Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Napcsi!
Nagyon sok boldogságot kívánok a kis Nórikához!!!!!!!!!!És ahoyg Zsókuci írta, tuti szép kisbaba...Akárcsak a szülei!

Luki néni!
Nagyon sok boldogságos születésnapot! Kép

Mamm!
Nagyon szorítok, h ne legyen semmi baj!!!!!!!!!!De nem lesz! :wink:
Vendég

Sziasztok,

Itt a késő esti látogató. :D Sajna elég zűrösek a napjaim, kollégám kidőlt, helyettesítenem kell, és hát van munka bőven. Napközben csak futólag tudok bekukkantani :oops:

Sharon,
Igen, engem is boldoggá tesz, hogy vannak még rendes orvosok.
Nem, addig semmiképpen nem kezdünk bele újra, míg nincs minden rendben a vérképemmel. Olyan március környékére tervezzük, remélem, addig minden rendben lesz.

Benszikém,
Drága kis parapiri! Ne aggódj, minden menni fog magától, amikor lejutsz odáig. Elhiszem, hogy félsz az ismeretlentől, de anyáink is túlélték :wink: Szóval fel a fejjel, pár hét van a szülinapomig :lol: vagy télapóig? :lol: , és végre a kezeidben tarthatod a rosszcsontokat :D:D

Réka,
Örülök, hogy feleslegesen idegeskedtél, és hogy reggelre jobban lettél! :)

Vicuska,
Drukkolok, hogy minden rendben legyen Rami csípőjével!

Lippa,
Rengeteget számít szerintem is, hogy egy doki mennyire őszinte, és mennyire emberi.
Jaj, bocsi, hogy összekevertem a lányokat :oops: Puszi! :) Lilla így osztja a puszikat? Megzabáloooom :D:D

Taptau,
Puszillak! Olyan jó látni, hogy újra irogatsz! Hiányoztál ám :oops: :oops:
Drukkolok, hátha nem kell menni januárban! Hajrá spontán tesó :D:D Máté hogy van? Képet nem kapunk? :wink:

Bibar,
Sajnálom, hogy nem lett a legjobb a cukrod :roll: Drukkolok holnapra! +++++++++++++++++ Puszi!

Luki drága,

NAGYON SOK-SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK NEKED!!!!!
:D:D:D

Kép

Mamm,
Jaj, ez azért jóóó! Remélem továbbra is mindenki meg fog nyugtatni. Biztos, hogy minden rendben lesz Ficánkával! És mennyire helyes pofija van!! :D:D:D:D

Puszka mindenkinek! :D

Kép

Kép
zsókuci

Köszi csajok,puszi mindenkinek :oops:

Mamm

örülök,hogy rendben volt minden,nagyon szorítok továbbra is.
Tüneményes a bébi :P

Kép
lukrécia

Jó reggelt!!!!!

Hurráááá Kicsikém!!!!!Örülök,hogy jól van ficánka!!!!!!! :P Igaza van a dokinéninek!!!!!!!!!!!!!!!!!Fojnak a könnyeim örömömbe!!! :cry: :cry: :cry: Ugy vártam,hogy gyere csak Ördike nem ment nélkülem aluszni éls elaludtam vele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: Nagy nagy Ölelés és pusza neked kicsi Mamm!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Upsz!!Nem fojnak hanem folynak!!!!!!!!!!!!!!Bocseszka :oops: :oops: :oops: :lol:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Jó reggelt csajok!
Mamm!
Sajnálom ezt a szívizom dolgot,de fantasztikus a pozitív hozzáállásotok!Hajós kapitányotok,ahogy kémleli a magzatvizet nagyon helyes!
Lukika!
Hát a jó istenke éltessen a vénkúvák társaságában! :lol:
Nyunyi!
Mikulásig nem szeretném húzni,de a 36.ig jó lenne és meglesz!
Lippa!
Annyira helyesek a csajok!Olyan hamar beszoknak majd!
Bibarka!
Mennyi lett a cukrod?
Lexi!
Jó,hogy jelentkeztél!
Zsókuci,Taptau!
Köszönöm a bíztató szavakat!Magától a fájdalomtól nem félek!Hanem az ismeretlentől,ami szülés alatt és utána a gyerekekkel lesz!No meg nagyon nehéz a lelkem,mert apa nagyon betojt és nem szeretne bejönni,de én meg rettegek,hogy ő nem jönne be!Erőszakkal nem lehet behívni senkit!Nekem szükségem van rá!Annyira félt és retteg értem,hogy ha csak felnyögök valamiért,már vinne a kórházba!Édes,de ő nem szeretne bejönni!Megmondta!Viszont tudja,hogy jó lenne nekem és értem megtenné csak nem tudom jót tennék-e vele!Teljes a káosz és túlnyomó részben ezért is félek,mert ő mindig ott volt nekem és ezt a 8évet együtt csináltuk végig!Annyira szar,ahogy írom potyognak a könnyeim,mert annyira közel van minden és annyira félek és annyira jó lenne ha velem lenne!Csak benne bízom!
Bocssi lányok a kirohanásért!
Vendég

