Sziasztok,
Csak bele-bele olvastam az előző oldalakba, no, mire is emlékszem. Bocsi mindenkitől, akit kihagyok, de kezdek fáradni.
Ma voltunk uh-n mi is Lili
(9:40-re volt időpontom, kb. 10:15 körül kerültünk be). Mi voltunk az 5. kisgyerekes aznap, mert persz
már csüt. van. Szóval, minden oké. BPD:66 mm, súlya: 888g. Az egyik veséjében van egy kis tágulat, de azt mondta B.I., hogy nem kell aggódnom miatta, remélem, mire megszületik megszűnik. Most már nem is lusti, de az apja nem kapott még ihletet a névválasztáshoz. most meg addig nem merem beleélni magam semmibe. Nekem tetszik a Loretta, de majd kiderül.
Roz,
Megvan az összes Harry Potterem, ha gondolod, kölcsön tudom adni őket. Az utsó kettőre még nekem sem volt időm. Nem tudom, mikor lesz.
Lina,
Kiemelt csp jön, ettől a hónaptól kezdve, sajnos. Közgyógyot még nem indítottam.
Kiütéssel hogy álltok. amit lefényképeztél szerintem nem veszélyes, terhelheted tovább. Meddig kell?
Adri,
Köszi megvagyok, csak rámtört a rendezkedési láz, és pakolok ezerrel ezt ide, amazt oda, hogy minden a helyére kerüljön. Könyvért keress nyugodtan, ha Kovácshoz jössz.
Hajny,
Szuper volt a torta. Szombaton volt érettségi talink, mesélte Csilla is. Tetszett neki is nagyon.
Lili,
Sajnos a kamaszok "mindenre" képesek, nálunk volt olyan aki orvosi ig.-t szerzett és ő csináltatott hozzá házi orvosi pecsétet. Lebukott, ki is rúgták. De szerintem sok múlik a szülőkön is. Nagyon sok rendes gyereket is tanítottam, és azt látom, hogy az otthoni példa erősen hat a gyerekre. Az említett esetben, anyuka is szabadszájú volt, és egy picire max. azt mondanám eleven, de hogy ROSSZ
, azt semmiképp sem. Ne izgulj, a ti gyerekeitek nem lesznek ilyenek.
Thymi,
Gratula az öcsihez. Folytatódik az egy fiú egy lány vagy fordítva sorozat.
Jövő héten megpróbálok visszaolvasni. Most rohannom kell befejezni a tölteléket, mert holnap reggel Szentesre megyünk gasztrós dokihoz.
Szép napot Nektek!