SziasztoK!
Alig tudtam visszaolvasni, hirtelen mindenki írt egy-két levelet
A parkettázás elkészült tegnap, szerintem nagyon klassz lett!
Még tapétázni kell, és kész is van. Ez egy picike szoba, eddig hálónak használtuk, 10 négyzetméter az egész, de a babáknak pont elég lesz eleinte. Tegnap délután még elmentünk megvenni a tapétát, hogy itthon legyen, hát szegény gyerekek már nagyon nem bírták a végén, ZSófi végig üvöltött hazafelé a kocsiban, meg itthon is, kivételesen még a fürdést sem élvezte, csak akkor hallgatott el, amikor bekerült az ágyába, és elaludt
Éva!
Sajnálom, ami a telekkel történ, pont a múltkor jártunk arra, és egybõl eszembe jutottatok, hogy milyen jó is lesz itt lakni nektek. Igaza van Vikicsnek, majd lesz más lehetõség.
Most éppen nem tudom, hogy hogy fogjuk megoldani a dolgot, amikor szülök, mert anyósomék júli végén költöznek ki Szõdlegetre, és onnan nem fognak tudni sokat segíteni, Édesanyámnak meg most mûtötték a szemét, és nem emelhet, meg októberben mûtik a másikat, és addig látni sem lát rendesen
Na mindegy, van még 3 testvérem, majd megpróbálok kitalálni valamit.
Az én gyerekeim is nagyon nyûgösek, nem is lehet csodálni ebben a melegben...
Sok sikert a felvételihez, meg a büféhez is! Milyen büfére gondoltatok? Hideg, meleg étel, italok, kávé?
Zsuzsi!
Jobbulást neked, pihend ki magad, és azért elõbb-utóbb jó lenne, ha orvoshoz is elmennél, mert az arcüreggyulladásnak csúnya szövõdményei lehetnek
A nyelvvizsga biztos sikerülni fog, ha egy kicsit gyakorolsz elõtte, nem kell egész nyáron, csak mondjuk augusztusban. És tényleg megkönnyítené az életedet most is, a felvételinél is, és az egyetemen is.
Vikics!
Nagyon jók a képek! Te hogy tudod rávenni a fiúkat, hogy aludjanak a strandon? Nekem soha nem sikerült...
Gabi!
Kösz a bíztatást, nekem legalább (egyenlõre) nem kell kórházban lennem. Remélem késõbb sem kell majd.
Zizi