Benszi
írok privit
Vendég

Benszi
elküldtem, bár elsőre nem sikerült. Lehet, hogy már a skizofrénia jele, de véletlenül magamnak küldtem. :oops: Még jó, hogy észrevettem.
Vendég

Kicsi Benszim!

Nálunk is igy volt,de apa hősiesen bejött és onnantól ,hogy bejött a szülőszobába azt mondta ha nem jött volna be nagyon bánta volna!!!Rendben lesz minden Kicsikém,szerintem ha oda kerültök a cél elé ugyis be fog veled menni!!!!Ha te szeretnéd és érted megtenné akkor szerintem beszéld meg vele,hogy mit szeretnél,ugyis ugy lesz ahogy mind kettőtőknek jó!!!!És Kérlek ne sírj,nem lesz semmi baj,és utána majd ugy emlékszel vissza a dolgokra hogy a világ legszebb csódája történt meg veled!!!!!!!!!!!!És ha tényleg ott vagy,hogy beindulnak a dolgok ugysem lesz időd félni,hidd el nekem!!!!!!!Én is nagyon féltem,de amikor elkezdődőtt mintha elvágták volna a félelmem!!!!Nagy nagy ölelés neked Kicsikém,és simi kicsi buksidra!!!!Pusza

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Benszike

ne félj,nekem meg a párom úgy néz ki okt végétől külföldön dolgozik(nem túl messze szerencsére)ugyhogy nagy eséllyel én is nélküle szülök,sőt az uccsó hónapot is egyedül töltöm. :( Minden héten hazajön majd,remélem pont itt lesz....Én is félek....
Szerezz egy jó barinőt,akit elviselnél magad mellett.Én Bibarral vajúdok ebben az esetben..... :P

Kép
lukrécia

Lukrécia!

Isten éltessen sokáig!!!!

Mamm!

Nagyon klassz az uh kép! Ne félj, szerintem sem lesz baj. És az is igaz, hogy míg nem voltak ezek a szuper uh gépek, addig nem vettek észre ennyi mindent. Most rengeteg apró eltérést is látni, ami sokszor semmit nem jelent, csak a szülőknek sok álmatlan éjszakát! Kitartás!

Benszi!

Fel a fejjel, erős csaj vagy! Szerintem addig még a párod is meggondolhatja magát. Az én férjem is így kezdte, hogy még a kórházba sem jött be, mert elájult a fertőtlenítő szagtól, arról nem is beszélve, hogy még a fogorvosnál is el szokott ájulni. Gondoltam, sokra megyek vele! Aztán ma már ott tart, hogy nélküle nem szülhetek! Kitartás!

Lexi!

Jó, hogy jöttél!

Azt mondta a meterológus, hogy szombatra erős lehüléssel jön egy hidegfront! Nekem már tegnap többet keményedett a hasam. Utálom a frontokat!!!!! :twisted:

Kép

Kép
sharon

Lexi!
Válaszoltam!

Sharon!
Az enyém most drukkol a császárnak,mert akkor tuti nem kell bejönnie!
Luki!
Hát ez szarabb,mint az enyém!Bár ha nem is messze dolgozik,talán becsuszan az urad időben ha jelzed az indulást neki!Tesóm bejön mindenképp velünk ha itthonról indulunk!Rá számíthatok,de az uram az uram!
Nyunyi!
Ha az uram benn lenne nem félnék semmitől,mert mellette 100000000000000000000%-ig biztonságban érzem magam!És most ez a biztonság hiányzik és ezért bújtítom a szülés mögé a félelmemet!

Drágák vagytok hogy gondoltok rám!
Vendég

Kicsi Benszim!!!

