Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Azta de szülési lázban égünk :D :D :D

Én is üzemelek éjjel-nappal, jöhetnek az sms-ek :wink:

Gabó!

Képzeld, már nincs akcióban, most váltottak új akcióra, így mi is lemaradtunk :evil:

Gratulálunk a 3. fogacskához :!:

Csilla!

Telibetrafáltad :wink: megyünk pestre a dédihez aki ma is kapott kemot, így szerintem hamar végzünk nála és megyünk csavizni. :roll: Uzsira itthon leszünk :D
Túrórudi: nálunk is csúszik, a Ricsi is eszi csak csoki nélkül 8) úgy tudja csuppogtatni :D haláli :lol:

Hát a hasammal meg nem tudom mi történt, folyamatosan viszket, megőrülök. Mint mikor bent volt a Ricsi, sőt még jobban. :evil: Pedig már fürödtem is :shock: :D

Na megyek én is alukázni, szép álmokat. Holnap pedig érezzétek jól magatokat.

Barbi! Gondolok majd rátok!!!!! Encura is! Meg mindenkire :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Hoppá :mrgreen:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok

Gabi igen néztem és kérdeztem is mi az ára ?

Momi te figyike lehet hogy van oda bent valaki .? és azért viszket ?

Encu nekem se volt jele a szülésnek csak a levertség :
:lol:

Aztán a regeli vizsgálat után kezdet fálydogálni a pocim dfe mivel végig sokat fályt igy nem volt nagy jelentösége számomra aztán a szülésznö monta hogy ezek 3-5 perces fályások igaz rencertelenek 3 kor elfolyt a magzatviz aztán 17 perc mulva 3:17 kor a kezembe volt Zoé .
:lol:
anha

:? Látom, még mindenki alszik. Ez egyértelmű jó is lenne megint 10 ig. aludni

Bár az én éjszakám megint pocsék volt. és alig bírtam elaludni és egész éjszaka fent voltam, mint aki kialudta magát. Kíváncsi leszek a mai napra .
anha

Sziasztok!

Arik vagytok, hogy így izgultatok, de lehiggadtunk...egész éjjel aludtam, tök jól érzem most magam :) Úgyhogy egy kis sétába lehet mégis beszállok, Móni szerint segít :wink:

Zsuzsa, beirattad már a bölcsibe Zoé-t, mert ha van munkád, akkor elvileg fölveszik, bár a mi érdekünkben a Golán doki szólt, mert ő a bölcsis doki :oops:

Encu, ugye kialudtad a rosszkedved? Ja, most alszod ki :wink:

Móni, lehet, hogy ma fog esni :wink:

Gabó, igazad van nem árt elég korán már vigyáznod a Flórára, ennyi fiú között :wink:

Niki, hogy áll Nonó étvágya, és lett több tejcid?

Csilla, nemsokára egyébként is jól fog esni a pihenés amekkora pocid lesz. De örülök, hogy nem hajtod túl magad!!

Kép

Kép
sbarbi

Szia Barbi

Ma akarok felmenni megkérdezni mizu . Majd leirom hogy mi volt .

Azért vigyáz magadra :D
anha

:evil: Jön a hideg
anha

Sziasztok!

Sehol senki? Én sikeresen rávettem magam, hogy kimásszak az ágyból és megreggelizzek! Az öltözésig még nem jutottam el! :oops:
Volt már kint valaki? :oops: Bár ez rossz kérdés, hisz Szilárd már biztos oviban van!

Barbi örülök, hogy jó volt az éjszakád, remélem a mai nap is jól telik majd el!

Zsuzsa! Livinek le is vették a gipszet, vagy csak kicserélték járóra?

Móni! Üdv a nagyinak! Ha hazaértetek jelentkezz!

Gabó! Mire jutottál a ruhakérdésben?

