Sziasztok!
Apa most ment vissza dolgozni, így felkeltem, és már nincs kedvem visszafeküdni
Fanna, köszi a privit, az igazság az, hogy az ajánlottak közül Szikora Gabriella mellett döntöttem. A fő szempont az volt, hogy lusta disznó vagyok, (meg ugye dolgozom) és azt kerestem, aki a legközelebb van hozzánk. Az árai hasonlóak, egy csap+korona 23.000 csak más felosztásban. És másnál is, hol az egyik olcsóbb, hol a másik, de összesen ugyanannyi.
Még akkor derül ki, hogy meg tudja-e csinálni csak ezt az egyet, amikor hozzákezd, mert ha nagyon rossz a gyökere, akkor lehet, hogy hidat kell csinálni
Hát remélem, hogy nem, mert az már egy vagyon...
Szilbee, hol van neked nagy feneked? Tiszta pocak vagy, szerintem hátulról nézve meg sem mondanák, hogy babát vársz
Virág, ez az UH-s ügy elég durva. Na, tényleg kíváncsi leszek, mi fogad majd a kórházban! Egyébként jól vagytok?
Olga, tudod, Csongin nem tesz túl senki rossz alvás ügyben! Vagyis inkább múlt időben mondom. Volt egy időszaka amikor 20-30 percenként ébredt. Már zombi voltam tőle, napközben alig vártam az alvásidőt, hogy feküdjek le én is vele.
Okosat nem tudok írni, mert nálunk semmi nem jött be. Egyszerűen felébredt, ezzel nem tudtam mit kezdeni. Türelem, majd egyszer elmúlik