Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Gyorsan elolvastam az elmúlt napok termését, és úgy döntöttem, gyorsan írok egy pár sort magunkról, önzõ módon, remélem a hét közepére már lesz egy kicsit több idõm is esetleg reagálni is egy-két dologra.

Mi tegnap voltunk egy kerti pikniken, sajnos egy kis zuhé elkapott bennünket a végén, de addigra már megsült a husi a roston, így nem volt gond, hogy megenni már fedett részen lehetett. Én nagyon elfáradtam, és ami nagyon ritka nálam fél 10 után már aludtam is.

Ma a fiúk udvart takarítottak, apjuk füvet nyírt, majd délben felfújta a medencéjüket. Most vettünk, nem rég, van rajta egy kis csúszda, 2 db pálmafa, a 3 gyerek simán elfér benne. Ja, és van benne egy valami, ami azt hiszem a kosárlabdát akarja imitálni, és van 4 különbözõ színû labda hozzá. A fiúk nagyon élvezték, a Bea nagyon félt benne, de aztán szép lassan megbarátkozott vele. Elõször csak kintõl pancsikolta a vízet, majd, amikor én is beléptem, akkor látszott rajta, hogy menne is, meg nem is. Aztán szép lassan együtt megszoktuk a vizet, rájött arra, ha ráül a térdemre, akkor tud a lábával pancsolni. Innentõl kezdve nekibátorodott.KépKépKép A csúszdával is szemezett, de az azért a fiúknak volt nagyobb élmény.

Dzsili!
Mi már úgy érezzük, hogy megkezdõdött a szünet, csak hát még be kell menni az iskolába, hogy felkerüljenek a VAKÁCIÓ szó betûi.KépKépKép
A múlt héten még írtak dolgozatokat, de most már mindenbõl le vannak zárva. Jövõ hét szerán lesz a Pityu osztály búcsúztatója, kis mûsorral egybekötve. A tanítónéniktõl is akkor búcsúzunk el.

Na, ilyen vagyok amikor rövid vagyok. Most már húzok, is mert nem haladok a melóval.

Mindenkinek további jó hétvégét, és valahogy bírjátok ki ezt a kánikulát.

Sziasztok! Zsuzsa

Ui! Raktam fel új képet a profilomba, most készült csütörtökön.

beababa

Sziasztok!
Elöször is egy jó hírrel kezdeném, illetve kettõvel:
Laurának megindult a tejci, úgy néz ki rendesen lessz teje.
Tonci ezen oknák fogva, mivel már (magához képest), jó nagyokat szopizik, le is vették az infuzióról. Ha minden rendesen megy már nem is kell neki többet cukrot kapnia. Szép rendesen beállt a vércukorszintje a Babáknak megfelelõ szintre.
Laura szegény mindég rosszul viseli, ha Romi-val megyünk látogatni õt, mert nagyon hiányzik neki már és persze az otthonlét is. Romi is sokkal nyûgösebb a látogatások után.
De hát asszem ez így van rendjén, az lenne lesúlytó ha nem hiányoznának egymásnak. Most míg ezeket a sorokat írom Romi próbálkozik az alvással, ami ma igen nehezen megy neki, pedig elég fáradt lehet már mostanra. Gondolom a meleg is közrejátszik erõsen.

Most ennyit

Laura párja, Romi, Tonci
Névtelen

Sziasztok!

Ezt a meleget mi sem bírtuk tovább és mivel a lányom hihetetlen erõszakos és naponta 50-szer mondja:"Baton!" (Balaton), így leugrottunk ma Balatonra, kb. 6 órát voltunk, de elég is volt, úgy kifáradtunk a sok fürdéstõl. Dorkának vettünk egy tuti biztos úszógumit, amibõl persze a második alkalommal már ki tudott mászni Kép Persze csak õt kenegettük, magunkat elfelejtettük, így apa és anya rákvörös és a pici lány csak éppen hogy lepirultKép

Dzsili: hogy van a lábad? A lakásotok biztosan szép lesz és meglátod a problémáitok is rendezõdnek. Mi is annyit vitatkoztunk, mikor csak felújítottunk, aztán, mikor végre minden kész lett, úgy megnyugodtunk és együtt örültünk.

Jaj, úgy röhögünk a német adón megy egy reklám, egy fogprotézis-ragasztót reklámoznak és a neve: kukident KépKép

Dorka pedig a fütyit is puncinak nevezi és egyáltalán nem zavarja, hogy máshogy néz ki Kép Látszik, hogy nálunk nõtöbbség vanKép

Többiek hogy élvezitek a napot?

Üdv: Zsuzsi
zsu26

Tonci!

Köszi a friss híreket, ez nagyon jó!!! A kicsi fiú biztosan gyorsan behozza a súlyát, nem kell aggódnotok. Az én sógorom 1700 g-mal született, most csupán 185 cm magas és kb.130 kg Kép Na azért nem azt kívánom, hogy Toncika ilyen nagy melák legyen KépDe szopizzon csak nyugodtan!
Laurát teljesen megértem, biztosan rossz lehet ennyi idõt kórházban és Romola nélkül tölteni, de nemsokára otthon lesz az egész család!
Dorka, de az összes gyerek nagyon rosszul alszik ebben a nagy melegben, így emiatt készülj fel, hogy Romi sem fog úgy aludni, mint egy kisangyal.Kép

Jó éjt!

megnézem a profilokat

Üdv: Zsuzsiék
zsu26

Sziasztok!

Solya
Igazítás.Kép

Dzsili
Mi adtunk Petinek epret és szerintem nincs tõle baja. Kiütésünk nekünk is van deréktájon és csak a bal oldalon. Nem tudom mitõl, de az eper evések alapján nem az a bûnös. Paradicsomot is eszik Peti, lehet hogy attól van, mert arra most nagyon rákapott. Sajna azt hiszem, mi is dokinál fogunk kikötni.Kép
Jó lassan haladnak a házatokkal kapcsolatos dolgok, de legalább minden rendben lesz, amikor beköltöztök. Milyen jó is lesz az!Kép

Lauráék
Szuper, hogy Toncit levették az infúzióról!Kép Mikor mehetnek haza?

Ma voltunk Gárdonyban a Sport Beach nevû strandon és tök jól érztük magunkat. Minden kisgyerekesnek ajánlom. Van kis játszótér facuccokkal -hinta, csúszda, libikóka. A vízbe homokos-iszapos latyakon át vezet az út és a parton simán lehet homokozni a kicsiknek. Peti eddig összesen nem homokozott ennyit mint ma. Beült a víz szélére, hogy a popója azért vizes legyen és onnan lapátolgatott.Kép Vannak a vízen sávhúzók, mint az uszodákban, csak nem hosszába, hanem széltébe és az elsõig simán le is ért Peti lába. Nagyon élvezte, hogy ennyit sétálhat a vízben. Mi apával jól leégtünk, mert magunkat elfelejettük bekenni, de Petirõl szerencsére gondoskodtunk, így neki kutya baja. A beugró egy ezres volt kettõnknek, apróságoknak ingyen.

Holnap takarítani kéne, de Peti mellett nem tudok igazán haladni, fõleg ha fel akarok mászni a létrára, mert akkor mindig jön utánam.Kép Ilyenkor jönne jól a szomszédban lakó nagyszülõ.

Remélem mindenki strandol vagy legalábbis jól érzi magát a hétvégén!Kép

Üdv: Gorsi
gorsi

Zsuzsi
Most olvasom, hogy ugyanúgy jártunk a fürdõzéssel.Kép

Gorsi
gorsi

Sziasztok!
Látom, mindenki pihent a hétvégén, alig írt valaki.
Itt mi még messze vagyunk a fürdõzéstõl, de ide is beköszöntött azért a nyárKép Tegnap pl. árnyékban 25 fok voltKép Hú de élveztem, hogy nem kellett Doncit öltöztetni.