Szerintem ezt mond meg uradnak Kicsikém!!!!Ott a helye meletted!!!!!Puszantlak Kicsikém!!! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Benszi

nehéz elképzelni a férjem nélkül nekem is.Ugyanezen okokból,amit írtál.Remélem mindketten szerencsével járunk...félek én is. :?

Kép
lukrécia

Sziasztok!

Lukrécia: utólagos nagyon boldog szülinapot!!

Az én uram a határozott "nem"ből eljutott a "majd meglátjuk"ig...szóval szerintem bent lesz :lol: de ha nem, (én sose eröltettem, nem kértem, hogy jöjjön, mondtam, hogy majd ahogy érzi...)nővérem tuti bejön,én igazából mindkettőjüket szívesen látnám, férjem lelkileg, nővérem fizikailag segítene...ő mégiscsak szült 3 gyereket, és mindhármat pikk-pakk... :wink: ...de majd decemeberben kiderül,én nem aggódom.(MÉG :twisted: )

Shron:sajnos én is kezdem érezni a hidegfrontot!! :evil: :cry:

Mamm: iszonyú jó az UH kép, és szerintem se lesz baj!!!!

Napcsi:remélem jól vagytok és van már tejcsi is!!

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Mamm, milyen szuper ez a kép a kicsiről! Tuti minden okés lesz!!

Lukrécia, én is Boldog Szülinapot kívánok Neked!!

Nagyon-nagyon fáradt vagyok, pedig éjjel csak 1x kel fel a kislányom. Ez a szoptatás teljesen kiveszi az emberből az erőt!! De nem baj!!

Íme egy művészi fotó... :lol: Kép
vicuska2007

Vicuska!!!

Tündérke!!!Nagyon szép!!!!! :P :P Hatalmas Gratula!!!!!!!!!!!!!! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Luki néni nagyon boldog születésnapot kívánok Neked!Nem is sok az a 32 (én is annyi vagyok) :wink: !
Elképzeltem,ahogy Bibar és Te a 2 nagy pocakkal együtt vajúdtok majd a szülőszobán(csak nehogy összekeverjenek majd Benneteket) :D .

Napcsiéknak nagyon szorítok,hogy jó legyen a véreredmény és nagyon várom a képet Nóri babáról!

Mamm nagyon jó a kép Ficánkáról :D .Örülök,hogy megnyugtattak egy picit az uh-n és nagyon jó a hozzáállásotok a férjeddel.Biztos,hogy minden rendben lesz!

Benszike hidd el,hogy még meggondolhatja magát addig az Urad.
Annyira sodródtok majd az eseményekkel,hogy észre sem veszi és bent lesz melletted.Egyébként meg amilyen nagy az összhang közte és a gyerekek között,szerintem már rég ledumálta velük úgy helyezkedjenek,hogy tuti legyen a császár :wink: .

Bibar sajnálom a rossz cukoreredményt,de majd bepótolod a csoki evést a szoptatás alatt(én a terhesség alatt nem,de akkor csokit ettem csokival).Majd írj,hogy mi volt a belgyógyásznál!

Zsókuci drága millió puszi Neked is!

Vicuska nagyon jó ez a művészi fotó.Gyönyörűséges Ramóna baba!

Petra ma is sírt a bölcsiben egy picit amikor eljöttem :( ,viszont Lilla nagyon jól érzi magát :D .Jövőhéten már megpróbálkozunk az ott alvással is,hááát kíváncsi leszek... :roll: .

Kismamik pihenjetek sokat ebben a hidegfrontos időszakban!

Mindenkinek nagyon jó hétvégét kívánok!

Lippa

lippa

Sziasztok!

Kicsit off leszek, aztán, ha időm engedi jövök bővebben is.

Máté kezdi kinőni a pihenőfoteljét. Szeretnénk eladni. Gondoltam, előbb megkérdezem itt, hátha érdekel valakit.

Fischer Price pihenőfotel, rezgő funkcióval, takaróval.
9 (11) kg-ig használható. A széken 9 kg van feltüntetve, a leírásban 11 kg, nem lehet eldönteni. Máté 8,77 kg, és még bírja.
Nagyon jók a tapasztalataink. Máté imád benne lenni pici korától kezdve, sok segítséget jelentett főleg a konyhában, ill. ebben kezdtem az etetést is.
Teszek fel képet.

