Sziasztok!
Laura párja!
Én is csatlakozom az elõttem szólókhoz, örülök hogy holnap együtt a család, látjátok milyen ügyes kis fiatok van!
Danimama
Pusszancs Dani kobakjára hogy gyorsan begyógyuljon!
Mostanában már Napocs is lépcsõzik itt még hozzánk egy roppant meredek vacak lépcsõn lehet feljutni mindenki megrémül elõször de már Napocska is felmászik egyedül!
Persze nem törvényszerû /szerencsére/ hogy bármi baja legyen az epertõl hiszen mindenhez hozzá kell szokniuk ezért írtam hogy miért nem javasolják, nem pedig tiltják ugye két éves kor elõtt, de ez is olyan dolog ami ránk anyukákra van bízva, ha adsz neki jó, ha vársz vele még úgy is jó.
Gorsi
Nagyon helyes Peti a medencéjében!
Meg szerettem volna kérdezni már tegnap is hogy mi volt a benyomásod a tóról, nem büdös, és hínáros nagyon?
Felkeltetted az érdeklõdésemet csak úgy félek tõle mert talán véletlen de ahányszor lementek a srácok fürödni szinte mindíg benyaltak valamiféle bacit , másnap vagy már este hánytak meg egyebek....persze a férjem szerint véletken én meg csak szeretném ezt hinni, Hiába õk már isszák a vizet rendesen mert lebuknak a víz alá meg stb.
Szegény gyerkõceim annak ellenére hogy nekik is van egy jó nagy merev falú medencéjük /miután pár darab felfújhatóst mr "elfogyasztottak"/ még idén nem fürdõzhettek mert itt nem tudom anélkül fel állítani hogy a kutya bele ne nyaljon meg egyebek..........Ezekrõl a "rokonokról" itt alatunk még az is kitellik hogy a gyerek belehuppan a srácaim medencéjéban rendszeresen használja a játszójukat is mintha valamiféle közterület lenne és nem ami magántulajdonunk.....Ne értsetek félre a másik sógornõmék lánya is játszik itt de õk megkérdezték ezek meg mintha az udvaron lévõ dolgok közösek lennének úgy csinálnak....
Már kértem ma a páromat, hogy ha lehet vitesse már át az új házhoz a játszóterüket meg hozasson némi homokot Napocsnak,most már tett fel csapot úgy hogy mosakodni is tudunk bent, mert ott inkább játszanánk a napernyõ alatt mint itt, vagy anyuéknál végre senki nem szól bele mit csinálunk, azt mondta igyekszik, hogy mi lesz belõle.
Solya
A fiaimnak van egysoros görkorija /nekem is!
/, jó egyensúly érzék kell hozzá, egészen más mint járni, hát nem tudom hogy egy ilyan picurkának hogy menne, de engem már leptek meg gyerkõcök úgy hogy.... Mi tavaly vettük vettük õket ezért nem tudom hogy egy ilyen picur hogy bírná, mindenesetre védõ felszerelést vegyél hozzá!
Képzeld pont ma vettünk ajándékba a sógórnõm lányának egyett úgy örült neki de már õ is nagy lány 11 éves!
Norci
Ha valahová akkor Százhalombattára szerettünk mindig strandolni menni, ott laknak a nagynénémék,csak az a baj, amit írtál is hogy hét végén embertelenül sokan vannak.
No meg hogy a gyerek pancsoló estére tiszta kosz és az anyukák még a lábukat sem tehetik bele, nem hogy bele álljanak a kicsikkel így meg nem sok értelme van hiszen egyedül nem tudnak Napocsék még olyan nagyon pancsizni, nem?
Meséltem a Lacinak hogy Gorsiék itt voltak Gárdonyban fürödni ebbõ a szempontból jobb hogy én is vele lehetek a sekély vízben is, csak ne lenne az az iszap.
Nyuszimanó
Én nem adtam a srácaimat egy két napra sem, nem hogy hetekre, amíg ilyen kicsik voltak, pláne más országba, hiszen ha gond van nem tudsz gyorsan oda érni,nem?
Meg különben is olyan kicsi még aki ezt nem érti meg...
Szerintem elég ha megkéred anyósodat akivel máskülönben jól megvagytok, hogy értse meg, hogy ezzel nem szolgálja Donci érdekeit hiszen csak elszaktják a szüleitõl és ezt nem érti még, ez neki nem nyaralás lenne inkább szorongás az anyu és apu nélkül. Majd ha nagyobb lesz boldogan megy velük nyaralni, de még egyenlõre nem. A saját érdekeit nem szabad a kicsi elé helyezni csak azért hogy õ unokázhasson, ne vigye el. Szerintem jobb ezt idõben tisztázni, persze talán nem ilyen nyersen ahogyan én írtam, kedvesen de határozottan, biztosan rosszul esik majd neki, de megérti.Ha szereti az unokáját akkor most ne legyen önzõ, tudnia kell várni addíg amig a gyerek is szeretne menni.
Te meg ne idegeskedj,gondolj pocaklakóra is!
Pussz: Dzsili