Niki! Mivel pakolod tele Nono pocakját végül? Kell valami kiegészités vagy elég a tejcsid?
rnecsi

Szia Csilla

igen le is vették neki
anha

Jó reggelt a baglyoknak és koránkelőknek!

Hogy hogy aludtam?? Hát, megjárja. LEhet, hogy a csípőm sugárzott már fel, lehet, hogy a kitakartság okozta, de éjjel fájt a derekam. Olyan mensisen. Most ittam egy tejeskávét, meg ettem mellé sós aprósütit, de kicsit hányingerem van, Kiskarcsi meg kavar. Ja, a fejem is fáj :D CSak hogy teljes legyen az öndiagnózisom. Tök kótyagos vagyok.

Gabó, na végre! Aszittem már eleged van belőlünk ;)
Szóval végre kicsacsogtad magad anyukáddal? Az jó lazítónak ;) Én is gratula Flóra újabb fogacskájához! ÉS ne tessék már ilyen idejekorán riogatni Kiskarcsitól...jófiúnak nevelem ;););) Mint az apja ;)
Édesség???? HOL???? :D:D:D:D:D

Barbi, örülök, hogy jól telt az éjszaka, és már van kedved sétálni. Én most belegondoltam újfent, hogy menni, menni, aztán vissza...és hát...valahogy még nem jön be a gondolat. LEhet, hogy a reggeli morcosság, de tényleg olyan lepukkantul vagyok :oops: :lol:

Tesóka, látom nem hazudtoltad meg bagolyságod, sőt, még egy pontot is bezsebeltél :D Ricsike hagyott aludni? Látom magam előtt, ahogy nyammog a túrórudin ;)

Csilla, látom te is "koránkelő" vagy ;) Jó is volt vízszintben..addig mintha nem fájt volna a fejem. LEhet, hogy visszamegyek ;);)
Én úgy tudom, hogy Nikinek több a tejcije, meg nyugodtabb is. Ezt írta, nem? NIKI!!!! :D

Zsuzsa, most már megy suliba a Livi? Vagy még pihenőn van. Hogy bírod? És miért alszol ilyen rosszul??

Kép
Kép
encu

Szia Encu

Hát nem tudom mért alszom rosszul szerintem anyi minden jár a fejembe hogy azért nem tudok kikapcsolni. nem megy .

Voltam a Bölcsibe hát .............
Na szoval Várolistára tedtek jövöhéten értesitenek hogy mizus van . röviden enyi .

voltunk kin hát huvosös van .

Livi már hétfön megy suliba hála égnek Megmondom öszintén idegesit egész nap nyomja a rizsát és csesztet hogy unatkozik meg ilyenek :roll:
anha

Zsuzsa, meg tudlak érteni. Én is nehezen nyomom meg az OFF gombot a fejemen, meg volt szerencsém ilyen cserfes kislányhoz...és nem hosszú napokig, csak pár órára...hát, kell hozzá idegrendszer, az biztos. Én már nagyon edzek idegre ;) Főleg, ha a terveket beváltva összejön a 3 gyerek... :D:D:D

Kép
Kép
encu

Encu hát nem egyszerü én is sokat gondolkodtam a 3 babán hogy ha 3 nyomja egyszere jajjjjjjjjjjjjj :o
anha

Encu, nem csoda, hogy nyűgös vagy, szerintem ez a szomorkás idő teszi. Nekem legalábbis hiányzik a napsütés :(
Ja, tegnap volt nálunk este a barátnőm, és közölte, hogy nincs is nagy pocakom :shock: :) Úgyhogy még növesztem :wink:

Kép

Kép
sbarbi

Barbi édes lehetet hát hozzáálás kérdése kinek mi a nagy
:)
anha

Cserfességhez annyit, hogy Szilárd is túltesz mindannyiunkon, nem is jutunk szóhóz :) Csak ha rájön a kérdezőroham, mert egyébként mindenkinél mindent jobban tud...igazi pasi :lol:
Zsuzsa megértelek, ez estére már tényleg sok. És hányadik vagy a várólistán a bölcsiben?