Mi is tegnap "szórakoztunk". Elmentünk az állatkertbe, ami itt egy szigeten van, és az egész sziget az állatkert. Donci nagyon élvezte, most elõször volt ott, és hát persze a kedvenc állatok, mint a könyvekben is az oroszlán és a tigris volt. Na jó hozzájuk képest a fóka is sikert aratott azértKép Látszik is, mert remekül mondja, hogy fókaKép

Tonci!
De jó olvasni, hogy kisTonci már végre tud mit szopizniKépKép Mikor jöhetnek ki a kórházból? Ott is a szigorú 2.5 kg a határ, vagy máshoz is kötik a határidõt?
Add át puszijainkat ám Laurának meg Toncinak!!!!!!!!!!!!

Gorsi és Zsuzsi!
Mi is betankoltunk naptejbõl, erre a héten voltam védõnõnél terhesgondozáson és szóbakerült a téma. Azt mondta, hogy 2 éves korig nem ajánlott a naptej használata, mert az egész védõrendszer hormonális alapokon mûködik. Ja és tudtátok, hogy 2 féle naptej van, az egyik fizikális, a másik vegyi úton blokkol. Erre rá kell kérdezni, mikor veszi az ember. Hát elbizonytalanodtamKépKép mi is egész nyáron fürcsizni akarunk a tóban (4km-re van tõlünk egy szuperKép), de naptej nélkül nem merem kivinni Doncit. Szóval igyekszem utánajárni, melyiket ajánlják. Én Niveát vettem neki, addig csak megteszi.
Ti hallottatok valamit a témában?

Képzeljétek, mi is vettünk végre egy digitális fényképezõgépet, szóval nálunk is lesz majd gyakoribb profilváltoztatás.

Van is egy új kép a profilomban, a hétvégén készült, Donci éppen a Kisvakond mesét nézi és közben Cheeriost szemezgetKép

Na puszi, megyek ebédet gyártani.
Nyuszimanó
nyuszimano

Ja még annyit, hogy levágtuk mi is Doncinak a hajátKép, jobban mondva apucija vágta leKép Õ úgy nevezi, hogy tengerészfrizurát vágott neki, nekem nagyon tetszikKép

Puszi: NYuszimanó
nyuszimano

Sziasztok!

Próba. Van egy elmentett fájl amásik gépben még regel írtam, de nem tudtam elküldeni. Kíváncsi vagyok most elmegy-e. innen amit írok Bocs az offért.

Norci
norci

Elment, akkor a reggel írt szöveg:

Sziasztok!

Látom nincs nagy forgalom.

Tonci!
Örülök, hogy Toncsi jól van, remélem lassan hamarosan otthon lesztek együtt.

Alvás: most éjjel Vili néha beszélgetett, azt hallottam, mondjuk én is forgolódtam ebben az õrült melegben. Ettõl függetlenül õ szuperül alszik, és azt hiszem kezd ráérezni, hogy mi az a munkaszüneti nap, ugyanis ma is, tegnap is fwelkelt fél hétkor, majd visszaaludt fél kilencig Kép

Cory!
Off. Ami nektek van hideg-meleg párologtató, az nyáron hûtésként is funkcionálhat a lakásban?
Muszáj lesz valami hûtési technikát találni, mert megbolondulunk a melegtõl.

Zsuzsi!
Kérdezted a sétát. Sétálni csak picit megyünk le (Vili nem viseli el hosszan a babakocsit) azt max. reggel, amúgy nálunk tök jó árnyékos a játszótér és végig árnyékban sétálunk el odáig, így szinte mindegy, hogy mikor megyünk. Általában kora délelõtt és késõ délután szoktunk lent lenni. Ott szinte egész nap sokkal elviselhetõbb az idõ, mint a lakásban.

Nyuszimanó!
Nagyon helyes Donci.

Dzsili!
Köszi Vili ügyesedéséhez a gratulát Kép Megnéztem a profilodat, még mindig nagyon helyesek a gyerkõcök.
Az túlzás, hogy jobban figyelek a helyesírásra, én is annyit vétek mindig sajnos és sokat gépelek mellé, de ha gyorsan soka szeretnék írni ez az eredmény.

Vili úgy néz ki áttért a napi egy alávsra, így jó nagyot alszik (közel 3 órákat) , viszont elõtte sose tudom megebédeltetni, mert fáradt, nem érdekli, stb. alvás után viszont eszik rendesen, de így az is elõfordul, hogy háromkor ebédel. Szerintetek ez baj?
Tegnap kivétel volt, akkor nem nagyot evett, illetve meggyet, nálunk az most a favorit, azért toporzékol.

GOrsi!
Ez a gárdonyi dolog szuper lehetett.
Tényleg ilyenkor uszópelusba, vagy mesztelenül hagyod Petit?

Mi szombaton voltunk strandon, nagyon jó volt. Mi bekentük magunkat is, így csak mikor a vízbõl kijöttünk égtünk meg picit.

Sziasztok:
Norci
norci

Sziasztok!

Zafi!
Kissé megkésve, de gratulálok a sikeres nyelvvizsgádhoz!

Szilvi!
Mikor mész UH-ra?

Dzsili!
Szomorúan olvastam a férjed viselkedésérõl és amin elgondolkodtam, hogy te viszont valamit nagyon jól csinálhatsz a gyerekeid körül, mert szerintem a többiek nevében is írhatom, hogy ti mindig egy boldog családnak tûntök akár a fényképeken, akár a történetekben, amit elmesélsz. Ehhez tiszta szívbõl gratulálok neked! Lábad, hogy van?

Szila!
Én is szeretném megköszönni az egy éves megemlékezést. Én biztosan sírni fogok, amikor Peti elõször mondja majd, hogy SZERETLEK!

Tonci!
Lehet már valami bíztatót tudni arról, hogy mikor engedik ki Lauráékat a kórházból?

Nyuszimanó!
Donci is már milyen nagyfiú! Tényleg jól áll neki a tengerészfrizura!

Peti kicsit meghûlt, ezért szörcsög és köhög, a gyógyszereket(köptetõ és Fenistil) kész kínszenvedés beadni neki és a porszívós orrszívás pedig a világ legborzasztóbb dolga(szerinte!) Tehát küzdünk vele ezerrel. Ezen kívül a szokásos kis kópé, a legújabb huncutsága, hogy mindent kidobál a kukába. Folyton magyaráz, de persze a saját nyelvén, ami már érthetõ, apa,papa, mama, ányá(ez vagyok én)kuka, hej-hó, hol, hova. Bár nem mindig odaillõ, de azért mondogatja ezeket. A joghurtra azt mondja, hogy KO! Na ez nem tudom mibõl jött.

Ezt még délelõtt írtam, csak nem engedte elküldeni.

Sziasztok

Szilvi és Peti
bszilvi

Sziasztok!
Akartam feltenni képet a babáról, de természetesen a first class HP scanner bedöglött Kép. Sajna a képekre még várni kell, mert szétrugtam a kedves HP-t Kép.
Laura és Tonci nagyon jól vannak. Kisember annyira belejött a szopizásba, hogy a kvótája majd kétszeresét is képes benyomni Kép. Ennek eredményeképpen, ha marad ilyen torkos, akkor Szerdán hazaengedik õket Kép Kép Kép.

Most csak ennyit

Laura párja, Romi, Tonci
Névtelen

Sziasztok!

Gorsi: úgy látszik többen el követjük ugyanazt a hibát (leégés) Kép Arra azért vigyázz, ha Peti ül a homokban vagy iszapban, akkor mindenképpen legyen rajta fürdõnadrág. Úgy tudom kisfiúknál fontos, hogy ne kerüljön homok a fütyijükbe, mert könnyen fertõzést kaphat és begyulladhat. De mivel én lányos anyuka vagyok, a többiek javítsanak ki, hogy mi is a helyzet! A balatoni belépõ 230,-Ft/felnõtt volt, de több a benzinköltség.