Kép

Ha valakit érdekel, küldjön privit. Részleteket ott megbeszélhetjük.

Kép
Kép
share

Sziasztok,

Írt Napcsi:

"Nóri továbbra is inkubátorban, oxigént már nem kap, alapvetően jól van, infúziót még kapja. Tejem még nincs."

Puszil mindenkit! :D

Kép

Kép
zsókuci

Zsókucim!!!

Köszike a híreket!!!!Mond neki hogy küldöm a tejcike hozót,és remélem hamarosan Nóribaba is kikerül az inkubátórból!!!!Nagy nagy ölelés neki!!!!!!!!!!!!!!! :P Neked meg hatalmas Puszi Kicsikém!!!!!!!! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Benszikém
szegénykém,nem lehet könnyű :cry: :cry: az én uram ha nem jöhetne be felkötné magát,ezzel legalább nincs gondom :oops: :oops: az élet majd megoldja ezt a problémát is :oops: :oops: én már felkészültem hogy Lukival legyek a vajudásnál :lol: :lol:

hát csajok nekem be kell feküdnöm hétfőn és szerdán jöhetek majd haza.a programom kedden:reggeli elött vérvétel,reggeli után is,majd ebéd elött és ebéd után,usonna elött és után,aztán éjfélkor még egy ráadás,9 :evil: :evil: :evil: vérvétel egy nap,hogy megnézzék hogy alakul a vércukrom :x :x szuper lesz,és a belgyógyász olyan jó kis étrendet állitott össze,na ha nem fogok kinyulni attól akkor semmitől sem :twisted: :twisted: na mindegy,már csak kb 3 hónapot kell szenvedni :oops: :oops:

Vicuska
nagyon édi ez a baba :P :P :P

Luki
vége a kakaóscsigának :cry: :cry: ezentúl almát rágumk reggelente :twisted: neked sajnos szolidárisnak kell lenned úgyhogy ha ott vagyok/jó sokat leszek ott/akkor te is diétázol oké??? :P :P

bibar

Kicsi Bibarom!

Sajnálom Kicsikém!!!!Ez jó sok szurkálás!!!És ha mind a 3 nap szurnak akkor az nem is mondom mennyi!!! :shock: Jajjjj!!Én utálom a tűt!!!De a babáért mindent!!!Túl leszel rajta hamar és nemsokára már nem is fogsz rá emlékezni!!!! :wink: Ha ránézel majd a kis Olira ugyis elfelejted a sok szurit!!!!!!!mert volt nem kevés a fogantatásától a születéséig!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Vicuska

olyan gyönyörű ez a kislány :D

Lippa

édesek lehetnek a csajok az oviban :D :D :D
Ja,viccesek leszünk Bibarral,de vigyáz magára és kimegy,amikor kezd majd besokallni.Vigyázunk Olikára is nagyon. :wink:

Zsókuci

nagyon sokat gondolok Napcsiékra,puszilom őket :P

Bibarkám

nem éééér.... :cry: a nap fénypontja volt az a csiga :( ok,ok,szolidarítok. :(

Kép
lukrécia

Lippa-bölcsiben,nem oviban-bocsi :oops:

Kép
lukrécia

Sziasztok!!
Zsókuci: kérelk írj ajd, ha Napcsi ír, hogy mi van velük!!REmélem minél hamarabb kikerül az inkuból Nóri!!

Lippa: hú, ezek a bölcsis sztorik!! :roll: :wink:

Bibar: a fene egye meg a magas cukrot!!Sajnállak és drukkolok, hogy hamar túllegyél a szúrásos napon!Nem is tudom mi lenne velem, ha nekem kéne ezt végigcsinálnom, nálam egyszeri véna keresése is vagy 7-8 szúrással jár. :cry: de hál'Istennek a cukim jó volt...
DE ha gondolod én is szolidarítok veled és diétázom!Csak írd, hogy mit eszel...a kg-nak nem ártana egy kis odafigyelés...

Hidegfrontérzékenyek: drukk, hogy mihamarabb túllegyünk rajta!!Én még csak kicsit keményedem, remélem jobban nem fogok!

Szép napot!!

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Sziasztok,

Benszi,
Persze, Apát ne is vidd be erőszakkal. Még változhat a véleménye, úgyhogy fel a fejjel! :wink:

Vicuska,
Csodaszép ez a kiscsaj :wink: :D És jól fotózol!