3 gyerek nehéz ügy, bár attól függ apuka mennyit bír besegíteni...

Kép

Kép
sbarbi

Barbi, ez annyire gonosz dolog, nem? :D Nekem tegnap Anna meglátta a pocimat és azt mondta, hogy milyen szép nagy. Előző nap meg anyósom tesója mondta rá, hogy még olyan kis pici...De Gabó sógornője, elmondása szerint ekkora pocakból pottyantott ki egy 4,2 kilós babát és az a csaj, akiről te is írtál, hogy egy hónappal előbb szült, az ő babája is 3,5 kg volt...szóval embere válogatja. Írtam tegnap, ugye, hogy viszont az esküvői fotósunk felesége ugyanúgy, egy hónappal előbb 2,2 kg-os fiút szült. NAgyon nagyok a különbségek! Szerintem a méretedhez (ami pici és vékony) képest szép nagy, formás pocid van és Vince már van benne 3 kg. De azért kíváncsi leszek ;)

Kép
Kép
encu

Barbi fogalmam sincs nem monták én meg nem kérdeztem
anha

Igen ez fajta kérdése is, Szilárd 1 hónappal korábban 2,3 kg-val született, szerintem Vince 3 kg körül lesz :) Nekem is reggel az oviban a dadus néni mondta, hogy már milyen szép nagy lett a pocim :)

Kép

Kép
sbarbi

Na, akkor ennyit a méretekről...amelyek ugyebár nem számítanak :D:D:D:D

Kép
Kép
encu

Egyébként has téma nekem az esönél mindenk monta de nagy én még nagyobat szeretem volna a másodiknál is azt montam mikor monták szép nagy pocid van nekem az se volt nagy én ugy éreztem egyébkén ha lesz 3 babám még ennél is nagyobat akarok ja ésa babálk Lívia 2830g születete57 cm volt

Zoé Izabella 3130g 51cm születete Kép Ez volt Márciusban Zoé juniusba születet
anha

Uristen borzalmasan nézek ki .

Itt még Érden laktunk
anha

Sziasztok!

Bocsi, hogy délelőtt elmaradt a séta, de reggel beállított a barátnőm aki most szoktatja a lányát bölcsibe és eléggé el van keseredve!
Szóval egészen eddig vígasztaltam!
Jajj már most kell jelentkezni, hogy jövőre be tudjam adni Flórát?

Encu!
Nem tiltom én csak hát ugye izé... Féltem no!

Zsuzsa!
mi 120ért vettük, de 60ért odaadom!
Még olyan állapotban van, hogy csuda!

Móni!
Meg ugye hiába is van akció itt tuti nem is lenne abból a cuccból!
Van egy ismim aki nagyon krém használt cuccokat szokott hozni olcsón megkérdezzem van-e pizsije?
Mikor tudom odaadni a forgót?

Barbi!
Örülök, hogy minden ok!
Pedig Tamást este felkészítettem, hogy lehet megyünk!
Mire ő: már megint? :shock:

Kép
gabriel79

Gabi

Koszi szoval izé

bocsi de én veném meg az uncsitesomnak mert hát na mindegy ezt most hadjuk szoval enyit nem tudok rászáni . viszont a babát sajnálom nem az anyukát : :(
anha

De ha esetleg a golya felénk járna és beköltözik akkor megveszem töled :D
anha

Biztos az időjárás teszi, de az én fejem is fáj! :x

Zsuzsa!
Elárulsz valamit arról hol és milyen meló van kilátásban? Vagy babonából inkább megtartod magadnak?