Norci: de jó nektek, hogy árnyékos a játszóteretek és az út is kellemes! melyik strandon voltatok? A barátnõm a 11. emeleten lakik, vizes lepedõvel alszik Kép kész szauna van náluk. Borzasztó lehet! Kép Kép

Nyuszimanó: milyen szép nagy már Donci is!Kép Könnyedén hagyta levágni a haját? Ez a naptejes dolog most jól megijesztett, de ha meggondolom, azért egy min.5000,-Ft-os gyermeknaptej csak nem okoz bajt... vagyis nagyon remélem. És nektek milyen márkájút ajánlott a védõnõtök? Már régen meg akartam kérdezni, hogy milyen nyelven beszélsz a védõnõvel?

Üdv: Zsuzsi
zsu26

Tonci!

Jaj de jó!!!!!Kép Kép Kis vasgyúró lesz meglátod! Romola hogy van, mit csinál, tud aludni? Azt hiszem a 9.kerületben, a Mester u. egyik mellékutcájában van egy HP szkennerszervíz. Kép

Szila, Szilvi: és én mit szóljak? az én kicsi kislányom csak a nagyapjának hajlandó puszit adni és csak rá mondja, hogy õt szereti, na meg a Batonra(Balatonra). Én még soha nem kaptam puszit a lányomtól Kép Pedig a nagyapjával keveset találkozik és nem sokat beszélgetnek, de van valami mégis köztük, mert a kislányom nagyon szeret vele lenni. Különben eléggé hasonlít rá.
Dóri is elõször ko-nak majd go-nak nevezte a joghurtot. Úgy látszik így hallják ki.

zsu26

Sziasztok!

Norci: a hidegpárologtató arról szól, hogy nem változtat a benne lévõ víz hõmérsékletén, tehát idõvel szobahõmérsékletû lesz a benne lévõ víz, csak képzeld el ezt a meleget brutális páratartalommal. Brrrrrr!

Tonci: ez tök jó hír KépKépKép Akkor most már csak hazaengedik õket Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Nyuszimanó
Alig ismerek rá Doncira, olyan nagyfiús már!Kép
Naptej ügyben nekem tavaly annyit mondott a doki, hogy azért ne kenjem vele Peti bõrét, mert akkor nem tud szellõzni. De ha már strandolni megy az ember és vízbe is, akkor csak kenek valamit a gyerekre, nem? Kora délelõtt és estefelé már nem tudtunk volna fürdõzni. Szóval én nem izgatom magam. Ritkán megyünk ilyen helyre, ráadásul eddig bevált a 35-ös naptej.

Norci
Van egy spéci úszógatyónk még a tavalyi úszásból, az még jó Petire. Ez elvileg megtartja a kakit és kicsit a vizet is. Peti mondjuk még nem kakilt vízbe. Sokan meztelenül viszik be a gyereket. A baciktól úgysem véd semmi.
Evés ügyben nálunk is ez ment egy darabig. Nem baj az. Késõbb úgyis kicsit tovább bírja majd az ébrenlétet, és akkor majd eszik idõben. Nálunk is elõfordul néha hogy túl korán kel Peti és akkor van, hogy már 11-kor megebédel, hogy aztán aludhasson nyugisan. Néha meg már olyan nyügi, hogy én is csak alvás után adom neki a kaját.

Szilvi
Petinek gyógyokat küldünk!KépKépKép
Kukába dobálás nálunk is volt ill. van néha. A múltkor a pénztárcámat is ott találtam meg.Kép

Dzsili
Lábad hogy van?

Lauráék
Ez jó hír! Látjátok, már most tudja, hogy jó sokat kell ennie, hogy hamar megnõjön!Kép Kitartást kívánunk ehhez a pár naphoz!Kép

Zsuzsi
Ezt még nem hallottam, de szerintem lányoknál sem árt, ha az iszapban ülve van rajtuk vmi, mert nekik meg van hol "bemenjen" az iszap. Ezt jól leírtam.

gorsi

Sziasztok!

Még annyit szerettem volna írni nektek, hogy aki még szoptat, az ne csodálkozzon, ha a Balatonból kijön és a homokos, azaz iszapos ciciktõl nem tud rögtön szoptatni! Kép
Szerintetek mennyire higénikus strand után szoptatni? Még ha le is törlöd, mossod a cicidet????

Üdv: zsu
zsu26

Sziasztok!

Zsuzsa
Nálunk is már csak mutatóba mennek suliba szegénykék ebben a nagy melegben, fõleg mert a múlt hét péneken meg volt az alsósok záró értekezlete így már csak tényleg formalitás. Márknak pénteken lesz a bulija, jövõre bár iskolát nem vált osztálytársakat igen, mert szét szedik az oztályokat és újakat raknak össze.

Laura párja
Csupa nagyszerû hír, mi is várjuk õket! KépKépKépKépKép

Norci
Köszi a gyerkõceim nevében én csak azt a Kép nem értem, miért szomorú hogy gratuláltam Vilike gyakorlatozásához, vagy elírtad, vagy ....

Zsuzsi
Tetszett a fiuknak a lány többség nálatok! KépKépKép
Lábam gyorsan javul, még kék meg kicsit dagadt de már alig fáj.
Én úgy gondolom, hogy mind a két nemnél vigyázni kell a bugyis ücsörgéssal, ugyanakkor elõbb utóbb leszoknak a pelusról, tehát... Sõt a lányoknál rövidebb úton juthatnak be a kórokozók a testbe.Ha belegondolunk még kényelmetlenebb lehet a bugyort cipelni ilyen melegben, én inkább arra figyeltem amikor a kicsi fiaimmal voltunk fürödni, mert Napsival még nem mentünk, hogy a vizes fürcsi ruha ne maradjon rajtuk, majd megszárad alapon,m ert a bõrüknek nem egészséges, és ráadásul a természetes vizekben lévõ iszap is alá szorul amit érdemes lemosni is szárazat adni rá.
Szerintem minden pici megpirul elõször kicsit az elsõ strandolásnál.
Jó lenne remélni, hogy igazad van, rendezõdnek a dolgaink de... mindegy no.

Nyuszimanó
Nagyon helyes Donci a képen!
Én aban bízom, hogy a direkt a babáknak szánt 30-as faktorszámú naptej amit ráadásul babakozmetikumokat gyártó cég forgalmaz csak nem árt a gyermekemnek, persze hogy allergiás lehet rá ez mindenre áll amivel elõször találkozik, de hát ....ez benne van a kalapban.

Gorsi
Itt jártatok a szomszédban!
Biztosan rengetegen voltak, de lényeg hogy mindannyian jól éreztétek magatokat! KépKépKép
Remélem gyorsan helyre jön a kis bõre Petinek, lehet hogy meleg kiütés nem? Napocsnak szerintem a nyakán az lehet, de hogy a lába szárán is????
Tudod az eper is olyan dolog, hogy valószínüleg a legtöbb kicsinek nem lesz semmi baja ha két éves kora elõtt kap, csak a magját nem tudja megemészteni még a bél rendszere /bár több olyan dolog is van amit szintén nem tud mégis ehet!/ meg nagyon nehéz úgy megmosni hogy tutira tiszta legyen.

Szilvi
Köszönöm lábam már sokkal jobb, inkább akkor fáj ha megeröltetem.Igazság szerint nem nekem kéne naphosszat a Napocska után szaladgálni, meg cseresznyét szedni stb.
A gyereimmel jó a kapcsolatom, "csak" a férjemmel nem, ha nincs itthon sokkal jobban mennek a dolgaink és nagyokat nevetünk, olyan típus vagyok aki a srácainak inkább el nézi a dolgokat mint egy éppkézláb felnõttnek.
Petinek gyógyik mennek KépKépKépKépKépKép

Pussz: Dzsili
dzsili

Norci
Még akartam írni, hogy Napsi sokszor ebédel két-három órakor amikor fel kel, ez szerintem nem baj.

