Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Annyira agyalok! Át kell rendezni a két szobát, mert Levi felmászik az ágyra, fotelra :?csak nem tudom hova teszem a szg-et, fotelt, ágyat, stb,stb.....Mi lesz ezután? azt hiszem michelin-babának kell majd öltöztetenem Levit, hogy ne legyen baja 8)

Geli!
Hát kíváncsi leszek mi lesz jövőhéten kell visszavinnem Levit súlyellenőrzésre!
Már előre félek :cry:

Lili!
Télleg milyen a hasolnóság!Nekünk is van egy olyan képünk Leviről, ahol mutatja az arcát, már ott is tiszta apja volt! :D

Kép
adrienn021

Sziasztok!

Adri
sajna nekem nincs ilyen fotóm Annáról,sosé mutatta az arcát,csak egyetlen egyszer félidösen.Akkor meg nem csináltattam,mondván még sok idö van szülésig.Hát,élöben még szebb lett mint gondoltam.

Roz
nem is reagáltál a cuki nyitáshoz,örült ötlet ebben a mai világban mi? :lol: :wink:

Pille
nem szokott megsérülni a lányod?Bár nem látszik rajta,biztos ügyesen csinálja.

Lili
az örömtöl való sírást nem kell szégyelni,én is szoktam,bár senki nem látja. :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lili: el is hiszem h várod, én is kíváncsi leszek, de sztem biztos örülni fog Zsófi, ha nem is azonnal, de idővel imádni fogja. :wink: :lol:

geli: éltem a lehetőséggel írtam neked és nagyon köszi. :lol:

Timci: mivel megbeszéltük már nekem jó lett volna a 17, de ha neked már mással randid van, akkor majd összehozzuk. Ahogy neked jó. Kocsival bármikor ki tudsz nézni hozzám amúgy, csak hívj fel előtte nap, tudod h szívesen látlak! :wink: :lol:

KépKép
erszényes

Sziasztok :)

nagyon el vagyok havaza... Én nem is értem mikro a srácok itthon voltak hogy lettem mindig minnel kész .... :roll:

lili
szerintem is hasonlítnak egymásra :) Hát igen a karácsony elég könyfakasztó nálunk is mindig annyira imádja Őket az ember ahoyg ragyog az arcocskájuk és ahogy szertnek és szertjük Őket minanyian egy kész csodák :)

pille
nagyon ééédes Orsi :) találékony a tekintete annyira olyan mint Flóráé :) vagy csak Én látom így ?

hajny
hát igen jó lenne egy cuki valami normális :) bár most az jutott eszembe hoyg a legjobb biznisz egy ilyen cukrász kellékes bolt lenne :) Én Tatabányáról szoktam hozatni a barátnőmmel cukorgyöngyöt, fondántm bevono csokit, cukor virágokat..... ilyen nincs Kecson. Majd irok ám pár kérdést eddig nem mertem nem akartalak vele nyaggatni :wink: de nem menekülsz :lol: :lol:

Ne hargudjatok irnék még de egszerűen az időm... sajnos az össze gyerköc felfázott és most ez volt a 2 este hoyg mind a 3 be is pisilt ... egész nap takaritottam mostam mos meg rohanok drogériába aztán meg kiscsit játszani is kell délután :) ha lesz időm még estefelé bejövök és irok :)

Kép

Kép

Kép
roz23

erszenyes-nem gond,h.Mandulaval is kell talakozzak.Lrgalab megismered. :wink: ha jo lesz az ido,nagyot setalhatunk.nem tudok kimenni hozzatok,mert tul messze laktok... :cry: Akkor marad a 17?

KépKép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timci
Szemben laknak anyósék, de nem velünk egy házban és ez a lényeg! Nem lesz még külön szobájuk, hisz 1 szobás még csak a ház. Tavasszal kezdünk hozzá a tetőtérnek, ahol lesz még 2 szoba. Most úgy oldjuk meg a dolgot h a konyha egy része szekrénnyel le van választva és én itt leszek majd a picivel, Gyopi meg bent apával.

Erszényes
GYES mellett akár 8 órában is elmehetsz dolgozni és nem fontos h az az állandó helyed legyen.

