Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!

Igazán én sem tudom mi lesz péntek de, de kihasználom amíg bandázhatok :D

Este nekem is volt olyan görcsös összehúzódásom, gondolom fájás, meg rá 10 percre egy rövidebb, aztán éjjel még párszor arra ébredtem, hogy nagyon fáj, most is vannak keményedéseim, szerintetek még hány napig húzom ki??? :roll: Az elsőnél nekem a magzatvíz elfolyt, ott egyértelmű volt, és igazán fájásaim be sem indultak...szóval várom a tapasztalatokat.

Közben persze Vince ezerrel mozgolódik :)

Zsuzsa, örülök, hogy rendbejött a nagylányod lába, szuper!

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Niki!

Ügyi vagy :wink: :D :D

Barbi!

Nekem elötte nap voltak egész nap mensi szerü fájások és a nap folyamán egyre erősödtek. Aznap délután voltunk ctg-n és az már szépen mutatta a fájásokat de nem voltak vészesek. És másnap hajnalban kezdtek erősödni és akkor folyt el a magzatvíz is és utána aztán jöttek, volt 5 percenként volt hogy percenként aztán negyedóráig semmi, szóval összevissza volt nem volt nekem rendszeres de tudott fájni na de azért nem annyira, aztán jött a császi és azt már tudod :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Reggelt!

:lol: Nagyon tuti! Szóval holnap lesz valami, amiről senki semmit nem tud konkrétan, csak azt, hogy lesz! :lol:
rnecsi

Móni, köszi a beszámolót :) Tehát reménykedhetek, hogy azért már hétvégére meglesz Vince. Az az igazság, hogy most nem igazán fáj, megkeményedik a hasam, de nem fájdalmas. Az este meg a könnyem is kifolyt :shock:

Kép

Kép
sbarbi

Ja és az szerintem hülyesség hogy szülés előtt belassul a baba, a Ricsi tök aktív volt még hajnalban is mikor mentünk a kórházba :lol:

Bizti jóslófájások, nem? MIkor mész ctg-re? Dokihoz?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Igen, ezt már hallottam mástól is, hogy fájások között rúgkapált neki a baba :) Igen lehet jósló fájás is, majd meglátjuk. CTG-re majd hétfőn megyek megint. Szóval az még odébb van.

Kép

Kép
sbarbi

Akkor most aztán mehet az izgi :D Szerintem ne foglalkozz vele, csak ha rendszeresen érzed bár ez is olyan hogy nekem rendszeresen voltak jóslófájásaim pár hétig :roll: De tény hogy az utcsó nap folyamatosan éreztem azt a gyenge görcsszerűséget + egy jó nagy séta és meglett az eredménye hajnalra :D

Hú tök jó, mindjárt babázol :D Izgi :D

Szilárdnak mondogatod hogy nemsoká kibújik a kistesó? Tényleg, az nem érdekelte hogy hogy került ő oda be? :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Na ha már a görcsökről beszélünk, pár napja nekem is fájdogál a hasam, kiváncsi vagyok hogy mostmár megjön e :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Szerencsére nem kérdezte, hogy került anya pocakjába, de hogy hogyan veszik ki azt már igen...És a császárt könnyebb elmagyarázni, hogy doktor bácsi kiveszi onnan :)
Hát még sokat szoptatsz, szerintem nem biztos, hogy megjön, gondolom nem hiányzik.

Kép

Kép
sbarbi

Halihó, megjöttem!! :D

Voltam vért adni, meg pisilni kétszer..:D A gyerek aktív, mint akinek muszáj, nekem meg ma először menstruációszerű fájdalmam van a derekamban...Komolyan mondom, érzem, hogy nemsokára idő lesz...Bár ki tudja!