Zsuzsi
Ha a fürcsi után letusolsz és a melled megmosod szappannal, akár csak a mosdóban ha az van, és még át is tudod venni szárazra a rucidat akkor semmi baj nem lehet a szopizással.
Gondolom nem arra gondoltál hogy a Balaton vizében megmosva mert az nem igazán nyerõ, mi ahol jártunk minden strandon volt legalább WC min. egy mosdótállal az is megteszi vezetékes víz van benne, szappant meg törölközõt, vittem magammal,,tiszta ruhát is, egyben fürödtem, egy meg kint volt rajtam.
Bár amennyit fürdõzés közben isznak a vízbõl ahhoz képest....

Képzeljétek mostanában egy jó pár anyukával beszélgettem és mindegyik csak 3-6 hónapig szoptatott, rám meg úgy néznek mint egy fura lényre. Persze én büszke vagyok rá hogy Napocs még szopizik, úgy hogy mások is így állnak már hozzá, de azért elkeserítõ.

dzsili

Sziasztok!
Nalunk szerencsere a nagy hoseg utan most jott egy kis lehules. Meg mindig meleg van, de azert joval huvosebb mint a mult heten (mi is szenvedtunk tole rendesen) es allitoalg egesz heten igy marad.
Tegnap voltunk baratokkal piknikezni egy gyonyoru szep tonal- nagyon meleg volt; Danit el sem lehetett sokszor rangatni a toparttol, igy en is kentem tobbszor is. Az arnyekben meg sutogettunk mindenfele finomsagot. Fantasztikus jo volt! Kép
Persze Dani is annyira fel volt porogve, hogy egesz nap nem aludt (tenyleg, Ti hogy oldjatok meg a napkozbeni alvast ha esetleg strandon vagytok...?)- igy estere mar nagyon szenvedett annyira almos volt.
Szegenykem; szombaton apukaja vigyazott ra 5're Kép - ez pont eleg volt arra, hogy leguruljon a lepcson. Kép Volt nagy siras, egy korabbi sebesulesen a varrat felszakadt igy az verzett; de utana par perc mulva mar el is felejtette, hogy mi tortent. Minket jobban megviselt a dolog.

Laura parja! Nagyon orultem a jo hireknek! Remelem, Laurat mar hamarosan kiengedik es vegre egyutt lesz a csalad! Kép A legjobbakat kivanom Nektek! Kép

Nyuszimano! Donci tunderi az uj kepen! Mar igazi nagy fiu! Kép Most engem is elbizonytalanitottal a naptejjel kapcs. Nekem anno azt mondta az itteni patikus, hogy 6 honapos koraig nem lehet oket kenni - es egy gyerekeknek valo - magas faktorszamu - naptejjel kenegetem Danit. Azota tudtal meg vmit ebben a temaban?
Kulonben Dani is imadja a Cherriost csipegetni! Kép

Zsuzsi! Korabban mar akartam irni, hogy nagyon szupi a tablokep amit keszitettel az osztalyrol! Kép
Dani fogai: Meg nem tuti, hogy nem lesz szemfoga; egyelore tutira nem nott ki - de eleg nagy hezaggal nott a masik. Azt mondta a doki, hogy 100%-ra csak ugy tudna megmondani ha megrontgenezne, de hat felesleges procedura lenne. Majd meglatjuk. A poen az egeszben, hogy ezidaig en sem tudtam arrol, hogy nekem nincs szemfogam.... Kép (nekem nincs hezag a metszo es ezek szerint a harmas fogaim kozott)

Dzsili! En mar adtam epret Daninak - nem lett tole semmi baja...

Henke! Te kerdezted anno a nevemet? Krisztinek hivnak.

Biztos sok minden kimaradt, de muszaj foznom vmit a csaladnak.
Kitartast mindenkinek a nagy hoseghez!

Sziasztok, Danimama
danimama

Dzsili
A nyakán Petinek is kijön a melegkiütés, a múltkori nagy melegben is, meg most is, közben elmúlik. De az oldalán kicsit másmilyen, csúnyább is. Mondjuk most mintha kezdene javulni, úgyhogy kivárok.
Én nem félek, hogy az epret nem tudjuk rendesen megmosni. Mivel úgy nõttem fel, hogy a fáról-bokorról ettük a gyümölcsöt, nem izgat. Persze a piaci más, hiszen fogdossák meg ki tudja mit csinálank vele.

gorsi

Dzsili!

Elírtam. Persze, hogy nem szomorú, hanem Kép
Köszi a válaszokat kaja alvás ügyben, többit majd legközelebb.

Norci
norci

Sziasztok!

Hogy bírjátok a meleget?

Mi is nagyon szenvedünk Kép

Dórinak nem izlik az eper, a cseresznyébõl is csak a szára tetszik neki, azokat tépkedi le, nálunk ennyi a gyümölcs evés. Ez semmi Kép Egyedüli gyümölcs amit szeret: a barack.

Nézegettem a naptejekrõl a neten, de semmit sem találtam, ami arról szólt volna, amit nyuszimanó védõnõje magyarázott.

zsu26

Szisztok!

Tettem fel új képet Petirõl.Kép

Gorsi
gorsi

Sziasztok!

Jó régen írtam, de nem sok mindenhez van kedvem. Pontosabban azt csinálom csak amit nagyon muszáj. szenvedünk a melegtõl, Hanna fõleg éjjel, de nem sok mindnet tudok vele tenni. Már azon gondolkozom, hogy csak egy pelusban teszem le aludni. Reggel zuhanyoztatom, ebéd elõtt pancsizik, és hûvös játszókra megyünk. enni szerencsére eszik, nem is keveset.Kép

Gorsi, nagyon tuti Petirõl a képKép Ugyanolyan medencénk van nekünk is, kaptuk persze,mert ekkora hely nem annyira van a lakásbanKép Így marad a kiskád amíg beleférKép

Tonci! Laurának kitartás, persze neked is. Örülök, hogy jól szopizik a pici.

nyuszimanó, ez a kétféle naptej nekem is új. Akkor most a sima 30-as nem is jó? Ha meg nem levegõzik a bõr, akkor ne kenjem be??

Rebi! jól vagytok? mizujs a házzal?

BSZilvi! Petinek hol sikerült meghülnie? Jobbulást neki!

pussz mindenkinek

Tikk
tikk

Sziasztok!

Csak gyorsan a segítségeteket szeretném kérni! Már megint! Kép Képzeljétek, Sára névnapját nem a naptár szerint ünnepeljük, mert akor nagyon közel lenne a szülinapjához, viszont elfelejtettem, hogy június, vagy július 13-án van a másik! Kép Nincs véletlenül valakinek utónévkönyve? Abban biztosan benne van! Elõre is köszi!
Solya, a szitaagyú
solya

Sziasztok!

Tegnap estefelé érkeztünk meg anyuéktól. Átolvastam a termést, de most nincs erõm mindenkinek külön írni.

Laura párja,
De jó, hogy Tonci így belejött a cicizésbeKép!!!!!

Tikk,
nálunk is így van az éjszaka. 1-2 alkalommal megébred, vizet nem mindig kér, cicit annál inkábbKép. Aztán visszaalszik. Egy szál trikóban rakom le, mert ugye takaró nincs, ablak nyitva...bár így is 29 fok van.

Naptej: nekünk egy spéci, Vichy 60-as faktort ajánlottak a patikában még tavaly, abból még van, úgyhogy én nem vettem másikat. Szerintem nagyon jó. (Azt hiszem, hogy ez olyan, mint amit Nyuszimanó írt. Leírom, mi van a tubusra írva angolul: Double protection ANTI-UVB + ANTI_UVA, IP 60, INDICE UVA 16 Ja és még az is rajta van, hogy Extreme sun block milk for children, water and sand resistant.)