Hajni
Mentem a számodat. Nem gond h nem jöttetek, Gyopi nagyon nyügi mostanában. Az orra még mindig folyik, de színtelen és a porszívó sem szív ki sokat. Nem tudom h visszaesik v csak a foga miatt taknyos most. Még mindig csak 8 fogunk van, de bal oldalt felül kint van 2 hegye egy örlőnek (na persze előtte jó nagy szünet) és jobb oldalt alul 2x akkora az ínye mint szokott…

Kazi
Nagyon imádok együtt lenni Gyopival, de néha az idegeimen táncol. Én meg pont azt érzem h nem vagyok már neki elég, szüksége van a társaságra. Kíváncsi leszek h h bírják majd a gondozónők a kiképzést…meg Gyopi nélkülem, de sztem nem lesz gond, legfeljebb eleinte az alvásnál.

Lili
Nem igazán értettem h miért fogsz sírni karácsonykor…Közben rájöttem….

Geli
Nem irigyellek. H derült ki és mikor az allergia?

Roz, Hajni
A lehető legjobb biznisz egy diabetikus cukrászda lenne, csak olyan sok engedély meg feltétel kell hozzá…

Kép
Kép
Kép
thymi

hajny
ha lesz időd már kezdhetsz is tanácsot adni bár időköbben már "gondolkodtam ". Miért törik a fondan a süti tetjén csináltam ma puncstorta szelett és leöntöttem fondannal akkor még hirtelenjében felvágtam a nagyrészét de amit most du. akartam vágni az már tört össze mutatok egy olyat amit még szépen el tudtam vágni ... Be kellett volna karcolni a fondat ott ahol később vágni szerettem volna? Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz
mi úgy vágjuk hogy a kést forró vízben megáztatjuk,minden vágásnál,ja,és teszünk egy kevés vizet a fondánba mielött ráöntjük a süti tetejére.Érthetöen leírtam?Fáradt vaok,melóból most értem haza.
Guszta a süti,ilyen klassz vastagon szeretitek fondant?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Na mindenki rákattant a cukrászda témára :lol:
Jó ötlet, mindegyik, de ha lehet én szeretnék tej és tojásmentes sütiket is! Hogy az allergiás gyerekekre-szülőkre is gondoljunk!
Ilyen úgysincs, vagy van????
Csak nem tudok róla???
:roll: A múltkor senki nem válaszolt rá!!!!Hol lehet tej és tojásmentes tortát rendelni????Léccike segítsetek!!!!!
Judit?
Hogy vagy?
:? Én mára kifeküdtem, leszakad a derekam, kétpercenként járok pisilni, éjjel zselét kellett melegíteni a derekamra!

Geli
jövőhét kedden megyünk tanácsadásra! össze tudjuk hozni a talit?

Thymi!
Pocakos kép???

Borsikával mizujs???? Ennyi a baba mostanában? :wink:

Jóéjt Mindenkinek!!!

Kép
adrienn021

Adri,
Hajny majd megerősít, de ha jól tudom, akkor a puncstorta tejmentesen készül.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Adri
a puncs tortában is van tej,mivel piskóta darabokat áztatunk be puncs szirupba.Bár lehet sütni vizes piskótát,abban nincs tej,Viszont tojás sajna van.

Lina
jók lettek a rucik a kislánynak?Én nem is néztem bele a szatyrokba,remélem jók.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Erszényes
jobban vagy már?Jövöhéten tali megint valamikor?Szerda, péntek itthon van Anna is.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Az Auchannál felmértük az ilyen tej és tojás mentes,diétás sütikre az igényt,drága lenne és nem éri meg.Inkább elviszik az olcsó sütit.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny,
még nem vittük el, meg még mi sem néztük meg, de szerintem jók lesznek, max egy-két hónap múlva.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Borsika
mizujs veled és családoddal?Rég jártál erre,rég írtál.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hú, ettől a pajzsmirigy hormonpótlástól teljesen fel vagyok pörögve. Lehet, hogy kicsit sok lett? Ma már a 3. féle kaját csinálom, meg minden egyebet, komolyan, inkább fogynék tőle, annak több haszna lenne....