Bibarci,
Nagyon sajnálom, hogy be kell feküdnöd! Nagyon drukkolok, hogy jók legyenek az eredményeid! Az étrendben kevés is a kaja, vagy csak bizonyos ételeket ehetsz? Remélem nem mindkettő :roll: Kitartás! Puszillak!

Lukrécia,
Írtam neked Kép -t :D

Kép

Kép
zsókuci

Rékaróka
köszi,drága vagy :P :P :P a vénáim nekem sem túl jók sajna,majd meglátjuk hogy birja a gyüörődést :oops: :oops:

Zsókuci
hát kevesebb is sajna,reggeli egy zsömle felvágottal és zöldségekkel,gyümölcs egy alma vagy egy negyed banán :shock: :shock: ebéd amit akarsz liszt és cukor nélkül,köretet ehetek de csak a negyedét mint amit eddig ettem :shock: :shock: vacsora ugyanaz mint a reggeli :shock: tizórai és uzsi egy kicsi sovány sajt :cry: szóval nem kellemes,de megéri persze a babáért.mindig azt mondogatom magamnak hogy annyit szenvedtem már ezért a picurkáért hogy ennyit már simán kibirok :oops: :oops:

Lukikám
:P :P :P :P hétfőn dumcsizunk :lol:

bibar

Bibar,
Hű, hát ez tényleg nem sok :shock: Hát igen, ezt az áldozatot azért megéri. És inni legalább ihatsz sokat? Mert az eltelítene legalább :roll: Kitartás!!! puszka!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci

tök örültem neki,de 9 kbyte ös csak 6-ig lehet..... :cry: próbáltam felrakni a nem mozgót....brühühü
írtam mailt. :D

Bibarkám

hú,nem semmi ez a diéta,brutál.Anyukád főztjét nyugodtan áthozhatod,ha van benne liszt.... :wink: :D
Szegénykém :( [/b]

Kép
lukrécia

Bibar!

Fene vigye el azt a cukrot! Remélem kibírod azt a kevés kaját. Nem irigyellek, de ha nincs más választás, akkor ki kell bírni! Kérdezd meg, hátha raknak be branült a vénádba és akkor nem kell mindig új vénát bökni, csak egyszer. Kitartás! Nekem most volt a cukor ellenőrzés, csak két szuri, de már azt is utáltam. Én szolidalitok veled, de nekem könnyű, nem szeretem az édességet.

Kép

Kép
sharon

Luki
anyu nem főz most olyat amit nem ehetek/hihihi/ :lol: :lol: :lol:

Zsókuci
inni ihatok vizet,de ki a fenének kell,mikor másra vágyom :oops: :oops: drága vagy,kitartok :wink: puszka

Sharon
gondoltam hogy nem szereted az édességet,olyan vékony vagy :oops: :oops: hát igen nekem is sok volt már az a 2 szuri is,majd megkérdezem ezt a branült,nem rossz ötlet :oops: :oops: nem tudom hogy szokták ezt :oops: :oops: hogy vagy?hogy birod a fekvést?

Lányok nekem ma van a 100 napos fordulóm,mármint annyi van még hátra :P :P ezt már úgy vártam,és vágni fogom a centit ahogy Lucia annó tanácsolta Lukinak :P :P :P

Zsókuci
Napcsiról nincs új hired?olyan kiváncsi vagyok mi újság velük :oops:

bibar

Zsókuci
drága vagy,én is puszillak,inni lehet csak azt nem kivánom :oops: :oops: nincs újság Napcsiról??? :oops:

Sharon
de irirgyellek azért hogy nem vagy édesszájú :oops: :oops: én sajna nagyon az vagyok :cry: :cry: hogy vagytok???

