Örülök, hogy azért vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!
Képzeljétek nekem a ciklus.hu a hőgörbém alapján a saját maga által előre jósolt pé elé rakta 3 nappal, az lh teszt elé pedig 1 nappal a mostani pé-met!
Ti értitek? Mondjuk én egyszer megkérdztem a dokim, hogy mi a véleménye az ovu tesztről, használjam-e! Ő azt mondta, hogy persze, nyugodtan használhatom, de neki nem túl jó tapasztalatai vannak vele kapcsolatban! Kérdeztem miért, és azt mondta, hogy nem elég pontos!!! De azért nem árt használni, mert ez is egy alátámasztása annak, hogy van pé, de a 100 % a hőmérséklet vezetése! Abból lehet tutira megmondani mikor volt, csak hát pont ez a baj, hogy abból csak utólag lehet megmondani.... Szóval én azt hiszem inkább a ciklus.hu-nak hiszek, szerintetek?
Ja, és ha jól emlékszem a teszt papírján is az van, hogy nem helyettesíti a hőmérőzést, mert az a tuti.... (de lehet rosszul értelmezetem, de valami ilyesmi volt a papírján)
Bogyó: Remélem a szemed mostmár hamarosan meggyógyul, mert az borzsztó lenne, he emiatt nem látnád a két csíkot
Nekem eredetileg 26-ára írta a mensit, de most így kicsit előbbre fog jönni 24-e körülre. Illetve remélem nem fog jönni!!!
Csucsu: nagyon izgulok érted, de megértem hogy nem akarsz tesztelni
Fülke: Puszi a pocakodra, minden rendben lesz, ha nincs barnázásod az nagyon jó jel, de ha lenne még akkor se lenne veszve a dolog, szóval szupi lesz minden, csak pihizzél sokat