Gorsi,
tök jó a medenceKép, Hangának az a kicsi kacsás van (kb. 60 centi az átmérõje). Majd szeretnék én is egy nagyobbat azért neki.

Most mennem kell, mert megyek lefektetni Hangát, aztán megyek konyházni.

Puszi Mindenkinek!

Szila
szila

Solya!
JúLi 13 KépKépKép

Mennem kell, felébredt az EGYIK Kép

Márti+Ármin+Vilka
márti

KÖSZI, KÖSZI, KÖSZI!

Hú, akkor most nem kell elrohannom ajándékért! Kép Nekem s ez volt a valószínûbb! Kép

Láttam Fisher price görkorit. Biztos van másmilyen is, csak errõl eszembe jutott, hogy kéne venni egyet. Szerintetek egy 2,5 éves elég nagy már ahhoz, hogy megtanuljon görkorizni? Mondjuk azt írja, hogy 22-30-as méretig jó a kori. Ebbõl gondoltam, hogy esetleg. De kicsit tanácstalan vagyok, aztán azért nem olyan olcsó, hogy csak úgy legyen egy.

Márti,
ugye milyen jó, hogy ketten vannak? És ez csak jobb lesz! De tényleg. Mostmár, hogy összenõtt a két lurkónk, olyan hatalmasakat hancúroznak, játszanak együtt. Csak úgy hízik a májam, olvad a szívem...Kép

Solya
solya

Sziasztok!

Köszönjük a jókívánságokat, és asszem segítettek.
A fiatalember nagyon belehúzott a cicizésbe. Kép Az elõírt fejadagjának a dupláját becumizza, sõt néha a háromszorosát is. Ennek eredményeképpen Laurát és a picit holnap hazaengedik Kép Kép Kép Kép. Úgyhogy ha minden rendben halad, akkor holnap este már teljes lessz a familia.

Gondolom majd Laura este ír nektek pár sort a vele történtekrõl és a benyomásairól.

Most ennyit, mert Romola hisztizik alvás helyett Kép Kép

Laura párja, Romi, Tonci
Névtelen

Solya!
Írj csak ilyeneket a két gyerekességrõl Kép Kép Kép , ahogy közeleg a tesó project indításának tervezett idõpontja, kezdek megijedni és néha el is bizonytalanodok (azt tudom, hogy ebben a melegben nem szeretnék terhes lenni, szerencsére Vilivel is kihagytam a nyarat)

Márti!
Egyik Kép A sok Kép - ból gondolom jól veszed az akadályokat. Kép

Laura párja!
Szuper hírek ezek Toncsiról. További hajrá neki a szopizáshoz Kép

Cory!
Köszi a párásítóról a felvilágosítást. Nekem úgy rémlett, hogy télen a hálószobátokban tök jó hûvõs volt, szinte mintha légkondi lett volna. A másik szobában meg nagyon meleg volt. Vagy csak egy nyitott ablak tette?

Cory! Andi!
Sajnáltam, hogy nem tudtunk ma együtt játszóterezni, de az én kisfiam még így alszik. Nem voltak aztán nagyon sokan? Mi mindig u.abban az idõpontban megyünk és néha besokalok a délutáni tömegtõl, meg néhány anyukától. Valahogy túl kicsi nekem az a játszótér mindenki ismer mindenkit, sõt ki is beszél, én meg ehhez túlságosan városi ember vagyok. Tegnap inkább át is mentem a bikásra.

Zsuzsi!
Mi is szenvedünk, a melegtõl. Az egyik itteni sétálós barátnémmal el is határoztuk, hogy a délutánjainkat a játszótér helyett a Kondorosi úti uszodában töltjük, mivel itt van nagyon közel és van szabadtéri medence is.
Szombaton a százhalombattai strandon voltunk. Ott is tömeg volt, de elviselhetõ léptékü.

Danimama!
Szegény Dani, szerencse, hogy nem lett komoly gond a sebével.

Gorsi!
Nagyon helyes Peti a képen. Apósóméknál Vilinek is készül a medence.
Hallottam egy tök jó ötletet. Amikor nincs ilyen meleg, akkor a felfújható medencébe érdemes olyan golyókat tenni, mint a játszóházakban, amibe bele lehet csúszni, hemperegni, állítólag nagyon élvezik a gyerekek. És mivel általuk rengeteg inger éri, nagyon fejleszti is õket. Láttam is - talán tescoban - száz darabos készletet, és nem is volt drága.

Tikk!
Jó felõled is hallani. AZért írigylem, hogy nálatok lehet legalább nyitott ablaknál aludni, mi ehhez sajnos túl zajos helyen lakunk Kép

Jó éjszakát:

Norci

UI. ÉN már lassan esõ táncot járok, meg még nem tudom mit, hogy enyhûljön az idõ.
norci

Laura párja!
Az új infók tükrében helyesbítek:
Szuper hírek ezek az egész családról! Kép Kép Kép

Norci
norci

Naptejekkel kapcsolatban én is nyomulok a neten, de eddig semmit sem találtam.
Nekem is azt mondta a védõnõ, hogy a patikában kérdezzek rá, õk tudni fogják, De még patika felé nem jártam mostanságKép
Szila!
Szerintem nektek nagyon tuti naptejetek vanKépKép És figyu, a 60-as faktor mellett azért még lebarnul HAnga?

Gorsi!
De édes Peti!! Már én is nagyon várom, hogy locsapocsálhassunk, de az itt még nagyon messze van, kb 1 hónapKép

Jaj csajok, és olyan comorú, ideges.... vagyok. Holnap után jön anyósom (nem ezért), ami tök jó egyrészrõl, másrészt meg már olyan sûrûn látjuk egymást, hogy csak na. (Kint volt januárban 2 hetet, áprilisban 10 napot, most júniusban jön 10 napra és októberben majd babanézõbe.) Nem is ez a fõ gondom, hanem az, hogy április óta az a téma, hogyan tudná Mo.-ra vinni Doncit mondjuk úgy 2-3-4 hétreKép Eddig sikerült elhárítani ezt a kérését, de most tegnap bevallotta, hogy megint az foglalkoztatja, hogy akkor esetleg magával vinné Mo.-ra. Májusban még kint volt apósom, akkor is állandóan õt nyaggatta, hogy ugye viszi magával haza Doncit. Apósom (aki olyan tündérKép) belátta, hogy Donci még nagyon kicsi és nagyon ragaszkodik hozzánk ahhoz, hogy ilyen hosszú ideig távol legyen tõlünk. De anyósom nem és nem akarja felfogniKép Már elõre félek ettõl a 10 naptól ilyen szempontból. Annyira szarKép Tegnap este mikor ezt megtudtam alig tudtam elaludni, majdnem elbõgtem magam, annyira nem szeretném most Doncit "elveszíteni" ilyen hosszú idõre.
Adjatok tanácsot? Ugye legyek harcias és ne engedjem? Legyek inkább szemét, gonosz meny, mint olyan anyuka, akinek megszakad a szíve, nem? Én legalábbis ide jutottam.

Puszi, megyek hímezniKép
Ja Szila, tök jól haladok és nagyon évezem ámKép Majd ha kész lesz küldök képet, jó?
Nyuszimanóék (25.)
nyuszimano

Sziasztok!

Norci: a hûvöst annak a szobának a szar szigetelése tette.

Nyuszimanó: én úgy gondolom, hgoy egy gyereknek 3 éves koráig az anyja mellett a helye, és azon túl, hogy esetleg napközben mással van, egy napnál tovább ne legyen a szüleitõl távol, ha nem muszáj.