Niki, Barbi, Zsuzsa, péntek délelőtt ruhavásárlás van, Gabó majd mondja a részleteket! :D

Barbi!!! Tényleg tökizgii!!! Sosem lehet tudni, hogy mik a jelek, mi? Viszont, hogy könnybe lábadt a szemed, az már komoly.. :shock: Akkor az fájhatott.. De most már érett babó a Vince, akár ki is bújhat, nem lesz vele gond. ;)

Én még azt dumcsiztam a fiammal, hogy 1-2 hetet bírjon ki...de közben meg a szívem már annyira látná...!!! :D Furi..

Tesóka! Azt mondod, ha mensifájdalmaim vannak, inkább ne sétálgassak? ;)

Kép
Kép
encu

Tesóka!

Pont most gondoltam rád és itt vagy :D

Semmi ájuldozás :lol: vérvételnél :roll:

Nyugodtan sétálj, ha jól esik. Tudod vannak mindenféle hülye trükkök a szülés beindítására, ilyen a sok séta, lépcsőzés,... Hát én naponta lépcsőztem egy csomót itthon persze nem akartam szülni csakhát muszályvolt felmásznom az emeletre, és nem lett semmi hatása :roll: :D

Barbi!

Azért már nyugodtabb lennék, ha megjönne. Tudod akkor tudnám ha késik akkor lehet tesztelni de így max. egyszercsak belémrúgnak :D Mármint ha tesógyártás elkezdődik, de a gyógyszert abbahagyom, ill. már nem is szedem, megint elfelejtettem bevenni pár napja :oops: így rábízom a szoptatásra a dolgot és majd meglátjuk :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Találtam egy tök jó oldalt, bár szerintem senkit nem érdekel azért ide is beírom, max. nekem könnyebb lesz előbányásznom innen 8)

http://finomvolt.freeblog.hu/categories/Baba_kaja/

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka!

A nő, aki ma megszúrt, valami zseniálisan csinálta a dolgát! Esküszöm, nem éreztem semmit! Pedig azért, na, mégiscsak belém tett egy tűt! :D Szóval jó élmény volt.

KEzdek izgulni... ;)

Kép
Kép
encu

Encu, akkor jól kifáradhattál...És még csak teséék bent tartani Kiskarcsit, bár kedden hallottam a házidokinál, hogy egy baba 4 héttel korábban jött, és már 3500 g lett a súlya :shock: Nem semmi, ki tudja Kiskarcsi is már lehet 3 kg :)

Kép

Kép
sbarbi

Mi az izgulás tárgya? :roll:

Folyamatosan viszket a hasam, jön az eső. Jó időjós lett a vágás :lol:

Barbi!

Szoktál te is hasonlókat érezni a hegnél vagy már teljesen érzéketlen lett? Tényleg, hegvastagságot nézett már a doki?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Még nem nézett hegvastagságot, azt végére terveztük, ha rendesen sikerült volna szülnöm. Nekem egyébként a sebem már abszolút nem szokott viszketni, de nagyon nehezen gyógyult be annak idején.
Tényleg Encu, mi a neve annak a krémnek, amit egyszer említettél, és segít a seb gyógyulásában?

Kép

Kép
sbarbi

Megint itt! :lol:

Móni!
Nemsokára indulok vásárolni, vigyek esernyőt? :lol:

Barbi!
Hátrányos helyzetű leszek, és szurkolok, hogy minden rendben legyen! Nagyon izgi, hogy Vince nemsokára kintről szemléli a világot! Megszerveztétek már, hogy ha beindul a szülés és apának szaladni kell veled, akkor ki lesz Szilárddal?

