Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!

Fanni!
:D :D :D Örülök, hogy tudsz kezdeni!!!!Ügyik voltatok!!!

Véda!!!!

Nagyon szép!!! :D :D

Angel, Sannah!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++
beu9

Sannah :P
Nagyon köszi, lécci-lécci ne felejtsd el! Neked már úgysem kell :wink:

Köszi Csajok, olyan édesek vagytok, hogy így drukkoltatok!
A masszázs szuper volt, nagyon megérte!
Most megyek, mert megjött a férjem!

Véda :P
Holnap gyere a friss infokkal!

Jó éjt, hja és menjünk House-t nézni :wink:
Pusssz,
Fanniuiiiii

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Vége van House-nak!

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!

Nekem legalábbis jó, mert nem fájnak a csoontjaim, se a fejem. Hőemelkedésem is elmúlt :lol: Az alhasi fájdalom átment szimpla feszülésbe, azt kibirom. holnapra 100%-os leszek :wink:

Fanni :)
Az ET napján bizti pihizek, és másnap is kicsit lightosan fogok mozogni. Vasárnap szerintem abszolút belefér a talira, csak nem én fogok futkosni az Orsi ikrei után :lol:
Még az Utrot is úgy kezdtem el adagolni, hogy a tali időpontját az se zavarja. Szóval minden Hozzátok van időzítve :)
Az, hogy lehet, hogy 9. cn-on kezdesz? :roll:

Angel :lol: Sannah :lol:
Nagyon telnek a napok. Izgi... :) Szorítok értetek!

Coca :)
Minden rendben az ólban? Mikor is mész kiscoca kukucsra?

Véda
Vendég

Jó reggelt!

Mindenkinek mennek a ragcsok!, drukkok !

már nagyon várom a Vasárnapot, mert akkor legalább nem dolgozom. :lol: ( vagy vigyem a gyerekek miatt az arcfesőkészletem? mennyi gyerek lesz és mennyi idősek? )

Ma reggel is megtiszelt a szervezetem egy csepp barna valmivel. minden reggel ezt csinálja (2 naponta )ha nem indul meg, akkor holnap reggel tesztelek Anyakoca által szerzett és ma a tulajdonomban került occsó tesztemmel. mert már kezdem elveszteni a türelmemet...
Vendég

Jó reggelt!

Fanni,
Ez jó hír! :D

Véda,
Örülök, hogy azért már némileg jobban vagy!

Coca,
Mi újság az ólban? :D

Mai napi babaragacsok ismét útnak indítva! ++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Sziasztok!

Harcika,
köszi! :)

Fanni :P
de jó, de jó! Tartjátok a menetet! :D Összeesett a hülye ciszta is! :D
Fél mili Suprefactom van :?

Sannah,
lehet, hogy én is lustább leszek és csak 8 óra lesz belőle, de úgyis ott leszek még vagy másfél-két órát, addig hátha befutsz! :wink:

Baba,
jó híreket! ++++++++++++++++

Véda,
viszontszorítás! :)

Beu,
köszi! :)
angel37

Angel, Sannah
babaragi útra kelt ++++++++++++++++++++ :lol:

Angel,
nem feladni, hékás, jó? különben ejnyebejnye lesz

Fanni,
örülök, hogy minden rendben megy és hajrá október vége :wink: :lol: valamennyi Suprefactom van, ha köll viszem :wink:

Coca, Kisfóka,
bébinövesztő +++++++++++++++++ :lol:

Véda,
pihikézz és a holnapi embri-mama talihoz +++++++++++++++ :P

Allegro, Boni,
mensimeghozó manó küldve fénysebességgel +++++++ :wink:
de teszteljetek inkább két csíkosat ++++++++ :wink:

Coca,
ha már neked nincs szükség az occsó, szerencsemeghozó tesztekre szívesen vennék át belőle :wink: :lol:

Elaludtam a House-n, mi lett a vége? :lol:

Orsi,
ha eljutunk apussal vasárnap (nagyon rajta vagyunk az ügyön) akkor, szívesen futkározunk a két lúrkó után :wink: :P

