok valamit.
Tegnap 2x történt velem egy olyan dolog, ami elgondolkodtatott. Egyik, hogy rossz helyen fordultam be és ezért át kellett menjek egy hídon. Ha eléggé elszánt lettem volna, meg tudtam volna fordulni, igaz, szabálytalanul, de viszonylag veszélymentesen egyből a felhajtás után. De nem tettem, inkább végigmentem és viseltem a +20 percet és + 5 km-t. Aztán még tegnap megismétlődött ugyanez, csak egy másik dologban. Valakivel beszélgettem és nem hagytam rá a dolgot -pedig egyszerűbb lett volna és nagy jelentőssége sem volt-, hanem azért is kiálltam az igazam mellett, ami nem volt könnyű, de már csak azért sem adtam fel. Látszólag a 2 dolognak semmi köze egymáshoz... de első esetben mérges voltam magamra, a 2.-ban pedig büszke. S látszólag ahhoz sincs köze, amit Te írsz, s Veled történik, de mégis van. Ez a Ti közös életetek és ha mindig hagyod, hogy a dolgok történjenek és nem vagy erőszakos, nem állsz ki 100%-ban azért, amit akarsz, akkor csak egyre szánibbnak fogod érezni magad és lassan tényleg az is leszel.
Ne haragudj rám ezért, de muszáj volt leírjam. Mondhatod, hogy előbb a saját házam táján sepregessek és ebben is igazad van. De mindezt Érted írtam, nem ellened!
Puszillak és bocsi, hogy ilyen hosszú lettem.... még az is lehet, hogy privibe kellett volna, de most mennem is kell....
Fanni