Encu!
Ma én is az ágyon fekve, vizszintesben fogom tölteni a nap nagy részét! 8) Délután megejtek egy laza sétát a pékségbe, hogy legyen kenyerünk és vége a tevékenységeim mai listájának! Kicsit lusti vagyok ma! :oops:

Barbi!
Nézőpont kérdése a pocak mérete! Egy hete mikor találkoztunk már szép nagy volt, és nagyon édes, mikor simogatésra áthúzódott a jobb oldaladra egy hatalmas púpnak! :lol:

Gabó!
Nagyon eltüntetek, csak nem ünneplitek Flórfa 3. fogát? :D
rnecsi

Csilla
Irtam Msn
anha

Sziasztok!

Örülök, hogy mindenki jól van, én már kevésbé. Tegnap este óta sikeresen megvagyok fázva, már az orromon sem kaptam levegőt este. :( Iszom a teát, meg próbálom kiizzadni, ráadásul délután meg vendégek is jönnek. :?
Lemondani meg már nem akarom őket, mert szegények mindig akkor jöttek volna amikor nekünk nem volt jó.

Tejcsim van most szerencsére, most is sikerült lefejnem 150ml-t. :D Egyenlőre nem kell pótlás, remélem így is marad!

Lányok!
Ki mit tud a szoc. polról? Én már kicsit belekavarodtam.
Ha az egyikünk nevén van lakás, akkor is fellehet venni, vagy csak úgy , ha egyikünk nevén sincs?

Kép
niki+baba

Niki ez jo kérdés

Én is enek járok után amit én edig megtutam hogy jár a szocpol ha nincs lakásod akor egy gyerekre is jár . Én ugy tudom hogy használt lakásnál csak 3 gyerek után jár ha 3 vannak akor ját használtra de csak a fele ha uj épitésü veszel akkor jár csak 2 babára de fogalma sincs . mst járnak utána
anha

Szia Niki!

Már aszittem nem jössz. Tök jó,hogy megint lett tejcsid! Örül Nonó is? Teli van a kis pocija? :D

De szar dolog ez a megfázás...én már nem is tudom, mikor voltam utoljára megfázva. KOPP-KOPP-KOPP, nem is leszek még egy darabig, remélem :D
KArcsi volt most nemrég, elég ramatyul volt szegény...állítólag van valami járvány. Feküdd ki szépen, ha nem muszáj, akkor maradj jó melegben, sok folyadék és kevés stressz :D Hamar rendbejössz, meglátod.
A vendégjáráshoz meg kitartás ;)

Kép
Kép
encu

encu egyébként a szemcsi téma

montam hogy sokat fály a fejem és ezért vettem elö egyébként 14 éves korom ota van
anha

Niki, örülök, hogy nem kell pótolnod, és lett tejcsid! :D És jobbulást neked!
Szocpolról én is annyit tudok, mint a Zsuzsa, nekünk egyikünk nevén sem volt lakás, ezt nem is tudom sajnos :(

Kép

Kép
sbarbi

Persze, hogy örül Nonó! :D
Látványosan sokkal jobb kedve van, és már nem kel éjszaka háromszor szopizni, csak egyszer. :D

Nemsokára megyek és befekszem egy jó meleg vizecskébe.

Encu!
Majd este gyere már msn-re lenne pár kérdésem.

Zsuzsa!
Nektek miért kellenne szoc pol?
Ha nincs saját lakás, akkor kapsz minden gyerek után.
Ha használt lakást veszel akkor is jár, csak akkor kevesebb jár, mintha újat vennél.
De ha már van az egyikünk nevén lakás, akkor nem tudom, hogy jár-e. :?

Kép
niki+baba

szeretnk nagyobb a menni meg ha lehet ujba és ha lehet a mattába szoval ezért kellen
anha

nekünk kettök nevén van a lakás
anha

Barbi!
Ti használtat vettetek vagy újat, vagy építkeztetek?

Kép
niki+baba

Niki!
Mi is szerettük volna felvenni úgy, hogy egyikünk nevén sem volt lakás. Használt lakásra nem adtak megelőlegező szocpolt, csak a meglévő gyereket veszik figyelembe és félszocpolt lehet igénybe venni. Új lakásnál teljes összeg van és a bevállalt gyerek is számit, akinek meghatározott időn belül meg kell születnie. Remélem jól emlékszem, mert ez nálunk tavaly ilyenkor volt téma...