KépKép
tobi

Tobi,
köszi! :) Á, dehogy adom fel, csak tegnap kicsit "olyanom" volt! :oops: :wink:

Az lett a vége, hogy nem mozgott Forman lábujja.
angel37

Véda :P
Várunk a mai hírekkel!
Te nem hozod a kiskorút? Báááár, ha jobban belegondolok, lehet, hogy pont így tudsz kicsit pihenni, ha nem jön. De ha mégis hoznád, utána is futkosunk :wink:
Számolok........ igen, 8-9. nap kezdem a szurikat. A ciszta miatt is muszáj lett volna tolni... meg még én is +2 napot kértem és kaptam :lol:
A Suprefact elvileg úgy leállítja a petefészket, hogy kicsit "altatja" a ciklust. Ha Petra :P olvas, akkor ezt neki is írtam!

Boni :P
Mereszt kislánya jön, Orsi két "nagyfia" és kislánya, s esetleg Évi kislánya is befuthat. Szerintem 1-2 év múlva nagyobb siker lesz az arcfestés, bár én szívesen megnézném, mit tudsz :wink: De tudod, addigra már mi is visszük a babánkat :roll:

Angyalom :P
Végső hajrá drukkot küldök. Tudom, hogy bazi sz@r, ha nincs tünet, de azért is hátha-hátha! Írok privi.

Sannah Suprefactjának örülnék a legjobban, mert az a legfrissebb :oops: De mégis, aki nem felejti hozza lécci, mert inkább sok legyen, mint kevés :oops: Ígérem, visszaszolgáltatom annak, akiét nem használtam fel... Kössssssszzzzzzzi

RöfFannuiiiiiii

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni
Igen itt vagyok, olvasok, köszi az infót, de szerintem nem csak a ciklust altatja hanem engem is :D
Én a House elejét sem látom mostanában! :D

Drukk mindenkinek!
petra76

Fanni :P
Köszi! :)

Na az én fél milim valóban nem a legfrissebb, ebben a hónapban jár le! :oops: Még az első lombikomhoz vettem! :wink:
De szerencsehozónak odaadhatom! :D
angel37

FAnnuiiiii felnőtt arcfestés is van ám! :wink:
Vendég

Petra :P
Ilyen mellékhatást nem olvastam :wink:

Angel :P
Köszi :D

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Boni :P
Olyan felületén száraz és érzékeny bőröm van, hogy én nem merném kipróbálni. De ha valaki más vállalja, szívesen nézem, amint fested. És közben rohangálok Orsi ikrei, Levi és Máté után :lol:
Ha van fotód, hogy milyeneket festettél, hozd már el, tényleg kíváncsi vagyok :shock:
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni! Boni engem is festett már. Snufit is!rtó ügyes!Mellesleg a barátnőm :lol: :wink:

Hír rólam: Lement a hcg 34-ről 3,5-re. Bacim is volt, de kapok antibiotikumot. Majd megbeszéljük a dokimmal, hogyan tovább.

babaimádó
Kép
babaimado

Fanni! :P
Nekem 1 ampulla Suprafact több, mint félig van, szívesen elküldöm neked, ha megadod priviben a címed!
Ugyanis nagyon úgy néz ki, hogy nem tudok menni vasárnap! :( Szombaton elkezdett fájdogálni a hasam, tegnap már egész jól voltam, de ma sem tökéletes, így nem merek bevállalni 4 órás utazást (oda-vissza)! :( Pedig nagyon szeretnék menni, biztos nagyon jó lesz!!!! :wink:

Kép

Kép
donika

Suprafact szav.idő: 2008.06.hó

Kép

Kép
donika

Baba,
ez jó, igaz? :wink: Vagyis a körülményekhez képest :oops:
Baci :?
angel37

Baba :P
Ez nagyon jó hír! Ürül ki, 1-2 nap múlva már nem is lesz! Beszélünk majd vasárnap :wink:
Nem is volt kétségem Boni ügyessége felől 8)

Donika :?
Kár :(
Ha mindenki elfelejtené vasárnap a Suprefactot... amit remélek, hogy nem... akkor majd írok címet... de hátha közelebbről is kapok. Köszönöm szépen!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Véda! ez jó nagyon. A tickeremben van a kukuccs. Minden rendben idebenn.