Laura párja: ez nagyon jó hír KépKépKépKép

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Tonci: Örülök, hogy holnap teljes lesz a család, nagyon jó lesz nektek! Laurának üzenem, hogy legyen nagyon büszke magára! Kép Majd azért egy fotót tegyetek már fel Toncsiról, ha van rá energiátok!

Üdv: zsu
zsu26

Nyuszimanó: szerintem elég lesz az anyósodnak, ha egy hisztisebb éjszakára egyedül hagyod Doncival és rá fog ébredni, hogy talán túlzás, amit kér tõled. DE semmi esetre se tegyél olyat, amit szíved szerint nem csinálnál! Szóval, ne hagyd magad. Gondolom a férjed is úgy gondolkodik mint Te, elõször õ gyõzhetné meg az édesanyját. Jobb, ha a férjed vitatkozik az anyjával, mint Te. Ha érvelni kell, kérdezd meg, hogy õ annak idején odaadta-e a fiát az anyósának...Kiváncsi vagyok, erre mit reagál. Egyszerûen magyarázd el neki, hogy sem a gyerek, sem Te nem bírnátok ki érzelmileg.
Én biztosan belebetegednék! Az én anyósom is szokott ilyeneket mondani, mondjuk õ csak hétvégékrõl beszél, én úgy csinálok, mintha meg sem hallanám, ha nagyon erõszakoskodik, akkor egyszerûen azt mondom, hogy ezt nem gondolhatja komolyan, hiszen ezt hogy képzeli el a gyakorlatban pl. fürdetés, etetés, hisztik elhárítása, alvás (kivel, hogyan altatja el, ha még soha sem csinálta), játék (nem bírja el fizikailag)... Ilyenkor szerencsére nem vitakozik velem. Engem meg nem érdekel, hogy mit gondol, az én gyerekem, az én érzéseim, az én felelõsségem, sosem bocsátanám meg magamnak, ha nem tudtam volna a gyerekemmel lenni, mikor szüksége volt rám, mert a nagyinál le lett passzolva. Bár vannak olyan anyukák, akik ebbõl nem csinálnak gondot, õket is meg lehet érteni. A kérdés az, te milyen típus vagy és mennyire viselne meg benneteket.

üdv: zsu
zsu26

Sziasztok,

Szuper hírek ToncsirólKépKépKép!!!

Nyuszimanó,
viccelsz?Kép Olyan fekete a jányom, hogy csak na. Komolyan. Azért keveset van õ is a napon csak úgy...persze nagyjából du.4-5 után.
Én is hímzek most egy erdõs kispárnát (gombák, vakond, csiga, virágok, méhecskék --->nagyon édi)Kép.

[url=http://www.origo.hu/noilapozo/szepsegapolas/20010716asejtek.html" TARGET="_top]http://www.origo.hu/noilapozo/szepsegapolas/20010716asejtek.html[/url]
A sejtek védelmében, a káros sugarak ellen
(a naptejekrõl)

[url=http://www.vichy.com/hu/labos/termekek/napvedelem.htm" TARGET="_top]http://www.vichy.com/hu/labos/termekek/napvedelem.htm[/url]

Remélem, ezek segítenek vmit.

Szila
Szila

Sziasztok!

Laura párja!
Én is csatlakozom az elõttem szólókhoz, örülök hogy holnap együtt a család, látjátok milyen ügyes kis fiatok van!KépKépKépKép

Danimama
Pusszancs Dani kobakjára hogy gyorsan begyógyuljon! KépKépKépKép
Mostanában már Napocs is lépcsõzik itt még hozzánk egy roppant meredek vacak lépcsõn lehet feljutni mindenki megrémül elõször de már Napocska is felmászik egyedül!
Persze nem törvényszerû /szerencsére/ hogy bármi baja legyen az epertõl hiszen mindenhez hozzá kell szokniuk ezért írtam hogy miért nem javasolják, nem pedig tiltják ugye két éves kor elõtt, de ez is olyan dolog ami ránk anyukákra van bízva, ha adsz neki jó, ha vársz vele még úgy is jó.

Gorsi
Nagyon helyes Peti a medencéjében! KépKépKép
Meg szerettem volna kérdezni már tegnap is hogy mi volt a benyomásod a tóról, nem büdös, és hínáros nagyon?
Felkeltetted az érdeklõdésemet csak úgy félek tõle mert talán véletlen de ahányszor lementek a srácok fürödni szinte mindíg benyaltak valamiféle bacit , másnap vagy már este hánytak meg egyebek....persze a férjem szerint véletken én meg csak szeretném ezt hinni, Hiába õk már isszák a vizet rendesen mert lebuknak a víz alá meg stb.
Szegény gyerkõceim annak ellenére hogy nekik is van egy jó nagy merev falú medencéjük /miután pár darab felfújhatóst mr "elfogyasztottak"/ még idén nem fürdõzhettek mert itt nem tudom anélkül fel állítani hogy a kutya bele ne nyaljon meg egyebek..........Ezekrõl a "rokonokról" itt alatunk még az is kitellik hogy a gyerek belehuppan a srácaim medencéjéban rendszeresen használja a játszójukat is mintha valamiféle közterület lenne és nem ami magántulajdonunk.....Ne értsetek félre a másik sógornõmék lánya is játszik itt de õk megkérdezték ezek meg mintha az udvaron lévõ dolgok közösek lennének úgy csinálnak....
Már kértem ma a páromat, hogy ha lehet vitesse már át az új házhoz a játszóterüket meg hozasson némi homokot Napocsnak,most már tett fel csapot úgy hogy mosakodni is tudunk bent, mert ott inkább játszanánk a napernyõ alatt mint itt, vagy anyuéknál végre senki nem szól bele mit csinálunk, azt mondta igyekszik, hogy mi lesz belõle.

Solya
A fiaimnak van egysoros görkorija /nekem is!Kép/, jó egyensúly érzék kell hozzá, egészen más mint járni, hát nem tudom hogy egy ilyan picurkának hogy menne, de engem már leptek meg gyerkõcök úgy hogy.... Mi tavaly vettük vettük õket ezért nem tudom hogy egy ilyen picur hogy bírná, mindenesetre védõ felszerelést vegyél hozzá!
Képzeld pont ma vettünk ajándékba a sógórnõm lányának egyett úgy örült neki de már õ is nagy lány 11 éves!

Norci
Ha valahová akkor Százhalombattára szerettünk mindig strandolni menni, ott laknak a nagynénémék,csak az a baj, amit írtál is hogy hét végén embertelenül sokan vannak.
No meg hogy a gyerek pancsoló estére tiszta kosz és az anyukák még a lábukat sem tehetik bele, nem hogy bele álljanak a kicsikkel így meg nem sok értelme van hiszen egyedül nem tudnak Napocsék még olyan nagyon pancsizni, nem?
Meséltem a Lacinak hogy Gorsiék itt voltak Gárdonyban fürödni ebbõ a szempontból jobb hogy én is vele lehetek a sekély vízben is, csak ne lenne az az iszap.

Nyuszimanó
Én nem adtam a srácaimat egy két napra sem, nem hogy hetekre, amíg ilyen kicsik voltak, pláne más országba, hiszen ha gond van nem tudsz gyorsan oda érni,nem?
Meg különben is olyan kicsi még aki ezt nem érti meg...
Szerintem elég ha megkéred anyósodat akivel máskülönben jól megvagytok, hogy értse meg, hogy ezzel nem szolgálja Donci érdekeit hiszen csak elszaktják a szüleitõl és ezt nem érti még, ez neki nem nyaralás lenne inkább szorongás az anyu és apu nélkül. Majd ha nagyobb lesz boldogan megy velük nyaralni, de még egyenlõre nem. A saját érdekeit nem szabad a kicsi elé helyezni csak azért hogy õ unokázhasson, ne vigye el. Szerintem jobb ezt idõben tisztázni, persze talán nem ilyen nyersen ahogyan én írtam, kedvesen de határozottan, biztosan rosszul esik majd neki, de megérti.Ha szereti az unokáját akkor most ne legyen önzõ, tudnia kell várni addíg amig a gyerek is szeretne menni.
Te meg ne idegeskedj,gondolj pocaklakóra is! KépKép

dzsili

Sziasztok!

