Új privát üzeneted érkezett!

Csucsu! Várjuk a híreket!!!

Majd később leszek csak, mert néha dógozni is kell! De jövök!

Kép
zmimi

Csucsu! Tűkön ülök mi a helyzet????
ritt

Csucsu!
Várjuk nagyon mi lett az eredmény? Amit amúgy is tudunk!
Siess már!

Kép

Edina
edied78

Itt vagyok. Hát megcsináltam a tesztet és csak 1csik van. De reggel hányingerem volt pedig az elevitet nem is szedem mert azt hittem attól van.
Most várok mert piri sehol. A hasam fel van puffadva az nem tudom mit jelent. Nem is tudom mit gondoljak most. A férjem reggel elvolt keseredve mert ő is látta a tegnapin ha halványan is de a csikot. Most várunk. Szegény mondta, hogy ha van valami hívjam. De ő már éjjel a babóval álmodott :) Hát most várunk és várunk.

Kép
csucsu05

Most már ez hányadik napod Csucsu?
ritt

Ritt: Ez a 30napom.

Kép
csucsu05

Csucsu!
Ugyanazzal a márkájú tesztel csináltad?
Mert ha nem ,akkor szerintem a teszt érzékenységgel lehet a baj!

Kép

Edina
edied78

Edit: Nem. Ez most Corax volt a Dm-be vettem. A másikat amin a halvány csik volt az a gyógyszertárba vettem. De mindegy most várok. Aztán meglátjuk mi lesz.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Csucsu: Szerintem ha már egyszer volt egy halvány vonal,akkor az a mérvadó.Általában a csík nem téved de a nega teszt tévedhet.
Egyébként is vannak tüneteid is :D
Csak kicsit játszik veled babó :)

Kép
lyndee

Remélem igazad van. De pont azt állapítottam meg, hogy meglepően nyugodt vagyok nem stresszelek. Minden kiderül úgyis. Ha most mégsem lenne babó akkor majd a következő hónapban lesz. Most még a hányingerem is elmúlt :)

Kép
csucsu05

Ha van valami akkor pár napon belül úgy is kiderül,de szerintem az a halvány csík nem volt véletlen.
Csak még kell pár nap hogy biztosat mutasson.Nem tudom hogy a 21.században miért nem tudnak normális teszteket csinálni?
Utálom ha negatívat mutat :evil:
Ne izgulj! Lesz babó,hidd el!
Én baktatok tovább a köv hónapra....olyan mint egy örökkévalóság :(

Kép
lyndee

Lyndee: A várakozás a legidegörlőbb ebben az egészben.

Kép
csucsu05

De az a jó hogy neked már nem sokat kell várni! Ha van babó akkor egy- max.2 napon belül ugy is kederül. Mert ha késik is piri...de már annyit biztos nem :lol:
Bárcsak én lennék a helyedben.... :oops:

Kép
lyndee

Lyndee: Jajj ne mondj ilyet. nem biztos, ogy ez baba és akkor kezdődik megint előlről minden. De azért reménykedjünk, hogy ellátogat hozzánk hamarosan a gólya.:) Szorítok érted :)

Kép
csucsu05

Azért nem vagyok annyira elkeseredve..ez volt a 2. hónap hogy próbálkozunk,szóval még nagyon korai lenne hogy elkeseredjek :wink:
De jó lenne ha egyszerre mennék én is valakivel babázni :D
De azért örülnék neki ha neked már összejönne most!!!!

Kép
lyndee

Nekünk ez volt a 3hónap. De én sem leszek nagyon elkeskenyedve ha most nem jött össze megyünk tovább akkor.

Kép
csucsu05

sziasztok.

csucsu mennyi ido mulva jelent meg a teszten a halvany csik?

Kép
monyo83

Hát elöször semmi sem volt aztán kb 2perc után láttam azt a halovány csíkot.

Kép
csucsu05

Szia Csucsu!

Ne keseredj még el! Ha tegnap halovány volt, és ma sem jött meg a mensi, akkor lehet, h a teszt amit ma csináltál, nem olyan érzékeny. Nem?

Kép
zmimi

Szia Zmimi!

Kép
lyndee

Én is ebben reménykedek:) Amig nincs mensi van remény. Ha pedig megjön akkor majd lesz következő hónap is

Kép
csucsu05

a 2 perc az jo.

azt hittem hogy sokara jelent meg.mert az mar becsapos,10 perc utan halvanycsikos tesztek tobb mint fele atveres.

Kép
monyo83

Csucsu! Nincs otthon LH-d? A jóstezsteléshez? Az már kimutatná!
Úgy izgulok érted!!! :wink:

Monyó! Veled mi a helyzet? Rég hallottam felőled!
ritt

Jól eltűnt mindenki! :roll:

Kép
lyndee

Most ezt nem értem...
Én honnan tudom meg hogy hány napos a luteális szakaszom?
Lehet most hülyeséget kérdeztem :?