Boni! Már délután lógathatod is a pisibe.

Bella! Az ól tartalma köszöni, jól van! :lol:

Angel! Kitartás!

Fóka! Eltűntél... :twisted:

Tobi! Növesztő ideért. ...de ha majd meglátsz minket a talin...nem lesz gond itt a növögetéssel. :wink:
A tesztjeimet a "konyharuha" majdnem teljesen felemésztette.
De apropó! Ha kértek páran, akkor tudunk venni! 50-es kiszerelés 25-ből 4200.- Ft. 84.- Ft/db. Kér valaki?

Fanni! Supit én is tudok neked vinni.

Petra! House-on elaludni? ááááááá

Babi! Ez szuper! Megoldódik a gubanc hama, hál'istennek. Cupp!

Doni! Dokihoz elvitted a hasad? Szerintem nem ártana, csak hogy nyugodt légy.

Kép
zölddisznó

Sziasztok lányok!

Köszönöm a sok sok bíztatást, kezdek jobban lenni :D
Cocamama :lol:
Azért fizettük volna ki, mert oly régóta várunk már arra, hogy belekezdjenek és én fel ís hívtam az intézetet, ahol mondták is, hogy ha kifizetem, akkor TB ide vagy oda, azonnal megcsinálják. Ettől még a TB által finanszírozott nem veszne el, oda tényleg van várólista. Azt hiszem nekem annak idején azt mondta a Szmatona, hogy TB által finanszírozottnál van várólista, mert 25-öt csinálhatnak, másra nem adnak pénzt. Amúgy augusztusban megcsinálta volna, de akkor meg arra gondoltunk, hogy 2 hónap előrehozásért, nem érdemes. Na persze, lehet, hogy rosszul döntöttünk.

A Schöpfiben Szőnyi dokihoz jártam, ő ajánlott be aztán Kósához,
de sajna megszűnt a Nyírő, így kerültem a Káliba.

Pat
pat74

Pat, Kósa nem a Schöfiben volt????Én azt hittem, legalábbis........De nyugi, minden jól fog alakulni, hidd el!!!!!!!!!
Vendég

Aha. Kósa a Schöpfiben volt főmunkahelyileg, a Nyírőben externista volt. Nekem az egyik inszememet ő csinálta, de amikor megtudtam, hogy a Nyírőben keveri a petricsészét, azonnal elvetettem, mint lehetőséget. Akkor még Vereczkay volt a góré a Nyírőben, róla meg inkább nem mesélek.

Pat! A legjobb döntésed volt a Kaáli! :lol:

Kép
zölddisznó

Drága BAbim! ez most nagyon jó! Örülök, hoyg nem lesz talán szükség művi befejezésre!

Fannuiiii egyébként gyermekeknek a bőrénél biztos nem érzékenyebb a bőröd :wink: ez gyermekbőrbarát festék!

de akkor majd 1-2 év múlva :lol:
Vendég

Ez komoly, hogy ilyen előfordulhat????te jó ég..........nem gondoltam volna...........de jó, hogy végül a Kaálibe mentünk mi is, pedig iszonyat vacilláltunk a Nyírővel, helyben lenne stb.........bakker ez nagyon gáz!
Vendég

Hellosztok Csajok!

Hozzon már valaki psit is a talira,mert apa nálunk gondolkozik hogy jöjjön-e,mert ........

Coca!Még csinálod a napi teszteket?Röfögnek már odabenn?

Fanni!Privi ment!

Puszi mindenkinek

Kép
csiperke

Hú, Lafi! Félreértettél! Nem úgy keveri, csak arra utaltam, hogy ott lombikoztat! :oops: Bocsi! Én fogalmaztam túl Cocásan.