Roz,
beadtad a Baumaxba a pályázatodat? Mert megint volt rádióreklám, megkérdeztem anyut, és mondta, hogy igen, megint kerestek embert, bár most tényleg fiút, mert az áruátvételre, de mondta, hogy ha nem tetted még meg, feltétlenül add be.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lányok!

Megszületett Sygék kicsi Ricsije tegnap, picit korábban, de egészségesen, 2750 g és 49 cm, mindketten jól vannak!

Kép
seriff

Hatalmas gratula Sygéknek!!! Most akkor nagy lehet az öröm!!! És milyen jó h ott is fiúcska lett Leona után. :) Gondolom h titokban azt várták! :wink: :lol: :lol: :lol:

hajny: jajj nem vagyok jól, szédülök állandóan, egyszerűen minden hónapban van vmi cirkusz mensi előtt vagy altt. vagy zabálási roham, vagy hiszti, vagy fájdalom, de legtöbbször szédülés. Ma már rémisztően szédültem, nemtom normális-e ez... :roll: :( ( Bocsi a panaszkodásért... :oops: )

Adri: jobbulást neked!! Tortában sajnos nem tudok segíteni...

Timci: akkor majd meglátjuk a szerdát hogy alakul, hányra mentek oltásra? Tudod nekem 4-re mennem kell apáért ha talizunk is. Csak addig érek rá.

Tényleg rég jártál erre Borsika! Tegnap a hidegfrontra gondolom nagy babainvázió lehetett... :wink:

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Megvagyok csak nem sok időm van mostanság mert bevállatam egy baba vigyázást igy nem sok szabadidőm marad. Ma jöttem haza éjszakából , meg most is mindjárt indulok.Most látom amit irtál ser, én láttam el syg babáját. Gyorsan szült 22:15 kor jött. 22:25kor megvolt Ricsi!Nagyon formás!

Kép
Kép
Kép
borsika33

Most beszéltem Robival tényleg gyorsan megszületett Ricsi, csak sajna nincs hely még a roomingban :shock: , csak honaptól.....

Kép
seriff

Seriff,
gratulálunk Sygnuméknak!!!! Komolyan 10 percet volt a szülőszobán??????????

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

igen-igen, 22.05-kor indultak otthonról,és 22.25-kor már kint volt Ricsi

Kép
seriff

Ser
ez nem semmi rekord szülés.Hatalmas gratula Sygéknek,meg minden ami ilyenkor szokás.Apám,én is gyors voltam,de ez volt ám a gyors. :lol:

Erszényes
pihikézzél sokat,igyál egy kevés vörösbort,vagy valami vérserkentöt.Lehet a vérveszteség miatt szédülsz?Bár nem olyan sok jön azért.Nem tom,siess jobban lenni.

Lina
csak süssél -fözzél a családnak,jöhetsz hozzám is. :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Borsika
úgy irigyellek,sok kisbaba,klassz a munkád.Gondolom nehéz is bejutni ilyen melóhelyre,nem?

Ser
képet majd lehet kérni kicsi Ricsiröl?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajni

szokott lenni hely van elég sok fiatal kolléganő akik elmennek babázni idövel, az ő helyükre szoktak felvenni újakat. De ez a 3 műszak nem túl vonzó.

Kép
Kép
Kép
borsika33

Borsika,
most is van kismama kolleganőtök, nem? Legalábbis mikor nyáron voltam vérvételen, akkor pont ott volt az a kolleganőd, aki Lilit látta el, és kiskönyv volt a kezében :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Gratulálunk Sygéknek! :) :) :) Ügyesek voltak! Mennyivel született előbb Ricsike? Elfojt a magzatvíz? Hogy történt?

Mi ma Zsófival mamáztunk, otthon voltunk Solton, hát, már nem vezetek azt hiszem ilyen hosszút......de jó volt otthon lenni. :) Kaptunk fincsiségeket. :)

Adri, nem tudok segíteni torta ügyben! De tudsz nézni netről tej, tojás mentes torták receptjeit. Én Zsófinak azt sütöttem az 1. szülinapjára. (Kob volt ebben szakember.)

Most megyek, pihizek, nagyon lemerültem, aludni is alig tudok már. :( Pedig még 5hét minimum.

