Sziasztok!
Jaj, úgy fáj a szívem a tali miatt
Bár a párom felajánlotta, hogy pattanjunk autóba és menjünk fel Pestre, de ilyen melegben a két nyûgös gyerekkel nem mertem nekivágni, no meg késõn is értünk volna haza, hiába csak 50 perc az út
Szóval inkább durmoltam egyet, amíg a két csaj is aludt
Franyó
Szép méretei vannak Annának
Én el is keskenyedtem egy kicsit, mert Zsebi eléggé visszavett a tempóból, õ a mai mérés szerint "csak" 5730 gramm és 62,5 cm. Viszont a hossza meglepett, Timi majdnem fél évesen volt ennyi. Lehet, hogy a nagyapámra ütött és majd nem találunk nála magasabb srácot neki?
Hülyén fog kinézni, hogy két ilyen mélynövésû szülõnek ekkora csemetéje van
Nagyon jók a képek, amit a talin készitettél
Ha lehet egy naaagy kérésem, legközelebb(persze, ha nincs ilyen bugyirohasztó meleg) lehetne egy kicsit korábban a tali, hátha eljutnák én is. Remélem, nem baj, ha az egész pereputtyot viszem
Egyébként, ha igazságos akarsz lenni a távolságot illetõen, gyertek mind Albertirsára, az mindenkinek 55 km
. Viccet félretéve, ha komolyan érdekel valakit, jöhet nyugodtan vidéket nézni
Nálatok idõpontot adnak a gyerekdokinál???? Úgy látszik ez nagyon vidék, mert mi 2 órát álltunk sorba a fullasztó melegben
Kangi
Végre elõkerültél
A forralt vizen már én is gondolkodtam, mert nálunk is átvette a káosz az uralmat
Ezen kívül a napi többszöri pancsiztatás javított nálunk a helyzeten. Ugyan mi nem panelban lakunk, viszont a tetõterünk, ahol a háló- és gyerekszobák vannak, olyan, mint egy panel
Nem is tudom, hogy képesek a gyerekek egyáltalán aludni.
Legalább a hétvégén sikerült egy kicsit hûsölnötök?
Mi újság a depiddel? Remélem, vége, mert most én vagyok benne nyakig, úgyhogy lehet vígasztalni
(A kis önzõ Momo
)
Zulu
remélem, a próféta bukott ki belõled, mert én már nem bííírom ezt a meleget
Magdi
Ha jól tudom, te is az Istvánban szülsz
Ott adnak betétet, amíg bent vagy (persze, reklamálni kell), utána meg elég a sokcseppes intímbetét is. Én befürödtem a Tenával, mert a 24 db-os csomag nekem marha sok volt, itt fog megromlani, hacsak nem pofátlankodik ide megint a gólya
Mariann
Mi már mentünk innen Irsáról Dunakeszire, úgyhogy én benne vagyok, ha komolyan gondolod a talit
Ez a Marci gyerek nagyon fejlõdik, szerintem nyoma se marad a kezdeti nehézségeknek
Toffifee
Nekem az öcsém rendezet kamaszkorában ilyen monodiétát
Este közölte, hogy õ nem vacsizik a fogyó miatt, majd leült a tévé elé egy tábla Boci csokival. Gondolhatod, anyámat nem ütötte ám meg a guta
Lányok, ez a klíma dolog engem is nagyon foglalkoztat, mert megzavarodunk a melegben. De nekem az a bajom, hogy a fölsõ szint alig egy éve készült el, vadiúj lambéria, tapéta, festés. Nagyon szét kell ezt barmolni a klíma miatt??? És azt lehet, hogy csak a felsõ szinten legyen, mert alul egész hüvi van? És végül, hány dB-es zajszint, ami még elviselhetõ beltérben, mert nekünk az egyik párologtatónk 42dB-lel dolgozik és baromi hangos
Tudom, hogy nem vagytok klímaszerelõk, de ha valaki tudja a választ, ne tartsa magába
Köszi!
És most jön, amit Kanginak már pedzegettem: NYAKIG ÜLÖK A DEPIBEN
A három nap tök ugyanolyan hajtás volt, mint akármelyik hétköznap és ez betette a kaput. A párom azt hajtogatta, hogy mindent felver a gaz a kertben, no meg be kéne takarítani a termést (borsó, eper, cseri) és elhúzott toronyiránt. Aztán az volt a baj, hogy nem volt idõm a leszüretelt cuccokat azonnal elrakni, így pl. az eper egy éjszaka alatt belerohadt a tálba
Na ezen jól össze is vesztünk. Én meg kifakadtam, hogy legszívesebben eladnám az egész kócerájt és vennék Pest szélén egy lakást max zsebkendõnyi kerttel. Szerintetek egy férfi miért nem tud beletörõdni, hogy két pici gyerek mellett nem lehet megváltani a világot, fõleg, ha egy fia segítségünk nincs?...brühühü
Na emlegetett csacsi megérkezett, úgyhogy gyorsan eltûntetem a képernyõrõl a panaszt
üdv
Momo és a tetõtérben fõvõ macák