Most csak nagyon gyorsan, röviden, mert álmonhalok ..

Tonci
Nagyon jó hírek Kép Gratula a fiadhoz IS... KépKépKépKépKépKépKépKép

Nyuszimanó
Én nem adnám... Szerintem fél nap is sok anya nélkül egy ilyen csöppnek... Majd eljön az ideje annak is, hogy elvigyék hosszabb idõre... de az nem most van..

Tikk
Házat ne is kérdezd... Kép... én már csak akkor írok legközelebb, ha minden szerzõdés megkötve, és minden pénz megérkezik... Addig semmi nem biztos...

Csináltam egy albumot CSenguról Kép
[url=http://www.babanet.hu/album/main.php?own=1&album=482&page=1" TARGET="_top]http://www.babanet.hu/album/main.php?own=1&album=482&page=1[/url]

jóéjt
Rebi

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

SZiasztok!

Annyira szeretnék sokat írni, mert olyan drága mindkettõ! Kép De valahogy nagyon nehezen jön össze (a sokat írás) Idõm sincs nagyon sok, de ez nem baj Kép, szombaton viszont egy szörnyû hírt kaptam, aminek nagyon is a hatása alatt vagyok most isKép - hát, amiatt sem volt kedvem írogatni KépKépKép

Ármin megtanulta: vaj, folyton azt enne Kép, meg cseresznyét, meg szopizna (napi ezerszer) - de szerencsére az esetek többségében megérti, hogy a baba (akit Bababa-nak hív Kép) még semmi mást nem ehet, ezért többször kell szopiznia, mint neki. Nagyonm ügyesen motorozik, nagyon édesen szsretgeti, puszilgatja Vilkát Kép

Vilka tegnap 3920 gr volt - tegnap egy hete hoztuk haza a kórházból 3360-nal Kép Édes kis hörcsögpofija van Kép Sajnos ezt a meleget elég ramatyul bírja Kép, pedig rengeteget szopizik, sokszor fürdetem (szereti! Kép), pucéran alszik ... mégis.

Lauráék! Hajrá, hajrá, Toncsi!!! KépKépKép DE jó rólatok egyre jobb híreket olvasni! Kép

Gorsi! Peti tündér Kép Ármin is kapott egy ilyan medencét anyuékhoz - de nem szereti Kép Bezzeg lén szeretném - csak én nem pancsolhatok még vagy egy hónapig Kép

Nyuszimanó! Mi nem adjuk Ármint, azt mondtuk, addig, míg nem tud beszélni és meg nem tudja mondani, akar-e menni vagy sem ill. akar-e még ottmaradni vagy jönne haza... Úgyhogy "idegen " országba még akkor sem adnánk, ha tudna beszéni, mert onnan nem lehet hazahozni, mikor kéri és szerintem kicsi is lenne még ilyen hosszútávú döntéshez. A 25. héthez naaaaagy gratula! Kép

Dzsili! Bokádnak gyógyulást! Kép

Rebi! Andi elkülédte akórházi képeket Vilkáról Kép Neked is nagyon köszi, szuperek lettek! KépKépKép Mintha nagyon rég lett volna Kép

Andi! Persze, megkaptam Kép a képeket, csak neked sem köszöntem meg Kép

Egyébként ma délelõtt kb. 2-ig egyedül voltam a két gyerekkel és egész jól bírtam Kép (=csak ritkán éreztem úgy, hogy most aztán egyáltalán nem bírom tovább Kép)

Na, megyek aludni, ennyi telt ma tõlem, bocs mindenkitõl, akire semmit sem reagáltam, még majd írok, íííígérem Kép

Ja! Editékkel tartja vki a kapcsolatot? Hogy vannak?

Márti+Ármin+Vilka
márti

Sziasztok!

Túlvagyunk egy újabb forró éjszakán.Kép Hanna ma egy pelusban aludt (alszik) de ma is fent volt vagy 3x. Gyanakszok most már a fogaira is, mert egy felsõ rágója félig kint van, gondolom lesz másik fele isKép Alul az egyik pedig tegnap vérzett, azt hiszem a bõr a közepérõl most tünt el.
Norci! Mi 1.emeleten lakunk alattunk bolt, szóval nem az a csendes hely, de meg lehet szokni a nyitott ablakot.

Rebi! Akkor remélem most már összejön a ház, nehogy nekem ne írjál sokáig mi van veletek.Kép

Cory, akartam kérdezni, hogy a vizsgaidõszaknak vége? Akkor lesz államvizsga?

Márti! Belegondoltam milyen lehet a két picivel, hát..-te egy hõs vagyKépKép Vagy csak elképzelni nehéz és amikro már ott vannak akkor másképp gondolkozik az ember? És amikor Vilka szopizik és Ármin elkódorog valahova hogy tartod szem elõtt?

Nyuszimanó! Szerintem egyszer erõteljesen, határozottan mondd el neki, hogy korainak tartod, de el fog jönni az az idõ amikor nélküled unokázhatnak és ha újra felhozza akkor mondhatod, hogy ezt már megbeszéltük.Kép Nekem az anyukám ilyen, hogy kitalál valamit és azt gondolja, hogy ha sokat rágja a fülem, akkor feladom egy idõ utánKép

Na megyek felébresztem magamKépKép

Tikk
tikk

Sziasztok!

Márti,
szépen hízlalgatod a kislányodKép.

Tikk,
miután tegnap dicsekedtem, hogy á, Hanga csak 1-2 alkalommal ébred és hamar visszaalszik, ma szörnyû éjszakénk volt. Éjféltõl fél kettõig cirkuszolt, amibõl fél óra volt a sírás, aztán meguntam és kivettem a kiságyból és leraktam a földre. Mi is leköltöztünk a földre aludni, hátha hozzánk bújik és alszik. Hát nem. Ehelyett desszantolt és szórakozott. Én fél kettõkor beraktam az ágyába és elmentem aludni. Õ is elaludt, de innentõl kezdve kb. 1,5 óránként ébredt.

Henke,
Barninak nagyon boldog névnapot!KépKép

Szila
szila

Sziasztok!

Tikk: államvizsga nem lesz, mert egyrészt még nem ért ide a kérvényemre a válasz, hoyg mi van. MÁsrészt nincs még nyelvvizsgám meg szakdolim.

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Henke!
De jo hogy erzed mar mocorogni a babocat, az olyan joooooooo erzes Kép
Boldog nevnapot Barni!

Laura parja, Laura, Romi es Tonci!
De jo, hogy beindult a tejci es a babo is ilyen jol szopizik. Most mar minden rendben lesz, es hamarosan mind egyutt lehettek otthon Kép

Dzsili!
Eper ugyben mi azt csinaltuk, hogy eloszor adtunk neki egy kis darabot, majd vartuk, hogy masnap lesz-e rajta kiutes. Miutan nem volt igy adtunk megint neki, es figyeltuk. Par nap mulva mar nagy adagokban ette Madike az epret. Kép Szerencsere o nem allergias ra.
Drukkolok, hogy minnel elobb koltozhessetek.
Nagyon szepek a gyerekeid. Megneztem a profilod, nagyon jo Kép
Orulok, hogy javulgat a labad. Remeljuk hamarosan mar jo lesz megint mint regen.

Eva!
Nagyon szep fiu a Mate! Nagyon tetszik a haja. (kicsit irigykedunk am, Madikenek nincs tul sok haja Kép )

Zsuzsa (Beababa)!
Megneztem a profilod es elcsodalkoztam, hogy milyen nagylanyos Beababad van. Nagyon szep kislany.

