Bandika
,
Nagyon szép babakocsitok van!
Mikor teszel fel képet a fiadról? Szerintem te még nem is nagyon tettél, csak ami a vonalzódnál van. Én örülök, ha jöttök a talira, szerintem annál jobb, minél többen leszünk! Balázs és Olivér közt kb. 2-3 hét van, de ő se fordul még meg. Bár ő sose fekszik hason, útálja!
Meg elég nehéz is, úgyhogy emiatt is később fog. Szerintem még tutira nem vagytok elkésve!
Jud
,
Majd adj hírt magatokról!
Emma
,
Én is ideges leszek attól, ha sír!
A tehetetlenség idegesít, meg hogy nehogy vmi betegség miatt sírjon.
Anikó
,
Akkor Ágoston is eléggé leállt a hízásban, mint Olivér. Ma eddig kétszer evett, 60-at mindkétszer.
Most ez idegesít, meg az, hogy így elfogy a tejcsi! Az éjszakáitok jobbak már? Én most direkt észben tartottam (éjszaka amnéziás leszek, szinte semmire sem emlékszem...
): négyszer kelt, és összesen 200-at evett.
Vagyis kajálásonként 50-et!
Napok óta ezt csinálja! Most kezdjek el fejni????
A babakocsitok gyönyörű!
Szerintem imádni fogod! Én még nem merem belepakolni a sportba. Meg mivel még nem ültethetem, fekve meg szerintem ordítana, hogy nem tud nézelődni, így a hordozóban hordom. De abba már tutira nem fog beleférni, ha előkerül a kabát! Te hogy fogod állítani a kocsi háttámláját?
Melcsi
,
Én még így se vezetek!
Úgyhogy te nagyon ügyes vagy!
Szerintem azért nem reagál senki a „hol legyünk”-re, mert majd meglátjuk. Bár én annak örülnék a legjobban, ha a babaszobához közel tartanánk, bár azt nem tudom hol van. A játszós résztől kicsit tartok, mert Olivér, ha sikolyokat- vagy gyereksírást hall, egyből ordít. Meg kicsit félek az ovis-isis baciktól is…
Orsi
,
Hű, nagyon szép lehet az a liláskávé!
Nem dobsz egy képet?
Pompi
,
Ti télleg nem jöttök?
Nemá!
Kata
,
A te neved se látom a táblicskuban, ugye csak véletlen?