Na hello csajok! Nem győztem pótolni a lemaradást az olvasásban. Szóval. Vettem minimikroszkópot, de én abban az ég világon semmit nem látok. Láttam valami foltokat, de mivel furcsa volt, letöröltem mindent és megnéztem hogy alap esetben mit látok. Hát ugyanazt. Úgyhogy nem tudom mit rontottam el. Ezek után vettem ovu tesztet, mert azt írta a kalkulátor, hogy 10-től számíthatok pére. Úgyhogy hajrá nekünk is.
Tegnap elkezdtük a hancúrt. Amúgy olvasgattam, hogy ti ilyenkor napi többször is hancúroztok. Én úgy tudom, hogy a spermának 72 óra kell az újratermelődéshez, de a két nap már elegendő. A napi 2-3 hancúr nem ad erre lehetőséget, és pont az ellenkezője történik. Vélemény? Mert mi úgy döntöttünk, hogy tegnap volt hancúr, aztán most az ovu tesztre várunk, aztán megint hancúr. Minőségi legyen az a gyerek.
A leírásból meg nekem az jött le, hogy amikor két csík, akkor hancúr ezerrel, úgyhogy én nem kezdek azon elmélkedni hogy pontosan mikor van pé, mert már belezavarodik az ember hogy mit honnan hova számol. A férjem már nevet is rajtam, mert hőmérőzök, mikroszkópot vettem, aztán ovu tesztet... Szóval mindent megteszek. Az október lesz szerintem is a nyerő. De legalábbis valakinek biztos.
Remélem én leszek az egyik.
Most megyek, így is tök jó, hogy végre egyszer napközben is be tudtam nézni. Este szerintem megint jövök, bár nem 100.
Arikon üdv a csapatban.
Trixy gyere vissza!
Fülke pihenj ezerrel!
Csucsu hajrá a teszttel!
Bogyó neked meg jó várakozást...
pusz mindenkinek
muffin