Bocsánat, ha vkit kihagytam! Jó éjt!
birolili

Sziasztok!

Sygnumeknak nagy-nagy gratula Ricsihez! :D Eva nem siette el a korhazba menest, hogy a finisre ertek oda! :D

Milyen klassz, hogy pont te lattad el Borsika!
:D

Roz, jobbulast a gyerkocoknek!

Ma jo suru napunk volt, de nagyon jol sikerult. Ujfent keresztszulok leszunk, aminek nagyon orulunk. :D
Voltam orvosnal is, azt mondta, hogy szerinte eselyesebb a nov. 7-ei datum (mensi szerinti), mint a 17-e (elso ket uh. alapjan). A mai uh alapjan 36 hetes a baboca, jovo hettol NST. Hihetetlen, hogy mar itt tartunk! :lol: Csak ossze kene mar szerelni a kisagyat es bepakolni a csomagomat. :oops: :wink:

Mindenkinek szep estet es jo pihit holnapra!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Lina!

Igen van egy kismamánk most is , meg olyan is aki már begszült.

Kép
Kép
Kép
borsika33

Jó reggelt!

Borsika
hááát,igen nem vozó,de szerintem a babák kárpótolnak érte.Ha annak idején felvettek volna az eübe,penicillin érzékenység miatt nem,akkor most én is valahol a csecsemöknél lennék szerintem.Akartam,ez lett.

Dora
na,hát akkor tessék megbeszélni a babával hogy ne várjon sokáig,jöjjön ki.Ma délután meek látogatni Kiskunfélegyházára kisbabát,ott is megdumcsiztam Lilit jöjjön ki akkor,csak egy nappal késöbb de kijött.Próbáld ki.

Lina
Száva jobban van már?Gyors gyógyulást,hogy összejöjjön a baba.

Thymi
te is jól vagy?Neked azért még maradjon bent.

Lili
már tesóm sem vezet hosszú útra,így eljött Vecséröl a húgom tegnap.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sok-sok boldogságot kívánok a kis Ricsi babához!! :)
Valahogy Sygnél nem nagyon lepődtem meg ezen a rekord szülésen. :) Gondolom besegítetettek a homeós bogyók is.

Erszényes

Jobbulást! Én meg folyton kiborulok és sírok mensi előtt. De már tudom, hogy mire számítsak és próbálok tenni ellene.

Hajni

Mondanám, hogy pályát tévesztettél, de a cukrászat és nagyon bejön neked. Abban is nagyon ügyi vagy. Szerintem bébiszitterkedhetnél másodállásban. Vonzod a gyerekeket, mindig lóg rajtad egy.

Dettus

Jók lettek a ruhák? Nekem nagyon tetszenek, csodaszépek. És már jóvá is írtak nekem a számlámon 440 ft-ot a hiba miatt, rendesek voltak.

Dóra

Hú, már nagyon közel vagy a szüléshez te is. Remélem, hogy majd találkozunk, ha meglesz a bébi.

Nekem már a bölcsi meg a meló közeledik, nagyon várom.

Andi
Kép
cukkker

Cuki
naon szívesen bevállalnék gyerekfelügyeletet,csak hát plakátoljam magam,hírdessek?Nem tom hogy müködik ez.

Kazi
jól vagytok?Barbie-t keresgélsz már?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajni, nagyon jó a képed! :wink: És Anna új vonalzója. :)
Amit nekem írtál, azt nem igazán értem. :roll: :oops: Tesód a hugod?
birolili

Na mégegyszer :twisted:

sziasztok!

Sygnuméknak mi is gratulálunk,nem semmi,hogy ilyen gyorsan kibújt a kislegény! :)

Ma Mirabelnek picit piros volt a szeme,remélem holnapra nem lesz kötöhárnya gyulladás belőle :? most kezd az oviba belerázódni,ha beteg lesz,lehet kezdhetjük előről :oops:

Én meg holnap gerincerősítőgyógytornára megyek(már ha Miri nem betegszik le)-volt már valaki?-kivácsi leszek!

Roz:
Erről jut eszembe:megvan a fűződ?ha igen akkor milyen?

