Sziasztok.
Tegnap estére annyira kivoltam, hogy nem volt semmi kedvem számítógépezni, inkább ledőltem és aludtam. Hál Istennek Peti is csak háromszor sírt fel, de cumi vissza, és aludt is tovább, majdnem nyolc óra volt, mikor felkeltünk!
Képzeljétek, az egyik helyi kínai boltban féláras kiárusítás van cipőkből, tegnap 3400 Ft-ért vettünk Petinek egy papucsot, egy "benti" cipőt, egy kisbakancsot (esős időkre pocsolyázni jó lesz), anyukámnak egy papucsot, egy cipőt és nekem egy cipőt, ja és még ebben benne van egy kiskesztyű is a fiacskámnak.
És most a helyi Skálában (igaz, már az se magyar cuccokat forgalmaz) is akció van, de oda nem jutottam el. Holnap kéne, de annyi dolgunk van, hogy azt sem tudom, merre fog állni a fejünk, és este jelenésünk van, a tatám szülinapját ünnepeljük.
Most egyébként morci vagyok egy kicsit, mert elvben már van fűtés Szegeden, de nálunk még jéghidegek a radiátorok, igaz, tegnap este betelefonáltam, azt mondták, hogy küldenek valakit, hát még nem ért ide, vagyis még azóta sem lett langyos egyik fűtőtest sem.
Reni, lesznek még ilyenek. Peti eddig kétszer harapta el a nyelvét. Vagyis egyszer biztos a nyelvét harapta el, másodszor, mikor balesete volt, nem tudom, honnan folyt a szájából a vér. De igazából őt sem viseli meg...
Viera, jézus, hajnali háromkor felkelni? Hát én mellesleg örülnék ilyen hajnali afféroknak a párommal, de nála ez szinte lehetetlen, mert úgy alszik, mint a bunda!
Á, ezek szerint te tabiban adod a lányodnak a C-vitamint? Elszopogatja szépen, vagy adsz neki mellé vizet és lenyeli? Mert én is váltani akarok cseppről tabira.
A kép nekem is tetszik.
És tényleg jó kis husis szája van a lányodnak!
Bocsika, hogy nem tudtam neked segíteni képügyben, de ha valamivel nem boldogulsz, küldj egy privit, és megoldjuk valahogy!
NLC-ben sem tudok tanácsot adni, mert én is őskövület vagyok ott.
Huh, ez a vérvétel nem hangzik jól. Mondjuk én inkább mennék és fognám, mintsem elvigyék, ez nálunk amúgy is az én reszortom, mert...a férjem ehhez nyuszi.
Na én nem iszok...vagyis nagyon-nagyon ritkán. Azt is inkább akkor, ha valahol ünnepelünk valamit. Gáz esetére nálunk van egy nagyon jófej szomszéd, ha meg baj van, és ő sincs, akkor mentő.
Pelenkázás nálunk is dettó, utána felállás van. Mocizás csak oldalra van, míg be nem dob valamit az ágyába, utána elfoglalja magát a polctartóra felagatott játékokkal, amiből mára csak egy fejecske maradt, mert a többit letépte a kulcskarikáról a drága.
Gabi, elkészült a joghurtos muffinsüti.
Még a sütőben pihizik, kivi vagyok, milyen lett.
Hát irigyellek, hogy fel voltál dobódva pakolásügyileg. Én hazarohantam a mamáméktól, sütisütés, mosogatás, pakolás, száraz ruhák behozatala, elrámolása, és most itt ülök, mert ma jön haza ugye a férjem, és hétvégén nem hiszem, hogy jutni fog időm fórumozni.
Mivel a blogodat nem olvasom, de innen kitaláltam, hogy Lackó is pöttyös lett. Mielőbbi javulást neki! Közben csak megnéztem a blogodat, durva! Mondjuk nálunk a családban a nagymamám és családja, aki nem szeret dokihoz járni, de ha szólunk, vagy baj van, akkor mennek ők is. Nem egészen értem, hogy miért ennyire felelőtlen a ti mamátok. De remélem, ezek után már nem lesz gondotok ezzel a fránya betegséggel.
Bénianyu, na ha rámjön a jobban fogyhatnék, kipróbálom ezt a teát. A WC-re járás megoldható.
Na meg ismerem az érzést... Csak nálam a vacsi mindig elég későre esik, mert Peti mellett enni nagyon nehéz, így inkább akkor vacsizok, amikor ő már evett, így nekem is jut ennivaló, mert nem az egészet kunyizza el tőlem.
Látom, jó vásárt csináltál. Én nem nagyon vagyok csizmás, én a telet is kihúzom egy vastag zokni és edzőcipő párosítással, max. egy bakanccsal.
Meteor, nem, nem úgy piros (vagyis már nem is az), csak attól volt neki olyan, hogy a doki megpiszkálta a csipesszel. Alapból ugyanis nagyon kis érzékeny a bőre az ilyen "beavatkozásokra". Azért is néztem egyébként, hogy lesz-e valami mellékhatása a kis kullancsnak, de ahogy írtam, már nem is látszik.
Oriandy, be kell halni! Milyen ügyes Dani, hogy felmászik és lecsúszik! De látom, altatásra is tökéletes a csúszda iránti vágya a fiadnak.
Megint osztálytali? Hinnye. Én már előre tartok, hogy mennyi mindent kell elrakodjak Petinek a jövő heti kiruccanásra. Szerintem neki lesz annyi cucca, mint nekem meg a férjemnek összesen. De még sehol sem voltunk háromasban hosszabb időre, így ez lesz most a tanulópénz.
Vicky, jó ez a villanyos szitu. És mitől? Vagyis nincs ötleted, hogy mi csaphatta le a biztosítékot? Nálunk pl. akkor szokott ilyen előfordulni, ha elfeledkezek arról, hogy ne kapcsoljam be a mosógépet, ha megy a sütő...
Most én is gondolkozom játszóházas foglalkozáson, ezen:
http://gyerektorna.hu/bukfenc.htm Itt 750 Ft egy alkalom, de elsőre ingyenes. Vinném kéthetente.
Nálunk is volt már víz az arcába...eredmény: megszeppenés, további hiszti. Majd lesz ez még így se!
Édes ez a beállás Bálinttól!
Elemlámpa nálunk is van, üzemképes is, csak sosem találjuk, ha épp szükség van rá.
Marcy, ezek szerint minitalit tartassz?
Mennénk mi is, de Gárdonytól is elég messze van Szombathely.
Közben látom, hogy eltévedtél egy hetet...
Na öltözök, de előtte megkukkolom a sütit.