Nyuszimano!
Megneztem a profilodat es jol meglepodtem Kép Milyen nagy mar Donci!!!! Nagyon aranyos ahogy ott ul. Kép

Danimama!
Szegeny Dani Kép

Gorsi!
Nagyon szep kis fiu Peti Kép Nagyon aranyos ahogy a medenceben ucsorog.

Rebi!
Nagyon jo az album es persze nagyon szep Csengus!

Marti!
De ugyes es megerto Armin. Nagyon ugyesen tudja hogy Vilkanak kell a tobb tejcsi.

Nyuszimano!
En sem adnam oda a helyedben Doncit. Szerintem is hallgas az erzeseidre es mond meg oszinten az anyosodnak.

Rolunk:
Nalunk szerecsere nincs az a nagy meleg, azaz eddig igen melegek voltak felent, de most kellemesre hult az ido.
Hamarosan, pontosan csutortokon megkezdodik Fatusnak a nyari szunet Kép Amit mar nagyon var/varunk.
Madike teljesen gyumolcs es zoldseg manians lett Kép Es mar beszelget par szot. Igaz tobb az angol szo mint a magyar Kép De ez azert van, mert ugye a jatszon, utcan mindenhol minden gyerek angolul beszel hozza. Kedvenc szava a Daddy-n es a Mommy-n kivul a dabda = labda Kép

Szombattol egy hetig megint vendegeink lesznek Kép igaz ok csak egy hetre. Tehat egy hetig nelkuloznom kell benneteket, de utana jovok majd megint. Na meg persze addig is.

Andysj
andysj

Sziasztok!

Ti hogy bírjátok ezt az õrült hõséget???

norci, Zafi: a meló 8-3-ig van. nem net-közeli Kép
Egyébként pénteken telefonált a nagyfõnök titkárnõje, hogy személyesen kíván velem beszélni a fõnök, mert valami probléma van. Azalatt az 50 nap alatt, ami összegyûlt a GYED alatt és jár és ki is akarom venni okt. 1. elõtt, azalatt is dolgozni kell valakinek és – szerintem – nem tudnak 2 embert 1 státuszban tartani. Tegnap bent jártam és azzal kezdte, hogy rendben, jöjjek okt. 1-jén, de akkor õ azonnal fel is mond és szabad vagyok! Végül (másfél órás tárgyalás után) megállapodtunk, hogy az 50 napból csak 5-öt veszek ki a munkábaállás elõtt, a többit majd fokozatosan, és szeptember 1-jén megyek vissza dolgozni, ténylegesen 8-án.  Hát, ez van.

Szila: gratulálok az új foghoz!!!

Heni: baba Kép

Laura párja: gratulálok Laurának a tejcihez a babának meg az infúziómentességhez !!! Emlékszem, milyen jó volt, amikor Julin sem voltak már csövek ki-be. Már csak néhány nap és újra együtt lesztek otthon. Kép

Dzsili: nem lehet melegkiütés ??? Bár, már lehet, hogy rég elmúlt, mióta itt jártam.

Solya: este megkérdezem Zsófit Kép

bogancsi és Tomi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Köszi lányok, hízik a májam.Kép

Tikk
Hely az nálunk sincs, így anyáéknál tartjuk a medencét, és ha megyünk, akkor persze pancsizunk is nagyokat.Kép

Szila
Tavaly mi is olyan kicsit akartunk, de ebbe mi is be tudunk ülni, így inkább erre voksoltunk.

Norci
Én is láttam már ilyen labdákat, de elég sokat kéne venni szerintem, hogy élvezhetõ legyen, azt meg tenni is kell valahová. Anyáéknál van ugyan hely, de Peti tutira szétszórná az egész házban, szóval elég szkeptikus vagyok ez ügyben.

Nyuszimanó
És mennyi ideig tart a nyár? Gondolom rövidke a fürdõzéshez.
Szerintem elég durva anyósod ötlete. Coryval teljesen egyetértek. Csak meg lehet vele beszélni! Elõször különben is jóval rövidebb távolléttel kellene kezdeni, nem pedig egybõl hetekkel, de azt is késõbbre tenném.

Most mennem kell, majd folyatom késõbb.
Szép napot!
Gorsi
gorsi

Laura családja: remélem, már együtt vagytok és élvezitek az együttlétet!!! Nagyon ügyes Tonci a szopizással! Csak így tovább!!! Kép Kép Kép

Márti: olyan kedvesen írtál a gyerekeidrõl, egészen meghatódtam Kép

pusz: megyünk baba-mama-klubba (otthoni balesetekrõl lesz szó és az elsõsegélyrõl Kép )
bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Lauráék, gratulálunk a hazatéréshez!KépKépKép Toncinak további sok-sok szopizást és sok boldogságot a családnak!KépKépKép

Henke! Barninak boldog névnapot!Kép

Szomorúan olvasom, hogy mennyire megviseli a gyerkõcöket a meleg! Kép Szerencsére Réka elég jól vislei, aludni is tud tõle! Ma valami csoda folytán fél10ig aludtunk!Kép Reggel fél6-kor szopizott, ivott egy kis teát is, játszott egy kicsit, aztán visszamászott hozzánk az ágyba és félúton elaludt!Kép

Zafi
zafi

Sziasztok!

Köszönjük szépen a névnapi jókívánságokat! Kép
Most vizsgáztam (remélem, meglesz!), elolvastalak titeket, de most rohanok haza a kisfiamhoz!
Sajnos az otthoni netünk pocsék, most péntek óta nem sikerült még csak kapcsolódni sem, de legalább tanulok netezés helyett KépKép
Mi is szenvedünk a melegtõl, és Barni a házban is nehezen bírja, így az árnyékokat kergetve vagyunk kint a kertben, és csak enni meg aludni megyünk be. Amúgy a kert szó még durva túlzás volt, inkább sivatagnak nevezném, forró homokkal... Kép De Barni iszonyúan élvezi a homokozást-vizezést-sarazást, ne tudjátok meg, hogy szokott kinézni! Kép
Még sok minden hiányzik a házból - és fog is egy jó darabig, de a beépített szekrények hamarosan készen lesznek, már nagyon várom!

Babát minden nap érzem már, még nem kifelé látványos mocorgás, inkább belül. Holnap megyek AFP-re, szorítsatok!
Zsuzsi, magam sem tudom, akarom-e tudni a nemét, én is szeretnék meglepit, de ugyanakkor OLLLYAN kíváncsi vagyok! Amúgy szerintem kisfiú!

Nyuszimanó! Ne add! Kicsi Donci, hosszú idõ és messze van! Mi 35-ös naptejet használunk, szerintem jobb mint a semmi!

Dzsili! Kitartás!

Szila! Barni is egy pelusban alszik! Tegnap rajta maradt egy póló, és nagyon szenvedett!

Andi! Úgy várom, hogy végre eljussunk hozzátok, de szeretnék végre túllenni a vizsgákon! Aztán majd ti is jöhettek, elmegyek értetek a hévig! Kép

Laura családja! Örülök, hogy rendezõdtek a dolgok, és hogy ma már együtt lehettek!

Márti! Minden hasznos infonak nagyon örülnék... Kép

Rebi! Szigorlatod mibõl lesz és mikor?

Danimama! Köszi! Így mégis más!

Andysj! Nagy elõny az Madikének, hogy rögtön két nyelven fog tudni! Kép

Mennem kell sajna, puszi mindenkinek,
Heniék (16.)
gesztenye

Sziasztok!

Henke! Barninak mi is boldog névnapot kívánunk! Kép

Elúsztattuk a lakást, már megint nem volt a helyén a mosógép leeresztõ csöve. Kép Lacika nagyon élvezte a pancsolást az étkezõben. Kép Bezzeg az alsó szomszédunk... õ valahogy nem volt túl boldog... Kép
Rohanok ebédet csinálni, az egész napom úszik a lakással együtt. Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?