Encu!
Te egy hős vagy! Itt Battán találtál valami szupi labrosnénit, vagy Pesten voltál laborban?
Egyébként megértem, ha kezdesz izgulni! Neked is csak 32 napod van hátra hivatalosan, nem hivatalosan pedig kitudja mit gondol bent Kiskarcsi! :wink:

Gabó!
Milyen vásárlás és hol? Jobb ha jössz, és beavatsz minket, mert mindenki lázban ég! :lol:

Tegnap délután elmerültem a szakirodalomban és rájöttem, hogy mit is akart közölni velem a védőnő burkoltan, mikor lehívott a receptekért! Az volt a mondandója lényege, hogy mostantól a srácok hízni fognak főleg és elég erőteljes nyomást fognak kifejteni a méhszájra! Ennek hatására elkezdhetek bármikor kinyílni, és akkortól csak a dokin múlik, hogy hol töltöm az időmet! :roll: Lehet, hogy amit érzek már 2 napja estére az a fiúk nyomása? Olyan érzésem van állandóan, hogy mind a ketten a csípőcsontomba szeretnének bújni, és a legkönnyebb lenne állandóan alulról fogott hassal közlekedni... :cry:
rnecsi

Barbi!

Tartom-tartom, szerintem már elég nagy lehet, mert komolyakat rúg és érzem, hogy van súlya :D
Ezt a 3,5 kilós babát én is hallottam...hihetetlen! Egyhónappal előtte :shock: :shock:
A krém neve Conrtactubex vagy valami hasonló, de ha ezt így elhadarod a gyógyszerésznek (nem tudom, hogy vényköteles-e), akkor tudni fogja, vagy ha csak annyit mondassz, hogy műtét utáni haggyógyulásra kell, akkor is tudni fogja ;)
Jó is, hogy eszembe juttattad, majd ha járok gyogyitár felé, rákérdezek!

Tesóka, hogy miért izgulok??? NEm is tudom.. ;)

Csilla, a jólszúrósnéni Pesten volt sajnos, Battán a fájósak maradtak ;)
Ajjaj, nem lenne jó, ha most azt mondaná az orvosod, hogy a maradék idődet leginkább ágyban kell töltened.. :shock: :shock: Drukkolok, hogy ne így legyen!

Kép
Kép
encu

Ez nem igaz, battán is van egy szuper szúrós néni. Fekete rövid haja van és középkorú, istenien szúr!!!!!! :D :D A fiatal p.na az gáz, béna nagyon!!! Az én koromben ezek voltak :roll: :D

Na lépünk kajálni, ma házikosztot eszik a Ricsi, rizibizit csirkemájjal, én is azt ettem :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Engem tegnap Battán böktek, és nem lett nyoma, de azt nem mondanám, hogy nem fájt...szőke fiatal volt.

Csilla, ha mennünk kell, akkor anyukám, vagy apukám fogja rendezni Szilárdot, esetleg besegít majd a nagymamám is. Ők itt laknak Battán, ráadásul apukám már szabin van, anyukám sajnos dolgozik még most hétvégén is. De nagyon fogok aggódni a kicsi fiam miatt :oops: nagyon fog hiányozni... Igen vigyáznod kell magadra, úgyhogy pihenj sokat, hogy minél tovább bent tudjanak maradni a fiúk. Amikor a Szilárdot szültem, volt egy ikres anyuka aki a 38. héten szült, két "óriás" babát (3200 g +2800 g), drukkolok neked, hogy legalább egyenként 2 kilósak legyenek, és tényleg pihenj sokat, hogy ne kelljen kórházba menned!

Encu, köszi felírtam a gyógyszer nevét (mindent felírok :oops: )

Kép

Kép
sbarbi

Hű csajok, ez a cucc összemixelve iszonyatúl nézett ki :shock: és az íze se volt kispályás :shock: Hát nem is sok fogyott belőle :lol: maradt a jól bevált tejcsi :D

Csilla!

Igen, tessék magadra vigyázni!!!!
Nem is a megszületés miatt szoktak aggódni leginkább hanem a felszálló fertőzések miatt, ami komoly problémákat okozhatnak a manóknak. Na meg tényleg nem lehet egyszerű két babát elviselnie mikor alapjáraton egyre van tervezve :roll:
Pihikézz sokat :wink:
Azért látom te is tipikus kismama vagy, mindenen aggódsz :D :wink:

Tudod, olyan hihetetlen hogy már a 22. héten tartasz, olyan mintha átaludtam volna egy csomó időd mert a 22 hét még tuti nem telt el, tök olyan :oops: :D

Encu!