Lányok!
Melyik nap is van Milka kiárusitás a piacon? :lol:
rnecsi

a jol tudom kedd csütörtök és Szombat
anha

Zsuzsa!
Ezen a gépen sem megy normálisan az MSN! :cry:
rnecsi

Mi két éve vettük az új házat, és akkor csak Szilárdra adták a szocpolt, szóval majd most felvesszük a másodikra, amit a hitel tőke részéből vonnak elvileg le...Egyébként ez bankfüggő, hol lehet bevállalni gyereket. Nekünk is a kettőnk nevén volt lakás, de ugye azt eladtuk, hogy vegyünk újat, ebben az esetben nem kérdéses, de szerintem ha pluszban van még egy lakás amit nem adsz el, akkor szerintem nem jár. Férjem nevén volt 1/6 -od panel lakásrész, örökölte, így is megadták.

Kép

Kép
sbarbi

hu lányok mindenki ebédel

Momi merre vagytok Hahó
anha

Sziasztok!

Zsuzsa!
Akkor tárgytalan, hacsak nálatok nem jön a gólya! :lol:

Encu!!!!
Te nem szoktál így eltünni!!!
Ugye nincs semmi baj??
Ne fordulj magadba!
Szerintem emiatt a hülye idő miatt van ez!

Kép
gabriel79

Na most untam meg reggeltől a lustizást! Jobb lesz, ha elindulok kenyérbeszerző körútra! :lol:
rnecsi

na ha jol látom nagy a pangás mindenki lelépet

hát Gabi reméljük a legjobakat
anha

Na, vagyok, csak voltam Móni kedvenc helyén, a Westendben egyet csavarogni Apával ;)

Jobb kedvem van, Gabó...kiderült, hogy buzi egy vérnyomásom volt reggel: 95/60 és a pulzus 91. MEg melegfront. Arra meg érzékeny vagyok. Most már csak a hátam fájdogál, meg Kiskarcsi feszíti szét a pocakomat.

Most megyek a Tescoba venni egy-két cuccot, osztán jövök :D:D:D

Kép
Kép
encu

Na, sehol senki??? :D

Kép
Kép
encu

Tesóka, én itt vagyok :D

ÚÚÚÚÚÚGy fáj a fejem :evil: már két bogyót bevertem de még mindig és a Ricsi is extra-extra nyűgi :evil: :evil:

szóval szar ez a nap :evil:

Ja és NAGYON HARAGSZOM RÁD :!: :evil: Én is akarok oda menni!!! :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka! Gyere ;) Beengedlek...vagy nem IDE akarsz jönni, hanem máshova? ;);) :D:D:D:D

Kicsit jobban vagyok, a fejem hálistennek nem fáj, csak a derekam...meg nagyon feszít a kicsi. Folyamatosan a két oldalamat feszíti egyszerre, mintha meg akarna fordulni...csak nem megy már neki. :D

Barbi!!! Hogy vagy?

Többiek!!

Kép
Kép
encu

Encu, köszi jól vagyok, engem is szétrúg Vince, de az öszehúzódások abbamaradtak, kb 5-6szor keményedett a pocim ma csak...szóval még úgynéz ki bírjuk egy darabig egy testben.
Én is irigy vagyok rád, hogy csaviztál Apával, bár nekem most nem lett volna hozzá erőm :oops:

Kép

Kép
sbarbi

Barbi! Örülök, hogy jobban vagy, és nincs szülésveszély :D NEm tudom, milyen az, amikor keménydik a pocak... :shock: :shock: :oops: :oops: Nálam akkor feszül, amikor keresztbe szuszakolódik, vagy nyújtózkodik...szóval nem tudom...

Kép
Kép
encu

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?