De a Vereczkeyről tudnék ennél is cifrábbalat mesélni. Vazze. Úúúúúúútálom!

Kép
zölddisznó

Csipi! Én szívesen viszek pisit! :lol:
Képzeljétek! Már 2 napja nem csináltam tesztet! :wink:

Kép
zölddisznó

A Vereckey ellen nem volt (van) a bírósáigi eljárás a lombikos dolgai miatt? Fölösen elvégzett műtétek nagy pénzekért stb...

Csiperke,
ha gondolod én is viszek pisit! :lol: Majd ott tesztelek egyet! :mrgreen:

Kapcsolt árut, úgy tudom, többen is hoznak! :wink:
angel37

Csipi,
Lehet, hogy megpróbálom én is elcsalni azuramat! :D
Vendég

Sziasztok! :lol:

ÉN akarom adom Fanniuiinak a supit, mert nekem van origi üvegben, ami még soha fel sem volt bontva és hűtőben tartom, a szav. ideje is még két év!!!!!! :D

Cocamami, Te tesztet küldjél Faniuiinak léccccci, tudod abból a tuti két csíkosból kérne jó sokat!!!! :lol: :wink: Mi újság a Röff utcában, Kiscoca? Nagycoca hogy vagytok???

Angel, miért maradsz ott két órát :?: , ha annyit maradsz akkor tutira befutok, olyan 9 körül ott leszek. Hogy vagy? Puffad a hasad?

Donika: vigyázzál magatokra, pihizzél sokat!!!!!

Tobika: köszönöm szépen.

Mindenkinek köszönöm a drukkot, már csak 2 nap és teszt, ajajjjjajjjjj, Angel én annyira izgulok. Küldöm a mai adag babragit NEKED!!!!!! :lol:
Vendég

Mindnekinek köszi a drukkokat!

babaimádó
Kép
babaimado

Sannah,
megvárom az eredményt, beszélek a dokival, ilyesmik! :lol: Szabadságot veszek ki (na ezt most ki is írom, jó is, hogy szóba került), nem fogok sietni sehová! :wink:

Igen, estére pufi :wink: Remélem ma is, így azért biztató... :oops:

Drukkolok én is, és mitagadás, hasonlóképp izgulok! :lol:
angel37

Sziasztok!

Baba, ez jó hír.

Véda, várjuk a mai híreket!

Férjemet én kizárt, hogy rá tudom venni, hogy jöjjön :oops:

Coca, ha más is benne van, én kérnék tesztet, azért ez mégsem a 900 Ft/db kategória (ismerve magam, akár a 25-db-ot is bevállalnám :wink: aztán majd összevetjük januárban, kinek szebb a konyharuhája :lol: )

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Angel! Bingó! Én is jártam a betegjogi képviselőnél ezügyben.

sannah! Minden oké a Futrinka utcában. Innen szurkolunk neked szombatra! (Nem lehetne már esetleg holnap? Olyan izgatottak vagyunk)

Kép
zölddisznó

Angel :lol: , ilyen sokára van meg az eredmény??? Végülis akkor fél napot ott leszel :lol: , jó akkor 9 körül ott vagyok. Miről akarsz beszélni a dokival remélem, hogy csupa jó hírekről!!! :lol:

Cocamamika, lécci nyugtasd meg a Kiscocát, hogy holnap mégcsak az utolsó hcg szuri utáni 5. napon lennék és az még nem eredmény, hanem a szuri eredménye és nem akarok csalódni, majd szombaton és vasárnap, bár lehet, hogy még az is korai???

Babikám, nagyon drukkolok NEKED, remélem minden okés lesz és a következő inszem már egyben az utolsó is lesz, mert Kisbabibák lesznek belőle. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Coca,
uhh :?