Kép
lyndee

lyndee remeljuk hogy azt nem tudod meg mert az azt jelentene hogy nem jon meg es babas vagy,mivel a lut.szakasz a peteerestol a menziig tart.altalaban 14 napos de valakinek 12 masnak 16 napaos.

Kép
monyo83

Jó reggelt csajok!

Nem hoztam semm új hírt. a tesztet nem csináltam meg reggel mert egész éjjel fent volt a lányom. Sajna lázas volt és isszonyúan krákog. Igy reggel nem is jutott eszembe tesztelni. De nem jött meg. Szóval várok holnap reggelig a tesztel. Inkább reggeli pisiből csinlom mert nem akarok egycsikos tesztet látni.

Kép
csucsu05

Csucsu!
A lánykádnak jobbulást kívánok! Várjuk a holnapot!

Kép

Edina
edied78

Jó reggelt!

Csucsu jobbulást a babódnak, neked kitartás, amit én pont 1 hete nem tudtam megállni és pont ezért vettem db-ot :lol:
de mindkettő a du-ni is és a másnap reggeli is ++++++ lett!!!!!
És ez veled is így lesz!!!! :D Már alig várom!Szorítok érted nagyon!
ritt

Jó reggelt Lányok!

Hát, mintmondjak?
A ma reggeli tesztem sem lett az az átütően erős...

Sokkal hamarabb látszott, és azért látszik, ráadásul ez 25-ös, az első pedig 20-as volt.

Ha elvittem a srácokat, és visszatértem, akkor felrakom.

Viszont lejebb ment a hőm, és úgy fáj a fejem mint a Zállat!
Az a mensis fejfájás...

Na, szóval megígértem magamnak, h nem parázok feleslegesen, és végül is ha agyonra aggódom magam, attól még nem maradok terhes.

Tehát a Teremtőre bízván magam, majd kiderül h végződik ez a dolog. Én azért nagyon bizakodó vagyok, bár sajna a cicim sem olyan érzékeny, mint pl tegnap.

Jövök nemsoká a teszt-képpel!

Kép
zmimi

Várjuk Zmimi!
Ezek nem jelek a NEM Terhességre!!!!
ritt

Zmimi: Szoritok érted! Reméljük babós vagy :)

Kép
csucsu05

Szia Lányok!

Most voltam egy néptáncos barátnőmnél, aki elmondta, h kivették a méhét (32éves) mert mire kiderült , h méhnyakrákja van, addigra teljesen eldurvult neki!

Teljesen kivagyok! Először csak csonkolták, de egy hónapra rá az egészet kivették.

Eddig nem beszélt róla, csak azt tudtam, h vmi nőgyógyászati problémája van.

Úgy derült ki, h egy éve gyereeket akartak (a 2.at) és nem jött össze.

Annyira sajnálom! Mi az én nyekergésem, az ő bajához képest.
A szomorú, h azóta sem lettek jók a leletei. 12 éves lesz a lánya...

Azért felteszem a tesztet, de annyira nem érdekel!

Csucsu, itt nem az a kérdés, h babás vagyok e. Mert abban biztos vagyok . Kérdés, h az is maradok e? Júniusig remélem, az!

Kép

Kép
zmimi

Zmimi: csodás ez a teszt :))) Az enyém a tegnap elötti nem volt ilyen látható! Milrt ne maradnál Júniusig?, Ne butáskodj! Figyelj te most szelektálj amit hallasz. Csak a jóra figyelj. Sajnos van ilyen amit leírtál, hogy eltvolitották a méhét. Ez szomorú de te most ezzel nem is foglalkozz. Ott van bent a babó most neked őrá kell figyelned. Meglátod, szép kora nyári babád lesz. :)))) Mikor mész dokihoz? Tünetek vannak?

Kép
csucsu05

Csucsu!

Hát, reggel úgy fájt a fejem, mint mikor meg szokott jönni...

az tompult némileg, és émelygek azóta.

A cicim nem olyan érzékeny, mint eddig, de a pisi megmaradt.

Nálad?

Kép
zmimi

Sziasztok!

Most visszaolvastam kicsit, és valahol azt írtam, hogy pénteken nem kellene megjönnie.
DE EZT NEM ÚGY ÉRTETTEM, HOGY CSÜTÖRTÖKÖN!!!!!!
Szóval így állok.
De hajrá október!
:cry: :lol:
Vendég

t.maria!

sajnálom!

De a rák gyerekek szuperek ám! :wink:

Kép
zmimi

Sziasztok!