Luki
nem gondolod hogy Anyu ilyenkor olyat főz amit a drága kislánya nem ehet :shock: :shock: majd főzelék és társai jönnek :oops: :oops:

lányok ma kezdem a centi vágást,olyan jóóóó,alig vártam már hogy 100 nap legyen hátra :P :P ja és tegnap megvettük a butort,még egy ideig dobozba lesz,aztán férjem nekiugrik majd,alig várom már hogy lássam :oops: :oops: persze még egy picit odébb lesz :oops: :oops:

bibar

meghülyült a gépem :shock: :shock: :shock: :shock: az elsőt már ezer éve küldtem el,nem ment el,sőt törlödött,irtam egy újat,az sem ment el,erre most itt van mind a kettő :shock: :shock: sorry :oops: :oops: :oops:

bibar

:D Bibarkám

Pedig elsőre is értettük..... :wink: azért köszi :lol:

Kép
lukrécia

Bibar:
Kitartás neked a kórházban, sajnálom hogy így alakult.
A kajáról csak annyit, hogy én egyfolytában ennék, főleg édességet. Jó lesz ha visszafogom magam, mert aztán bálna leszek vagy esetleg kórház lesz a vége. :?
Egyébként ANYA CSAK EGY VAN- ez igaz. Az én anyukám is bármit megfőz nekem, csak kiejtem a számon és már kész. :)
Kedvenceim: bécsi csokis fánk, palacsinta, sütik...ilyesmi.

Mindenkinek jó hétvégét!
Vendég

Estrella
sajnos én is igy voltam vele,de ha rám hallgatsz visszafogod az édességevést,én nem hallgattam senkire és most itt az eredménye :cry: :cry: én is édességet ettem édességgel,a szervezetem ugy látszik nem birta feldolgozni,pedig elötte semmi bajom nem volt soha :oops: szóval csak ügyesen :wink:

Luki
gyengébbek kedvéért,na ne vedd magadra :P :P :P

bibar

Estrella

ja,anya csak egy van....csak van akinek 5-öt is kitesz... :? :? :?

Bibarkám

szó sincs róla drágám,nem vettem magamra :wink: :lol:

Kép
lukrécia

Luki drágám,
Újabb mail ment :wink:

Csóközön!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci :D

CSÚCS EGY CSAJ VAGY,NEM VITÁS :D :D :D
Ezer köszönet :P :P :P

Kép
lukrécia

KIRÁLY LETT :D

Kép
lukrécia

Mondjuk rajtam van zokni...... :shock: Na mindegy :lol:

Kép
lukrécia

Lukikám,

Tényleg szuper lett :D:D
És tényleg nincs mit, zavarba hozol :oops: :oops:

Pussszzz!

Kép

Kép
zsókuci

Luki
Szívesen megcsiklandoznám :lol:

Bibar
Nem irigyellek, tudom min mész keresztül!!Barátnőm is így járt,nagyon el volt keseredve ő is.Megigértem neki,hogy amint megszül már viszem is a kórházba a sütiket amit rendelt.Aztán megszült és közölte ne is vigyek semmit,mert már nem kívánja!Norbi csokit sem lehet?Nem olcsó,de van Norbi péksüti is.
gabicsibe

Gabicsibe
azt nem tudom,majd a korházban megkérdezem hogy édesitöszeresekből lehet e és mennyit.jó lenne ha lehetne mert nekem izlik a norbi csoki :P :P egyébként rájöttem hogy a jó a rosszban hogy legalább igy megfogom magam és nem leszek +30 kg-val több :lol: :lol: na látod a jó oldalát nézem :lol: könnyebb lesz visszanyerni majd az eredeti alakomat/remélem/ :oops: :oops: :oops:

Luki
jó nagy lábad van :P :P

bibar

Bibar!

Kösz, egész jól vagyunk. Bár ez a hidegfront nem hiányzott, ma többet keményedett a hasam. Sajnos jön az ősz és egyre több hidegfront... Hétfőn megyek dokihoz, kicsit már izgulok, nehogy be akarjon dugni a kórházba, mert azt nem bírnám elviselni, annyira szar hely!
A branül egy műanyag picuri katéter, amit a vénába szúrnak be és így nem kell folyamatosan böködni a betegeket, pl.: infúziónál kötnek be ilyet. Szerintem tudod mi az, csak max a nevét nem. Azt nem tudom, hogy terheléses cukorvizsgálatnál szokták-e használni, de egy próbálkozást megér, hátha.
Én is nagyon vártam, hogy 100 nap alá menjen végre a vonalzóm, gratulálok!!!!
Kitartás a kórházhoz, remélem jó hírekkel jössz majd vissza!