Sannah,
kb másfél óra!
Az eredményt hivatalosan doki mondhatja meg!
Ha sikerül írunk fel még progipótlást, ha nem, akkor megbeszéljük a továbbiakat! :wink:
angel37

Mai híreim: a 7. picike - a lustizós - örök álomra szenderült, de a 6 testvérkéje gyönyörűen osztódik tovább. Holnap fél 2-kor kerülnek hárman oda, ahová valók :lol: A többiek menni a sítáborba :lol:

Este még jövök!
Véda
Vendég

Sanyi! Szólok Kisröfinek, jólvan.

Angyalka! A mondat második felét egyelőre mi nem is értelmezzük. :lol:

Kép
zölddisznó

Allegro,
akkor már ketten vagyunk az 50 db-os tesztre :wink: bevállaljuk?
Lányok,
akinek aktuális lesz a tesztelgetés és szép konyharuhát akar csinálni, köll a tesztből ocssóért? :wink: :lol:

Bella, Csipi
én is elcsalom a zuramat, így már ketten lesznek és még jön Coca Apuka, aszem még lesznek néhányan Fanniuiii táblicskuja alapján :wink: :lol:

Baba,
nagyszerű hír, szorítok, hogy oldódjon meg magától +++++++ :wink:

Coca,
és nincs tesztelvonási tüneted :P

Pat,
mindent bele! minden jóra fog fordulni :lol:

Boni,
én bevállalnék egy szolíd arcfestést :wink: :lol:

KépKép
tobi

Sannah :P
Te vagy az én emberem :D De ha bontatlan az üveg, szívesen ki is fizetem ám!

Csipi :P
Látod, nem lesz egyedül. Jöjjön csak az Urad :)

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Véda,
gratu a 6-nak! :) Szépen 3-asával még félni sem fognak! :lol:

Coca,
jójó, tudom, az ítélet! :roll: :wink: Természetesen a mondat 2. fele csak mint elvi lehetőség merül fel! :mrgreen:
angel37

De jó, látod, Boni :P
Hozd a festéket lécci-lécci! Megnézzük, ahogy Tobit fested 8)

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni! :D
Ok, ha kell szólj! Azért még nem mondom 100 %-ra, hogy nem megyek :wink: , vagy egyértelmű választ kell adnom?

Coca!
Ismét nyúlnak a szalagok, már korábban kérdeztem erről a dokit, a magneb6-ot 3x2-re emeltem! Úgy érzem nincs baj, nem akarok feleslegesen menni. Majd megtudod....:lol:

Sannah!
Vigyázok persze, jaj akkor szombaton teszt? De jó, nagyon szurkolok a 2 csíkhoz! :P

Kép

Kép
donika

Faniuuiiiii, dehogy fizeted, ajándék!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Angel, a mondatod második felét nem értem??? :shock: Mi az, hogy nem :shock: , annyira drukkolok NEKED, tuti siker, mert Röffasszonyság elitélt!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Másfél óra idegesség, atya isten, én nem bírom a feszültséget!!!!!! :roll:

Cocamami, örülök, hogy nem aggódik a Kiscoca, nehogy baja essék, mert azt nem bocsájtanám meg magamnak!!!!! :lol:

Véda: hipp-hipp-hurrá, ügyesek voltatok, holnapra óriási drukk!!!!!
Vendég

Sannah,
A 2. részt helyesbítettem! :lol:

Izgalmas egy másfél óra lesz, az már igaz! :wink: Majd erősítjük egymást! :)
angel37

Véda! Coca örül! Uiiiiii

Értem Doni.

Kép
zölddisznó

Angel, :lol: :lol: :lol: , hát igen, izgalmas, én annyira izgulós vagyok, hogy az már kibírhatatlan, szegény papuskám, nem is tudom, néha, hogy bír elviselni. :roll:
Örülök, hogy helyesbítettél, mert én tudom, hogy most babid van!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Coci, most olvastam, két napja nincs teszt, mi van veled????????? Ajajjj, ez már krónikus????? :wink:

Donika, köszi a drukkot a teszthez!!!! lehet, hogy nem lesz lelkierőm megcsinálni :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Vendég

Tobi, én bevállalom (és nem brother, max.mother :wink: )

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?