Sziasztok!
Elég régen írtam már, de olvasok kitartóan. + napig nem volt netünk, elvonási tüneteim voltak
Napok óta egyre jobban elkeseredem, SEGÍTSETEK! Az a problémám, hogy ugye márc. 27 óta szedem a metet(szinte az elejétől 3X500)és nemhogy javulást éreznék, egyre rosszabb a helyzet: Viszonylag türelmesen vágtam bele ebbe az egészbe, nem reméltem azonnali terhességet, de mostmár kezdek csüggedni.
Nekem a tüneteim a köv. voltak: ELHÍZÁS, hajhullás, pattanások, és diane előtt kb. évi 2 mensi
Szőrösödéses bajom, hála istennek sosem volt, sőt kifejezetten kevés volt.
Most meg egy ideje felfigyeltem rá, hogy több lett. Csak hónaljban és lábszáron, és nem is nagyon vészes még, de durvább, mint ezelőtt.
A másik: sokkal ragyásabb vagyok, mint valaha!!!
Azt meg ugye tudjátok, hogy normális ciklusnak se híre se hamva... Ma megjött a duphaston hatására, de ez így olyan gáz.
Szóval az egyetlen pozitívum a fogyás(ne értsetek félre, ennek is nagyon örülök, mert csak történik valami, de eltelt fél év, és most úgy érzem, nemhogy javulnék, hanem súlyosbodik a helyzet! Mostmár kezdek aggódni, hogy mikor lesz ebből baba, pedig tényleg türelmesen vágtam bele. És most is az lennék, ha javulást látnék, de nem...
Szerintetek miért van ez?
Most elhatároztam, hogy jövő héttől heti kétszer szigorúan tornázni fogok járni, és gyalog járok majd dolgozni, hátha ez is segít valamit. Megpróbálok az evésre is még jobban figyelni, mert most nagyon elkeseredtem.
Ha van valami ötletetek, mitől lehet, hogy szinte egyáltalán nem javulok, írjatok! Köszi! Zazzy