Szeretnék jönni hozzátok!!!
Csucsut már ismerem. :D
Belesajdul a szívem, ilyen gyönyörű tesztet!!!
A centim nem teljesen fedi a valóságot, ui. kiszámíthatatlan a ciklusom, ez csak az átlag, Augusztusban késett négy napot... Egyébként fájdogál a derekam, a fejem néha, meg a hasamat is érzem. :x De néha hányingerem van, meg reggel öklendeztem is. De simán bele tudom magyarázni magamba, nem hiszek én már csak a tesztnek, amit nem tudom mikor merek majd megcsinálni. De remélem azért fogok!!!
Sziaasztok
Kinga

Kép
németh

Ja és én hülye beállítottam a ciklus.hu-n, hogy küldejenek e-mailt, mielőtt megjön. Mondanom sem kell, milyen jól esett, hogy reggelre ott volt a postafiókomban a levél, hogy holnap lesz a nap! :evil: Gyorsan át is állítom.

Kép
németh

Szia németh!

Mikor mersz tesztelni???

Kép
zmimi

Szia, hát talán a hétvégén. Remélem kihúzom addig...

Kép
németh

Hú, h bírod ki?

Mióta "gyártjátok" a babát?

Kép
zmimi

Nehezen. Május vége, jún. eleje óta. :( Remélem most már meghozza gyümölcsét! :wink:

Kép
németh

Németh: szoritok érted nagyon :)

Kép
csucsu05

Köszi Csucsu, de sajnos nagyon rossz hírem van: ma du. és este pecsételtem egy kicsit, úgyhogy holnap tuti megjön, ráadásul a derekam is majd' le rohad, úgy fáj. Nagyon szomorú vagyok, már jól ki is bőgtem magam...

Kép
németh

Nagyon sajnálom!

Ugyan még nem írtam neked, de nagyon szorítottam érted!
Rólam annyit kell tudni, hogy két nagy lány után 13 és 10 évesek, most sikerült elérnem apukánál, hogy szükségünk lenne még egy kistestvérre...
Egy hónapja próbálkozunk, tudom, hogy ez édeskevés, de miután egy éve ki akarták venni a méhemet, úgy érzem, szorít az idő. És hát sajnos ma reggel meg is jött :cry:
Még csak 34 éves vagyok, úgy érzem még van néhány évem, míg belefér, hogy szüljek.

Biztosan nektek is össze fog jönni a kisbaba, csak talán nem most volt itt az ideje.
Az első pici is nehezen jött össze?
Vendég

Sziasztok. A tesztet megcsináltam és sehol semmi. Azt kell, hogy mondjam akkor az első teszt volt rossz. Mensi még sehol de ezt én már nem is értem. Mindegy hétfőn van a dokim ezért akkor elmegyek hozzá. A hasam is majd egy hete fáj ugye volt hányingerem is. A hányinger lehetett az elevittől de azt meg nem szedem 3napja. Én mondom nem értem. Remélem nincs valami baj.
Mostmár mindegy hétfőn kiderül a dokinál.
Hát nem dobtam fel a hangulatot így pénteken de azért nem vagyok ám elkeseredve. Megyünk tovább.

Kép
csucsu05

Nahát Csucsu! Ezt nem hiszem el!
Szorakozik velünk a természet? Hát szórakozzon mostmár mással!
Kiváncsi vagyok mit mond a dokid? De baj biztos nincs arra ne is gondolj.Hányadik napon vagy? Mennyi volt a leghosszabb ciklusod?

Kép

Edina
edied78

Németh: Jajj én meg az én kis nyügőmmel jövök itt else olvastam este amit írtál. Szomorú az a piri de ne bőgj amiatt. Meglátod össze jön az a babó . Karácsonyra már mama leszel :) Fel a fejjel :)

Edit: Szórakozik bizony. Csak azt tudnám akkor mitől fáj a hasam. Mondjuk a Szabinánál nem fájt mikor babás lettem. Ma vagyok a 32napon. Nekem 27-28 max 29napos a ciklusom. De a nagy átlag ebben az évben a 28volt.
Mindegy csak legalább a piri akkor megjöhetne és akkor tudnám hol is tartok. Ma reggelre még náthás is lettem a lányom egész éjjel sirt és lázas is volt. Most reggel viszem őt el dokinénihez. Szóval ez most azthiszem nem az én időszakom. Reméljük a következő hónap az lesz.
De senkit nem akarok lelombozni az én hülyeségeimmel ezért kivánok nagyon jó hétvégét :)

Kép
csucsu05

Csucsu! Én még mindig reménykedek, hogy babó van nálad is!!!Amíg nincs piri, van remény. Jó ötlet a doki, mert ismerek pár embert akiknek abszolút nem mutatta ki a teszt, hogy terhesek ésa mégis azok voltak.

Tehát én még szorítok!!!

Németh! Úgy sajnálom, de tudod új hónap, új élehetőség!
ritt

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?