Óriásbébire hajtasz?? :D :D :D

Barbi!

Hogy hogy nehezen? Sokáig fájt, piros volt? Az nem lehetett kellemes, akkor egyszerűen megúsztam :roll: Viszont akkor jó hogy kicsit később jött Vince a tervezettnél, hallottam olyat hogy a külső heg viszonyítást ad a belső állapotáról. Bár lehet hülyesség, hallottam :roll:
Azt hittem hogy mindenképpen néznek hegvastagságot, de akkor nem :o

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Ja, igen szőke a fiatal bökős béna csaj :D Nem szerencsés hozzá kerülni :?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, dehogy hajtok...ezért nem lennék kétségbeesve, ha nem tudnám bennt tartani a 40. hétig...sőt! :D MEg lennék elégedve egy 3 kiló körüli babóval is. De megint csak az a legfontosabb, hogy Kiskarcsinak jó legyen!

Barbi, a fontos dolgokat én is írom, mert az agyamban már nem bízom!

Niki, nem nagyon tudok feltenni képet, de gyere erre! Be foglak engedni! ;)

Kép
Kép
encu

Encu!

Egyszer már mondta ezt az orvos:

[quote="rnecsi"]
írta:
rnecsi
A kiskönyvembe mikor görcsöltem beleírta, hogy pihenés, tegnap ezt felkiáltójeles fekvésre módosította! Szigorúan vízszint, felpóckolt lábakkal, maximum 1,5 liter folyadékkal naponta.[/img]

Csilla!

Tényleg vigyázz magadra, nem betegség a terhesség de kell vigyázni!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Ja ezt nem ám csesztetésből írtam csak emlékeztem rá, mily meglepő az én agyammal :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Na és amit még ehhez a fekvéshez akartam írni, hogy egy másik topikban van egy csak akinek csak a wc-re járás volt engedélyezve a 30. héttől annyira eldurvultak nála a dolgok. Ő sem halgatott a dokira, jött-ment és meglett az eredménye. Mondjuk mindneki maga dönti el hogy mit képes megtenni a gyerekéért, ebbe nem lehet beleszólni csak tanácsod adni. Én is szórakoztam a kajával az utcsó két hónapban és lehet hogy ettől lehet hogy nem de komoly lett a végeredmény. Sajnos. És tapasztalat alapján már csak azt tudom tanácsolni hogy hinni kell a dokinak és betartani amit mond. Ő tudja már volt ilyen esete párszor biztos. A kövi bébinél mindent megteszek amit kell. Nem akarok beteg babát és én sem akarok beteg lenni. Na ennyi.

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Mi is jöhetünk egyszer????? :roll:

A 3 kilós baba sem kispályás ha előbb jön egy kicsit :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, mit mondott már egyszer az orvos??? Mivaaan? :shock: :oops: :lol:

Kép
Kép
encu

Hááááááááát, semmi, már bánom hogy írtam. :oops:

Csak annyi, hogy írtad hogy gáz lenne ha azt mondaná a Csillának hogy feküdjön innentől kezdve és arra írtam hogy már sajnos mondta neki. De mindegy. Kitörölnöm ha lehetne eme hozzászólást :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Ja, értem, Móni...én is emlékszem, de hát a mi Csillánkban dolgozik a vezérhangya...CSILLA! TESSÉK SZÉPN BENYUGODNI!!! LAssú séta, nem túl sok, sok pihivel! És lehetőleg mindig zsufi helyeken, hogy bármi van, tudjanak reagálni rá. Nekem nem mondta az orvos, hogy feküdnöm kellene, én mégis nagyon óvatos voltam mindennel. Inkább túlóvatoskodtam, mint egyszer felelőtlenkedtem volna. Neked is ezt javaslom. Már KÉT igazi kis élet dolgozik benned...nem is hinnéd, mekkora fájdalom lemondani róluk. Én sem tudom, de nem is akarokm soha megtapasztalni. Csak ismerek ilyet. NEm jó! Szóval légy jó anyuka! :D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Látom szülési lázban égtek. :D
Barbi!
Szerintem se sok van már hátra, ha jóslófájásaid vannak.
Ha nagyon keményedik a pocid, és sok méhösszehúzódásod van, még ha nem is rendszeresek de sűrűn jönnek, akkor irány a kórház. :wink:
Nekem mivel indított szülésem volt, és mikor elfolyt a magzatvíz az elején nekem kétszer 10 perces fájásaim voltak, utána egy 5 perces, és onnan csak kétperces fájásaim. Én is könnyeztem, olyan erősek voltak. :(
És nekem is előtte végig mozgott a Nonó, szóval szerintem is hülyeség az, hogy a végén már kevesebbet mozog.

Lányok a vérvételen nem szoktatok rosszul lenni?

Encu!
Hol voltál vérvételen, Péterfyben?
Várod már az nst-t?
Majd megnézem akkor a babaszobát, bízom benne, hogy beengedsz :wink: , csak nehogy az ajtóba meggondold magad! :lol:

Jajj, olyan izgi, hogy már mindjárt szültök!!! :lol:

Csilla!
Akkor most neked egész nap feküdnöd kellenne???

Kép
niki+baba

Szilárddal nekem is a 30. héttől szigorú fekvés volt, és be is tartottam, amennyire lehet, és majdnem 36 hétig húztuk, és egészséges lett, szerencsére. Másodjára rutinból jól bírt tágulni a méhem, ezért bírjuk egyben most ilyen jól :) Szóval szerintem is be kell tartani, amit a doki mond.

Móni, igen a hegem sokáig piros volt, egyszer be is gyulladt egy kicsit, és keloidos (sejtburjánzás) volt, lehet igazad van a belső heg kapcsán, logikusnak tűnik.

Encu, találtam egy krémet a weben én is: Antikeloid a neve, és In vitro Kft a gyártó.

Kép

Kép
sbarbi

Sajnos én is tudom milyen feküdni, az első trimesztert görcsölés és vérzés miatt feküdtem végig, utána volt egy kis mozgás a 2. trimeszter elején és utána jöttek a vérnyomigondog. Onnantól szinte állandóan feküdtem és az utolsó trimesztert meg már tényleg szinte csak ágyban vagy széken töltöttem. Nagyon kemény volt és nagyon unalmas de megérte. Itt a Ricsi és egészséges!!! :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Na szóval, azért bánom hogy hozzáfűztem ehhez bármit is, nem akartam ezt témának feldobni. Bocsi :oops:

Olyan szép idő van, mindjárt megyünk a rossmannba pénzt költeni :lol: :lol: :lol: már apát ráállítottam a témára :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Naa, hát rossmann ejtve lett végül is, inkább tescoztunk. Ahogy elindultunk, elment a napocska a felhők mögé :evil: hát ilyen a formánk :?

Hol vagytok?

Barbi!

A barackszínű ház a tiétek?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Hahó, vagyok már én is, csak mi meg elmentünk a Campiba filmvadászatra, én meg ettem egy közepes sültburit a mekiben, mert totál rá voltam állva.

Babi, jegyeztem a nevet, majd kiderül, hogy mit ajánl az orvos :D
Még mindig fájogat a hátam, Kiskarcsi is mocorog, de már nincs az a tejóégmiez érzésem ;)

Tesóka, mit vettetek?

Niki, nem a Péterfyben voltam, hanem a rendelőintézetben, ahol a dokim rendel, a Hercegprímás utcában.

