Pompi!
Foltok ellen: szégyenpulcsi!
Nekünk van 1 erre a célra használatos régi réklink, ami hosszuujju, mert mindig a szája előtt kell legyen a keze, igy nem leszünk nyakig gyümölcsösek. A réklit meg este kimosom. A sima partedli nem ér semmit Lukunál. Emesém is pont ilyen volt
Orsi!
Végre, ez az avatar nagyon jó lett! Lili és az egyik fiu teljesen egyformák tényleg!
Anikó!
Ágolyócskád már igy üldögél?
Kata!
Ez a vizsgálat vészjósló, nem lehet mégis kihagyni?
Pézsé!
Miért nem tudsz jönni?
Kismokus!
Nekem tul.képp akárhol jó (bár én sem voltam még babával az Ikeában, ugyhogy nem tudom mi merre), csak tudnom kell, mert akkor Emesét inkább itthonhagyom nagymamázni.
Zsuska!
Milyen kis helyes Borkád van Neked! Remélem hamar kinövi a bukást, a lányok könnyebben kinőnek mindent.
Orsi!
Képzeld, én, aki szeretem rendben tudni a napjaimat, igy még nem jártam! A nagyobbak igazán példás napirendben éltek zsenge koruk óta. Most itt ez a kis Lukukám, akinél békésebb, alkalmazkodóbb gyereket még nem is láttam, de napirendje az nincs. Van mikor csak fél órát alszik, másnap ugyanabban a napszakban 2-t, egyszer hamarabb éhes, máskor átalussza az evési időt. Egyáltalán nincs rend az életében, kivéve a lefekvés és a felkelés idejét. A nappalunk teljesen kusza, semmi sem kiszámitható. És általában véve: nagyon keveseket alszik, ált. 3x naponta, 40-50 perceket max. Nem kéne többet aludnia? Na nem mintha álmosnak látszana, vagyis mikor álmosnak látszik, odaadom a cumit, a peluskát, azt az arcára huzza és már alszik is. Gyanusitotam Emesét, hogy biztos hangos, de nem, akkor is keveset alszik, ha teljes csönd van. Lilid mennyit alszik nappal?
Andi!
Nagyon szép a kicsi fiad!