Sziasztok!
Megvagyok ám.....
Képzeljétek, mi történt ma este: egyedül vagyok itthon a gyerekkel, apa dolgozik, esti fürdés, gyermek csücsül a kádban, én mellette, épp vizezzük a haját, amikor is egyszercsak eszement sötétség hull reánk...
.Halleluja, akkor most csak nálunk nincs villany, avagy városilag ment el valami kütyü....Oké, gyermek vizesen kimer, irány a gyertya, gyufát persze csak telefonnal találtam. Bálint ekkor már kezdett szakadozni, miért nincs fény és mi ez a pislákoló izé....Törcsibe becsavartam, bekötöttem az etetőszékébe, kinéztem, mire láttam, hogy máshol a házban van villany, tehát csak nálunk van gond. Felmásztam a biztosítékkapcsolóhoz, visszanyomtam a valamit (édesapám villanyszerelő, akár büszke is lehetne rám
), majd konstatáltam, hogy így sincs villany. Csattoghattam ki a lépcsőházba a kinti villanyóraszekrényhez, ahol szintén visszanyomtam, Bálint ekkor már torkaszakadtából üvöltött, hogy még ott is hagyom, és láss csodát, fény gyúlt
. Gyereket visszanyomtam a kádba, nem tetszett persze, de azért még hajat is mostunk. Hogy az ilyenek miért akkor történnek, amikor az ember lánya egyedül van....Belegondoltam, mi lett volna, ha városilag nincs áram.....Civlizáció, óóóóóó
Oriandy:
Nagyon örülök, hogy minden rendben van Veletek!!!!! Ahogy néztem a kórházi képeiteket (főleg ahol alszik Dani a kiságyban), majd elbőgtem magam....olyan szörnyű lehetett, és ráadásul az ember ebben a mai egészségügyben annyira kiszolgáltatott.....
Na, mit is akartam még, ja igen, ma is voltunk baba-mama klubban és csak lestem, hogy az én kicsi fiam milyen jól elvan. Múltkor ugye 20 perc után már csak én voltam jó, sőt még cumi is kellett. Ma meg! El voltam ájulva!
Marcy:
Babakocsiból én pont ezért nem veszem ki sehol, ha nem muszáj, fogja magát és megy világgá. Irányítani nem lehet, csak ha hagyja (ált. nem....) Hiába akarom vezetni, vagy kihúzza a kezét és megy, vagy letérdel és üvölt. Bár hogy így mikor tanulja meg, hogy jön mellettem kézen fogva, azt nem tudom....(ez pont olyan, hogy minek ül addig lóra, amíg nem tud lovagolni......
)
Viera:
Jók a vonalzók!!!!
Bár már régi téma: nekünk is aventes csőrös csöpögős van.....
Ja, hisztihez: Bálint tegnapelőtt megkapta az első kispohár vizét az arcába.....Nem nagyon hatott, most nem tudom, hogy a víz mennyiségét kéne növelni, vagy a hidegségét...
Bár tegyük hozzá, hogy azóta nem volt hiszti...(ezt itt most csak nagyon halkan mondtam) Ti amúgy mit csináltok ilyenkor? Viera? Marcy? Benianyu elvei alapján próbáltam szépen elmagyarázni neki, hogy mi miért történt és mi nem jó, de szerintem a saját üvöltésétől nem hallott semmit. Aztán próbáltuk ott hagyni, de már annyira sírt, hogy alig vett levegőt, és ilyenkor csak esik-kel, beverte magát mindenhová, mert nem figyelt, így aztán már volt is oka bőgni....
Benianyu:
Gratula Beninek!!! Most már tényleg nem lesz megállás!!!
Na, iszom még egy konyak-kólát az ijedtségre
, apa is mindjárt hazaér.....
Jó éjt!