Olyan ehetnékem van.. :shock: :oops: :oops:

Gabó, merre vagy?? Egész nap semmi hír felőled!!!
Timci!
Zsuzsa!

Kép
Kép
encu

Hali!
Lányok, ne izguljatok ennyire! Kevés vizet iszok és megpróbálok a lehetőségeimhez mérten só és fűszermentes diétát tartani a vizesedés miatt. Szerencsére ez teljesen megszünni látszik. A vérnyomásom a gyógyszer hatására stabilan tartja a 120/80 körüli értéket, amit a rendszeres mozgás is elősegíthet állítólag. A távom maximum a polgármesteri hivatalig terjed, esetleg a Tescoig lassú, sok pihenéses sétával. Egyre jobban kívánom a kajákat, amiket muszáj lemozognom valamennyire, hisz már néha így sem bírok szuszogás nélkül megmozdulni! Egyébként is csak kis sétákat teszek, hisz mint írtam egyedül tök uncsi! :roll:

Móni!
Nem írtál választ arra, hogy vigyek-e esernyőt a vásárláshoz, vagy megúszhatom elázás nélkül! :lol:
rnecsi

Móni, igazság szerint szemben is barackszínű ház van :) Szóval a mienk egyszintes, és a Fogoly jobb oldalán van.

Encu, lehet, hogy mégsem merek veletek menni vásárolgatni :( Egész nap hol kevésbé, hol jobban keményedik a pocim, igaz maradnak ki órák is, aztán ki tudja mi lesz éjszaka :roll:

Kép

Kép
sbarbi

Barbi!! Nahát! A végén még babázol!!! :D:D
Nem para, pihengess csak, de bármi van, azonnali információáradatot kérünk, ok? ;)
Vigyázz magadra! :D

Kép
Kép
encu

Barbi!

Akkor most ezerrel szurkolok hogy minden simán menjen ha itt az idő :wink: Jajjjjjjj de izgi!

IGEn, elsőnem minket értesíts aztán ráér apa! :wink:

Teljesen lázba jöttem :D

CSilla!

Háááát nem esett az eső de vakargattam a hasam :roll:
Örülök hogy nem orroltál meg rám, vagy legalábbis nem osztod meg velünk :wink: És mégjobban annak hogy tényleg komolyan veszed és pihizel. Nagy kő esett le a szívemről 8)

Na megyek mert extraextra nyűgi a Ricsi

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Szasztok

Barbi megy a druk figyi ha meg lesz a baba akár északa és birsz akor dobj egy esemest vagy akármit akár még északa is JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Na lányok nagyon pofátlan leszek . Van valakinek Bölcsis ismeröse aki be tudna vinni minket a bölcsibe . Kaptam egy jo ajánlatot és ha lehet nem hagynám ki . Remélem nem tartotok gonosznak :oops:
anha

Ehh, lányok...! Olyan nyűgös és befordult vagyok, hogy ihaj! Mitől lehet? :shock: :oops: :roll:

Kép
Kép
encu

Encu

fel a fejel

én nem akarlak felhuzni de én szülés elöt volt világvége hanguatom meg minden féle csunya gondolatom .
anha

Barbi!
Reggelre gyarapszik a battai HVCS-k tábora? :lol: Nagyon szoritok, hogy minden rendben legyen! :wink:

Momi!
Ti holnap hová mentek, hogy kimaradsz a délelőtti (helyileg nem tudom hol történő) vásárlásból? Közös családi program Ricsivel és apával? :P

Encu!
Nekem is egész nap ehetnékem volt! Egyfolytában azt néztem mit kellene eszegetni! Délután anyósom vett a Tescoban egy 8 darabos TúróRudit, mikor elővette a szatyorból rögtön ettem belőle! Nagyon jól esett, régen örültem már ennyire édességnek!
rnecsi

ZSuzsa, azt mondod? :D NEm hinném, már elmúltak a testi tünetek és csak a punnyadtság maradt...Volt még valami neked? ;)

Csilla, ettem végül, pedig nem akartam...egy szendót sonkával és sajttal. Végülis nem volt sok és jobb, mintha 10re lettem volna még sokkal éhesebb.Kiskarcsi biztos hízókúrán van.