Hajni:
Jó a börtönös kép :lol:
Barbit ma néztem,de csak röptében,majd jövőhéten remélem több időm lesz!
Gyerekfelügyelet:annyi gyerek van ott a környéketeken,mond az anyukáknak a játszótéren,hátha,vagy esetleg itt meglátja valaki...van még munka mellet ilyenekre időd?Nem semmi csajszi vagy te! :D
kazi

sziasztok!

Sygnuméknak mi is gratulálunk,nem semmi,hogy ilyen gyorsan kibújt a kislegény! :)

Ma Mirabelnek picit piros volt a szeme,remélem holnapra nem lesz kötöhárnya gyulladás belőle :? most kezd az oviba belerázódni,ha beteg lesz,lehet kezdhetjük előről :oops:

Én meg holnap gerincerősítőgyógytornára megyek(már ha Miri nem betegszik le)-volt már valaki?-kivácsi leszek!

Roz:

Hajni:
Gyerekfelügyelet:annyi gyerek van ott a környéketeken,mond az anyukáknak a játszótéren,hátha,vagy esetleg itt meglátja valaki...van még munka mellet ilyenekre időd?Nem semmi csajszi vagy te! :D
kazi

sziasztok!

Roz:

Hajni:
kazi

Na most meg 3x-tiszta hülye ez... -bocsi
:oops:
kazi

Syg
Gratulálunk és jó egészséget! Remélem jösz majd mesélni. Kíncsi vagyok h mitől ment ilyen gyorsan. Kicsit félek, mert Szolnok nincs közel és nagyon szeretnék megint ott szülni és állítólag a második gyorsabban jön...

Hajni
Hát nem mondom h túl jól vagyunk. Gyopi nyűglődése már idegfeszítő néha, én meg a múlt héten azt hittem egyik éjszaka h megszülök, de végül szerencsére nem lett gond. Kicsit korai lett volna még a 21. héten. Úgy érzem kezd nehezedni a dolog és még hol a vége?

Borsika
Tényleg jó lehet a munkád, bár biztos van benne nehézség is.

Bea
Kingáról nem meséltek???

Tényleg tud róluk valaki valamit?

Kép
Kép
Kép
thymi

syg hatalmas gratula :lol: minden jót Nektek, és szupi hogy fiatok született :)

megint bhetegek, de a fogzás miatt. bebenek a 19. jön :oops: már cak egy és kész a foggyártás ...deextra hiszti volt tegnap

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Sziasztok!

Lili
hát igen,kicsit zavarosan írtam le.A növérem már nem akar vezetni,2 hét van a szülésig neki,így a húgom eljött Kecskemétre megnézni minket.
Nem is mondtam mikor taliztunk,csini vagy,és Zsófi is kis tündér.

Kazi
hát nem tom,épp beszéltük apával lefekvéskor hogy hamarosan teljes munkaidöbe kellene mennem vissza dolgozni.Nem tom hogy lesz.

Bepa
már nem kell sokat várni,jönni fog hamarosan a huszadik.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Kazi
mi van Miri szemével?Elmúlt a pirosság?

Thymi
kitartás,nyüszizz Gyopival együtt.Én szoktam Annával,és abbahagyja,vigasztal hogy anya ne sírj!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

sziasztok :)

Éváéknak hatalmas gratula :) Remélem minnél hamarabb sikerül baba-mama szobába menniük :)

Hajny
köszöm a választ :) nem vékonyan szertjük a fondant de ezt barátnőm névnapjára készült és azért ilyen vastag mert Ő így imádja :) sokszor a zacsiból csipegeti a kilós tömböt ha nálam van :D :lol: :lol:
a teljes minkaidő mit jelentene 2 műszak ?

kazi
Mi lett a szemecskével ? Meg vana fűző de nem kényelmes nem szertem ráadásul a csaj tépőzárast ajánlott és a tépőzár ahogy hozzá ér a ruhákhoz húzza ki a szálát.... szóval szerintem csak pénzkidobás volt szerintem ... nem jó benne hajolni nyomja a gyomrom folyamtossna és szinte pont azon a terülten nem tart ahol kellen ...