Kép

Kép
sharon

Bibarci :P

amúgy tényleg tök jó lesz,mert legalább nem fogsz hízni annyit.Csak kibírni szar,de utólag örülni fogsz neki. :D
Holnap jön anyóspajti és hétfő de. még itt lesz,így leghamarabb a doki után tudlak hívni,ha még jó lesz akkor. :( majd próbálkozom.puszika

Kép
lukrécia

Sziasztok! Már biztos mindenki elfelejtett, mert körülbelül úgy 1000 éve nem írtam :( Most megpróbálok egy kicsit visszarázódni ide a topikos valóvilágba. Pénteken töltöttem be a 36. hetet szóval már nem olyan sok van hátra és közben Dr. Gomba lettem. Szóval kicsit vissza akarok venni a tempóból, mert az utóbbi hetek enyhén húzósak voltak, de szerencsére rajtunk sem az idegbaj sem a hidegfront nem fog, vagyis nem szültem meg, így remélem most már semmi komplikáció nem jöhet.

Bibar! Egyik munkatársamnak szintén diétáznia kell a terhességi cukorbaja miatt, de ő nem bánta, mert az elején még fogyott is 4 kilót, nem is ártott neki, mert eléggé meglódult vele a mérleg előtte, szóval tényleg még ebben a rosszban is lehet jó.

BensziTudod mit mondtak a szülésfelkészítőn :), ha egyszer már ott van apuka a kórházban (ugye ő hoz be?) ki sem lehet őket zavarni a kismama mellől. Tehát csak azt kell elérned, hogy bemenjen veled, egy kicsit ott tartani, aztán már úgysem akar majd kimenni, pláne nem pont az utolsó pillanatokban. Persze biztos van aki megfutamodik még ott is.... De ne félj, mert a végén majd nem akarnak kijönni :)

[b]Mamm! Most olvastam, hogy valamit láttak a szivecskéjén a kicsinek. Remélem azóta már kaptatok valami biztató eredményt is (mikor lesz a szív UH). Azért gondoltam, hogy írok neked, mert nekünk alacsony lett az AFP, amivel rendesen beparáztattak (főleg a nem normális védőnőm) és emiatt sokáig aggódtam, UH-n minden rendben volt, mi is elmentünk az Istenhegyire is, de mi is azt mondtuk, amit ti: akármiben lesz is különleges a mi kicsi babánk szeretjük már most is és szeretni fogjuk.

Naposoldal
Gratulálok a kicsilányodhoz!! és jobbulást nektek.

Zsókuci [/b] A végén mi is Wiegandthoz kerültünk miután már az összes orvos gyakorolt rajtam, és én nem mennék senki máshoz, amíg lehet választani. Tényleg annyira rendes és a korrektség mellett még arra is szán időt, hogy személyesen veled foglalkozzon. Szóval teljesen értem miért voltál annyira oda a megbeszélés után...

Mindenkinek minden jót és most már én is próbálok sűrűbben jelentkezni. Jó éjt!
gombahölgy

Gombahölgy:
De jó, hogy jelentkeztél, épp a minap jutottál eszembe és azon gondolkodtam, hogy még egyben vagy-e vagy sem. :)
Gratulálok a Dr.-i címhez, ügyi vagy! De most már pihi és készülj a szülésre!

Mindenkinek jó pihenést, ma már nem jövök, mert csinálom az oroszkrémtortát (vagyis már kész csak a habot kell rárakni) és megyünk búcsúba. :)
Kép
Vendég

Szép napot!
Lukrécia: hej, de szépen tengeted a napjaidat!! :lol: jó a kép!! :lol: :lol:
Bibar:tényleg nézd a jó olalát, én amikor a terhelésest csinálták arra gondoltam, hogy dejólenne, ha éppen határon lenne a cukrom és diétára fognának 8) akkor legalább tuti megcsinálom és nem jönek rám a kilók...erre 5,1-es lett a cukrom...úgylátszik odafenn nem akarják, hogy diétázzak....vagy azt akarják, hogy növeljem az akarat-erőmet(ez momentán nem megy :oops: :oops: )

Zsókuci:én W.dokit nem nagyon ismerem, én Zekéhez "jártam", de vele is csak 2szer taliztam, mert ugxe nemek a hsg meghozta Kiskakukkot...így a dokikra nem volt szükségem... :roll: de W.ről tényleg csak jókat hallok!Zekéről is csak ugye ő egy kicsit másabb stílusú :shock: legalábbis velem kicsit mufurcos volt...

Sharon?kitartás, én ne aggódj a fekvés meghozza gyümölcsét és nem fognak bedugni a kórházba!!!! :wink: :wink: Vágot a centit??

Szép napot!!

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?