Megtudtam, hogy az esküvői fotósunk felesége is a 35. héten szült, 2.2 kg-os fiút ...És már jól vannak, a baba 3,3 már és szép kiskölök. Szóval manapság nem para ez sem.

Gabó! Ma még nem jelentkeztél, minden ok???

Kép
Kép
encu

sziasztok!

Barbi!
Én is szurkolok, és mindenképp értesíts, ha történik valami! Na persze ez Encura is vonatkozik! :wink:

Mi is a campiban voltunk, képeket hívattunk elő. :)

Szerintem ez alkati kérdés, meg genetika, hogy mekkora babát szül. Pl. az egyik barátnőm a 40. hétre szült, és csak 2700grammos volt a babája. :shock:

Kép
niki+baba

Niki, hát az nem nagy, az biztos. Sztem az én kicsi fiam van már akkora most is...aztán lehet, hogy csak elfogult vagyok ;)

Kép
Kép
encu

Aztamindenit! Nagyonnagyon álmos vagyok, hiába, 6kor már kukorékoltam és mentem ma dögivel...asszem bebújunk Apával az ágyba, ő ráfeszül a kis filmjére, én meg húzom a lóbőrt ;)

Jó éjszkát mindenkinek, a telefonom be van kapcsolva, Barbi, bármi van ;)
És a többieknek is mondom, a holnapi míting miatt. :D

Jóccakát, szép álmokat!
Pusza!

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Bocsi, hogy ma nem jelentkeztem, de anyukám itt volt és sütöttünk, föztünk és mókáztunk Flórán!
Amikor meg aludt dumcsiztunk!
Szóval holnap csak naturban, de talizzunk, mert a ruhagondot megoldottam!
Amugy szerintem jó kis ruci üzlet a soron a tesco hátamögött!

ÉS ÉS ÉS kibújt Flóra bal felső foga!
Persze az éjszakán meglátszódott, mert sokat nyögött meg sírt és ráadásul ment a hasa is.

Móni!
Ebben a rossmannban is lesznek olcsó, akciós pizsik?
Írtad, hogy otthoni mérlegen méred Ricsit, hát én is Flórát! :lol:

Édességkedvelők figyelem!
Fent a pluszban van egy márka aminek sok különböző fini édessége van!
Van belőle teljes kiörlésű is és nekem igazán ízlik!
A neve: BISCOTERIA!
Próbáljátok ki!

Zsuzsa!
Nemtom, hogy olvastad-e, de írtam a babakocsiról!
Ilyenre gondoltál, vagy nem ez az elképzelés?

Barbi!
Hát nagyon felcsigáztál és egészen elkezdtem izgulni!
Az én telefonom is be van kapcsolva!!!!!

Kép
gabriel79

Encu!
Jó, hogy hiányoltál! :D
Ügyi voltál vérvételen!
Ma mutattam Flórának, hogy hol laktok, mert rálátni a házatokra tőlünk!
Persze figyelmeztettem ,hogy a tudtom nélkül nincs Kiskarcsizás! :wink:

csilla!
Igenis komolyan kell venni az utasításokat és az, hogy felpolcolod a lábad az a legjobb pihenés!
Ha úgy érzed már túl sok édességet kívánsz, de nem ehetsz akkor süsd meg a gyümölcsöket!
Az almát kimagozod, megmosod és rakd be a sütőbe 10 perc alatt készen van és mézédes lesz4
A banánt karikázd fel és pici oliva olajon sűsd át, isteni fini és egészséges, mert csak a gyümölcs cukor válik ki és a c---vitamin kerül előtrbe!

Kép
gabriel79

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?