lina
nem tudom mit csináljak a baumaxxal ... amikor voltam bent az informiciós pultnál elég lenézően beszélt a csaj meg hoyg ilyan 4-6 órába nem nagyon veszenek fel ... nem tudom egyébként hoyg ki mondja meg, hoyg mikor, hogy kell menni dolgozni de a csaj az azt modta, hoyg általában ha vesznek is fel akkor a 7végére esik a munkaidő az auchanba is ugyan ezt modták és praktikerbe is hogy a 4-6 órásokat általában 7végére osztják be meg estére... nem tudom tanácstalan vagyok ... praktikerben is modta a csaj hogy gyes.-ről visszatérőket is már csak úgy alkalmazzák hogyha vállják a több műszakos munkarendet ...
Gondol biztos meg lehetne beszélni ha már az embert felvették egy kisfönökkel vagy kollgákkal hogy járjuk be de ezt olyna bizonytalannak tartom ...

thymi
Kitartás !!!!!Gyopi mikor kezdi a bölit ?

cukker
Vissza tudsz menni az előző munkahelyedre? Melyik bölibe fog járni Adri ? Férjed dolgozik már?

Dóra
hogy állsz a pakolásal ? Olyna Érdekes ez a csomag babaszoba dolog :) Mikor nikit vártam már 26 . héten rég kész volam mindennel :) :oops: A szoba kiságy ... :oops: Adrinál már csak új ágynemüt vettem meg egy két ruhát és azt is csak a szülés előtt 2-3 héttel :lol: Ákosnál már meg csak mikor itthon voltunk ...
rohantam el takarót venni ... :oops: meg a szülé selőtt egy héttel vettem 1-2 kisruhát meg overált amit végül egyszer sem vettünk fel mert mikor bementem bokáig érő hó volt mikor meg jöttünk haza 17 fok volt :D

na megyek mert itthon a van a csajom ma fejelsztőnél voltunk és anyás délelőtöt tartottunk vásároltunk sütiztünk .... :) mostmeg irány kicsikért azt oviba bölibe :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Roz
a teljes müszak azt jelenti hogy heti 40 órát megyek majd , 5-ször 8 órát.most vaok úgy hogy heti 20 óra,2-szer 8 óra és egy 4 óra.Ez így tök jó is lenne.Csak hát megszünik a gyesem dec. 17-én,és kevés lesz a pénz.Nem tom ,nehéz lesz.
Nálunk a managerekkel meg lehet beszélni hogy mikor tudsz menni dolgozni.Csak a felvételin kell megfelelni,a többi már nem is gáz.
Pü-t küldök.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Na végre,sikerült kijavítanom a hibát,és tettem fel új fotót Annáról.Nem is olyan egyszerü ez.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny
pü nem jött :(

bepa
fotók nincsenek még ?

hu de baromi fársztó minden nap hazasétálni az izsáki úti oviból 3 gyerekkel ... :roll: és még csak hétfő van ...

Kép

Kép

Kép
roz23

hajny
módositók :D pü. jött irtam is vissza :) köszi :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Hű lányok, eszméletlen gyönyörű Ricsi,és nyugodt és komolyan mondom,h mosolyog és grimaszol! És olyan pici, nem is emlékeztem,h tényleg ekkorkák :D !
Jól vannak mindeketten, már a baba-mamában!

Kép
seriff

Ser, és hogy van Syg? Örülök, hogy már végre baba-mamában vannak. :)

Roz, izsáki úti ovitól gyalogoltok haza???? :shock: Szegény, sajnállak nagyon! Biztosan nem egyszerű!
birolili

Hajni, köszi, aranyos vagy. Találtál hajpántot magadnak?
birolili

Sziasztok!

Lili
ááá,bent voltam 5 üzletben,egyikben sem.Úgy látom naon kelendö az amit szeretnék.

Roz
szívesen.
Nem rossz teljesítmény ekkora táv.A gyerekek jól bírják?

Ser
naon kíváncsi vaok milyen Ricsi.Lehet majd kérni fotót?Remélem Syg is jól van,meg tejcsi is alakul. :lol:

Borsika
dajkurászd ám meg a kicsi Ricsit. :wink: :lol: Szoktad öket babusgatni sokat?Gondolom nem naon lehet.Én azt tenném tutti.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?