Sziasztok!
Kíváncsi
Üdv itt,természetesen semmi kifogásunk ellened,mint látod,sok itt a fõvárosi
Szilvi
Igen,sajna ez a hátránya a tobruki strandnak.De tavaly is így volt.És az a törvényes,amit az önkormányzat akar.Márpedig ezt akarja,mert a Sal-x kft. önkormányzati,hajól tudom,naná,hogy a saját malmárahajtja a vizet.Egyébként éppen tegnap néztem,hogy akik távolabb parkoltak,azoknak nem volt parkolójegyük.A szemétség még az ebben,hogy akik a parkolóövezetben laknak,azoknak asszem 2 autóra van engedélyük.Vagyis ha jön hozzájuk vki autóval és már nem fétr bele a keretbe,az fizet elvileg
Mi anyuék elõtt parkolunk és úgy sétálunk le.Kb 5 perc az út,bár tegnap nem jártunk jól,mert jól megáztunk.
Ja,tegnap mi is ott voltunk,biztos láttuk egymást,csak nem tudtuk,hogy ki is a másik
Uszi most 430,ha jól emlékszem és asszem 3 éves kor alatt a babónak ingyenes.Nekünk biztos az volt.
Kati
A sajkodi strand a Tihanyi fszg másik felén van,vagyis ha mész tovább Aszófõ felé,nem mész le Tihany felé,akkor a nagy kanyar után közvetlenül kell lekanyarodni,szinte a pusztába és a hegy mögött ott a strand.Nagyon szép!
Ja,az uszi jó volt,most nem is mentünk babaúszni.?ajd ha hét közben nem jutunk el,vagy újat akarunk tanulni.Most kaptunk anyuéktól egy olyan beleülõs úszógumit,tudod,ahol van a lábna lyuk és azt akarom nkei majd vinni.Meg ha jó idõlesz,akkor a strandon is kipróbáljuk.
Ovidolog+egyebek
Csak úgy errõl jutott ezsembe,amit Szilvi írt ehhez.Most a Naplóban(újság
) folyik vita sms-ben,hogy mire isjó a pedagógusnap.Írtózatos.Van néhány nagyon elvetemült ember,aki annyir antiszociális,hogy vmi borzalom.Mert hogy minek is az,ki szereti a tanárait,mert azok verik a gyerekeket stb...Nem is tudtam megállni,hogy ne írjak vissza.Az egyik kedves hozzászólónak megíram,hogy ha nem lettek volna tanárai,akkor ezeket az ostoba sms-eket sem tudta volna megírni.És egyébként sem azért vannak a tanárok,hogy szeressék õket,hanem hogy megtanulja a gyerek,amit kell.Erre közölte velem,hogy õ az anyjától tanult írni,olvasni,számolni még a suli elõtt.--De akkor minek járt iskolába?feltételezem még a doktorit is az anyjánál írta..
Persze,az én kollégáim között is vannak nem odavalók,de egy-egy tett nem a pályát,hanem az embert minõsíti.Vagy csak én látom így?Mindenhol vannak rossz szakemberek,mégsem ítéljük el a szakmát.Ünnepelni meg nem kell,mert úgyis az az igazi öröm,ha a gyerekek megbecsülnek.Hozzám még most is jönnek látogatni,ami nagyon jól esik.
Arról nem is beszélve,hogy néha kibíírni a mostani gyerekeket...Lányok,nagyon ügyesek legyetek gyereknevelésben ám!!!ÉN elõre rettegek
Nehogy rossz társaságba kerüljön a fiam!
Na ennyit a panaszról!
Puszi
Anyapoc és Bulcsúa,ki nagyon éhes